Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
625 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 625 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

301ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 13 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Πεμ Ιαν 17, 2013 11:11 am

fratzolaki

fratzolaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ Μπεμπουλη σε καταλαβαινω.Κι εγω σημερα το ξεκινησα μια χαρα,καφε με λιγη μαυρη ζαχαρη,τρεις κουταλιτσες δημητριακα ολικης με γαλα με λιγα λιπαρα,δεκατιανο ενα μηλαρακι,το μεσημερι μακαρονια σκετα με λιγο κασερακι τριμμενο,το απογευμα ενα τοστακι με γαλοπουλα και μου ερχεται ο αντρας μου πριν λιγο που ειχε παει στη γιορτη ενος φιλου,κι εστειλε η μαμα του παιδιου ενα πιατο με σπατουλα,βυζαντινο κι ενα μπισκοτογλυκο.Το βλεπει η μικρη και γουρλωσε το ματι της!Της δινω να φαει κι αρχιζει δοκιμαθε μαμα,δοκιμαθε.Ε να το στενοχωρησω το μωρο;εφαγα 2~3~4 κουταλιτσες!
παντως μετα αν πεινασω θα φαω γιαουρτακι.φτανει το ξεσαλωμα για σημερα.απλα ειμαι αρρωστη πραγματικα με τα γλυκα καιμου ειναι το μονο δυσκολο να κοψω.Παλια υπηρχαν μερες που τρεφομουν μονο με γλυκα,πως να τα κοψω οεο;

302ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 13 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Πεμ Ιαν 17, 2013 11:16 am

μαμά Βασιλικής

μαμά Βασιλικής
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
DimiKgianni έγραψε:Ρε κορίτσια τι νούμερα διαβάζω, 50,52,60,63..... ούτο στο δημοτικό να ήμουν, γιατί τόσο ημουν τότε!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Αντε να μαζεύονται και άλλες με 90+
ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 13 328109 ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 13 328109 ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 13 328109 ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 13 328109

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ναι αλλα ύψος????χαχαχα!!!Αστο κοπελιά ....εγώ κατάφερα να πέσω στα 56,5 αλλα είμαι 1,55 με το ζόρι... afro

303ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 13 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Πεμ Ιαν 17, 2013 11:17 am

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φρατζολακι πολυ μου ταιριαζει το ονομα σου με το θεματακι!!! Κι εγω δν μπορω να κοψω τα γλυκα..απλα τρωω ενα μικρο κομματάκι την μερα, και μια μπαρα δημητριακων με σοκολατα για να διωξω την λιγουρα!!!

304ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 13 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Πεμ Ιαν 17, 2013 11:17 am

reg reg

reg reg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσακια! πως παει ο αγωνας?εμενα οκ...και παρ'ολο που ετρωγαν πιτες διπλα μου αντισταθηκα και δεν εφαγα ουτε πατατουλα...εγω παλι ,καλος η κακος οταν λεω οτι κανω διαιτα το παιρνω πολυ σοβαρα(ισως ειναι βεβαια ακομα αρχη...μην το παιζω και εξυπνη)δεν μπα να τρως διπλα μου κρεπες με μπισκοτο(δεν εχω καλυτερο...μπορω να ζω μηνες μονο με αυτο)ουτε θα ζηλεψω καθολου...οσο κανω διαιτα ολα αυτα ,οταν ομως ειμαι στα οκ μου βαζω και 3 αντρες κατω στο φαει που μπορω να φαω-συν τα γλυκα...

το προγραμμα μου σημερα ...
το πρωι νερο με λεμονι
10 η ωρα κουκερκεικ και 1 ποτηρι γαλα
μεσημερι χορτα με πατατες βραστα και μια μπριζολα στη σχαρα
απογευμα παλι κουακερκεικ
βραδυ 2 μικρα παξιδακια ολικης 1 φετα τυρι ντιρολο και μιση ντοματουλα...αυτα!

305ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 13 Empty . Πεμ Ιαν 17, 2013 11:19 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παντως εγω ουτε θερμιδες μετραω ουτε ποσο λαδι θα βαλω και τετοια.εξαλλου δεν ειμαι και πολυ του λαδιου.απλα εχω μειωσει τις ποσοτητες και προσπαθω να τρωω πιο υγιεινα,κατα τα αλλα και το γλυκο μου θα φαω 1 φορα την βδομαδα και το ποτηρακι μου θα πιω οταν βγω.δεν μπορω να μετραω τι θα φαω κτλ γιατι δεν θα το ακολουθησω μια ζωη.αν μετρουσα πχ. και εχανα τα κιλα που θελω θα τα ξαναεπαιρνα γιατι δεν μπορεις μια ζωη να μετρας η να βαζεις 1 κουταλακι λαδι.

306ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 13 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Πεμ Ιαν 17, 2013 11:23 am

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι κι εγω ετσι Κριστι..προσπαθω να μειωσω λιγο τις μεριδες και να τρωω πιο υγιεινά!! για την ωρα πιανει..οταν δν θα πιανει θα δω χαχαχα

307ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 13 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Πεμ Ιαν 17, 2013 11:25 am

ΧΡΥΣΑΚΙ 24

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
annamicha έγραψε:αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα
Βάλε και εμένα στη λίστα..... 16 1 80.9!

308ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 13 Empty . Πεμ Ιαν 17, 2013 11:26 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οταν μπλοκαρει το σωμα και σταματαμε να χανουμε συνηθως δινουν διατροφη με λιγες περισσοτερες θερμιδες για κανα 3ημερο για να αρχισει παλι να καιει.

309ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 13 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Πεμ Ιαν 17, 2013 11:34 am

fratzolaki

fratzolaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou,ειμαστε και συμπατριωτισσες απο οτι βλεπω,η μαμα μου ειναι απο Λαρισα και εγω μενω Τρικαλα,οντως το ψευδονυμο μου μια χαρα κολλαει με το θεματακι μας.
Ειναι δυσκολο,απλα ειναι μεχρι να το παρω αποφαση.Πριν τις γιορτες ειχα μπει σε καλο ρυθμο,ετρωγα πολυ σωστα και ειχα αρχισει να εχω αποτελεσματα.Αλλα με τις γιορτες ξανακυλησα.
Καλα θερμιδες δεν εχω μετρησει ποτε στη ζωη μου,ασε που ποτε δεν χρειαστηκε γιατι ημουνα ευλογημενη με εναν μεταβολισμο σουπερ!Ετρωγα περισσοτερο κι απο τον αντρα μου!Τον εβαζα κατω για πλακα και ειναι κι αυτος φαγανος!Εκει στα 30 εφτασα για πρωτη φορα 60 κιλα,μετα εμεινα εγκυος και εγινα μπαλονι!
Και τωρα δεν με λες χοντρη,αλλα οταν εχεις συνηθισει μια ζωη σε αυτα τα κιλα,και τα 9-10 παραπανω σου φαινονται πολλα.Και θελω πιο πολυ να τα χασω γιατι αν ξαναμεινω εγκυος που το εχω σκοπο φοβαμαι μην ξαναπαρω και μετα χαιρετα μας τον πλατανο!
Αντε να αδιαθετησω για να φυγουν και οι αναθεματισμενες οι λιγουρες και να συμμαζευτω πιο πολυ.

310ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 13 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Πεμ Ιαν 17, 2013 11:40 am

reg reg

reg reg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="boubou"]

επειδη ημουν παααντα αδυνατη και τα κιλα τα εβαλα μετα το γαμο...παντα ηθελα να αδυνατησω .μετα την πρωτη μου εγκυμοσυνη εχασα 18 κιλα και τα κρατησα 4 χρονια εως οπου εμεινα εγκυος ξανα...μετα γεννησα,συνεχεια σπιτι,διαφορα στεναχωρα και αντι να χασω πηρα και αλλα και τωρα κοιταζω τις φωτογραφιες μου και ειλικρινα στεναχωριεμαι...θελω να γινω οπως πριν-τελος!φτανει πια που δεν μπορω να βρω ενα ρουχο της προκοπης να βαλω...κτλ. το ξερω οτι πολλες θα μου πειτε οτι δεν ειναι το συμαντικοτερο στη ζωη τα κιλα και εγω θα συμφωνισω αλλα δεν ειναι συμαντικο ομως να αισθανεσαι καλα?και αυτο για να γινει πρεπει να κανεις κατι...και εγω αν φαω το οτιδηποτε (που νομιζω)οτι δεν πρεπει θα νιωθω τοσες τυψεις που μπορει να μην κοιμηθω το βραδυ...
δεν θελω να παραξηγηθω δεν το γραφω για εσας κοριτσια το γραφω για εμενα για να το διαβαζω και αργοτερα...και να θυμαμαι!
ισως να ειμαι και η πρωτη που θα σταματησω τη διαιτα (σας ειπα οτι δεν θελω να το παιξω εξυπνη...)αλλα δεν νιωθω οτι στερουμε για να ζηλεψω και αν κατι λιγουρευτω ποοολυ θα το φαω μιας και βλεπω οτι οι περισσοτερς συναγωνιστριες την ατασθαλεια τους την εχουν κανει...χαχαχαχα

311ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 13 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Πεμ Ιαν 17, 2013 11:43 am

????????

Επισκέπτης
εγω παλι ρε παιδια αν δεν ειναι της αρεσκειας μου κατι δε με νοιαζει

πχ αν ειναι γλυκο χωρις σοκολατα, ενας μπακλαβας ουτε θα γυρισω να κοιταξω

αμα ειναι κορμος........θα τον φαω ολο!

δε λιμπιζομαι δλδ απλα αυτα που μου αρεσουν ειναι σταθερα και...πολυτιμα.........[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

312ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 13 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Πεμ Ιαν 17, 2013 11:49 am

Miaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
arco iris έγραψε:
πρωτη φορα στο φορουμ δεχομαι τετοια επικριτικη σταση επειδη ειπα μια γνωμη σε ενα θεμα που τοσες μερες το αντιμετωπιζουν οι μανουλες με χιουμορ--- συγνωμη κοπελα μου δεν ηθελα να σου θιξω τη διατροφη κατα κανενα λογο, προς θεου!

ναι δεν εχω διαβασει επι του θεματος, δεν ισχυριστηκα ποτε το αντιθετο, απλα παρεθεσα τη δικη μου αποψη με βαση τα δικα μου βιωματα και τους δικους μου πααααρα πολλους γιατρους και κακως ειρωνευτηκες περι αυτου .....

παρ ολα αυτα δεν ειχα καμια διαθεση να φιλονικησω ουτε περιμενα οτι θα ανοιξει δικανικος λογος επειδη ειπα οτι εγω διαφωνω και οτι μου εχουν κρουσει τον κωδωνα οι επιστημονες που εγω γνωριζω

το ολο κειμενο σου εχει τοσες μα τοσες ειρωνειες που ειλικρινα μου χαλασες τη διαθεση ...... ειλικρινα δλδ στο λεω!

Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη. Ένιωσα επίθεση και κακώς ένιωσα την ανάγκη να αμυνθώ. Την περίπτωσή σου έχει τύχει να την διαβάσω κατά τύχη παλιότερα κι ενώ ήθελα να βοηθήσω δε μίλησα γιατί ξέρω ότι ο καθένας είναι διαφορετικός. Για παράδειγμα μια γνωστή μου κοπέλα παίρνει αντιθρομβωτικά και δεν κάνει να φάει πράσινα λαχανικά. Δεν ανακατεύομαι έτσι κι αλλιώς, αλλά εκεί ακόμα περισσότερο γιατί είναι μια περίπτωση ιδιαίτερη. Απλά λυπάμαι γιατί τα πράσινα λαχανικά είναι πολύ σημαντικά, αλλά η κοπέλα έπαθε κάτι πολύ σοβαρό κ προσέχει να μην ξαναγίνει.
Για τους γιατρούς που μίλησα, κι εγώ έχω περάσει από διάφορους και κανένας δε με έχει ρωτήσει για χορτοφαγία, δεν ήταν ειρωνικό, ο τρόπος ίσως.
Πάντως καλό είναι να μην κατηγορούμε μια διατροφή χωρίς λόγο γιατί αλήθεια έχουν ωφεληθεί όσοι την έχουν ακολουθήσει κι αυτό για τα μωράκια το ξέρω γιατί έχω γνωρίσει 2-3 μαμάδες ελληνίδες που ήταν βίγκαν πριν ακόμα γεννήσουν και γέννησαν με ευκολία και τα παιδάκια τους είναι βίγκαν και μια χαρά. Πιο πολύ λυπήθηκα και τα έγραψα αυτά για τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να ωφεληθούν, αλλά μέσα από τον τρόπο που το έγραψες να έχαναν εξ αρχής πάσα ιδέα για τη χορτοφαγία και καθόλου για να σε ειρωνευτώ. Αλήθεια, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, ούτε μ' αρέσει να μπαίνω στα φόρουμ και να αναλώνομαι σε τέτοιες κουβέντες. Και φυσικά ούτε μαζί σου έχω κάτι. Ελπίζω να με πιστέψεις. Μακάρι να γνωριστούμε καλύτερα και αυτό να γίνει παρελθόν.

313ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 13 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Πεμ Ιαν 17, 2013 12:03 pm

reg reg

reg reg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Fairy. Μια σταγόνα αρκεί για να διαλύσει όλα τα λίπη. Μαλακίες! Αδειασα ολόκληρο μπουκάλι πάνω μου, έτριψα όλο μου το σώμα αλλά δεν έχασα ούτε μισό κιλό! Αύριο θα δοκιμάσω με το Azax που τα κάνει αόρατα...!!!!

να γελασουμε και λιγο!!!!

314ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 13 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Πεμ Ιαν 17, 2013 12:09 pm

????????

Επισκέπτης
Miaki έγραψε:
arco iris έγραψε:
πρωτη φορα στο φορουμ δεχομαι τετοια επικριτικη σταση επειδη ειπα μια γνωμη σε ενα θεμα που τοσες μερες το αντιμετωπιζουν οι μανουλες με χιουμορ--- συγνωμη κοπελα μου δεν ηθελα να σου θιξω τη διατροφη κατα κανενα λογο, προς θεου!

ναι δεν εχω διαβασει επι του θεματος, δεν ισχυριστηκα ποτε το αντιθετο, απλα παρεθεσα τη δικη μου αποψη με βαση τα δικα μου βιωματα και τους δικους μου πααααρα πολλους γιατρους και κακως ειρωνευτηκες περι αυτου .....

παρ ολα αυτα δεν ειχα καμια διαθεση να φιλονικησω ουτε περιμενα οτι θα ανοιξει δικανικος λογος επειδη ειπα οτι εγω διαφωνω και οτι μου εχουν κρουσει τον κωδωνα οι επιστημονες που εγω γνωριζω

το ολο κειμενο σου εχει τοσες μα τοσες ειρωνειες που ειλικρινα μου χαλασες τη διαθεση ...... ειλικρινα δλδ στο λεω!

Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη. Ένιωσα επίθεση και κακώς ένιωσα την ανάγκη να αμυνθώ. Την περίπτωσή σου έχει τύχει να την διαβάσω κατά τύχη παλιότερα κι ενώ ήθελα να βοηθήσω δε μίλησα γιατί ξέρω ότι ο καθένας είναι διαφορετικός. Για παράδειγμα μια γνωστή μου κοπέλα παίρνει αντιθρομβωτικά και δεν κάνει να φάει πράσινα λαχανικά. Δεν ανακατεύομαι έτσι κι αλλιώς, αλλά εκεί ακόμα περισσότερο γιατί είναι μια περίπτωση ιδιαίτερη. Απλά λυπάμαι γιατί τα πράσινα λαχανικά είναι πολύ σημαντικά, αλλά η κοπέλα έπαθε κάτι πολύ σοβαρό κ προσέχει να μην ξαναγίνει.
Για τους γιατρούς που μίλησα, κι εγώ έχω περάσει από διάφορους και κανένας δε με έχει ρωτήσει για χορτοφαγία, δεν ήταν ειρωνικό, ο τρόπος ίσως.
Πάντως καλό είναι να μην κατηγορούμε μια διατροφή χωρίς λόγο γιατί αλήθεια έχουν ωφεληθεί όσοι την έχουν ακολουθήσει κι αυτό για τα μωράκια το ξέρω γιατί έχω γνωρίσει 2-3 μαμάδες ελληνίδες που ήταν βίγκαν πριν ακόμα γεννήσουν και γέννησαν με ευκολία και τα παιδάκια τους είναι βίγκαν και μια χαρά. Πιο πολύ λυπήθηκα και τα έγραψα αυτά για τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να ωφεληθούν, αλλά μέσα από τον τρόπο που το έγραψες να έχαναν εξ αρχής πάσα ιδέα για τη χορτοφαγία και καθόλου για να σε ειρωνευτώ. Αλήθεια, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, ούτε μ' αρέσει να μπαίνω στα φόρουμ και να αναλώνομαι σε τέτοιες κουβέντες. Και φυσικά ούτε μαζί σου έχω κάτι. Ελπίζω να με πιστέψεις. Μακάρι να γνωριστούμε καλύτερα και αυτό να γίνει παρελθόν.

το ξεχασαμε ηδη!!!!!!!!! ολα ΟΚ!

315ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 13 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Πεμ Ιαν 17, 2013 12:10 pm

????????

Επισκέπτης
εγω το ξερω αλλιως το ανεκδοτο

ΒΡΗΚΑ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΠΑΧΑΙΝΩ.....

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΟΥ, ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ

-ΔΙΝΕΙ ΟΓΚΟ-

ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΛΟΥΖΟΜΑΙ ΜΕ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΙΑΤΩΝ - ΓΡΑΦΕΙ

ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΑ ΛΙΠΗ......!!!!!!

316ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 13 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Πεμ Ιαν 17, 2013 12:12 pm

fratzolaki

fratzolaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
reg reg έγραψε:Fairy. Μια σταγόνα αρκεί για να διαλύσει όλα τα λίπη. Μαλακίες! Αδειασα ολόκληρο μπουκάλι πάνω μου, έτριψα όλο μου το σώμα αλλά δεν έχασα ούτε μισό κιλό! Αύριο θα δοκιμάσω με το Azax που τα κάνει αόρατα...!!!!

χιχιχι!
παλιο,αλλα καλο και τοσο ταιριαστο στην περπτωση μας!!!

317ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 13 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Πεμ Ιαν 17, 2013 12:31 pm

Miaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
arco iris έγραψε:το ξεχασαμε ηδη!!!!!!!!! ολα ΟΚ!
I love you

arco iris έγραψε:αν ειναι γλυκο χωρις σοκολατα, ενας μπακλαβας ουτε θα γυρισω να κοιταξω
Τα ίδια ακριβώς.

reg reg έγραψε:Fairy. Μια σταγόνα αρκεί για να διαλύσει όλα τα λίπη. Μαλακίες! Αδειασα ολόκληρο μπουκάλι πάνω μου, έτριψα όλο μου το σώμα αλλά δεν έχασα ούτε μισό κιλό! Αύριο θα δοκιμάσω με το Azax που τα κάνει αόρατα...!!!!

Laughing Laughing

318ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 13 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Πεμ Ιαν 17, 2013 12:42 pm

elenidek

elenidek
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
πωπωπω δεν σας προλαβαινω. απο το μεσημερι που εχω να μπω μεχρι τωρα γεμισατε ενα σωρο σελιδες! μας βλεπω να ανοιγουμε και διατα τωρα... νο 2!
εγω σημερα καλα ξεκινησα. εφαγα το πρωι το γιαουρτακι μου το 0% με ελαχιστα δημητριακα, μετα το γιαουρτακι μου με λιγη κανελα μετα μια τονοσαλατα και μετα το χαλασα. εφαγα ενα κομματακι κουβερτουρα (ατιμη περιοδος) και το βραδυ εφαγα γιαουρτι με ενα κγ μελι. τι να κανω οταν εχω την ακατανομαστη θελω γλυκο.

319ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 13 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Πεμ Ιαν 17, 2013 1:35 pm

Miaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou έγραψε:για το κρεας συγκεκριμενα δν ξερω...αλλα πχ εχω διαβασει οτι το γαλα που ολοι λενε να πινουμε για το ασβεστιο εχει μια αλλη ουσια που δν θυμαμαι τωρα που εμποδιζει την απορροφηση του κι ας εχει...και προτιναν διαφορα χορτοφαγικα που ειχαν ασβεστιο και το επαιρνες κανονικα..παει καιρος που το εχω διαβασει και δν θυμαμαι!! Embarassed Embarassed και γενικα δν μου αρεσει βρε παιδι μου , αν δεις ντοκιμαντερ πως γινονται τα κρεατικα που τρωμε..με πιανει η καρδια μου... γι αυτο θα ηθελα να τα κοψω περισσοτερο...αλλα δν το χω!!! Rolling Eyes Rolling Eyes

Λοιπόν βρήκα από το ελληνικό βίγκαν φόρουμ αυτό εξηγεί που θες να πεις, γιατί τα εξηγεί ωραία:

"Τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι επικίνδυνα. Δεν περιέχουν ίνες και είναι πλούσια σε λίπος και χοληστερίνη. Είναι μολυσμένα με αίμα αγελάδας και πλέον με φυτοφάρμακα και αντιβιοτικά. Έχουν συνδεθεί με αλλεργίες, παχυσαρκία, καρδιολογικά προβλήματα, καρκίνο και άλλες ασθένειες. Τα γαλακτοκομικά μπορούν -όσο και αν ακούγεται τρελό- να προκαλέσουν οστεοπόρωση, και όχι να την αποτρέψουν, αφού η υψηλή πρωτεϊνη που περιέχουν δεν αφήνει το ανθρώπινο σώμα να απορροφήσει σωστά το ασβέστιο"

Για την ακρίβεια, αυτό που έχω διαβάσει εγώ είναι ότι όχι μόνο δε σου δίνουν ασβέστιο αλλά αναγκάζουν το σώμα να χρησιμοποιήσει ασβέστιο από τα κόκκαλα. Δεν είναι περίεργο ότι στο Δυτικό κόσμο η οστεοπόρωση είναι συχνό φαινόμενο, ενώ στην ανατολή μέχρι να αρχίσουν να καταναλώνουν γάλα δεν ήξεραν αυτή τη λέξη;
Έχουν πύον (σόρυ για τη σιχαμάρα) από τις αγελάδες που παθαίνουν μαστίτιδες αφού αναγκάζονται & παράγουν περισσότερο γάλα απ' ό,τι μπορούν, το οποίο η παστερίωση δεν μπορεί να ξεχωρίσει. Σε άλλο βιβλίο διάβασα ότι με τεχνητά μέσα προσπαθούν να το κάνουν πιο άσπρο γιατί έτσι αισθάνονται ασφαλείς οι καταναλωτές. Χημικά δηλαδή. Επίσης περιέχει καζεϊνη που είναι κολλητική ουσία και χρησιμοποιείται σε διάφορα μερεμέτια-κι ας φαίνεται εξωπραγματικό.
Είναι πολλά αυτά που θα μπορούσα να σας πω, το τί κάνουν τα γαλακτοκομικά και το γιατί. Αλλά θα σταματήσω εδώ.

Υπάρχουν πολλές πηγές για το γάλα, κι όμως εγώ το άκουσα από 2-3 ανθρώπους μέχρι να ενδιαφερθώ να ψάξω. Μια από αυτές είναι το βιβλίο "Όλη η αλήθεια για το γάλα -όσα αφορούν την υγεία σας και ίσως δεν ακούσετε από τον γιατρό σας" του γιατρού Κωνσταντίνου Μουρούτη. Νομίζω μπορείτε να τον βρείτε και στο youtube. Ο ίδιος έχει γράψει και το "Όλη η αλήθεια για τα εμβόλια" -μια και έχετε παιδάκια.
Δυστυχώς, λίγοι γιατροί δε φοβούνται να μιλήσουν.

320ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 13 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Πεμ Ιαν 17, 2013 1:42 pm

Miaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenidek έγραψε:πωπωπω δεν σας προλαβαινω. απο το μεσημερι που εχω να μπω μεχρι τωρα γεμισατε ενα σωρο σελιδες! μας βλεπω να ανοιγουμε και διατα τωρα... νο 2!
εγω σημερα καλα ξεκινησα. εφαγα το πρωι το γιαουρτακι μου το 0% με ελαχιστα δημητριακα, μετα το γιαουρτακι μου με λιγη κανελα μετα μια τονοσαλατα και μετα το χαλασα. εφαγα ενα κομματακι κουβερτουρα (ατιμη περιοδος) και το βραδυ εφαγα γιαουρτι με ενα κγ μελι. τι να κανω οταν εχω την ακατανομαστη θελω γλυκο.

Κι εγώ την περασμένη εβδομάδα τρελάθηκα για γλυκό. Έκανα λοιπόν το εξής. Πήγα και πήρα κουβερτούρα και δαμάσκηνα χωρίς πυρήνα. Μούλιασα τα δαμάσκηνα, έλιωσα την κουβερτούρα, έφερα ένα γύρο το κάθε δαμάσκηνο ώστε να το καλύψω με μια λεπτή στρώση και στο ψυγείο. Μετά καλό είναι να φιλέψεις κανέναν άνθρωπο, γιατί δε λέει να τα φας όλα μόνη σου Laughing Ε, είπα, θα έχω την ψευδαίσθηση ότι τρώω σοκολατάκια (γιατί δεν ήταν τρομερή η ποσότητα της σοκολάτας), αλλά στην ουσία θα τρώω δαμάσκηνα, με βιταμίνες και ίνες Wink

ΥΓ Τώρα θυμήθηκα ότι κανέλα είναι σούπερ διαιτητική! Πρέπει να μάθω να τη χρησιμοποιώ.

321ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 13 Empty . Πεμ Ιαν 17, 2013 1:47 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αααααχχχχχ miaki ΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΦΛΕΒΑΑΑΑ!!!αυτο που ειπες για τα εμβολια!!καθε φορα που παω το μωρο μου για εμβολιο χανω την ζωη μου γιατι εχω ακουσει πολλα!!τις υπολοιπες μερες προσπαθω να μην το σκεφτομαι..εγω θα ηθελα να ακουσω την αποψη σου και οτι ξερεις για εμβολια!οχι σε αυτο το θεμα<μην το χαλασουμε> αλλα σε αλλο.αν θελεις μπορεις να ανοιξεις σε παρακαλω?και επισης ισχυει αυτο που λενε οτι ολα τα γαλακτομικα παχαινουν,ακομα και τα γιαουρτια με χαμηλα λιπαρα και κυριως αν καταναλωνονται βραδυ?

322ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 13 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Πεμ Ιαν 17, 2013 1:49 pm

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Miaki επειδη ειναι πολυ ενδιαφεροντα αυτα που γραφεις, αλλα δν ειναι σχετικα με το θεματακι, θα σου προτινα πριν μας την πουν να ανοιξεις ενα καινουριο θεματακι που να αφορα χορτοφαγια και να την δουν κι αλλα ατομα που ισως ενδιαφερονται!! Wink Wink

323ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 13 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Πεμ Ιαν 17, 2013 2:00 pm

Miaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KRISTI 1 έγραψε:αααααχχχχχ miaki ΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΦΛΕΒΑΑΑΑ!!!αυτο που ειπες για τα εμβολια!!

Α κι εγώ νόμιζα ότι μιλούσες για τα σοκολατάκια tongue
Kristi μου, δυστυχώς με τα εμβόλια δεν έχω ασχοληθεί. Μου έκανε ο φίλος μου δώρο αυτό το βιβλίο που του έριξα μια ματιά μέχρι στιγμής και ό,τι έχω ακούσει σε συζητήσεις ανθρώπων που ασχολούνται.

boubou δε θα το συνεχίσω, έχεις δίκιο.

324ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 13 Empty . Πεμ Ιαν 17, 2013 2:04 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MIAKI για τα σοκολατακια ειναι αλλο ενα πονεμενο θεμα!!αν πατησω στο google μουρουτης ολη η αληθεια για τα εμβολια θα μου βγαλει τιποτα?εχει δικιο η μπουμπου ανοιξε ενα θεμα με την βιγκαν ειναι πολυ ενδιαφερον!

325ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... - Σελίδα 13 Empty Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Πεμ Ιαν 17, 2013 3:07 pm

Miaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KRISTI 1 έγραψε:MIAKI για τα σοκολατακια ειναι αλλο ενα πονεμενο θεμα!!αν πατησω στο google μουρουτης ολη η αληθεια για τα εμβολια θα μου βγαλει τιποτα?εχει δικιο η μπουμπου ανοιξε ενα θεμα με την βιγκαν ειναι πολυ ενδιαφερον!

Να σου πω, αν νομίζετε ότι είναι ενδιαφέρον, έχω αρχίσει και το σκέφτομαι. Ισως μάλιστα σου απαντήσω κι εκεί. Αλλά δεν ξέρω πώς να αρχίσω Laughing

Μόλις πάτησα 'Mουρούτης' στο google και μου έβγαλε αυτό
http://www.biblionet.gr/author/61485/%CE%9A%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82_%CE%9C%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B7%CF%82
όπως και 2-3 βίντεο στην πρώτη σελίδα -links για το youtube.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις