Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
570 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 570 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όλο και κατι κανουνε, αλλά πιο πολύ στα ρουχαλάκια. Θα εχουν κάποιες προσφορες πχ τωρα θα εχουν στα μακρυμανικα εσωρουχακια, το καλοκαιρι κανουν στα αμανικα αλλά όντως καποια δεν τα βγαζουν με εκπτωση, αυτα που εχουν κάθε χρονο... Σε 10 μερες δεν ξεκινάνε; Ας αρχισουν και βλεπεις.

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι έχεις δίκιο...από 15 Ιανουαρίου αρχίζουν οπότε δεν είναι πολλές οι μέρες ακόμη.....και βλέπουμε!!!
Καλησπέρα Ιωάννα μου.....όλα καλά ευτυχώς γιατί ανησύχησα που σε χάσαμε!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mαλλον χαλασε το βισμα του η/υ και δε φορτιζει καλα παρα μονο οταν κραταω το καλωδιο!Αστα να πανε!Σημερα νυσταζω πολυ κι οσο σκεφτομαι οτι εχουμε "το κοπη το πιτα" στη δουλεια του αντρα μου βαριεμαι χειροτερα!

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
'Ελα μην το σκέφτεσαι έτσι.....θα σου έρθει η όρεξη θα δεις, μόλις σηκω΄θείς να ετοιμαστείς θα σου έρθει....σκέψου θα πας βολτίτσα!Το φλουρί σε ποιον έπεσε?Εγώ ακόμα το ψάχνω....περιμένω να φάμε τη βασιλόπιτα,έχω σημαδέψει τα κομμάτια ποιο είναι ποιανού και είδωμεν!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jennia έγραψε:'Ελα μην το σκέφτεσαι έτσι.....θα σου έρθει η όρεξη θα δεις, μόλις σηκω΄θείς να ετοιμαστείς θα σου έρθει....σκέψου θα πας βολτίτσα!Το φλουρί σε ποιον έπεσε?Εγώ ακόμα το ψάχνω....περιμένω να φάμε τη βασιλόπιτα,έχω σημαδέψει τα κομμάτια ποιο είναι ποιανού και είδωμεν!

χαχαχα!κι εμας ακομα αγνοειται!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμεις την τελειωσαμε τη βασιλοπιτα... Ειστε πολύ εγκρατείς!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ο αντρας μου δεν τρωωει πολλα γλυκα, προσεχει γενικα τη διατροφη κι ετσι τα τρωω ολα εγω!ασε!

katerinalb

katerinalb
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμείς κόψαμε 2 βασιλόπιτες..μια σε μας και μια στην πεθερά και τις δυο φορές το φλουρί στον μπέμπη Very Happy που να γεννηθεί κιόλας τι έχει να γίνει..χαχα

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerinalb έγραψε:εμείς κόψαμε 2 βασιλόπιτες..μια σε μας και μια στην πεθερά και τις δυο φορές το φλουρί στον μπέμπη Very Happy που να γεννηθεί κιόλας τι έχει να γίνει..χαχα

αληθεια; χαχαχαχα!φετος ειναι η χρονια του! Laughing

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι κάνετε; Επιτελους η μικρή ητανε λίγο καλύτερα το μεσημερι και εφαγε και λίγα μακαρόνια. Τωρα βεβαια κοιμαται και δεν ξερω αν εχει πυρετο, αλλά ειδαμε μια βελτιωση μετά από 4 μερες...

katerinalb

katerinalb
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
άντε μωρέ όλα καλά..έκανε τον κύκλο του και σιγά σιγά περνάει...αύριο θα είναι περδίκι η μικρή..

Ναι Ιωάννα μου όντως τυχερός ο μικρός..μα πιο τυχεροι εμείς που θα τον έχουμε Laughing

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια!

Πως είστε; Δεν θυμάμαι αν το έχουμε γράψει άλλη φορά στο θέμα μας, όμως πιστεύω ότι είναι καλό κι ας επαναληφθώ.
Υπάρχουν ορισμένα site στα οποία μπορούμε να γραφτούμε και να έχουμε κουπόνια κ δωρεάν δείγματα για τα μωράκια μας.

Μπορείτε να κοιτάξετε σε αντίστοιχο θέμα εδώ στο forum μας: http://forum.eimaimama.gr/t10780-topic

Στα ακόλουθα έχω προσωπική εμπειρία.

http://www.nutricia.gr Με την εγγραφή ως μέλος του Nutricia Club θα λάβετε σε λίγες μέρες ένα ντοσιέ Α4 ( σαν ύφασμα είναι με φερμουάρ)

http://babylino.gr/babyclub.php Γίνεστε μέλος και στο μήνυμα γράφετε την ΠΗΤ σας και ζητάτε να σας στείλουν την βαλίτσα με τα δείγματα. Στο Νίκο μου είχαν στείλει την βαλίτσα που περιείχε ένα πακέτο πάνες μικρή συσκευασία, σερβιέτες, σερβιετάκια, ένα πακέτο βαμβάκι , μωρομάντηλα και κουπόνια για πάνες. Σε λίγες μέρες θα ζητήσω για το νέο μωράκι μου ξανά

http://www.epithimies.gr/ Το επιθυμίες έχει κουπόνια για πάνες pampers αλλά και για άλλα προϊόντα. Δεν μας στέλνουν κάποιο δωράκι αλλά εκτυπώνουμε μόνες μας τα κουπόνια που μπορούν να συνδυαστούν και με άλλες προσφορές

www.paneschicco.gr Έκανα εγγραφή όταν γέννησα και αφού διάλεξα τα κιλά που με ενδιέφεραν, κάτω από τα τεμάχια για παραγγελία έχει κουμπί που λέει ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑ. Ζήτησα και μου έστειλαν 2 πάνες.

http://www.mybabysworld.gr/site/content.php?sel=433 Έγινα μέλος και αναφέρει ότι τα εκπτωτικά κουπόνια Johnson’s baby θα ενεργοποιηθούν μόλις το μωρό σας γεννηθεί.Περιμένω λοιπόν.

Υπάρχουν και άλλες εταιρείες που στέλνουν δείγματα και κουπόνια που αναφέρονται στο θέμα στο forum μας, όμως δεν έχω προσωπική εμπειρία. Αν κάποια κοπέλα ξέρει κάτι διαφορετικό ή παραπάνω ας μας ενημερώσει.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] σε όλες!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΧΟΥΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ Κ ΧΡΟΝΟΥ ΜΙΑΣ Κ ΕΚΑΝΑ ΠΑΛΙ ΕΜΕΤΟ..ΤΙ ΠΡΟΤΟΤΥΠΙΑ!!!

ΕΜΕΝΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΚΤΛ ΜΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ...ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΑΠΟ lIBERO FREZYDERM ΚΤΛ..

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Rinoula έγραψε:Τι κάνετε; Επιτελους η μικρή ητανε λίγο καλύτερα το μεσημερι και εφαγε και λίγα μακαρόνια. Τωρα βεβαια κοιμαται και δεν ξερω αν εχει πυρετο, αλλά ειδαμε μια βελτιωση μετά από 4 μερες...

Τι ίωση κ αυτή Ρινούλα μου! Το κοριτσάκι σου θα ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ. Πάλι καλά που υποχωρεί ο πυρετός.Σε 2 μέρες θα είναι περδίκι!
Κ πάλι περαστικά στην κουκλίτσα σου!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΧΟΥΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ Κ ΧΡΟΝΟΥ ΜΙΑΣ Κ ΕΚΑΝΑ ΠΑΛΙ ΕΜΕΤΟ..ΤΙ ΠΡΟΤΟΤΥΠΙΑ!!!

ΕΜΕΝΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΚΤΛ ΜΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ...ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΑΠΟ lIBERO FREZYDERM ΚΤΛ..

Κουράγιο Τόνια μου! Σε λίγο καιρό θα ηρεμήσεις!

Κουπόνια μου έστελναν κ εμένα μετά τις γέννες λόγω εγγραφής στο Μητέρα. Κυρίως pampers - το βαλιτσάκι μου το έδιναν στο μαιευτήριο- και frezyderm

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χριστινα μου σ'ευχαριστω! Κυκλοφορει πολύ αυτος ο ιος και κανει 5-6 μεες πυρετο! Η γιατρος μου ειπε ότι ισως ειναι γριπη.

Τονια ποτε ανεβαινετε Αθηνα;

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κούκλες!!Πάλι σας έχασα!!Σήμερα είμαι στην Τουρκία.Επιτέλους ήρθα και έκανα τα ψώνια για το σπίτι μου!!Δεν προλάβαμε όμως το καράβι και αναγκαστηκά θα μείνουμε εδώ απόψε...δεν μου αρέσει καθόλου!Νιώθω μεγάλη ανασφάλεια μακριά απ το σπιτάκι μου!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Με γεια τα πραγματα σας Άννα μου! Εκδρομούλα, τι ωραία! Αυριο έχει καραβι;

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σ ευχαριστώ πολύ Ρηνούλα μου!!Να σου πω την αλήθεια δεν το ευχαριστήθηκα και πολύ!!Ταλαιπωρία!!Αύριο πρωί κατά τις 9 σαλπάρουμε για το σπιτάκι μας...ευτυχώς είναι κοντά..γύρω στα 40 λεπτά!Επόμενο ταξίδι πια μετά την άφιξη του μπέμπη!!

Ιφιγενεια13

Ιφιγενεια13
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κοριτσια sos!!! Με τις καουρες τι κανουμε. Μιλαμε υποφερω πολυ...δεν θα κοιμηθω σγμερα...

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και εγω έχω θέμα με τις καουρες ιδικα τα βραδυα αλλα έχω πάρει το σιρόπι malox και το παλεύω και υπομονή !!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!
Σημερα η μικρη ειναι πολύ καλύτερα, αλλά κολλησα μαλλον κι εχω μπουκωμα προς το παρον.

Περαστικα για τις καουρες. Μηπως ειναι συγκεκριμένα φαγητά που σας πειράζουν, πχ τα γαλακτοκομικά, τα οξινα φρουτα, τα μπαχαρικα; Νομιζω θελει μικρα γευματα και συχνα, αλλά είναι πολύ συνηθισμενες στο τριτο τρίμηνο... Υπομονή!
Για το σιρόπι ρωτησες, Χρύσα; Δεν ηξερα ότι επιτρέπεται.

Κοριτσια νομιζω ότι ο μπεμπης μου γυρισε με το κεφλαι κατω... μπορει βεβαια να κανω και λαθος. Δε νιωθω πια καθόλου κλωτσιες στα πλαγια όπως ένιωθα και το μπροστινο τμημα της κοιλιας μου εχει γινει λιγο μυτερο. Την πρωτη φορα΄παντως δεν το ειχα καταλαβει οποτε μπορει να εω και βλακειες

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΙΝΟΥΛΑ ΑΧ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΥΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ...
ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝςΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΟΥΡΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΑΛΟΞ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΣΧΑΤΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΟΧΙ Κ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ .
ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΚΛςΤΣΙΕΣ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΥΚΛΙΚΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΛΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.

katerinalb

katerinalb
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρες κορίτσια!

εγώ είχα τον άντρα μου άρρωστο με πυρετό και σήμερα κάπως αισθάνομαι κι εγώ..ελπίζω να μπορέσω να τη γλιτώσω αυτή την παλιοίωση..

ο μικρός χθες τρελάθηκε στις κλωτσιές..είμασταν 4 άτομα και αντί για μαστερ σεφ κοιτούσαμε την κοιλιά μου που ανεβοκατέβαινε χωρίς σταματημό..πολύ πλάκα είχε και το καταευχαριστήθηκα!

κι εμένα με ταλαιπωρούν πολύ οι καούρες το τελευταίο διάστημα..συνήθως βράδυ..αλλά τρώω ένα γιαουρτάκι ή λίγο γάλα και χαλαρώνω κάπως..

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια περαστικά σε σας και τα παιδιά - άντρες σας!
Έκανα την καμπύλη χθες και τη Δευτέρα θα μάθω αποτελέσματα...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις