Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
331 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 331 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κριστυ για το Δηβελια λεω στο Ωραιοκαστρο. Απλα εκει που θα μας βαλει εχει ενα πετρινο καταρακτακι και ειναι ωραια. 15 μας ειπε.

Ειδες Ζετα καιι η Δημητρα μια χαρα το χειριστηκε!!! Εκανε με την ευκαιρια πραγματα που τα αλλα παιδκια τα ζηλευαν...

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ζετα μου 8α περασει 8α ξεχαστει μην φοβασαι
πειτε μου αν ειναι λιγο το γαλα που παιρνει

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αυγολεμονη έγραψε:ζετα μου 8α περασει 8α ξεχαστει μην φοβασαι
πειτε μου αν ειναι λιγο το γαλα που παιρνει

μαρθαλενα αν τρωει κανονικα ολα τα γευματα του το λογικο ειναι να πινει πρωι βραδυ γαλα.οσο για την ποσοτητα μηπως δεν του αρεσει το βαρεθηκε?

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πρεπει ας τα πηραμε το humana to 2 και εκανε κουβαρακια και δεν βγαινει απο το πιπερο τρεχαμε μες την νυχτα να βρουμε αλλο ο φαρμακοποιος ειπε η φορμουλα του 2 ειναι χαλια το χουν ολοι αυτο το προβλημα πηραμε frizolac δεν του πολυαρεσε χθες επινε 100 οταν ομως ψωνισαμε δεν ξεραμε τι να κανουμε πηραμε aptamil 2 ...θα δουμε

spyros3

spyros3
ναι υπομονη το ξερω κ φυσικα ειναι ολα θεμα συνηθειας..σορυ για 6 ωρες την ημερα το θελει ο γιατρος κ στον μηνα αν εχει βελτιωση θα μας μειωσει τις ωρες...εχουμε ομως πολυ καιρο μπρωστα μας κ δρομο ακομα..
αυτο π σκεφτομαι ειναι τα πεθερικα μ π αντι να τον ενψυχωσουν θα πουν καμια μαλακια κ θα τον κανουν να ντρεπεται γιατι η πεθ δεν ξερει πως να φερθει κ θα πει'αχ το παιδακι μ κ τι επαθε..' κ κατι τετοια..κ δεν μπορω να της πω κατι γιατι κ καλα αυτη ξερει πως να φερθει..εδω στα απλα πραγματα δεν ξερει να τον κανει καλα κ τι να τ πει κ δω θα τα κανει σκ...τα κ θα το δειτε..αλλα κ να το πω τ νικου θα νευριασει κ καλα δεν ξερει η μανα μ να το χειρηστει?!ε οχι δεν ξερει ρε φιλε..τα χω κ μαυτον γιατι ειχε νευρα χθες κ μιλουσε αποτομα κ δεν μ ελεγε τον λογο..

αρκετα σας ζαλισα..

eleni2526

Αυγολεμονη έγραψε:πρεπει ας τα πηραμε το humana to 2 και εκανε κουβαρακια και δεν βγαινει απο το πιπερο τρεχαμε μες την νυχτα να βρουμε αλλο ο φαρμακοποιος ειπε η φορμουλα του 2 ειναι χαλια το χουν ολοι αυτο το προβλημα πηραμε frizolac δεν του πολυαρεσε χθες επινε 100 οταν ομως ψωνισαμε δεν ξεραμε τι να κανουμε πηραμε aptamil 2 ...θα δουμε

εγω δεν πηρα καθολου σκονη το 2.του ξεκινησα το νεσλακ το λιτρο που δεν θελει νερο.μονο το ζεστενω

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
15 μμπραβω ειναι πολυ καλη η τιμη του .και τι περιεχει το μενου?οχι τπτ αλλο να λιγουρευτουμε λιγο χιιιχ
εμεις 16 την μεριδα στο οπερασ τ οποιο εκλησε αλλα ηταν τελειο ακομα κ προβες καναμε χιιχιχιχ

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eleni2526 έγραψε:
Αυγολεμονη έγραψε:πρεπει ας τα πηραμε το humana to 2 και εκανε κουβαρακια και δεν βγαινει απο το πιπερο τρεχαμε μες την νυχτα να βρουμε αλλο ο φαρμακοποιος ειπε η φορμουλα του 2 ειναι χαλια το χουν ολοι αυτο το προβλημα πηραμε frizolac δεν του πολυαρεσε χθες επινε 100 οταν ομως ψωνισαμε δεν ξεραμε τι να κανουμε πηραμε aptamil 2 ...θα δουμε

εγω δεν πηρα καθολου σκονη το 2.του ξεκινησα το νεσλακ το λιτρο που δεν θελει νερο.μονο το ζεστενω

ουτε εγω πηρα το ναν2 διοτι το θεωρω χαζομαρα για μενα νκυκλοφορο μ σκονη 6 μηνων παιδι και εγω νεσλακ ζεσταμα

eleni2526

ζετα απλα τα πραγματα οταν βρεθητε με τη πεθερα κλεινεις κ εσυ το ματι κ αν πει τιποτα τη στολιζεις κανονικα....

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyros3 έγραψε:ναι υπομονη το ξερω κ φυσικα ειναι ολα θεμα συνηθειας..σορυ για 6 ωρες την ημερα το θελει ο γιατρος κ στον μηνα αν εχει βελτιωση θα μας μειωσει τις ωρες...εχουμε ομως πολυ καιρο μπρωστα μας κ δρομο ακομα..
αυτο π σκεφτομαι ειναι τα πεθερικα μ π αντι να τον ενψυχωσουν θα πουν καμια μαλακια κ θα τον κανουν να ντρεπεται γιατι η πεθ δεν ξερει πως να φερθει κ θα πει'αχ το παιδακι μ κ τι επαθε..' κ κατι τετοια..κ δεν μπορω να της πω κατι γιατι κ καλα αυτη ξερει πως να φερθει..εδω στα απλα πραγματα δεν ξερει να τον κανει καλα κ τι να τ πει κ δω θα τα κανει σκ...τα κ θα το δειτε..αλλα κ να το πω τ νικου θα νευριασει κ καλα δεν ξερει η μανα μ να το χειρηστει?!ε οχι δεν ξερει ρε φιλε..τα χω κ μαυτον γιατι ειχε νευρα χθες κ μιλουσε αποτομα κ δεν μ ελεγε τον λογο..

αρκετα σας ζαλισα..

ΖΑΝΕΤΑ ΑΜΑ ΞΑΝΑ ΠΕΙΣ ΜΑΣ ΖΑΛΗΣΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΑΝΤΟΦΛΑ
ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΤΟ ΠΕΙ
οσο γ τηνπεθερα πες τον αντρα σ ν την προιδοποιηση ο ιδιος

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πωπωππωπω ειναι τελειο το δηβελια και ειδικα ο καταρακτης http://www.odigosgamou.gr/divelia

737Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 30 Empty . Παρ Ιαν 18, 2013 12:41 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωραιο το δηβελια! Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 30 215994 μπραβο ρε μπεμπα που το εβαλες λινκ!

spyros3

spyros3
μαρθαλενα κ εγω τοτε στον σπ τ εδωσα το νεσλακ απο 6 μηνων..ρωτα κ τον γιοατρο σ να δεις κ συμφαιρει παρα πολυυυ..παρε ενα κουτι κανε τ κ βλεπεις αν τ αρεσει ή οχι...

καλε τι τιμες ειναι αυτες?!εχω ειχα δωσει 21€ στο ατομο!!!

κ να τ το πω τ νικου θα παρεξηγησει κ αυτος μιας κ αφορα την μαμα τ μην χ..ω τιποτα...θα δουμε...αλλα ετσι οπως το λετε,αν πει κατι θα την στολισω κανονικοτατα κ την γραφω εκει π ξερετε!!παιδι μ ειναι κ θα κανω οτι καλυτερο γιαυτον...

eleni2526

κ ο καταραχτης ειναι ποιο ωραιος απο την πισινα!!!!!

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ποπη μας ειπε ενα σωρο για το μενου, αλλα δεν τα θυμαμαι... Θα μου στειλει μειλ σημερα και θα τα εχει αναλυτικα.

Ζετα για το καλο του παιδιου σου πες της εν αναγκη κι εσυ η ιδια αν δεν μπορει ο αντρας σου και αν θυμωσει, ξυδι!!!

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Το Δηβελια μας αρεσε γιατι μας δεχεται που ειμαστε λιγα ατομα και θα ειμαστε εξω και οχι σε καποια αιθουσα καλοκαιριατικα! Ενταξει θελαμε την πισινα, αλλα κι ετσι μια χαρα ειναι!!! Και η τιμη του λογικη!!! Ζετα μη νομιζεις κι εδω υπαρχουν τετοιες τιμες!!! Αλλα ρε κοριτσια, ακομη κια αν εχουμε πολυ κοσμο στο γαμο, γιατι ουτε στον αρραβωνα καλεσαμε τα αδερφια των πεθερικων μου, ειναι και παρα πολλοι, ε, ολα εμεις θα τα πληρωσουμε! Σαν ζευγαρι, δεν θα δωσουν τιποτα οι γονεις. Η μανα μου μου εδωσε απο την διαθηκη του μπαμπα μου και τα αξιοποιησα για το μωρο. Τωρα δεν μπορω να κανω τραπεζι σε ολους! Μονο στους πολυ κοντινους συγγενεις και στους φιλους μας. Και σε οποιον αρεσει στην τελικη! Προτιμω να περασω καλα με την οικογενεια μου, παρα να χρεωθω για μια μερα!

toutounaki

toutounaki
Ζέτα μου, αν πιστεύεις ότι ο Νίκος δε θα καταλάβει (πως εισαι τοσο σίγουρη βρεWink πες του να το πει ο ίδιος στη μαμά του γιατί δε θέλεις να το πεις εσύ- εσύ θα το πεις στους δικούς σου γονείς (ναι ξέρω δε χρειάζεται απλώς για να μη παρεξηγηθεί) και όλα ok. Το παιδί προέχει και η ψυχολογία του. Ναι θα πάρει καιρό, αλλά ειδες και οι γονείς της Δήμητρας πόσο καλά το χειρίστηκαν- κι εσύ μπορείς!

Φιλάκια

ΥΓ Μαρία πολύ ωραίο το κέντρο και πολύ καλή τιμή. Κριμα που δεν ειμαστε Θεσ/κη.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζετα μ οντως ειναι κουραστικο για το παιδι..τι λες τωρα; εγω με το ατυχημα ενα βραδυ το εκλεισα το ματι κ δεν το ηθελα καθολου. κανε αυτο π σου λεει η Δημητρα. κι εμενα ενας συναδελφος μ εχει πει οτι κ εκεινος το ειχε κλειστο οταν ηταν μικρος κ μετα σουπερ το ματι του!!
κ απ την αλλη καλυτερα τωρα που ειναι 4 παρα στα 7 στο δημοτικο που αρχιζει η καζουρα. ασε που αν το βαλει τωρα στο μελλον δε θα το πολυθυμαται κι ολας..ποσες αναμνησεις εχουμε απο 4αρων;

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το νεσλακ που λετε βρισκετε σε τενεκεδακι η χαρτονι ειναι εκει που ειναι η τροφες? 1 λιτρο? πως το χρησιμοποιεις?

spyros3

spyros3
ναι βιβη μ, οπως τα λες,,στους δικους μ δεν χρειαστηκε καν να πω κατι..
πω πω 3 φορες το χει βγαλει κορτιτσια..απελπιζομαι..

μαρακι απο 6 χρ κ μετα αν το ανακαλυπταμε δεν θα εφτιαχνε κ θα εμενε ετσι το παιδι...τυχεροι μες στην ατυχια μας με την αλλεργια τοτε..

το ποσο σας ευχαριστω δεν λεγεται κοριτσια μ...το ξερω οτι θα με βοηθησετε να το περασουμε μαζι αυτο γιατι σιγουρα καποια μερα θα ξαναγκρινιαξω γιαυτο το θεμα...

μαρθαλενα αν παρεις το κουτι εβαπορε θα βαλεις οσο γαλα τοσο νερο..αν ππαρεις αυτο π ειναιο στο χαρτινο κουτι ειναι ετοιμο κ απλα εσυ ζεσταινεις..

eleni2526

Αυγολεμονη έγραψε:το νεσλακ που λετε βρισκετε σε τενεκεδακι η χαρτονι ειναι εκει που ειναι η τροφες? 1 λιτρο? πως το χρησιμοποιεις?

εδω το εχει οπου ειναι τα γαλατα.το τενεκεδακι ειναι αυτο που το βαζεις με νερο κ το χαρτινο απλα το ζεστενεις!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
νομιζα ηταν για πιο μετα αυτα μπορεις απο τον εκτο μηνα δηλ?

spyros3

spyros3
http://www.nestlebaby.com/gr/baby_nutrition/products/product_detail.htm?stage=-1&num=10&pci=8

αυτο ειναι το εβαπορε...

http://www.nestlebaby.com/gr/baby_nutrition/products/product_detail.htm?pci=1&stage=2&r=236

κ αυτο το ετοιμο π απλα το ζεσταινεις..ελπιζω να βοηθησα!τα βρησκεις στα ραφια με τα υπολοιπα γαλατα!!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
με περνει γενικα στην σελιδα του δηλ το ενα ειναι γαλα σκονη σε τενεκεδακι οπως ολα το ΝΑΝ 2 και το αλλο σε χαρτινο κουτακι αυτα μου βγαλε προσπαθησα να βρω φωτογραφιες υπαρχει και το εβαπορε που το σμιγεις με νερο νομιζα ηταν μετα τον χρονο αυτο ζετα μου ευχαριστω παντα βοηθας

mama_sto_synnefaki

mama_sto_synnefaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σας κι από'μένα! Αν κι είμαι εδώ για κάποιο καιρό δεν είχα γραφτεί στην ομάδα σας! Γέννησα κι εγώ ένα αγοράκι τον Ιούνιο Very Happy

Τι ωραία που είναι τα ζουζουνια σας, έχω τρελαθεί με τις φωτογραφίες Like a Star @ heaven

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις