526 Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Σαβ Ιαν 26, 2013 4:14 pm
Miaki
Πανταχού παρούσα!
Βαρέθηκες; Καλέ εσύ πρέπει να είσαι πολύ fit! Για να τσεκάρω το turofire τί είναι. Που αν βαρέθηκες το taebo, λογικά με το turofire πρέπει να φοβάμαι...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
KRISTI 1 έγραψε:δηλαδη τωρα εσεις που μεινατε τοσο αργα ξυπνιες δεν φαγατε τιποταααα??θα σας τσουρουμαδισω!!
Miaki έγραψε:Βαρέθηκες; Καλέ εσύ πρέπει να είσαι πολύ fit! Για να τσεκάρω το turofire τί είναι. Που αν βαρέθηκες το taebo, λογικά με το turofire πρέπει να φοβάμαι...
nikolu έγραψε:boubou εισαι 56 κιλα και μιλας??????? σε παρακαλω πολυ βγεσ απο την ομαδα. ποσο θελεις να γινεισ 40?????
boubou έγραψε:nikolu έγραψε:boubou εισαι 56 κιλα και μιλας??????? σε παρακαλω πολυ βγεσ απο την ομαδα. ποσο θελεις να γινεισ 40?????
θελω 52 και ικανοποιημενη θα ειμαι!! να εχω περιθωριο να παρω περισσοτερα οταν με το καλο μεινω εγκυος χαχαχα
nicole1981 έγραψε:
θελω 52 και ικανοποιημενη θα ειμαι!! να εχω περιθωριο να παρω περισσοτερα οταν με το καλο μεινω εγκυος χαχαχα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nikolu στις Κυρ Ιαν 27, 2013 3:49 pm, 1 φορά
nikolu έγραψε:roula8fgg μπραβο σου εχεισ και 2 παιδακια και αφου τα εχασες την πρωτη θα τα χασεισ και τωρα. φαντασου να εμενες εγκυος και να μην ειχες χασει γραμμαριο. εδω ειμαστε ολες να σπρωχνει η μια την αλλη!
nicole1981 έγραψε:Α, να προσθέσω ότι έχω στο ψυγείο μου μία τούρτα σοκαλάτα!! Δεν την άνοιξα, διότι θα την έτρωγα μόνη μου(ο άντρας μου δεν τρώει γλυκα)
Τι να την κάνω, κορίτσια???
boubou έγραψε: το οτι σου ειπα οτι μου κοβεται η αναπνοη δν το διαβασες μαλλον!!
nikolu έγραψε:
boubou mou πεσ μου οτι εισαι κ λαρισαια!! καλα σκεφτεσαι και γω το ιδιο θα εκανα!εγω ημουν 54 και γεννησα πριν 2 μηνες.. τωρα αστα..αλλα δε το βαζω κατω..σιγα σιγα!! αντε γρηγορα μανουλιτσα ευχομαι ολοψυχα!!
nikol μπραβο σου! 5 κιλα ε? βεβαια δε ξερω αν ειναι κ καλο τωρα αυτο. στο τελος νομιζω ειναι τι κανουμε!! τι ωραια οικογενεια!!
KRISTI 1 έγραψε:καλημερα!!πως παμε?αυριο ειναι η μερα που ζυγιζομαι!για να δω τι εκανα η στρουμπουλω!τουρτες ακουω!κ γω θα την εδινα παντως καπου αλλου!ειναι πειρασμος!καλε τι κιλα ειναι αυτα που λετε?60 κατι,50 κατι!!εγω και 70 να γινω κανονικη προς αδυνατη φαινομαι επειδη ειμαι ψηλη οποτε ευχαριστημενη θα ειμαι!βεβαια απεχω 23 κιλα μεχρι εκει!!αλλα νταααξει μωρε !χαλαρα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης