Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
528 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 528 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
chrisg έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!

Πως είστε; Δεν θυμάμαι αν το έχουμε γράψει άλλη φορά στο θέμα μας, όμως πιστεύω ότι είναι καλό κι ας επαναληφθώ.
Υπάρχουν ορισμένα site στα οποία μπορούμε να γραφτούμε και να έχουμε κουπόνια κ δωρεάν δείγματα για τα μωράκια μας.

Μπορείτε να κοιτάξετε σε αντίστοιχο θέμα εδώ στο forum μας: http://forum.eimaimama.gr/t10780-topic

Στα ακόλουθα έχω προσωπική εμπειρία.

http://www.nutricia.gr Με την εγγραφή ως μέλος του Nutricia Club θα λάβετε σε λίγες μέρες ένα ντοσιέ Α4 ( σαν ύφασμα είναι με φερμουάρ)

http://babylino.gr/babyclub.php Γίνεστε μέλος και στο μήνυμα γράφετε την ΠΗΤ σας και ζητάτε να σας στείλουν την βαλίτσα με τα δείγματα. Στο Νίκο μου είχαν στείλει την βαλίτσα που περιείχε ένα πακέτο πάνες μικρή συσκευασία, σερβιέτες, σερβιετάκια, ένα πακέτο βαμβάκι , μωρομάντηλα και κουπόνια για πάνες. Σε λίγες μέρες θα ζητήσω για το νέο μωράκι μου ξανά

http://www.epithimies.gr/ Το επιθυμίες έχει κουπόνια για πάνες pampers αλλά και για άλλα προϊόντα. Δεν μας στέλνουν κάποιο δωράκι αλλά εκτυπώνουμε μόνες μας τα κουπόνια που μπορούν να συνδυαστούν και με άλλες προσφορές

www.paneschicco.gr Έκανα εγγραφή όταν γέννησα και αφού διάλεξα τα κιλά που με ενδιέφεραν, κάτω από τα τεμάχια για παραγγελία έχει κουμπί που λέει ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑ. Ζήτησα και μου έστειλαν 2 πάνες.

http://www.mybabysworld.gr/site/content.php?sel=433 Έγινα μέλος και αναφέρει ότι τα εκπτωτικά κουπόνια Johnson’s baby θα ενεργοποιηθούν μόλις το μωρό σας γεννηθεί.Περιμένω λοιπόν.

Υπάρχουν και άλλες εταιρείες που στέλνουν δείγματα και κουπόνια που αναφέρονται στο θέμα στο forum μας, όμως δεν έχω προσωπική εμπειρία. Αν κάποια κοπέλα ξέρει κάτι διαφορετικό ή παραπάνω ας μας ενημερώσει.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] σε όλες!!!

καλησπέρα και σε ευχαριστούμε για τα λινκ!!! γράφτηκα σε όλα χιχι!!!

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και εγω έκανα καμπύλη βγήκε λίγο τσιμπημενη αλλα το περίμενα 154 διατροφουλα απο εδω κ πέρα .χριστινα και εγω έχω καιρό που έχω γραφτεί σε όλα αλλα δεν μου έχουνε στείλει κάτι ... Εμένα απο χθες ειναι σκληρά τα σημεία δίπλα απο τον άφαλο κάτι σαντυμπανισμος
Τώρα τιμωρία ειναι κ το εντέρο γιατι έκανα τη χαζόμαρες χθες κ έφαγα φασόλια

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρύσα μπορεί να είναι το έντερό σου!

Έχω δέκατα και μπουκωμααααααα....

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΞΕΣΤΟΛΙΖΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΥΡΙΟ Θ ΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΩ...ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΜΙΑΣ Κ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΙΝ ΜΙΚΡΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ....

ΡΙΝΟΥΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ...ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΩΜΑ Κ ΒΗΧΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ Κ 10ΜΕΡΕΣ

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τόνια καλύτερα αφου είναι πρώτες φορές στον παιδικο!!

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι Ρινουλα το εντέρο ειναι τελικα ...
Αλλα ώρες ώρες απο χθες νιώθω λες κ θα γέννησω τι να ειναι αυτο ρε κορίτσια ;

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμείς αύριο θα ξεστολίσουμε!! Περαστικά στις αρρωστούλες!!!

katerinalb

katerinalb
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρινούλα - Τόνια περαστικά σας..

Εγώ την Τρίτη λέω να ξεστολίσω..

Να ρωτήσω...
τι ονοματάκια έχουν τα μωράκια που περιμένετε?
Εμείς θα τον βγάλουμε Λευτέρη (του πεθερού)
Εσείς αποφασίσατε?

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια!

Κλεοπάτρα μου ελπίζω να έχεις και εσύ γρήγορη απάντηση από τα site όπως είχα κ εγώ. Ζήτησες το βαλιτσάκι από τα babylino;

Ρινούλα μου περαστικά σου! Ελπίζω να μείνει ο πυρετός στα δέκατα και να μην ανέβει. Πάντως καλό είναι να ενημερώσεις το γιατρό σου για αυτή την ίωση.

Τόνια μου πρόσεχε με τις δουλειές. Δεν πρέπει να κουράζεσαι!

Χρύσα υπομονή με το έντερο. Σε νιώθω γιατί εγώ χρόνια τώρα υποφέρω. Καλή δύναμη με τη διατροφή!

Κατερίνα μου εμείς θα δώσουμε το όνομα του πατέρα μου στο μικρό -Ευάγγελος- μιας και η Άννα έχει της μητέρας μου και ο Νίκος του πεθερού μου.

Εμείς θα ξεστολίσουμε την Τετάρτη μετά το doppler - επιτέλους θα έχει ρεπό ο σύζυγος και θα τα κάνει μόνος του γιατί εγώ τα χω παίξει- λίγο τα παιδιά, λίγο οι συσπάσεις, λίγο η μέση.

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα σας...κοριτσια κ εγω υποφερω απο καουρες κ ξανα αναγουλες υπνηλια σαν το 1ο 3μηνο!!
ευχαριστουμε για τα λινκ η αληθεια ειναι οτι μονο στην babylino μπηκα στην nuk δεν βρηκα καποια φορμα επικοινωνιας κ καποια δεν ενοιγαν!!
εμεις κατερινα θα την βγαλουμε Ευα...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα!

Ρινουλα χαιρομαι που ειναι καλυτερα η μικρη σου!Κι εσυ κολλησες ε;!περαστικα σου!Αχ!Εμενα η μικρη πεταει συνεχεια τα ποδια της αριστερα, τα νοιωθω σκληρα!

Κατερινα σα γονεις φετος οντως ειναι η χρονια σας!Περαστικα στον αντρα σου!Μαλλον της πεθερας...Αγλαία! Rolling Eyes

Χριστινα σε ευχαριστουμε!το εχω στα υποψιν το θεμα απο παλια!γραφτηκα μολις στη nutricia, babylino, paneschicco & babysworld!Ουφ!Το βαλιτσακι το ζητας στο μνμ; Ωχ!Οι συσπασεις;

Τονια και παλι περαστικα σου κοπελα μου!Κι εμενα θελει να ξεστολισουμε ο αντρας μου αλλα του λεω απο Δευτερα μωρε!

Αννουλα με γεια τα πραγματακια του σπιτιου σας!μην ανησυχεις, ωραια εμπειρια θα ειναι! Wink

Ιφιγενεια αν και αργα απαντω ο γιατρος εμενα μου εδωσε malox!

Χρυσα κι εγω καουρες ασε!Διατροφη ε; 1800 ή 2000; με ισοδυναμα;

Μαρινα καλα αποτελεσματα!

Κλεοπατρα κι εγω γραφτηκα!Τωρα αναμονη!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
antoniaeua έγραψε:καλησπερα σας...κοριτσια κ εγω υποφερω απο καουρες κ ξανα αναγουλες υπνηλια σαν το 1ο 3μηνο!!
ευχαριστουμε για τα λινκ η αληθεια ειναι οτι μονο στην babylino μπηκα στην nuk δεν βρηκα καποια φορμα επικοινωνιας κ καποια δεν ενοιγαν!!
εμεις κατερινα θα την βγαλουμε Ευα...

κι εγω τα χαλια μου εχω!για καουρες malox!Πολυ πειναω εσεις βρε κοριτσια;

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ιωάννα μου το βαλιτσάκι του babylino το είχα ζητήσει με το που γράφτηκα στο babylino club - στην φόρμα εγγραφής έχει χώρο για να γράψεις μήνυμα. Αν γράφτηκες και δεν το ζήτησες, να ξαναγραφτείς και να το ζητήσεις. Οι συσπάσεις μου καλά πάνε -μόνο όταν νευριάζω τις νιώθω πολύ έντονα. Ευτυχώς δεν έχω καμία παρενέργεια ούτε ταχυκαρδίες. Απορώ με τον οργανισμό μου Shocked

Όσο για την πείνα....πεινάω τρομερά! Όμως δεν προλαβαίνω να φάω. Μια να ταίσεις τον μικρό, μία την μεγάλη δεν μου μένει χρόνος. Αφού έχω παχύνει κατά 2 κιλά σε σχέση με τα κιλά που είχα πριν μείνω έγκυος - βέβαια αρχικά είχα χάσει 4 κιλά λόγω πνευμονίας.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θαξαναγραφτω τοτε!Ευχαριστω!Ολο πειναω κι οτι κι αν φαω φουσκωνω!!Εμενα δε με ενοχλει πια τοσο η ταχυκαρδια γιατι λεω μακαρι μην τα συνηθισει απο τωρα ο οργανισμος μου!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εγω δεν το ζητησα το βαλιτσακι, αλλά δεν πειραζει, λιγο πολύ τα έχω δοκιμάσει. Τα κουπονια μου φτάνουν!
Ιωάννα αν δεν έχεις γραφτει γραψου στις επιθυμιες, εχουν κουπονια για πολλά απορρυπαντικα και τετοια και περνανε σε όλα τα συπερ μαρκετ (πρεπει να τα εκτυπωσεις εγχρωμα όμως). Εμεις ήδη το χρησιμοποιουμε.

Εξακολουθω και εχω δεκατα και ευχομαι να μην ανεβασω πυρετο. Ελπίζω επίσης να μου εχει περασει η ιωση ως την τριτη για να πάω για τις εξετασεις, να βγουν και τα αποτελεσματα της καμπύλης μεχρι πεμπτη που θα πάω γιατρό. Όχι τιποτα άλλο αλλά το παραπεμπτικό έχει ισχύ ένα μηνα οπότε μεχρι την παρασκευή μπορώ να το χρησιοποιήσω, μετά πρέπει να μου τα ξαναγράψει.

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Περαστικά στις αρρωστούλες της παρέας Smile

Εμείς το μικρό θα τον βγάλουμε Δημοσθένη, του πεθερού μου.

Ξεστόλισμα,ε; το είχα ξεχάσει αυτό!Πω πω πως βαριέμαι κάθε φορά αυτή τη διαδικασία......

Κι εγώ περιμένω να ξεκινήσουν οι εκπτώσεις για να πάω να δω για τα υπόλοιπα. Πάντως λέω να πάρω και πυτζάμες και νυχτικάκια.

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α ναι ξέχασα. Ηρακλής θα βγει, του πεθερού μου!

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμένα πάλι άλλαξε θέση με χτυπάει κάτω χαμηλα ;δεν μπορω να καταλάβω τι ειναι πέρα απο ποδάρακια υπάρχει περίπτωση τι άλλο να ειναι ; Τι εννοείς Ιωάννα με τα ισοδυναμα ; Για τα αποτελέσματα της καμπυλης ;

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α εμείς Καλλιόπη αλλα θα τη φωνάζουμε κάλλη η κέλυ

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ...
ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΧΟΥΛΑ..Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ...

ΞΕΣΤΟΛΙΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ..ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ...Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ!!!

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΘΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΛΕΜΕ ΔΑΕΙΡΑ-ΜΑΡΙΑ..Κ ΣΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΑΛΑΜΕ ΟΠΟΤΕ Κ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΚΝΟΥΜΕ

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσια! Η μικρη ειναι πολυ καλυτερα μονο που επειδη την κοιμιζαμε στο κρεβατι μας οσο ήταν αρρωστη για να την παρακολουθουμε τωρα συνηθισε και λιγο δυσκολευτηκε να παει στο κρεβατι της. Εντωμεταξυ το προηγουμενο βραδυ είχε κατσει με τον μπαμπα της μεχρι τη 1μιση (!) και βλεπανε σιριαλ στο nickelodeon (!!) οποτε τελικα μας πηγε 2 μεχρι να κοιμηθουμε...
Εγω μονο μπουκωμα και λιγο βηχα εχω τελικα, ευτυχως!
Εσεις τι κανετε;

Όλο αρχαιοελληνικα ονοματα τελικα θα βγαλουμε! Και όλα ωραια!

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα!

Εμείς θα ξεστολίσουμε σήμερα...
Θα τον βγάλουμε Μιχάλη, έτσι έλεγαν τον πεθερό μου που πέθανε όταν ο άντρας μου ήταν 2 ετών και κανένα από τα αδέλφια του δεν έκανε αγόρι...

Τόνια καλώς να έρθετε!
Ρηνούλα περαστικά!
Ιωάννα, Κατερίνα και Αντωνία Very Happy
Χριστίνα ευχαριστούμε για τα λινκ
Χρύσα για να δούμε τα δικά μου αποτελέσματα...

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ?
Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΕ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΤΩ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΛΛΗ ΧΑΜΗΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΕΡΙΑ Η ΠΟΔΙΑ ?
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΝΩ Η ΚΑΤΩ ΟΤΑΝ ΝΙΩΘΩ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑΚΙΑ?
ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ?

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσάκια μου τι κάνετε;

Εμένα δε με λες και καλά.... Με πονάει το στομάχι μου σήμερα. Μάλλον κάπου κρύωσα. Μ'έχει ταράξει. Ξάπλα είμαι. Ευτυχώς δεν έχω πυρετό.... Ακόμα....

Χρύσα μου αύριο , αν είμαι καλά , θα πάω το πρωί στην Νομαρχία. Που ακριβώς πρέπει να πάω; Θα αργήσω εκεί;

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
just_Annoula έγραψε:Κοριτσάκια μου τι κάνετε;

Εμένα δε με λες και καλά.... Με πονάει το στομάχι μου σήμερα. Μάλλον κάπου κρύωσα. Μ'έχει ταράξει. Ξάπλα είμαι. Ευτυχώς δεν έχω πυρετό.... Ακόμα....

Χρύσα μου αύριο , αν είμαι καλά , θα πάω το πρωί στην Νομαρχία. Που ακριβώς πρέπει να πάω; Θα αργήσω εκεί;

ΑΝ ΘΕΣ ΠΑΡΕ ΤΗΛ 2413506290 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ Κ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις