626 Απ: Εγκυουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #12 Τετ Δεκ 26, 2012 10:01 am
nina86
Είναι σε καλό δρόμο!
SOFKI ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΠΟΝΑΕΙ Η ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΠΕΙΡΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΑΚΟΜΑ....ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΠΙΑ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
doritaki έγραψε:Οι τιμες αυξηθηκαν απο τις 20 ή 21 Νοεμβριου!γυρω στα 300€ επανω θα μου βγει εμενα σε σχεση με πριν.
loukia_84 έγραψε:η κολλητη μου 1000 ευρω εδωσε στο μητερα, πριν 2 εβδομαδες αυτο..στην οικονομικη φυσικα..
ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΞΕΡΩ....elenhtsa έγραψε:loukia_84 έγραψε:η κολλητη μου 1000 ευρω εδωσε στο μητερα, πριν 2 εβδομαδες αυτο..στην οικονομικη φυσικα..
1000;αληθεια;στο 4κλινο εννοεις;παλι λθγα μου φαινονται!ειχα ακουσει στο γαια πριν καιρο 4κλινο 2000!
listoudi έγραψε:εγω στις 9 του μηνα εχω δικαστηριο και ειμαι η μαρτυρας... λετε απο την τσατιλα μου να μου σπασουν τα νερα???
Κ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑnina86 έγραψε:ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΞΕΡΩ....elenhtsa έγραψε:loukia_84 έγραψε:η κολλητη μου 1000 ευρω εδωσε στο μητερα, πριν 2 εβδομαδες αυτο..στην οικονομικη φυσικα..
1000;αληθεια;στο 4κλινο εννοεις;παλι λθγα μου φαινονται!ειχα ακουσει στο γαια πριν καιρο 4κλινο 2000!
Ε ΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥ ΙΚΑ!ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?loukia_84 έγραψε:μηπως λες χωρις το ποσο που χορηγει το ικα?ετσι μου ακουγεται λογικο..
nina86 έγραψε:Κ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑnina86 έγραψε:ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΞΕΡΩ....elenhtsa έγραψε:loukia_84 έγραψε:η κολλητη μου 1000 ευρω εδωσε στο μητερα, πριν 2 εβδομαδες αυτο..στην οικονομικη φυσικα..
λες να παω με την βαλιτσα μου και να αρχισω να τσιριζω μπας και σπασουν τα νερα??? χεχεχε...loukia_84 έγραψε:listoudi έγραψε:εγω στις 9 του μηνα εχω δικαστηριο και ειμαι η μαρτυρας... λετε απο την τσατιλα μου να μου σπασουν τα νερα???
οχι καλε, μην συγχισεις το κοριτσι σου..εκτος αν το κανεις επιτηδες..
ΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥ ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 2700 ΓΙΑ ΟΛΑ!ΙΑΣΩ,ΓΙΑΤΡΟΣ,ΜΑΙΑ,Κ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΤΣΙ?loukia_84 έγραψε:βρε κοριτσακια μου, μηπως ειναι τοσο ακριβο το γαια τιποτα?
εμεις τελος ιουλη που ειχαμε ρωτησει τον γιατρο μου, στο ιασω κοστιζε λιγο κατω απο 1000 ευρω.εγω 1300 μαξιμουμ υπολογιζω τωρα με τα νεα μετρα(ξερω οτι ειναι λιγο πιο ακριβο απο το μητερα)
ioanna_41 έγραψε:Με το καλό σε όλες που θα γεννήσουν το 2013.
Εγώ γέννησα 23/11/2012 διδυμάκια (έχουμε άλλο ένα παιδάκι τριών ετών και μισό !
Πληρώσαμε, άνευ ασφάλειας στο ΙΑΣΩ 2705 ευρώ για καισαρική και άλλα 1765 για 4 μέρες στην αυξημένης φροντίδας και 3 μέρες στην ΜΕΝΝ λόγω ίκτερου στο αγοράκι !
300 ευρώ /ημέρα στη ΜΕΝΝ και 150/ημέρα στην αυξημένης φροντίδας.
Όσες γεννήσετε ΙΑΣΩ πάρτε τηλέφωνο να σας στείλουν email με κόστος γέννας σε συνημμένο αρχείο ή fax τόσο για ασφαλισμένες ΕΟΠΠΥ όσο και για ανασφάλιστες ή αν πάτε ιδιωτικώς.
Εμείς έχουμε ασφάλεια αγγλική αλλά δεν κάλυπτε γέννα γιατί την κάναμε πριν δύο μήνες (INTERGLOBAL) .
Υπάρχει και η BUPA που είναι ελαφρώς πιο ακριβή.
Τώρα κλείσαμε μήνα και όλα καλά !
Οι τιμές είναι ίδιες και δεν έχουν ανέβει ούτε θα ανέβουν.
Ίσα ίσα θα μειωθούν και άλλο από ότι άκουσα !
Γιάννα.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης