201 Απ: Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 - Νο13 Δευ Δεκ 24, 2012 12:24 am
evi86
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα κι απο εμενα.Κοριτσια θελω να σας ευχηθω απο τωρα καλες γιορτες και ευτυχησμενο το νεο ετος γιατι μας ειδοποιησαν πως για λιγο καιρο πρεπει σταματησουν το ιντερνετ για να κανουν κατι εργασιες.Να ειστε ευτυχησμενες με τις οικογενειες σας και να περασετε οπως καμια αλλη φορα.Σιγουρα για της πρωτομανουλες(οπως κι εγω)θα ειναι μαγικες ολες αυτες οι μερες εχοντας πλεον τα μπεμπεκια μας!
Ο μικρος μου και εχθες το βραδυ κοιμηθηκε 5ωρο.Σαν ονειρο μου φαινεται!Ξεκουραστηκα κι εγω κι αυτος και τωρα θα αλωνισουμε το χωριο!
Εχουμε ετοιμαστει για βολτα!Τετοιο καιρο εχω να δω απ'τον οκτωβριο.Θα το εκμεταλευτουμε βεβαια.
Κοριτσια μου σας φιλω Δεν ξερω ποτε θα τα πουμε απο εδω και περα.Ευχομαι να περασετε τελεια και να μην υπαρξει κανενα προβλημα με τα λουκουμακια σας
ΥΓ Μην νομιζεται πως ξεμπερδεψατε τοσο ευκολα απο εμενα...Οταν με το καλο ξαναμπει το ιντερνετ δεν ξερετε τι εχετε να τραβιξεται!!!
Ο μικρος μου και εχθες το βραδυ κοιμηθηκε 5ωρο.Σαν ονειρο μου φαινεται!Ξεκουραστηκα κι εγω κι αυτος και τωρα θα αλωνισουμε το χωριο!
Εχουμε ετοιμαστει για βολτα!Τετοιο καιρο εχω να δω απ'τον οκτωβριο.Θα το εκμεταλευτουμε βεβαια.
Κοριτσια μου σας φιλω Δεν ξερω ποτε θα τα πουμε απο εδω και περα.Ευχομαι να περασετε τελεια και να μην υπαρξει κανενα προβλημα με τα λουκουμακια σας
ΥΓ Μην νομιζεται πως ξεμπερδεψατε τοσο ευκολα απο εμενα...Οταν με το καλο ξαναμπει το ιντερνετ δεν ξερετε τι εχετε να τραβιξεται!!!