751 Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Παρ Φεβ 01, 2013 1:09 am
reg reg
Πανταχού παρούσα!
Μαμα του μπεμπη που εισαιαιαιαι,;;;
Ξυπνά!!!!!
Σε εχουμε ανάγκη!!!
Ειμαι εντελως απογοητευμένος σημερα..
Ξυπνά!!!!!
Σε εχουμε ανάγκη!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ifismom έγραψε:Σας παρακαλω μπορειτε να μου προτεινετε μια διαιτα,πρεπει να χασω τουλαχιστον 10 κιλα!!
reg reg έγραψε:Μαμα του μπεμπη που εισαιαιαιαι,;;;
Ξυπνά!!!!!
Σε εχουμε ανάγκη!!!
Elenathens έγραψε:Κοριτσια μου εχω μια απορια και αν μπορειτε να με βοηθησετε!
Οταν κανουμε διαιτα, μετα απο ενα χρονικο διαστημα αρχιζει και "κολλαει" η ζυγαρια.... Ενω κανουμε αυτο που πρεπει τα κιλα δεν φευγουν ευκολα. Γιατι γινεται αυτο και ποιος ειναι ο τροπος να ξεμπλοκαρουμε; Αν επιμενουμε υπαρχει περιπτωση μετα απο 1-2 βδομαδες να πεσουν αποτομα, ενω ειχαμε κολλησει;
καλε σε πειραξε η διαιτα?τι απογοητευμεν-ΟΣ λες??χαχαχαχαχαχα!εκτος και αν εισαι αντρας!reg reg έγραψε:Μαμα του μπεμπη που εισαιαιαιαι,;;;
Ξυπνά!!!!!
Σε εχουμε ανάγκη!!!
\reg reg έγραψε:Που εισαι βρε Μπουμπού ;; Η αληθεια ειναι οτι σημερα σε αναζητησα... Χαρα και κριστι γελατε;;; Τουλάχιστον βγήκε και κατι καλο απο την ιστορία μου!
Οχι δεν θα το συνεχίσω ,αυριο μπαινω κανονικα στο προγραμμα μου... Και λεω αυριο γιατι σημερα το βραδυ θα φάω και ενα πιτογυρο!
χαρα έγραψε:\reg reg έγραψε:Που εισαι βρε Μπουμπού ;; Η αληθεια ειναι οτι σημερα σε αναζητησα... Χαρα και κριστι γελατε;;; Τουλάχιστον βγήκε και κατι καλο απο την ιστορία μου!
Οχι δεν θα το συνεχίσω ,αυριο μπαινω κανονικα στο προγραμμα μου... Και λεω αυριο γιατι σημερα το βραδυ θα φάω και ενα πιτογυρο!
πω πω ζηλευω θαλω και εγω πιτογυρο
boubou έγραψε:εγω χθες ΠΕΙΝΟΥΣΑ ολη μερα..οτι και να ετρωγα αλλα κρατήθηκα..και το βραδυ μετα τις 12 που σχολασα..λεει ο αντρας μου θα κανουμε ποπ κορν?λεω αντε να κανω....και ο κυριος εφαγε ισα ισα και κατέληξα να τα φαω ολα εγω..ε και ξενερωσα τελειως μετα.. και μου ερχόνταν να κανω εμετο...αν ειναι δυνατον
αυτος θα ειναι η καταστροφη μου χαχαχαχα αφου μια χαρα ειχα κρατηθει ολη μερα και ειχα φαει νορμαλ....
elenidek έγραψε:πολλες φορες για βραδυνο τρωω καλαμπογκοφρετες η ρυζογκοφρετες. δεν παχαινουν δεν εχουν ζαχαρη ή αλατι μεσα και με 2 φουσκωνεις. ιδιο αποτελεσμα με τα ποπ κορν
MAMASTE έγραψε:καλημερα κοριτσια και καλη δυναμη..
μολις τελειωσα το πρωινο μου,ψωμι δικο μου με μελι και ενα ποτηρι χυμο.
χθες το βραδυ ειχαμε τραπεζι στο σπιτι και ενω μαγειρεψα ωραιοτατα φαγητα,εγω κρατηθηκα και εφαγα ενα μπολ μαρουλι και ενα μπιφτεκι διαιτης.
εχω μια απορια αν μπορειτε να με βοηθησετε:ταυτοχρονα με την προσπαθεια να χασω το 10κιλο,προσπαθω και για μωρακι..επειδη νομιζω πως θα εχω καλυτερα αποτελεσματα(για αδυνατισμα) κανοντας και γυμναστικη αν τελικα μεινω εγκυος δεν θα ειναι επικυνδινο μεχρι να καταλαβω πως ειμαι εγκυος να κανω τζοκινγκ,κοιλιακους,κτλ.
το λεω γιατι εχω χασει ηδη ενα μωρακι και δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι οτι μπορει κατι να παει στραβα.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης