51 Απ: Θα γίνουμε Μανούλες Ιανουαρίου 2011!! Τρι Νοε 02, 2010 10:09 am
IRINI ZOU
Σιωπηλή δύναμη
ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΜΕ ΠΗΤ 21/1/2011 !!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
afro84 έγραψε:ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2011 ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!! ΜΑΡΙΖΑ ΑΝΤΕ ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Ε? ΕΓΩ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/1 ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΏ! ΕΧΩ ΠΗΤ 24 ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ...
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ!!
afro84 έγραψε:''afro84'' Τι γινεται??????? εισαι εδω??? εισαι μαιευτηριο?? ηρθε η ωρα?
Καλημέρα Μαρίζα!! Εδώ είμαι σπιτάκι ακόμη. Χθες πήγαμε γιατρό και μου είπε ότι συνεχίζουμε... Δε βρέθηκαν συσπάσεις και με έστειλε σπίτι
Την Πέμπτη που θα ξαναπάω ελπίζω να δούμε και πόσα κιλά είναι το μωράκι γιατί τώρα δεν μου έκανε υπέρηχο. (θα γεννήσω σε δημόσιο και διαπίστωσα ότι δεν κάνουν τόσο συχνά υπερήχους όσο έξω). Οπότε αναμένουμε...
Εσύ? Πως είσαι?
marilu33 έγραψε:μαμαδες ιανουαριου που ειστε;;;γεννησε καμοια;;;στειλτε νεα...
Συγχαρητηρια,να σας ζησει!!!!!Αντε μα παιρνουμε σειρα κι οι μανουλες φεβρουαριου σιγα σιγα...mariza έγραψε:marilu33 έγραψε:μαμαδες ιανουαριου που ειστε;;;γεννησε καμοια;;;στειλτε νεα...
ΓΕΝΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!
17 ΙΑΝ 2011....!!! ΦΤ με επισκληριδιο τελικα!!!!
Ειμαστε στο σπιτι με την κουκλα μου απο τη Παρασκευη 21 Ιαν, το απογευμα!!!
Προσπαθουμε αποκλειστικο θηλασμο και νομιζω οτι ειμαστε σε καλο δρομο!!
Θα σας πω λεπτομεριες με την πρωτη ευκαιρια...... Προς το παρον εχω το μικρουλι μου να με τρεχει και προσπαθω να τα προλαβω ολα μαζι!!!
Φιλια σε ολες...........!!!!!!!!!!!!
Πώς τα πας με το θηλασμό? Παίρνει βάρος η μπουμπού σου?mariza έγραψε:Προσπαθουμε αποκλειστικο θηλασμο και νομιζω οτι ειμαστε σε καλο δρομο!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eleftherna στις Δευ Μαρ 28, 2011 2:49 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Προσθήκη κειμένου)
mariza έγραψε:
ΓΕΝΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!
17 ΙΑΝ 2011....!!! ΦΤ με επισκληριδιο τελικα!!!!
Ειμαστε στο σπιτι με την κουκλα μου απο τη Παρασκευη 21 Ιαν, το απογευμα!!!
Προσπαθουμε αποκλειστικο θηλασμο και νομιζω οτι ειμαστε σε καλο δρομο!!
Θα σας πω λεπτομεριες με την πρωτη ευκαιρια...... Προς το παρον εχω το μικρουλι μου να με τρεχει και προσπαθω να τα προλαβω ολα μαζι!!!
Φιλια σε ολες...........!!!!!!!!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης