176 Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Τετ Ιαν 16, 2013 11:20 am
aggeliki5579
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
PAMICHA θα την κανεις εσυ την λιστα?
Βαλε κι εμενα..ξεκινησα εχθες 15-01 με κιλα 64,9
Βαλε κι εμενα..ξεκινησα εχθες 15-01 με κιλα 64,9
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Εγώ είμαι μέσα...βοηθάει νομίζω!!!miki2009 έγραψε:Κορίτσια προτείνω η κοπέλα που άνοιξε το θέμα να μας βάλει σε λίστα με τα κιλά που αρχίσαμε και τα κιλά που θα χάνουμε σιγά σιγά για να βλέπουμε τι χάνουμε και να παίρνουμε κουράγιο η μία από την άλλη . Τι λέτε?
Ωχ...πώς στέλνω πμ??PAMICHA έγραψε:miki2009 έγραψε:Κορίτσια προτείνω η κοπέλα που άνοιξε το θέμα να μας βάλει σε λίστα με τα κιλά που αρχίσαμε και τα κιλά που θα χάνουμε σιγά σιγά για να βλέπουμε τι χάνουμε και να παίρνουμε κουράγιο η μία από την άλλη . Τι λέτε?
aν θελετε στειλετε πμ σε μενα με την ημερομηνια που ξεκινησατε διαιτα και καθε βδομαδα θα ανανεωνουμε την λιστα με την εισοδο καινουργιων κοριτσιων αλλα και με τα δικα σας κιλα που θα λιγοστευουν. ευχαριστωωωω
ΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙ.....επ ξενερώσαμε????χαχαχαχαfratzolaki έγραψε:Κι εγω,κι εγω!
16.01, 69. κιλα!
Καλο κουραγιο σεε ολες μας!
Αχ,κι εχω μια τελευταια σακουλα δρακουλινια που με φωναζουνε!
Να τα φαω αποψε να τελειωνουνε κι αυτα;
μαμά Βασιλικής έγραψε:ΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙ.....επ ξενερώσαμε????χαχαχαχαfratzolaki έγραψε:Κι εγω,κι εγω!
16.01, 69. κιλα!
boubou έγραψε:μη τρως καλε τοσο λιγο!!! πολυ λιγο μου φαινεται!!!
PAMICHA έγραψε:aggeliki6679 15-01 64,9 kg
Boubou 16-1 56.5 kg
fratzolaki 16-1 69 kg
litsaM 15-1 79 kg.
Pamicha 16.1 93kg
Reg reg 15-1 80.5kg
Μαμα βασιλικης 14-1 56,5kg
η πρωτη λιστ ειναι ετοιμη.
fratzolaki έγραψε:Κι εγω,κι εγω!
16.01, 69. κιλα!
LitsaM έγραψε:αλήθεια, τι σημαίνει το 5579;
Σεβαστό... Πόσο χρονών ήταν;aggeliki5579 έγραψε:LitsaM έγραψε:αλήθεια, τι σημαίνει το 5579;
Ειναι η ημερομηνια γεννησης του αδερφου μου 5-5-79 ο οποιος εχει φυγει απο την ζωη.
ναι θα τα λεμε κ απο δω οι μπαμπατσικες!χχαχαχαχ!κοριτσια εγω θα ζυγιστω αυριο για να με βαλετε στην λιστα!marialat έγραψε:Καλέ βαλτε κι εμένα στη λίστα!!!
Σήμερα 16.01-->76.8.
Κρίστυ θα τα λέμε κι απο δω...
LitsaM έγραψε:Σεβαστό... Πόσο χρονών ήταν;aggeliki5579 έγραψε:LitsaM έγραψε:αλήθεια, τι σημαίνει το 5579;
Ειναι η ημερομηνια γεννησης του αδερφου μου 5-5-79 ο οποιος εχει φυγει απο την ζωη.
Τραγικό για την μαμά σου...aggeliki5579 έγραψε:LitsaM έγραψε:Σεβαστό... Πόσο χρονών ήταν;aggeliki5579 έγραψε:LitsaM έγραψε:αλήθεια, τι σημαίνει το 5579;
Εφυγε 17-5-1981, ηταν 2...μετα απο 1 μηνα γεννηθηκα εγω.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης