Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
645 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 645 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 41]

551ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 23 Empty . Δευ Ιαν 28, 2013 2:19 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω ειμαι 1.78.πανω κατω ιδιες.ευτυχως που εχουμε και μποι και μας σωζει καπως!εγω απογευμα θα το δοκιμασω που θα κοιμηθει γυρω στις 8!οποτε αν με δειτε να γραφω εδω μεσα αντι να κουναω τα παχη μου χαστουκιστε με Razz

552ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 23 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Δευ Ιαν 28, 2013 2:54 am

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χχαχαχα Κριστι εισαι θεα!!!!

εγω τωρα τρωω το κουλουρακι μου για να με κρατησει μεχρι τις 5 που θα παω σπιτι!!! δν ξερω τι να φτιαξω σημερα για μεσημεριανο!! πφφφφ

553ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 23 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Δευ Ιαν 28, 2013 3:36 am

χαρα

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
καλημερα κοριτσακια τι κανετε???
εγω βασικα ψιλοπειναω και δε ξερω τι να φαω θα κανω καμια ομελετα με λαχανικα για μεσημερι

τα ευχαριστα απο μενα ειναι εχτες ζυγιστηκαι μετρηθηκα λοιπον εχουμε και λεμε
απο 63-61,400
και απο ποντους εχασα 2 στη κοιλια 3στη μεση και 3 στους γοφους αχ ποσο χαρουμενη νιωθω

εχτες το βραδυ με επιασε παλι μια λιγουρα κατα τις 11 και εκανα το εξης επλυνα δοντακια πιο νωρις συνηθως το ακνω πριν κοιμηθω οποτε εκτος απο νερο δεν εφαγα ουτε ηπια τιποτα αλλο και ετσι το ξεχασα ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 23 654316 Wink Wink

554ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 23 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Δευ Ιαν 28, 2013 3:40 am

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαρα μου μπραβο!!! εγω αμα θελησω να φαω δν με σωνει ουτε το πλύσιμο των δοντιων Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

555ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 23 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Δευ Ιαν 28, 2013 3:42 am

reg reg

reg reg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τωρα κοιμήθηκε ο μικρός αλλα εφαγα και δεν εχω καμια ορεξη για γυμναστική γιατι θα μου βγουν απο τη μυτη χαχαχαχα!

Kristi εισαι 1,78;;; Οχι 3 πόντοι ειναι υπόθεση! Εχεις δικιο το υψος μας σώζει ... Τωρα που ειμαι γυρω στα 77 κιλα μου λένε ολοι οτι ειμαι μια χαρα και δεν χρειαζομαι διαιτα μονο λιγο συσφιξη(αλλη πονεμένη ιστορία!) αλλα με τη γυμναστικη σας που θα παει θα σφιξω λιγο...

Boubou εγω εκανα μακαρονια ολικης αλεσης και σαλτσα ντομάτα με κρεμμύδι και 2 κουταλακια λαδι. Γρήγορο - ευκολο- υγιεινό - και με λιγες θερμίδες!
Εχθες εκανα μπιφτεκια με αλεσμενα λαχανικά ντομάτα και μυρωδικα ( χωρις αυγα και φριγανια) και ηταν τελεια! Για να σου δωσω μερικες ιδέες γιατι καταλαβαινω τη πεινα σου μετα τη δουλεια...

Κορίτσια είδατε κατι σνακ απο καρύδια που έφτιαξε ο Ακις στο πρωινο μου;;; Θα τα φτιάξω οποσδηποτε μια απο αυτες τις μερες... Για τις λυγουρες οτι πρεπει... Και φουλ ενέργεια και λιγες θερμίδες...

556ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 23 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Δευ Ιαν 28, 2013 3:47 am

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θυμηθηκα οτι εχω παρει πιτες (αυτες που εχουν τα γυραδικα) και τις εχω ψυγειο και δν κρατανε πολυ οποτε θα κανω αυτοσχεδια πιτσκια το μεσημερι! (με ενα ειμαι κομπλε εγω!! ) Wink Wink

σε ευχαριστω πολυ για τις ιδεες!!!!!

αυτη τη γυμναστικη καλυτερα η πρωι πριν φας..η να εχουν περασει τουλαχιστον 3 ωρες μετα το φαγητο..γιατι θα σου βγει ΣΙΓΟΥΡΑ απο την μυτη!! χιχιχιχιχ

ασε μη πιασουμε παλι θεματα οπως συσφιξη και αλλα..γιατι τα εχω ολα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧα (προβληματικα εννοω!) Razz Razz Razz Razz

557ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 23 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Δευ Ιαν 28, 2013 3:57 am

reg reg

reg reg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πιτσακια μμμμμ!!! Τι μου θύμησες τωρα...
Τωρα που το λεμε θελω να βρω πιτες ολικης αλλα στα δικα μας σουπερ μαρκετς δεν μπορεσα να βρω πουθενα...

Οντως δεν γίνεται γυμναστικη μετα το φαγητο και σε εμενα ενα παραπανω γιατι με το που φάω προπαντων το μεσημεριανο μου θελω και ενα κρεβατι αμέσως. Ενέργεια μηδέν !

558ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 23 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Δευ Ιαν 28, 2013 4:52 am

χαρα

μπουμπου μου ευχαριστω μη νομιζεςις και εγω με νυχια με δοντια κρατιομουν αλλα επειδη ειχα ζυγιστει και ειχα μετρηθει και ειχα χαρη σκεφτομουνα τη πικρα που θα παρω και ετσι καπως περασα ενα βασανιστικο βραδυ μεχρι να με παρει ο υπνος μεχρι και τα μακαρονια με σαλτσα που σκεφτομουνα εκεινη την ωρα θα ηταν σα να ετρωγα πιτογυρο Laughing Laughing Laughing Embarassed Embarassed

559ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 23 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Δευ Ιαν 28, 2013 4:55 am

χαρα

reg reg έγραψε:Πιτσακια μμμμμ!!! Τι μου θύμησες τωρα...
Τωρα που το λεμε θελω να βρω πιτες ολικης αλλα στα δικα μας σουπερ μαρκετς δεν μπορεσα να βρω πουθενα...

Οντως δεν γίνεται γυμναστικη μετα το φαγητο και σε εμενα ενα παραπανω γιατι με το που φάω προπαντων το μεσημεριανο μου θελω και ενα κρεβατι αμέσως. Ενέργεια μηδέν !

και εγω τελευταια ολικης αλεσεως περνω και η αληθεια ειναι οτι δεν εχει σε ολα τα σουπερ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

560ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 23 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Δευ Ιαν 28, 2013 5:02 am

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω δν εχω δει πουθενα ολικης!!! καπου ειδα συνταγη για να φτιαξω μονη μου..ισως καποια στιγμη το επιχειρήσω!! ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 23 4872 ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 23 4872

561ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 23 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Δευ Ιαν 28, 2013 5:18 am

miki2009

miki2009
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:εγω δν εχω δει πουθενα ολικης!!! καπου ειδα συνταγη για να φτιαξω μονη μου..ισως καποια στιγμη το επιχειρήσω!! ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 23 4872 ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 23 4872

Boubou έχει στα καρφούρ από εκεί τα παίρνω εγώ.

562ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 23 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Δευ Ιαν 28, 2013 5:23 am

reg reg

reg reg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τα δικα μας καρφουρ σιγουρα δεν εχουν...

Κορίτσια αληθεια τι δουλεια κανετε;;
Εγω ειμαι Σπιτι απο το Μάιο και μεγαλώνω τα παιδια μου... Θα ηθελα ομως να δουλευω( οχι καθε μερα. ... Χιχιχι!)

563ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 23 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Δευ Ιαν 28, 2013 5:41 am

χαρα

reg reg έγραψε:Τα δικα μας καρφουρ σιγουρα δεν εχουν...

Εγω ειμαι Σπιτι απο το Μάιο και μεγαλώνω τα παιδια μου... Θα ηθελα ομως να δουλευω( οχι καθε μερα. ... Χιχιχι!)

και εγω μια απο ιδια και καταπροτιμησει οχι τωρα το χειμωνα γιατι ειμαι κρυουλιαρα προτιμω το ζεστο μου σπιτακι Very Happy

564ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 23 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Δευ Ιαν 28, 2013 6:12 am

reg reg

reg reg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαρα έγραψε:

και εγω μια απο ιδια και καταπροτιμησει οχι τωρα το χειμωνα γιατι ειμαι κρυουλιαρα προτιμω το ζεστο μου σπιτακι Very Happy

Αν την εχεις αυτη την επιλογή...Το χειμώνα δε λεει... Ουτε το καλοκαίρι βεβαια γιατι κανει και πολυ ζεστη! Άνοιξη και φθηνοπωρο... Φτάνει!

Εγω προς το παρόν δεν εχω επιλογη ουτε ανοιξη και φθηνοπωρο μεχρι να παει ο μικρός μου παιδικο( τωρα ειναι 13 μηνων) σκέφτομαι να κανω κατι απο το Σπιτι αλλα ολο στη σκέψη ειμαι...

565ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 23 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Δευ Ιαν 28, 2013 6:36 am

χαρα

reg reg έγραψε:
χαρα έγραψε:

Αν την εχεις αυτη την επιλογή...Το χειμώνα δε λεει... Ουτε το καλοκαίρι βεβαια γιατι κανει και πολυ ζεστη! Άνοιξη και φθηνοπωρο... Φτάνει!

Εγω προς το παρόν δεν εχω επιλογη ουτε ανοιξη και φθηνοπωρο μεχρι να παει ο μικρός μου παιδικο( τωρα ειναι 13 μηνων) σκέφτομαι να κανω κατι απο το Σπιτι αλλα ολο στη σκέψη ειμαι...

εμενα ο μικρος μου ειναι 4 μηνων
αν βρεις κατι για το σπιτι ριξε καμια ιδεα και γω θα ηθελα να κανω αλλα δε τι δεν εχω ιδεα

566ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 23 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Δευ Ιαν 28, 2013 7:24 am

reg reg

reg reg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 23 328109
χαρα έγραψε:
reg reg έγραψε:
χαρα έγραψε:

αν βρεις κατι για το σπιτι ριξε καμια ιδεα και γω θα ηθελα να κανω αλλα δε τι δεν εχω ιδεα

Σκέφτομαι γλυκα σπιτικά για βαπτισεις και γάμους στην περιοχη μου...εχω ταλεντο στη ζαχαροπλαστικη και μεχρι τωρα τους τα έφτιαχνα σε φίλους και συγγενής δωρεαν... Τωρα σκέφτομαι να πληρωνομαι κιολας! Αλλα οπως σου ειπα στη σκέψη ειμαι, δεν το παιρνω απόφαση!

567ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 23 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Δευ Ιαν 28, 2013 8:12 am

χαρα

reg reg έγραψε: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 23 328109
χαρα έγραψε:
reg reg έγραψε:
χαρα έγραψε:

Σκέφτομαι γλυκα σπιτικά για βαπτισεις και γάμους στην περιοχη μου...εχω ταλεντο στη ζαχαροπλαστικη και μεχρι τωρα τους τα έφτιαχνα σε φίλους και συγγενής δωρεαν... Τωρα σκέφτομαι να πληρωνομαι κιολας! Αλλα οπως σου ειπα στη σκέψη ειμαι, δεν το παιρνω απόφαση!

ωραια ειναι και μενα μ αρεσει η ζαχαροπλαστικη αλλα παχαινει η ατιμη χαχαχαχ φοβαμαι οτι θα μπαινω στο πειρασμο να δοκιμαζω Very Happy

568ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 23 Empty . Δευ Ιαν 28, 2013 8:20 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μολις εκανα tae bo αυτο που εβαλε εδω η miaki!το ειδα λιγο και ειπα ενταξει,απλα βηματακια,λιγες μπουνιτσες στον αερα χαλαρα ρε!!σκατα στα μουτρα μου!!ιδρωσα απο το πρωτο λεπτο!!μαρεσει που στο βιντεο ειναι ολοι τους σαν να πετανε ρε παιδι μου,αερινοι!!τα δικα μου βηματα γιατι ακουστηκαν μεχρι κατω???τεσπα αντεξα 11 λεπτα,λεω να κανω αυτες τις μερες να δω αν θα αυξησω την ωρα.

569ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 23 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Δευ Ιαν 28, 2013 8:43 am

χαρα

KRISTI 1 έγραψε:μολις εκανα tae bo αυτο που εβαλε εδω η miaki!το ειδα λιγο και ειπα ενταξει,απλα βηματακια,λιγες μπουνιτσες στον αερα χαλαρα ρε!!σκατα στα μουτρα μου!!ιδρωσα απο το πρωτο λεπτο!!μαρεσει που στο βιντεο ειναι ολοι τους σαν να πετανε ρε παιδι μου,αερινοι!!τα δικα μου βηματα γιατι ακουστηκαν μεχρι κατω???τεσπα αντεξα 11 λεπτα,λεω να κανω αυτες τις μερες να δω αν θα αυξησω την ωρα.

μπραβο κριστι καλο ειναι και αυτο αν εισαι αγυμναστη δε προκετε με τη μια να κανεις πολυ ωρα απλα φροντιζε χωρις αν ζοριζεσε πολυ καθε φορα να κανεις εστω και 5 λεπτα παραπανω

570ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 23 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Δευ Ιαν 28, 2013 9:00 am

reg reg

reg reg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και εγω δοκιμαζω... Μην νομίζεις! Ειναι οι πρώτες 2 εβδομάδες που δεν εχει στο Σπιτι ουτε κεικ... Φρίκη!!!!

8 η ωρα μολις βαλω τα μικρα για υπνο θα κανω και εγω γυμναστικη... Τωρα το πήρα απόφαση!

571ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 23 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Δευ Ιαν 28, 2013 9:27 am

χαρα

reg reg έγραψε:Και εγω δοκιμαζω... Μην νομίζεις! Ειναι οι πρώτες 2 εβδομάδες που δεν εχει στο Σπιτι ουτε κεικ... Φρίκη!!!!

8 η ωρα μολις βαλω τα μικρα για υπνο θα κανω και εγω γυμναστικη... Τωρα το πήρα απόφαση!

μονο να μην εχεις φαει τουλαχιστον 2-3 ωρες πριν γιατι εγω εχτες μαλλον ετσι πιστευω οτι επειδη ειχα φαει πριν λιγο με επιασε δυσφορια ζαλαδα κλπ το ξεπερασα βεβαια και συνεχισα αλλα ενιωθα στιγμες οτι λυποθυμω βεβαια μπορει να ηταν και κατι αλλο και να μην εφταιγε το φαγητο Rolling Eyes

572ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 23 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Δευ Ιαν 28, 2013 9:32 am

ΕΒΙΤΑ

καλησπέρα κοριτσια μου..σήμερα ένα 2 ατασταλίτσες
πρώτον δοκίμασα κάτι γαριδάκια της κόρης μου (ήταν καινούρια τι να κάνω η γυναίκα;;;; Embarassed
δεύτερον έφαγα 2 ή 3 τηγανίτες(δεν θυμάμαι)
το καλό είναι ότι η γυγαριά σήμερα με έδειξε 1,5 κιλό λιγότερο απο την προηγούμενη εβδομάδα....
δεν ξανα συγίζομαι όμως γαιτί αυτό με επηρέασε κ έφαγα...ΤΕΛΟΣ Η ΖΥΓΑΡΙΑ Rolling Eyes Wink Mad

573ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 23 Empty . Δευ Ιαν 28, 2013 10:05 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MIAKI πες μου λιγο οταν εκανες taebo ποσα κιλα εχασες και σε ποσο καιρο?

574ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 23 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Δευ Ιαν 28, 2013 11:06 am

reg reg

reg reg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και εγω θελω να μάθω miaki... Παλι βαρέθηκα για γυμναστικη... Δεν το εχω ρε γμτ!!!( δικαιολογία)
Μονο τα πρωινά γίνεται αλλα ο νταλιμπανακος μου σιγα να μην αφήσει!( κι' αλλη δικαιολογία..)

575ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 23 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Δευ Ιαν 28, 2013 3:03 pm

Miaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KRISTI 1 έγραψε:μολις εκανα tae bo αυτο που εβαλε εδω η miaki!το ειδα λιγο και ειπα ενταξει,απλα βηματακια,λιγες μπουνιτσες στον αερα χαλαρα ρε!!σκατα στα μουτρα μου!!ιδρωσα απο το πρωτο λεπτο!!μαρεσει που στο βιντεο ειναι ολοι τους σαν να πετανε ρε παιδι μου,αερινοι!!τα δικα μου βηματα γιατι ακουστηκαν μεχρι κατω???τεσπα αντεξα 11 λεπτα,λεω να κανω αυτες τις μερες να δω αν θα αυξησω την ωρα.

Laughing Laughing Laughing Laughing Θα την αυξήσεις, αυτό είναι σίγουρο, απλά να κάνεις κάθε μέρα ή τουλάχιστον συχνά.

Χαρά αν ήπιες γάλα, μπορεί να έχει σχέση. Δεν κάνει να πίνουμε γάλα κάποια ώρα/ώρες πριν τη γυμναστική.

ΕΒΙΤΑ κ' γω όταν τρώω τέτοια, δε θυμάμαι τί έφαγα! Συμπέρασμα: το junk food προκαλεί αμνησία! Razz

Kristi & reg reg βρήκα το ημερολόγιο που έγραφα αναλυτικά τί έτρωγα (μέχρι και τα υλικά για να παρακολουθώ τί τρώω και τί επιπτώσεις έχουν στο βάρος μου), μέχρι και τις ώρες που έτρωγα. Και κάποιες μέρες είχα γράψει και τί γυμναστική έκανα. Θα ξεκινήσω να σας γράφω λίγες μέρες πριν τη γυμναστική πόσο έχανα (με δίαιτα πάλι) για να κάνετε τη σύγκριση.

20/8, 63 κιλά, χωρίς γυμναστική
21/8, 62.9 κιλά, χωρίς γυμναστική
22/8, 62,7, χωρίς γυμναστική
23/8, 62,8, 1η μέρα γυμν/κης, 20' taebo
24/8, 62.1, 20' taebo
25/8, 61.8, 40' taebo
26/8, 61.5, 20' χορός
27/8, 61.5 (εκεί σταμάτησα να γράφω τί γυμναστική έκανα, έγραφα όμως φαγητό και κιλά).

Το κατώτερο που έφτασα εκείνο το μήνα ήταν τα 61 κιλά.
Μετά κουράστηκα κυρίως από διατροφή (έκανα δίαιτα από 1/7 ήδη) και άρχισα να κοροϊδεύω τον εαυτό μου, μέχρι που τα παράτησα τελείως τέλη Σεπτέμβρη.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miaki στις Δευ Ιαν 28, 2013 5:16 pm, 5 φορές συνολικά

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις