Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
546 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 546 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Λοιπόν σας διάβασα, καλωσήρθες Δήμητρα και πάλι! Εμείς "βλεπόμασταν" στο φεις...Εγώ χάθηκα γιατί χτες έπρεπε να πάω θεσσαλονίκη για μια δουλειά ( οχι δλδ ακριβώς δουλειά, από την εταιρία που δούλευα μου ζητήσαν να πάω σαν κοινό σε ένα τηλεπαιχνίδι που ετοιμάζουν για την ετ3.) ελπίζω στον επόμενο κύκλο να με προσλάβουν κιόλας έστω ημιαπασχόληση γιατί μου είπαν ότι δεν έχουν καθόλου γραμματειακή υποστήριξη και τη χρειάζονται... Άφησα λοιπόν το Νικόλα στην πεθερά , πήρα τη Μαρκέλλα και τον τάσο ο οποίος μου το έβγαλε ξινό (δεν ήθελε με τίποτα και τον κουβαλούσα με το στανιό) και μας πήρε το βράδυ.

Με τον ύπνο όπως σας είπα μόνο μαζί κοιμόμαστε, στο διπλό κρεββάτι κι ο τάσος στο σαλόνι στον καναπε. Σήμερα πήγαμε και στην ψυχολόγο και έφαγα μια τρελή ήττα γιατί αντί για την ψυχολόγο τον είδε μια πιτσιρίκα μαθητευόμενη και όταν πήρα τηλ την γιατρό να μου πει τι θα γίνει μου λέει πρώτα θα τον βοηθήσουμε να καταλάβει τα δικά του προβλήματα και μετά τα προβλήματα που έχετε στο γάμο σας...οπότε και θα μας δούνε και μαζί. Μου είπε ότι θέλει χρόνο....τέλοσπάντων...εγώ απογοητεύτηκα, με πήραν τα κλάμματα, κουράστηκα ρε κορίτσια να μην είμαστε καλά σα ζευγάρι....σήμερα πάλι με νευρίασε, γυρνάμε από την ψυχολόγο με αφήνει σπίτι μου λέει πάω να παρκάρω κι έρχομαι, ανεβαίνω πάνω, περνάει η ώρα, βρε που είναι ο τάσος, τι κάνει ο τάσος τον παίρνω τηλ, που είσαι του λέω, να λέει πετάχτηκα εδώ σε ένα μαγαζί σε μια δουλειά...καλά ρε του λέω, δε σου είπα τι ώρα να σε περιμένω και μου λες παρκάρω κι έρχομαι? Και άντε θυμήθηκες να πας σε αυτό το μαγαζί, γιατί δε με παίρνεις ένα τηλ που εγώ νομίζω ότι είσαι στο πάρκινγ και αναρωτιέμαι γιατί αργείς? Σκατά έχουν στο κεφάλι τους Θεέ μου, δεν εξηγείται αλλιώς.

Με τον κολικό μια με πιάνει μια με αφήνει....Όλη την ώρα τρέχω τουαλέτα και δεν κατουράω τίποτα...Με το φαί καλά που είδα αυτό που έγραψες Πόπη και θα επιμείνω μερικές με΄ρες γιατί απογοητευτηκα που ούτε να δοκιμάσει δεν ήθελε...αηδίαζε...πατάτα καρότο λίγο σέλινο λίγο λεμόνι ελάχιστο ελαιόλαδο, αυτά έβαλα, και δεν το έτρωγε με τίποτα....

Βλέπω είμαστε πολλές στο κλάμπ των άυπνων και άφαγων μωρών...Να μας χαιρόμαστε βρε.....

toutounaki

toutounaki
Καλώς (ξανα)ήρθες Δήμητρα! Κι εγώ ειχα χαθεί για λίγο λόγω δουλειάς & άλλων τινών προβλημάτων, αλλά όλο και σας σκεπτόμουν όλες, οπότε...

Χρύσα μου εδώ θα διαφωνήσω. Το ότι έχετε από κοινού τη θέληση να ειστε μαζί είναι απόδειξη οτι μπορειτε να ειστε καλά. Εμένα οσύζυγος, προσποιείτο ότι όλα ειναι καλά, δεν παραδεχόταν τίποτα. Το να λες έχω πρόβλημα και θα το λύσω είναι τουλάχιστον μισή επίλυσή του... (άποψή μου)

Λοιπόν η μπουμπού σημερα έφαγε 1 μήλο και 1/2 αχλάδι! Αυτό θα πει πρόοδος!
Εν τω μεταξύ χθες είχαμε γέλιο. Πήγα να βγαλω φωτο και μόλις την πλησιασα και πηρα το φακο, αυτη απλωσε το χερι και αρχισε να μου τρωει τα μαλλιά.! Shocked Θέλω να τη βαλω να γελάσετε αλλά εχω βγει χαλια με μαλλί αφανέ και μαυρους κυκλους κατω απο τα μάτια. Και ο μικρος το πρωι πριν φυγω για τη δουλειά, επειδη τον εβγαλα εξω και εκλεισα την πορτα ήρθε και τη χτυπούσε κι έλεγε " Μπουμπού! μπουμπού εγώ είμαι, άνοιτσε, μπουμπού! Razz Ακόμα γελάω...

spyros3

spyros3
βιβη!!!!'μπουμπου' με λεει η αδελφη μ π ειναι 13χρ!!!ποτε μα ποτε δεν με χει πει με τονομα μ!!απο μωρο π ηταν ετσι με λεγε ακομα κ τωρα κ μπροστα σε ξενο κοσμο!!!

ελα βρε χρυσα!!να δω ρε γαμωτη μ ποτε θα μπεις κ θα σαι καλα ουτε νευρα ουτε κλαματα!ας κανετε οτι πει ο γιατρος κ βλεπετε ναι?αρκει να χετε θεληση κ οι 2!!
την συμβουλη για το φαγητο το γραψα εγω αλλα κ παλι σαγαπαω!!!

ευα μπραβο στο αντρακι σ!!!π βοηθαει την μαμα τ!!οι χαντρες αυτες ειναι μονοχρωμες?εχεις φωτο να δω κ εγω?

σε λιγο θα ρθει ο ν να ετοιμαστει να φυγουμε για οφθαλμιατρο..

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δε τις πηρα ζετα μου γιατι δεν εχω παρει ακομη τις κορδελες για να δω τι ακριβως χρωμα θελω!
ειναι πλαστικες αλλα μοιαζουν με σβαροφσκακια!πολυ ομορφες!
www.hantrestoukosmou.gr λεγεται!δες αν σ'αρεσει κατι!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
για μπειτε οσες εχετε φεισ κ απαντηστε στο στατυσ μ που σχολιαζω μια μαλακω μ εγραψε οτι πρεπει ν βαλω ορια σε ενα 26μηνων παιδακι γ την ζηλεια τ

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
συγνωμη βρε μανουλες μπορειτε ν βαλετε ορια σε ενα παιδι 26 μηνων για την ζηλεια ?

toutounaki

toutounaki
Ζετάκι μου.... είσαι μπουμπού! Νέα και όμορφη!

Πόπη μου, ασφαλώς και δε μπορεις να βάλεις όρια, μπορείς όμως να προσπαθησεις να τη διαχειριστείς π.χ να βάζεις το μικρο ν ασχολειται μαζι της πιστευοντας οτι κανει κάτι σπουδαίο...ξέρεις εσύ!Μη χαλιέσαι αν κάποια σου κάνει την έξυπνη και λέει μπουρδες- τετοιες υπάρχουν ουουου! Εσυ σα μανουλα ξερεις καλυτερα τι να κανεις!

Ευακι τί ωραιο σάιτ! Τελικα είσαι και πολύ καλλιτέχνης εσύ... Τι τον ηθελες το στρατο βρε κοπέλα μου;Θα μπορουσα αραγε να φτιαξω μονη τις μπομπονιερες μας; www.hantrestoukosmou.gr

markella01

markella01
Ζετάκι μου μανάρι μου εσύ....έχασα το τηλέφωνό σου...στείλτο μου.... έχασα όλα τα τηλέφωνά δλδ τέλοσπάντων άλλο κι αυτο...
Βιβή, όταν μαλώνουμε μου λέει ότι είμαστε μαζί επειδή έχουμε το μωρό....ωραία ε?

Πέφτω να κοιμηθώ ήμασταν επίσκεψη κι ο νικόλας κοιμήθηκε ήδη από εκεί στο σλινγκ , γυρίσαμε σπίτι και τον έβαλα στο κρεββάτι του, έκλαψε μία, τον σήκωσα, τον ξανάφησα, άντε να δούμε πόσο θα κάτσει εκεί...

Φιλάρες ρε κορίτσια μου

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευάκι έγραψε:ουφ και παλι ουφ!τι κανετε?σας διαβασα!εγω πηγα αγορα σημερα,να δω για βαφτιστικα,θα παω και αυριο και θα δουμε που θα καταληξουμε το σαββατο που θα ειναι και ο β εδω!περπατημα και περπατημα.κουραστηκα!πηγα και σουπερ μετα,ευτυχως τα ανεβασε ο κωνσταντινος στη σκαλα!το αγορι μου τι καλο αντρακι εχει γινει!το κεφαλι μου καζανι παντως!γυρισα μαγειρεψα φαγαμε κ τωρα να διαβασουμε σιγα σιγα!
μαρακι ειδες ρε συ ποσο μ'αγαπαει η πεθερα μου!?!?!?!?!?!?χαχαχα
ελενη βρηκα χαντραδικο ωραιο(οι 150 χαντρες που ηθελα εγω 2 ευρω) θα σου γραψω σε πμ τη διευθυνση!
ελενη-ελμπονο γιατι εισαι ετσι κοριτσι μου?τι επαθες?στεναχωρημενη?τσαντισμενη?

αχχχχχ ρε ευακι μου τι να χω!!!λιγο απολα!τρεχω για οοοολααα μονη,βαφτιση θες γαμο θες δουλεια θες μωρο σπιτι ολα!!!!!!!!ολοι ειναι καλοι κ χρυσοι απο μακρυα-και δεν ειναι αυτο που δεν βοηθανε,ουτε καν να ρωτησουν τα εκανες τι εκανες θες βοηθεια τπτ!γι αυτο ειπα κ γω αισιχτιρ!
ο αντρας μου μετα το μπινελικι της προηγουμενης κυριακης ειναι καλυτερα αλλα δουλευει τοσο πολυ δουλευουμε κ διαφορετικα ωραρια χεσε μεσα πολυχρονη ισα που τον βλεπω 2ωρες το βραδακι

οι γονεις μου παλι καλα με βοηθανε οσο μπορουν αλλα ο μπαμπας δουλευει η μαμα μ προβλημα υγειας ε και πολλα μου κανουν!

τελοσπαντων ας ειμαι καλα κ γερη κ θα προλαβω!

σας φιλωωωωωωω

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΕς αγαπες Δημητρα μου καλοσορισες ξανα φυσικα και σε θυμομαστε
και εγω θελω να τον βγαλω απο το δωματιο μας ηθελα να τον βαλω με την μικρη αλλα καθε βραδυ κανει και αλλα αμα δεν εισαι διπλα να δωσει την πιπιλα θα την ξυπναει τι να κανω να σηκωθω και να τρεχω ψες επειδη γυρισε ανασκελλα ξυπνησε και μιλουσε Shocked
τι να πω εμενα ολα να τρωει αυτο το παιδι αλλα στο φαει αλλο πραμα δεν προλαβαινω να δωσω κουταλια 3 μερες εγω του δωσα λαχανικα και αμεσως ξεκινησα το κρεας αλλο προβλημα εχω τις κρεμες δεν τις πολυ θελει και γαλα πινει με το ζορι 150 τωρα πρωι βραδυ δοκιμασα να του ξαναδωσω μες την μερα με το ζορι 50 μονο φαει θελει πρεπει να πινει παραπανω γαλα? δεν ειναι πολυ μικρος ακομα? με παιδευει πολυ ουτε καν το πρωι δεν το τρωει με ορεξη
αμα ειναι στο παρκο και περασω και με δει κλαιει αμα τον αφησω κατω κλαιει θελει να ναι συνεχεια μαζι μου δεν με αφηνει να κανω τπτ Twisted Evil

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΙΔΗ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ Κ Γ ΠΙΠΙΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΜΑΙ Τ Ν ΚΑΝΩ.
Η ΜΙΚΡΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ Τ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΑΙΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΗ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ

eleni2526

καλημερα κοριτσια!!!!!τι κανετε?εμεις τα ιδια!!δεν σχολιαζω πως κοιμηθικαμε... ευακι ειδες αν ειχε τπτ χαντρες με γραμματα?στειλε μου οδο οταν κατεβω θεσ/νικη να δω!

eleni2526

χθες προσπαθουσα να μπω στο θεμα μας κ μου εβγαζε μηνυμα για ιο.στα αλλα θεματα ανοιγαν κανονικα....

Demimen

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια !!! Τελικά όλες έχουμε διάφορα προβλήματα δεν είναι Αιγαίου μόνο εγω ευτυχώς με τον άντρα μου είμαστε πολύ καλά. Τον μπεμπη τον έχω στο δωμάτιο μας μιας και θυλαζω ακόμα με βοηθάει πολύ δεν σκέφτομαι να τον πάω στο δικό του σύντομα δύσκολα θα απογαλακτιστω εγω από αυτών χαχα

Δύσκολο βράδυ κ μένα κοιμόταν και εκλεγε άντε βρες τι τον ενοχλούσε

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!

κι εμενα χθες ολο ξυπνουσε κ εβαζε τα δαχτυλα στο στομα.της εδινα ζυζι δε χωρταινε κι εφαγε 90μλ ξενο. τωρα το πρωι εφαγε μανουλα κ ξυπνησε τωρα. το πηγαμε λιγο αναποδα!

Ελμπονακι μ ποσο σε νιωθω...μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω.... κι εγω δεν εχω βοηθεια σε τπτ. θα τα καταφερεις ρε θηριο ομως κ θα'σαι πολυ περηφανη μετα για τις δυναμεις σου!! ασε που θα αδυνατισεις με τοσο τρεξιμο,σκεψου τα θετικα! κ μετα το γαμο θα χαλαρωσεις,μονο κ μονο το ψυχολογικο οτι ολα οκ τωρα θα σε ανακουφησει.εμεις σ στελνουμε θετικη ενεργεια!

Χρυσα χαιρομαι που ξεκινησατε συνεδρειες με τον αντρα σ!!!

716Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 29 Empty . Πεμ Ιαν 17, 2013 11:32 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χρυσα μου κανε λιγο υπομονη,τωρα που πειστηκε να παει σε ψυχολογο μην τα παρατησετε.καντε τις συνεδριες και βλεπετε..παντως για την οργανωση γαμου κανενας αντρας δεν τρεχει ελμπονο,μην στεναχωριεσαι.κ εδω που τα λεμε που να τρεξει ο αντρας,για μπομπονιερες η για στολισμους?αυτα ειναι γυναικειες δουλειες,εχουμε και καλυτερο γουστο αλλωστε Smile !

spyros3

spyros3
'μαμα δεν το θελω'!'μαμα δεν βλεπω μαυτο το ματακι'!
γυρισε η γη κ μα πλακωσε!
για να μην σας μπερδευω..καταρχην καλημερα..
πηγαμε στον γιατρο οπως σας ειχα πει..τελικα κ γυαλια θα βαλει κ το ματι θα χει κλειστο..το κλεισιμο ματιου το θελει για 6 μηνες...8 ωρες την ημερα..εκτως τεταρτης κ κυριακης..
τα γυαλια θα τα φοραει συνεχεια κ οταν ειναι κλειστο το ματι..τα παραγγειλαμε κ αυριο ή την τριτη θα ναι εδω..σηκωθηκαμε το πρωι τον ετοιμασα,απο τα φαρμακα τ κ ολα τα συναφι,κ κλεισαμε το ματι..2 φορες το εβγαλε τωρα το χει αλλα τον παρακολουθω συνεχεια..6 μηνες αυτο κ τα γυαλια μεχρι 7 χρονων μεχρι τοτε η οραση στα παιδια 'δουλευει' ακομα..
σεμα μηνα θα ξαναπαμε για να δουμε τι βελτιωση θα εχει...τον κρατησα εδω για σημερα αλλα μιλησα με την κυρια τ κ μ ειπε οτι οταν ειναι στον παιδικο να χει κλειστο το ματι μιας κ αν παει να βγαλει το πατς θα του μιλησει κ εκει δεν μπορει να πει κ 'οχι'..ευτυχως π μτο ειπε κ π θα με βοηθησει γιατι ειναι ευθυνη κ την πηρε απανω της π αν ηταν αλλη θα μ ελεγε 'οχι να τ το κανεις αυτο οταν θα τον εχεις στο σπιτι..'εκλεισα κ εγω το δικο μ ματι αλλα κοριτσια ειναι τοσο ενοχλητικο..τι θα κανω?'εμαι ο πυρατης μαμα κ εσυ η πειρατιτσα'..δεν θυμαμαι ειπα καλημερα?καλημερα..

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αρε ελβονο ποσο σε καταλαβαινω ολα μα ολα μονη μ τα εκανα .μονο στα λογια ολοι καλη ειναι ασε. αμα εισαι θεσσαλονικη ερχομαι εγω γ βοηθεια ψοφαω για τετοια.εμεις καλα κοιμηθηκαμε ξυπνησε 4.30 εφαγε απο κοιμηθηκε ξυπνησε 8 κ τωρα ξανα κοιμηθηκε
ουφ βρε ζανετα κουραγιο κοπελα μ και υπομονη θα δεις σ 6 μηνες θα εχετε τεραστια βελτιωση το παιδακι σ ειναι γεναιο και θα το ξεπερασετε κ αυτο τ εμποδιο.
λια που εισαι λια τι κανει η κοριτσαρα σου?

719Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 29 Empty . Πεμ Ιαν 17, 2013 11:38 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
υπομονη θα κανεις,τι αλλο?οσο περναει ο καιρος θα το συνηθισει το παιδακι σου και δεν θα το βγαζει.αφου ετσι πρεπει τι να κανουμε.θα βρισκεις διαφορους τροπους να του λες για να μην τον ενοχλει.

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια μου!!!
Χθες πήγαμε παιδιατρο! 8850 και 71cm ο Αγγελος!!! Και σε 5-6 μερες αρχιζουμε λαχανικα!
Καναμε και εμβολιακι και εκλαψε ισα που, το γενναιο μου το παλικαρι!!!
Σημερα ξυπνησε απο τις 7, αλλα το βραδυ μονο μια φορα στις 5! Καιρο ειχε να μου το κανει αυτο! Αν ειναι και ηρεμος την ημερα να κανω καμια δουλεια τι αλλο θελω η μανα;;;;

Πηγαμε ειδαμε χθες εναν χωρο, δεν μας δινει την πισινα, γιατι ειναι για 700 ατομα, αλλα εναν αλλο εξωτερικο, πολυ ομορφο, με καταρακτη και φοινικες. Μαλλον εκει θα κλεισουμε, γιατι μας εκανε και καλη τιμη. Σας ζαλιζω κι εγω με αυτα!!!

Χρυσα μου ετσι ειναι... Πρεπε πρωτα να λυσει τα δικα του προβληματα ο Τασος και ετσι μπορει να μην χρειαστει καν να κοιταξετε τα του γαμου! Μπορει η λυση να ειναι εκει... Μετα βλεπετε για τα υπολοιπα! Παντως ειναι θετικο που δεχτηκε να παει και να τον στηρηξεις οσο μπορεις! Ολα καλα θα πανε, αλλα ο δρομος ειναι δυσκολος!

Δημητρα εμεις τον βαλαμε στο δωματιο του απο 3 μηνων, μπορει και πιο νωρις, γιατι δεν χωρουσε αλλο στην καλαθουνα και το δωματιο μας, οπως και το υπολοιπο σπιτι ειναι μικρο, οποτε δεν χωρουσε το κρεβατακι.

721Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 29 Empty . Πεμ Ιαν 17, 2013 11:43 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποιος χωρος ειναι αυτος καλε θεσσαλονικη με καταρρακτες κ φοινικες?για πες και μενα!και τι τιμη σας εκανε?

Demimen

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
spyros3 έγραψε:'μαμα δεν το θελω'!'μαμα δεν βλεπω μαυτο το ματακι'!
γυρισε η γη κ μα πλακωσε!
για να μην σας μπερδευω..καταρχην καλημερα..
πηγαμε στον γιατρο οπως σας ειχα πει..τελικα κ γυαλια θα βαλει κ το ματι θα χει κλειστο..το κλεισιμο ματιου το θελει για 6 μηνες...8 ωρες την ημερα..εκτως τεταρτης κ κυριακης..
τα γυαλια θα τα φοραει συνεχεια κ οταν ειναι κλειστο το ματι..τα παραγγειλαμε κ αυριο ή την τριτη θα ναι εδω..σηκωθηκαμε το πρωι τον ετοιμασα,απο τα φαρμακα τ κ ολα τα συναφι,κ κλεισαμε το ματι..2 φορες το εβγαλε τωρα το χει αλλα τον παρακολουθω συνεχεια..6 μηνες αυτο κ τα γυαλια μεχρι 7 χρονων μεχρι τοτε η οραση στα παιδια 'δουλευει' ακομα..
σεμα μηνα θα ξαναπαμε για να δουμε τι βελτιωση θα εχει...τον κρατησα εδω για σημερα αλλα μιλησα με την κυρια τ κ μ ειπε οτι οταν ειναι στον παιδικο να χει κλειστο το ματι μιας κ αν παει να βγαλει το πατς θα του μιλησει κ εκει δεν μπορει να πει κ 'οχι'..ευτυχως π μτο ειπε κ π θα με βοηθησει γιατι ειναι ευθυνη κ την πηρε απανω της π αν ηταν αλλη θα μ ελεγε 'οχι να τ το κανεις αυτο οταν θα τον εχεις στο σπιτι..'εκλεισα κ εγω το δικο μ ματι αλλα κοριτσια ειναι τοσο ενοχλητικο..τι θα κανω?'εμαι ο πυρατης μαμα κ εσυ η πειρατιτσα'..δεν θυμαμαι ειπα καλημερα?καλημερα..

Και εγω είχα ντεμπελικο μάτι και μου το έκλεινε η Μαμα μου θυμάμαι ένιωθα πολύ χάλια γιατί τα παιδιά με κοροϊδεύαν αλλά η Μαμα μου μου είχε πει ότι το μάτακι μου πρέπει να κοιμάται γιατί κουράζεται πολύ και όταν θα το ξυπνά με θα το πηγαίνουμε όπου θέλει να βλέπει ότι θέλει εγω ζητούσα διάφορα Λουνα πάρκ κύριος οπότε οποίος με κοροιδευε του έλεγα τι έκανα εγω το σκ και ζηλευε

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ζετακι μου γλυκο!!! Υπομονη!!! Δυσκολο ειναι, ειδικα για αυτον, αλλα σκεψου οτι στην ηλικια που ειναι, οταν μεγαλωσει θα θυμαται ελαχιστα και δε θα τον πειραζει που για 6 μηνες ειχε κλειστο το ματακι του! Και ειναι για το καλο του. Μπορει αργοτερα να μην χρειαζεται 8ωρο, αλλα λιγοτερο... Δωστου κουραγιο, γιατι εχει να αντιμετωπισει και τα αλλα παιδακια στο παιδικο. Εξηγησε του τι εχει. Τα ποαιδια θελουν αληθεια και ολα τα καταλαβαινουν.

Ελενη μου καντα μονη σου, να μην εχεις μετα και κανεναν στο κεφαλι σου! Δυσκολο ειναι το ξερω και το ζω... Αλλα απο το να μου λενε μετα τη γνωμη τους σε ολα το προτιμω!!!
Κι εγω μονη μου ειμαι και δεν μπορω να πω ο αντρας μου με βοηθαει παρα πολυ, αλλα οι υπολοιποι μονο στα λογια εμειναν! Και πως συγχιζομαι με μια γνωστη μου που εχει βοηθεια και λεει οτι δεν προλαβαινει!!!!

eleni2526

Ζετα θελει υπομονη!!!κ απο τι μας εχεις πει το αντρακι σου ειναι συνεργασημο!!!λογικο ειναι να ζοριστει τωρα στην αρχη!θα το συνηθησει!!!

εγω τον μικρο τον εβαλα στο δωματιο 3μηνων γιατι ειχα θεμα με την αναστασια...ηθελε να κοιμαται με τον αδερφουλη της οπως μας ελεγε...πηρα ενδοεπικοινωνια ακουω μεχρι κ την ανασα τους!!!απλα με τρωνε τα δρομολογια οταν ξυπναει ο μικρος τον περνω για να μη ξυπνησει κ την αναστασια....

μαρια μια χαρα ο αγγελος σου!!!!

τι αλλο δεν θυμαμαι.......

toutounaki

toutounaki
Κορίτσια μου καλημέρα!

Ελμπονάκι σε νοιώθω, γιατί κι εγω ειμαι μόνη -τελείως μόνη. Μη στεναχωριεσαι όμως, τουλάχιστον εχεις τον ανδρα σου και πες του στα ισα τι σε πειραζει και τι θελεις. Και σε ολους που αγαπάς και ξερεις οτι σ αγαπούν. Μην περιμενεις να σε ρωτησουν, μετα θα τους το πεις οτι κουραστηκες και θα σου λενε 'μα δε μας το είπες'!

Ζετακι, έχεις δίκιο κοπέλα μου, τουλάχιστον ομως το ανακαλύψατε νωρίς και θα φτιαξουν όλα. ΟΛΑ μάτια μου, θα δεις... Θα ειναι ενα δυσαρεστο όνειρο και μονο-ολοι αντιμετωπιζουμε καποια στιγμη θεματακια με τα παιδια μας, περαστικα μονο ας ειναι και τα δικα σου ευτυχως ειναι...

Δήμητρα άσε δε θ' απογαλακτιστούμε εύκολα απο τα παιδάκια μας τη βλεπω τη δουλειά...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις