Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
649 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 649 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 19]

Maryanastasia

Maryanastasia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κλεοπάτρα ετσι ειναι ο θηλασμος. και εμενα ετσι κανει κ η παιδιατρος μου λεει να συνεχισω ειναι οτι κλαυτερο για το παιδι. ειναι ακομα πολυ μωρακια κανε υπομονη. εμενα ξυπναει καθε 1,5 ωρα κ μπορει κ να θηλαζει για 1. εγω δε θα δωσω συμπληρωμα ακομα αφου θηλαζει κ τα παμε καλα. τελη ιαν παω στην δουλεια κ παρηγγειλα θηλαστρο κ θα μου την φερνει κ στην δουλεια η μαμα μου

demmy29

demmy29
Κορίτσια υπομονή με τον θηλασμό! Στην αρχή είναι δύσκολο και μετά στρώνει. Μαίρη με έκανες και γέλασα πάαααρα πολύ! Μια από τα ίδια ήμουν κι εγώ... Βέβαια σιγά σιγά θα κάνεις και το μπανάκι σου χαλαρά. Κι εγώ είχα πονάκια. Θα περάσουν. Και για να γελάσετε και με την πάρτη μου... Ο άντρας μου με λέει sexyνίλα (από το σέξυ και από το ξυνίλα)! Εγώ του απαντάω ότι τα ζυζάκια μου είναι μεγάλα (από το με και από το γάλα)! Για να δούμε με το νέο έτος... Τρώγοντας έρχεται η όρεξη! Embarassed

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Έχεις δίκιο Μαίρη! Είναι μικρούλης ακόμα.. Απλά ώρες ώρες απελπίζομαι... Και πολλές φορές μου φαίνεται οτι δεν τρώει κανονικά, απλά παίζει σαν πιπίλα κι αποκοιμιέται στο στήθος μου.
Με τσιτώνει κι ο καλός μου που κάθε φορά που ο μικρός ξυπνάει κι αρχίζει το κλάμα, μου τη λέει γιατί τον αφήνω και κλαίει κι οτι πεινάει το παιδί!

Πάντως με το θήλαστρο το σώζω λίγο το θέμα, τώρα τις τελευταίες 2-3 μέρες κάνω μια άντληση τη μέρα, περίπου 50-60ml καταφέρνω και βγάζω κι απ τα δύο στήθη και του το δίνω συμπληρωματικα το βράδυ και όντως κοιμάται περισσότερο.
Κι αυτό τουλάχιστον δεν κάνει κακό, δικό μου γαλα είναι πάλι κ δεν μειώνω την παραγωγή μου.

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σ ευχαριστώ κι εσένα Δήμητρα, μου δίνετε κουράγιο, θα το παλέψω όσο μπορώ.

Α, για την καισαρική ξέχασα να πω, εμένα βρε κορίτσια δε με ενοχλεί καθόλου, τις πρώτες μέρες είχα λίγα τραβηγματάκια, τώρα, σαν να μην υπάρχει.

Maryanastasia

Maryanastasia
εμενα η καισαρικη ηταν απο τις χειροτερες εμπειριες της ζωης μου, μου κάθησε πολυ στραβα!!!!!

demmy29

demmy29
Θα στρώσει Κλεοπάτρα μου! Καλό είναι να πιπιλάνε. Λένε στο στήθος πόσο γαλατάκι τους χρειάζεται! Μη νομίζεις...η φύση κάνει από μόνη της τη δουλειά της. Πέρα όμως απ' όλα αυτά, ρώτα και τον παιδίατρο και ακολούθησε και το ένστικτό σου! Εγώ όταν το έκανα αυτό βρήκα την υγειά μου και η μικρή μου την ησυχία της!Βέβαια, μετά τον μήνα αλλάζουν πολλά! Δεν είναι πολύς ο χρόνος ακόμα!

demmy29

demmy29
Είναι λογικό καμάρι, γιατί το πάλεψες για φυσιολογικά! Μου την σπάει που έχω χαρακιά, αλλά όταν κοιτάζω την μικρή τα ξεχνάω όλα! Επίσης, δοκίμασα να μπω στα τζην μου η τρελή! Εννοείται δεν μπήκα. Από κοιλιά δεν έχω πολύ, αλλά η λεκάνη μου αμάζευτη μου φαίνεται. Νομίζω δεν θα ξαναφορέσω ποτέ τα ωραία μου παντελονάκια Sad

demmy29

demmy29
Ξύπνησε η μικρή... Πάω... Φιλάκια πολλά!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αγαπες επιτελους μπηκα και εγω παναγια μου δεν με ξεχασατε ε????ειμαιη ζωη χιχιχιχι
τι κανετε???εμεις εδω τρεχουμε με την μπεμπα μας ειναι καλη δεν μπορω να πω περναμε κατι πονακια που κ που και οταν κοιμαται κοριτσια μου αραζω στον καναπε δεν εχω ορεξη ουτε το pc να ανοιξω....τι κανετε?πως τα περνατε?τελευταια μερα του χρονου σημερα ε??ο δικος απολογισμος....μπορει να περασαμε δυσκολα λογω οικονομικων αλλα θεωρω οτι κλεινει με το καλυτερο δωρο την μπεμπα μου εχω παθει εξαρτηση η γυναικα απο το παιδι μου η μονη ειμαι πωπωπωπω παει ...
καπου ειδα οτι ειπατε για sex ....αχχχ περιμενω να παω στον γιατρο να μου δωσει το οκ κ θα με ακουσει ολος ο πυργος σιγουρααααααααααα χαχαχα θα αφησω την μπεμπα στην πεθερα να το ευχαριστηθουμε κιολας χαχαχαχα!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy
κατα τα αλλα ειμαστε πολυ καλα το χειρουργειο δεν με ποναει πια η τομη μου δεν φαινεται καθολου και το ευχαριστω....μπηκα παλι στα ρουχα μουυυυ γιατι βερεθηκα να φοραω συνεχεια τις εγκυμοσυνης .....!!βεβαια εχω κατι λιγα ακομα αλλα μετα τις γιορτες ... Very Happy Very Happy Very Happy

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κλεοπατρα τι κανεις βρε κοριτσακι μου?
επετειος και σεξ....ουαου εμεις στην πεινα φετος. γενικα το 2012 ηταν ...ξεραιλα βρε κοριτσια χαχαχα απο τον απριλιο μετρηστε μηνες....
θελει ο ταριφακος, θελει και η αθανασια, αλλα η μαμα φυση δεν συμφωνει.
μαιρη δεν εχουν ολες οι γυναικες την ιδια αποθεραπεια στην καισαρικη. γεννησε προχθες μια γνωστη μου με καισαρικη.χτυπιεται ακομα οτι ποναει τρελα και δεν ξερει τι να κανει. παει και σπιτι της αυριο και δεν θελει να φυγει απο το νοσοκομειο γιατι φοβαται οτι δεν θα ανταπεξελθει με μωρο στο σπιτι και πονους. κανε υπομονη μαιρη και σε κανα μηνα ουτε που θα θυμασαι το χειρουργειο παρα μονο την στιγμη της γεννησης της ομορφης.
δημητρα τι κανει η τοσοδουλα μας? ποια τοσοδουλα δηλαδη??????ολοκληρη γυναικαρα.
΄
εγω κοριτσακια μου ειμαι πολυ ανεξαρτητη απο φυση μου. δεν μπορω να κρεμαστω στα ...... ενος αντρα η ενος σπιτιου. α και το καφεδακι μου και το ποτακι μου μεχρι και 3μερο ειχα φυγει -προ ιωαννας-με φιλες στην μυκονο-τρελο παρτυ λεμε- και την κοπαναω και με τους κλοουν ενιοτε ανα την ελλαδα-υδρα, ευβοια, χαλκιδα, βεροια, - σιγα μην κατσω να σκασω. αυτο νομιζω οτι μου το εχει παρει η κορη μου. ευτυχως.
βαριεεεεεεεεεεεεεμαι. ποιος σιδερωνει?ποιος μαζευει τον νεροχυτη? ποιος κανει μπανιο και τα 2 αποψε? και ειμαι και αυπνη....

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωηηηηηηηηη
και εγω ενω σε κιλα ειμαι 1 κιλο πιο κατω απο οτι οταν εμεινα εγκυος, τα παντελονια μου κανουν στα ποδια.η κοιλιτσα ομως ειναι ακομα πρησμενη. και αν βαλω κατιστενο ποναω ρε γαμωτο... εχθες εδωσα οοοοοολα τα ρουχα της εγκυμοσυνης σε μια κοπελα που πραγματικα τα ειχε αναγκη. αχ τα ξεφορτωθηκα τα σακια χαχαχαχα-αχαριστη ειμαι ε-
ακαρδη μανα θα στειλεις το παιδι αλλου για να το ευχαριστηθεις?????? κλαψ κλαψ κλαψ

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμακα μου έγραψε:ζωηηηηηηηηη
και εγω ενω σε κιλα ειμαι 1 κιλο πιο κατω απο οτι οταν εμεινα εγκυος, τα παντελονια μου κανουν στα ποδια.η κοιλιτσα ομως ειναι ακομα πρησμενη. και αν βαλω κατιστενο ποναω ρε γαμωτο... εχθες εδωσα οοοοοολα τα ρουχα της εγκυμοσυνης σε μια κοπελα που πραγματικα τα ειχε αναγκη. αχ τα ξεφορτωθηκα τα σακια χαχαχαχα-αχαριστη ειμαι ε-
ακαρδη μανα θα στειλεις το παιδι αλλου για να το ευχαριστηθεις?????? κλαψ κλαψ κλαψ

χαχαχαχαχαχα εγω δεν τα εδωσα ακομα θα τα κρατησω μηπως παμε και για 2 (δεν νομιζω ομως αμεσα) κοιλιτσα εχω και εγω λιγη φοραω και ζωνη ομως οχι παντα ....ειπε η πεθερα μου θα την κρατησει ενα βραδυ αφου 40σουμε για να παμε για ποτο οποτε θα εκμεταλευτω εκεινο το βραδυ τον μαγερακο μου Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

maria1984

maria1984
Αθανασία κ εγω το ίδιο είμαι με σένα άμα θέλω να πάω κάπου μονη μου δεν με σταματάει 1 άντρας, τώρα βέβαια με το μωρο δεν θα ειναι το ίδιο γιατι ότι κ να κάνω το έχω στο μυαλό μου , δεν είπα ότι θα κλειστώ μέσα αλλα οχι κ να βγαίνω για ποτό κ αυτο να το έχω με τον άντρα μου σπιτι να κοιμάται ασε που δεν του έχω κ εμπιστοσύνη να του το αφήσω γιατι ειναι υπναρας κ δεν ακούει τίποτα ... Τα κιλά κ εγω τα έχασα όλα μονο η λεκάνη μου ειναι ανοιχτή ακόμα ... Απολογισμός της χρονιάς που πέρασε έχω να πω ότι ειναι η καλύτερη της ζωής μου , ποτε δεν φανταζόμουν ότι θα ειναι τόσο δυνατά τα συναισθήματα απο την ώρα που έπιασα το θετικό τεστ εγκυμοσύνης στα χέρια μου ... Το παιδάκι μου ειναι όλη μου η ζωή !!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Oυφ! Κουραστηκα απο τις επισκεψεις χθες και σημερα. Ειχα κοσμο χθες το απογευμα, σημερα πρωι-μεσημερι και το απογευμα. Τωρα που τελειωσα, εφυγαν ολοι και μαζεψα το σπιτι, επλυνα ενα σωρο ποτηρια, φλυτζανια, πιατα, δεν μπορω να ξαπλωσω γιατι οπου να 'ναι θα ξυπνησει ο τυροπιτουλης. Τον ζυγισα προχθες. Εφτασε 4700 ο φαγανας μου!!!
Κατα τα αλλα, μια καλα μια χαλια. Η διαθεση μου πει πανω κατω συνεχεια.

Διαβαζα διαβαζα ποση ωρα και παλι δεν θυμαμαι σχεδον τιποτα. Αθανασια μου (αυτο θυμαμαι μονο) να ζησετε ευτυχισμενοι, γεροι και ερωτευμενοι (πρωτα μεταξυ σας και μετα με τα παιδακια σας). Φιλεναδα, ποτε θα ερθεις και κατα δω για κανα καφεδακι? Μαζι με τσιγαρακι αυτη τη φορα?

Κανετε απολογισμο του ετους ειδα ε? Εγω αν κανω δυο λιστες (μια με τα θετικα και μια με τα αρνητικα) η πρωτη θα εχει μονο ενα γεγονος - τον ερχομο του τυροπιτουλη! Η αλλη θα ειναι ενα ολοκληρο κατεβατο. Δεν μου αρεσει να γκρινιαζω γμτ, γενικα ειμαι (ή ημουν?) πολυ χαρουμενος και αισιοδοξος ανθρωπος. Εχω καταντησει πολυ μιζερη ομως. Και πολυ γκρινιαρα. Αλλα αυτο το 2012 ηταν απλα μια πολυ κακη συνεχεια του 2011, που ηταν μια πολυ κακη συνεχεια του 2010. Αυτο που λενε "καθε περυσι και καλυτερα". Ευχομαι λοιπον το 2013 να μην εχω λογους να γκρινιαζω, να γινω ο ανθρωπος που ημουν. Για την οικογενεια μου, για τα παιδια μου. Ευχομαι το 2013 να βλεπω μονο χαρουμενους ανθρωπους, χωρις προβληματα, με υγεια, με καλη ζωη.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ 2013 ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2013, Η ΖΩΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!!!!!

Ξυπναει ο πειναλας. Παω. Καληνυχτα. Μμ και Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 - Νο13 - Σελίδα 16 850933 ελπιζω.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα! Very Happy
σας μιλαει μια αυπνη μανα....
οοοοολο το βραδυ πεινουσε....ελεος δηλαδη. εφτιαχνα γαλα και επινε 40μλ.τον επαιρνε ο υπνος και μετα παο 15 λεπτα τα ιδια. Twisted Evil Twisted Evil
αντρες............

μαρκελα σε εχω στα υποψην για την εβδομαδα που ερχεται. ναι καφεδακι στο μπαλκονι-κρυο λεμε αλλα....-

εφτιαξα μια βασιλοπιτα εχθες το βραδυ ωραιοτατη και μετα ξεφουσκωσε.γιατι ρε γαμωτο.και ειναι για την φιλη μου αυτη....ξεφτιλα. σε λιγο θα φτιαξω και την δικια μας. αντε να δω μηπωςκαι την πετυχω αυτην.εχω θεμα με τον φουρνο. δεν ψηνει καλα η παπαρια απο την πρωτη μερα που τον αγορασα. το εχω ορκιστει. αν οταν παω για δουλεια τα πρωτα λεφτα θα αλλαξω κουζινα

απολογισμος του 2012? αν εξαιρεσουμε το οικονομικο καλα ηταν. ειχαμε τουλαχιστοντην υγεια μας.φυσικα ο μεμπης αλλαξε ολη την χρονια. ευχομαι το 2013 να ειναι διαφορετικο απο ολες τις αποψεις.
και εγω εχχ γινει γκρινιαρα μαρκελα ενω ημουν η ψυχη της παρεας και η προσωποποιηση της αισιοδοξιας. μας στερησανε τα ονειρα μας τα λαμογια. που θα παει θα αλλαξει και αυτο. ελπιχω το 2013 να καταφερουμε να μεινουμε στο ελλαντα καινα μην αναγκαστουμε τελικα να την κανουμε με ελαφρα.
παω να φτιαξω ενα γιουβετσι και τηνβασιλοπιτα.θα παω για το τελευταιο μεροκαματο του 2012. μακαρι το 2013 να ειναι παραγωγικο για ολους τους ελληνες. το χρειαζομαστε πολυ πολυ πολυ. Very Happy

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σήμερα κοιμηθήκαμε ενα ολόκληρο 4ωρο!!!!!! Από τις 01.30 μέχρι τις 05.30!!!!!

Μαίρη πέθανα στα γέλια με τη περιγραφή σου!!!!
Για σεξ κ ιώσεις διάβασα. Εμείς πήγαμε επίσκεψη σε ενα σπίτι οπου ήρθε επίσκεψη ενα άρρωστο παιδάκι, αλλά ευτυχώς δεν κολλήσαμε.
Οσον αφορά το σεξ, έχω ακομα λόχεια, κ έχουν περάσει τόσες μέρες!!! Τι να πω, εσείς έχετε "καθαρίσει" ?

Αθανασία μη στεναχωριέσαι για την πίτα, η κίνηση ματράει. Κ επειδή ξεφούσκωσε δε σημαίνει οτι δεν θα είναι νόστιμη.

Τώρα περιμένω τον αδερφό μου, θα μας φέρει ξύλα από το χωριό για τη σόμπα.
Θα τα πούμε σε λιγάκι,
Φιλάκια!!!

Maryanastasia

Maryanastasia
καλημέρα
το έχω ρίξει στο τραλαλό σήμερα!! έχουμε κάτσει με τον ψηλό πάνω από τον υπολογιστή να δούμε αν θα πάρουν παράταση τα τέλη!!! Α ρε πατρίδα!!!!

Εγώ είμαι μια γαιδούρα θα έρθουν οι γονείς μου σπίτι (ο ψηλός δουλευει) και θα φέρει η μαμά μου φαγητά.

Μας είπε η παιδίατρος πως το παιδί δεν κάνει να είναι σε τζάκι. Ερωτώ. τα παιδάκια σε Ιρλανδία, Αγγλία, Σκωτία, Σουηδία, κτλ γιατί δεν παθαίνουν κάτι από το τζάκι? Ο πατέρας μου φοβήθηκε τόσο πολύ που το φοβάται που το ε΄χει σπίτι του και ας μην είναι αναμμένο λέει αχχαχαχα

Αθανασία και ξεφούσκωτη η βασιλόπιτα μπορεί να είναι ωραία. Εγώ πήρα από τον φούρνο. Το φλουρί έχω να το κερδίσω από όταν ήμουν 4 και το βάζανε επίτηδες και τότε να το κερδίσω εγώ. Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 - Νο13 - Σελίδα 16 328109

Εμένα το παιδί μου συνεχίζει και ξυπνάει κάθε 2 ΄ωρες. ¨εχει αρχίσει και σχηματίζεται και ένα μπουκλάκι στο κεφαλάκι της και θα την ζουμπήξω!!!!!!!!!!!!!

ευχές θα δώσω μετά !!!! ΦΙΛΙΑ

Maryanastasia

Maryanastasia
Elenisig έγραψε:
Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σήμερα κοιμηθήκαμε ενα ολόκληρο 4ωρο!!!!!! Από τις 01.30 μέχρι τις 05.30!!!!!

Μαίρη πέθανα στα γέλια με τη περιγραφή σου!!!!
Για σεξ κ ιώσεις διάβασα. Εμείς πήγαμε επίσκεψη σε ενα σπίτι οπου ήρθε επίσκεψη ενα άρρωστο παιδάκι, αλλά ευτυχώς δεν κολλήσαμε.
Οσον αφορά το σεξ, έχω ακομα λόχεια, κ έχουν περάσει τόσες μέρες!!! Τι να πω, εσείς έχετε "καθαρίσει" ?

Αθανασία μη στεναχωριέσαι για την πίτα, η κίνηση ματράει. Κ επειδή ξεφούσκωσε δε σημαίνει οτι δεν θα είναι νόστιμη.

Τώρα περιμένω τον αδερφό μου, θα μας φέρει ξύλα από το χωριό για τη σόμπα.
Θα τα πούμε σε λιγάκι,
Φιλάκια!!!

καλημέρα Ελένη !!!!!!!!!!

maria1984

maria1984
Καλημέρα κορίτσια ευτυχώς έκανα ωραίο ύπνο εχθές , η μικρή κοιμήθηκε νωρίς κ ήταν πολύ ήσυχη ... Αθανασία κ τι έγινε που ξεφουσκωσε η πίτα η γεύση της δεν αλλάζει ... Εγω όσο με θυμάμαι δεν έχω κερδίσει ποτε το φλουρί στην πίτα... Ελένη εμένα τα λοχεια σταμάτησαν στις 25 μέρες αλλα αυτο ειναι θέμα οργανισμού , μου είχε πει ο γιατρός ότι μέχρι κ 50 μέρες μπορεί να έχω ... Που θα κάνετε αλλαγή του χρόνου ; Εμείς θα πάμε στους γονείς μου αλλα δεν ξέρω αν τα καταφέρουμε να μείνουμε εκει όλο το βράδυ . Κάποια είπε για το τζάκι εμένα ο παιδιατρος μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να το έχω κοντά απλα αν γινεται κάθε 1 ώρα να ανοίγουμε την πόρτα η το παράθυρο για 5 λεπτά για να ανανεωθεί ο αέρας .

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια ....τι κανετε??εμεις καλα ειμαστε ευτυχως και εμας ηταν ηρεμη η μπεμπα αλλα η μαμα ειναι κομματια ...δεν πειραζει ομως...!!!!
συμπεθερα μηπως ανοιγες τον φουρνο συνεχεια για να δεις εαν εχει γινει ??μηπως για αυτο ξεφουσκωσε???εμας βασιλοπιτα εφτιαξε η πεθερα εμεις φτιαξαμε γλυκακια για σημερα ...τα οποια ειναι πεντανοστιμα....
και ο δικος μας απολογισμος....γενικα δυσκολα αλλα τα καταφεραμε και το κλεισιμο της χρονιας το καλυτερο ηρθε η μπεμπα μου και οπως εχω πει παντου ζουμε και αναπνεουμε μονο για εκεινη πια η αγαπη και η ευτυχια που εφερε στο σπιτι μας ειναι απεριγραπτη ....
καλη χρονια να εχουμε και το 2013 να φερει ειρηνη αγαπη ευτυχια γαληνη και στις οικογενειες που περνανε δυσκολα λογω τν εποχων να φερει μονο τα καλυτερα να μην υπαρχουν πλεον παιδακια που πεινανε ...ας ειμαστε εκεινη για εκεινα και μονο ...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΑ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα μανουλίτσες.
εμείς από ύπνο κάτι κάνουμε, δε λέω, αλλά με το ζόρι να κάνω κάτι επιπλέον. από χθες πασχίζω να κάνω μια τυρόπιτα αλλά με το που βγάζω το φύλλο κ τα υλικά κάτι γίνεται και δεν... τουλάχιστον πρόλαβα ηλεκτρική χθες κ γαλλική κρεμμυδόσουπα. σήμερα μου πήρε 1 ώρα μόνο να πάω σούπερ κ κρεοπωλείο. θα'ρθει κ αδερφή μου οικογενειακώς αύριο να μείνουν κ 1 βράδυ ( 5 άτομα ) οπότε έχω κ συμμαζέματα. ακόμα δεν τον είδαν τον μπέμπη λάιβ, μόνο με σκάιπ, μένουν κ Αθήνα, οπότε τώρα που είναι βόρεια ελλάδα για τις γιορτές είναι ευκαιρία να βρεθούμε.

όσο για το 2012 τι να πω; είχαμε υγεία, ήρθε κ ο μπέμπης, τι άλλο να ζητούσα; για το 2013 αν έχουμε υγεία κ ένα πιάτο φαί που λένε πάλι ευχαριστημένη θα είμαι. η γενιά μας έμαθε αλλιώς κ θα ζοριζόμαστε όλο κ περισσότερο από δω κ πέρα αλλά κ τι να κάνουμε; υγεία λοιπόν σε όλους κ τα άλλα έπονται. να'μαστε καλά να φροντίζουμε τα παιδάκια μας που μας χρειάζονται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

κ μετά από αυτό το κατεβατό, πάω να πάρω τηλ τον τεχνικό για το στεγνωτήριο γιατί τα'χω παίξει χωρίς αυτό χειμωνιάτικα. ας έχω την ευκολία μου όσο ακόμα μπορούμε να πληρώνουμε τη δεη Laughing

καλή χρονιά σε όλους κ όλες

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα μανούλες!!! Δε θα γράψω πολλά αυτή τη φορά γιατί είμαι μόνη μου από το πρωί με τα 2 μικρά και τα 'χω παίξει. Ενδεικτικά θα αναφέρω ότι το γατί από τις 10 παρά το πρωί μέχρι τώρα έχει κοιμηθεί μόλις 30' και θέλει να είναι όλο στην αγκαλιά μου. Η Δανάη από την άλλη θέλει και να παίξουμε! Αλλά εγώ όπως είπα τα έχω ήδη παίξει! Ευτυχώς από ώρα σε ώρα έρχεται ο άντρας μου..

Εύχομαι σε όλες καλή χρονιά να έχετε!!! Με υγεία και αγάπη, να απολαύσετε το υπέροχο ταξίδι της μητρότητας πλάι στους δικούς σας ανθρώπους! Το 2013 μόνο χαρές ας φέρει!!! Και μια σπέσιαλ ευχούλα στην Αναστασία μας να φυτρώσει ένα νέο σποράκι στην κοιλίτσα της και με το καλό να φέρει στον κόσμο ένα υγιές και γερό μωράκι! Το 2013 ας γιατρέψει τις πληγές!
Σας αγαπώ πολύ όλες και σας ευχαριστώ για όσα μοιραστήκατε και θα μοιραστείτε μαζί μου!

eirini2

κοριτσια ευχομαι να εχουμε μια καλη χρονια καλυτερη απο τη φετινη και να ειμαστε καλα να μεγαλωσουμε τα παιδακια μας.
εμενα σημερα δεν πολυκοιμαται.εχει ζορι με τα κακακια του του βαζω και κιντερτε μεσα στο γαλα για να τα κανει και εκει που κοιμαται πεταγεται κλαιγοντας με παραπονο.

maria1984

maria1984
Ειρήνη ρωτησες τον παιδιατρο σου αν κάνει να δώσεις κιντερντε; Γιατι κ εμένα που είχα το ίδιο πρόβλημα μου είχε πει να δίνω η φρέσκο χαμομηλι η απο τα φακελάκια γιατι το κιντερντε εχει ζάχαρη κ συντηρητικά ...

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τελικά θα πάω τζάμπο να πάρω κάτι στο μωρό. θα'χουμε φωτό κ βίντεο κ μόνο ο μεγάλος θα ανοίγει δώρα; ευτυχώς κοιμάται ο μεγάλος, θηλάζω το μπέμπη κ θα κατέβει η πεθερά για να φύγω για καμιά ωρίτσα.
λένε πως όπως σε βρει ο χρόνος έτσι θα πάει η χρονιά, οπότε θα κάνω ένα μπάνιο αργότερα κ θα κοιμηθώ αγκαλιά με τα παιδάκια μου για να'μαι και καθαρή και ευτυχισμένη όλο το χρόνο Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 19]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις