101 Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Τρι Ιαν 15, 2013 2:09 am
reg reg
Πανταχού παρούσα!
Εχεις δικιο ετσι και αλλιως εγω δεν ειμαι πολυ της στέρησης ..εσεις τι θα φατε σημερα για μεσημεριανο;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
afroad έγραψε:Εγώ λέω να μη φάω φαγητό σήμερα, τοστάκι, γιαουρτάκι και κανένα φρούτο. Στο παρελθόν έχει δουλέψει για μένα να τρώω την μία μέρα απο το φαί που έχουμε και την άλλη να τρώω πιο συντηρητικά. Για να δούμε τώρα!
Ναι κι εγώ όταν ήμουν μόνη μου το έκανα αλλά τώρα κάνω το εξής, μαγειρεύω κανονικά για δύο άτομα και τρώει ο άντρας μου ή εγώ απο το ίδιο αλλά 2-3 μέρες μετά για να μην το βαριόμαστεboubou έγραψε:afroad έγραψε:Εγώ λέω να μη φάω φαγητό σήμερα, τοστάκι, γιαουρτάκι και κανένα φρούτο. Στο παρελθόν έχει δουλέψει για μένα να τρώω την μία μέρα απο το φαί που έχουμε και την άλλη να τρώω πιο συντηρητικά. Για να δούμε τώρα!
ωραιο αυτο που λες,οσο εμενα μονη μου το εκανα συχνα!! απλα εγω βαριεμαι να μαγειρευω για 1 ατομο κι εγω να μην τρωω...εδω και για δυο και παλι με το ζορι
χαχαχαχχα και εγώ χθές άκουγα φωνές μέσα απο την ντουλάπα, την άνοιξα, και τι να δω???..... μια μερέντα να μου κουνάει το κουταλάκι μπροστά στα μούτρα μου....οπότε και εγώ βούτηξα με τα μούτραtzitziki2 έγραψε:Κορίτσια καλή επιτυχία σε όλεεεεες!!!Και γω θέλω να χάσω 5-6 κιλάκια έίμαι 67,αλλα ακόμη δεν το χω πάρει απόφαση.....Απο χθες που ανοίξατε το θεματάκι όλο το σκαίφτομαι να σας ακολουθήσω για να δούμε θα τα καταφέρω???Εγώ πάντος ενω δεν τρώω πολύ δεν μπορώ να αντισταθώ στα γλυκά....αχ σαν ναρκομανής κάνω όταν ανοίγω το ντουλάπι και βλέπω την μερέντα και με φωνάζει φάε με
DimiKgianni έγραψε:χαχαχαχχα και εγώ χθές άκουγα φωνές μέσα απο την ντουλάπα, την άνοιξα, και τι να δω???..... μια μερέντα να μου κουνάει το κουταλάκι μπροστά στα μούτρα μου....οπότε και εγώ βούτηξα με τα μούτραtzitziki2 έγραψε:Κορίτσια καλή επιτυχία σε όλεεεεες!!!Και γω θέλω να χάσω 5-6 κιλάκια έίμαι 67,αλλα ακόμη δεν το χω πάρει απόφαση.....Απο χθες που ανοίξατε το θεματάκι όλο το σκαίφτομαι να σας ακολουθήσω για να δούμε θα τα καταφέρω???Εγώ πάντος ενω δεν τρώω πολύ δεν μπορώ να αντισταθώ στα γλυκά....αχ σαν ναρκομανής κάνω όταν ανοίγω το ντουλάπι και βλέπω την μερέντα και με φωνάζει φάε με
reg reg έγραψε:DimiKgianni έγραψε:χαχαχαχχα και εγώ χθές άκουγα φωνές μέσα απο την ντουλάπα, την άνοιξα, και τι να δω???..... μια μερέντα να μου κουνάει το κουταλάκι μπροστά στα μούτρα μου....οπότε και εγώ βούτηξα με τα μούτραtzitziki2 έγραψε:Κορίτσια καλή επιτυχία σε όλεεεεες!!!Και γω θέλω να χάσω 5-6 κιλάκια έίμαι 67,αλλα ακόμη δεν το χω πάρει απόφαση.....Απο χθες που ανοίξατε το θεματάκι όλο το σκαίφτομαι να σας ακολουθήσω για να δούμε θα τα καταφέρω???Εγώ πάντος ενω δεν τρώω πολύ δεν μπορώ να αντισταθώ στα γλυκά....αχ σαν ναρκομανής κάνω όταν ανοίγω το ντουλάπι και βλέπω την μερέντα και με φωνάζει φάε με
μολις το διαβασα στο fb και σας σκεφτηκα...χαχαχαχα
<<Καμιά ώρα θα με βρουν νεκρο με το μαχαίρι καρφωμένο στο στόμα κι άντε μετά να πιστέψουν πως δεν αυτοκτόνησα αλλά πήγα να γλείψω τη μερέντα.>>
DimiKgianni έγραψε:reg reg έγραψε:DimiKgianni έγραψε:χαχαχαχχα και εγώ χθές άκουγα φωνές μέσα απο την ντουλάπα, την άνοιξα, και τι να δω???..... μια μερέντα να μου κουνάει το κουταλάκι μπροστά στα μούτρα μου....οπότε και εγώ βούτηξα με τα μούτραtzitziki2 έγραψε:Κορίτσια καλή επιτυχία σε όλεεεεες!!!Και γω θέλω να χάσω 5-6 κιλάκια έίμαι 67,αλλα ακόμη δεν το χω πάρει απόφαση.....Απο χθες που ανοίξατε το θεματάκι όλο το σκαίφτομαι να σας ακολουθήσω για να δούμε θα τα καταφέρω???Εγώ πάντος ενω δεν τρώω πολύ δεν μπορώ να αντισταθώ στα γλυκά....αχ σαν ναρκομανής κάνω όταν ανοίγω το ντουλάπι και βλέπω την μερέντα και με φωνάζει φάε με
μολις το διαβασα στο fb και σας σκεφτηκα...χαχαχαχα
<<Καμιά ώρα θα με βρουν νεκρο με το μαχαίρι καρφωμένο στο στόμα κι άντε μετά να πιστέψουν πως δεν αυτοκτόνησα αλλά πήγα να γλείψω τη μερέντα.>>
χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα ΕΕΕΕΕΕΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ!!! ΣΤΟ ΚΛΕΒΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ
αααααααχαχαχαχαχαχαχχα
Ναι...ίσως θα ήταν να απαγορευτούν κάποιες λέξεις εδω μέσα...είναι κάποιες στιγμές που η λογοκρισία δεν κάνει και τοοόσο κακό..εγώ δεν μπορώ να ακούσω για nutella...ας ελπίσω οτι τελευταία φορά μιλάω για εκείνη...την τόσο μα τόσο....υπέροχη,γλυκιά φίλη μου!!!VASO* έγραψε:βρε παιδια μην λετε συνεχεια ΜΕΡΕΝΤΑ, αγωνα κανω να μεινω μακρια τησ και μακρια απο το αμαρτωλο αυτο ραφι που ειναι φορτωμένο με όλα τα καλουδια για τυχον επιδρομη του ανιψιου μου....(πουρακια, μπισκοτα, καραμελες πατατακια...)ολο λεω να τα πεταξω ολα, αλλα ερχετΑΙ το καλο μου κ με κοιταει στα χερια....ωχχχχχ
ΚΟΥΡΑΓΙΟ....
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης