576 Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Δευ Ιαν 28, 2013 3:07 pm
Miaki
Πανταχού παρούσα!
Α! Εννοείται ότι ζυγιζόμουν πρωί πρωί και η γυμναστική ήταν απογευματινή, οπότε τα αποτελέσματα της κάθε γυμναστικής θα τα βλέπετε στα κιλά της επόμενης μέρας.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
KRISTI 1 έγραψε:καλε reg reg εμεις παμε μαζι!!κ γω σε 2 βδομαδες εχασα 4 κιλα!!!μπραβο μας!!ετσι να συνεχισουμε!!
boubou έγραψε:καλημερα!!!
μπραβο βρε κοριτσια..ετσι συνεχιστε να μας βγαλετε ασπροπροσωπες! γιατι αμα περιμενετε απο εμενα ...
εγω μεσα σε 3 εβδομαδες εχασα 2 κιλα..και μεσα σε μια ακομη ξαναπηρα μισο!! σκ@τουλες!! να δω ποτε θα παει αυτη η ρημαδα η ζυγαρια κατω απο 56 που το παλευω μηνες τωρα και δν τα καταφερνω γιατι με το που πεφτω λιγο ξεθαρρεύω και χαλαρωνω
ΕΒΙΤΑ έγραψε:
πόσο θα ήθελα να ήμουν στα κιλά σου..αλλά όνειρο μακρυνόοοοοο
nicole1981 έγραψε:Καλημέρα, κορίτσια!! Συγχαρητήρια που χάσατε τα πρώτα κιλάκια!! Μπράβο σας!!
Εγώ ξεκίνησα από χθες!! Ευτυχώς, η τούρτα σοκαλάτα είναι στο ψυγείο ΑΘΙΚΤΗ(άθλος για μένα) και περιμένω την αδερφή μου να έρθει να την πάρει!!
Κάνετε και γυμναστική, παράλληλα,ε? Εγώ πολύ θα το ήθελα αλλά με τις μικρές στο σπίτι κομματάκι δύσκολο!!
Μιακι, πολύ καλή η ιδέα σου για τις ομαδούλες!! Εγώ πριν δύο χρόνια ασχολήθηκα με τη βάπτιση της μεγάλης μου κόρης . Μαζί με την αδερφή μου φτιάξαμε μπομπονιέρες και στολισμό. Πάρα πολύ ωραία. Θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτό, αλλά πιστεύω ότι για να υπάρχει κάποιο κέρδος πρέπει να αγοράζεις τα υλικά σε χονδρική.
Επίσης, με τη ζαχαροπλαστική ασχολούμαι αρκετα. Τώρα ετοιμάζομαι να παρακολουθήσω ένα σεμινάριο. Οποια ενδιαφέρεται, να βάλω το λινκ.
boubou έγραψε:ξεκινησατε και γυμναστικη? αυτα ειναι
Βενυ καλως ηρθες κι εσυ!!! καλη επιτυχια!!!
reg reg έγραψε:
Και εσενα μπουμπου σε καταλαβαινω πλήρως γιατι αν εισαι σε κιλα που δεν εχεις φτάσει ποτε και προπαντων δεν σου κανουν τα ρουχα σου , οσο και να σου λένε οι άλλοι οτι μια χαρα εισαι, η ψυχολογία χτυπιέται στα πατωματα...
KRISTI 1 έγραψε:reg reg taebo εκανες κ συ?αυτο της miaki?πωπω εγω ξεπατωθηκα στις δουλειες και με ποναει λιγο η μεση και δεν τελειωσα ακομα.ελπιζω να αντεξω το απογευμα να κανω και taebo!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης