251 Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Πεμ Ιαν 17, 2013 2:29 am
boubou
Πρωταγωνιστής!!
DimiKgianni έγραψε:175cmboubou έγραψε:πες μου λιγο το υψος και τα κιλα σου και την ηλικια σου να σου πω ποσες θερμιδες χρειαζεσαι σε μια μερα αν δν κανεις τιποτα!αν καθεσαι!
Την προηγούμενη εβδομάδα που ζυγίστηκα ήμουν 94,6.
Και κάθομαι, δεν γυμνάζομαι καθόλου
Αν τρως 1704.7 δν θα χανεις αλλα δν θα παιρνεις κιολας... ριξτες λιγο και θα χανεις... ποτέ μην τις ριχνεις κάτω απο 1200 δν κανει!!αν κανεις έστω και κατι, πχ δουλειες του σπιτιου, ψωνια εξω...οτιδηποτε σε κανει να κινησαι για να μενεις σταθερη στα κιλα σου χρειάζεσαι 2045.64...εγω νομιζω οτι με 1500 μια χαρα θα χασεις και δν θα πεινας κιολας!
Στελλα μου χαχαχα πολυ γελασα με το ποστ σου !!! βρε εγω που ειμαι 56 δν θελω να χασω γιατι θεωρω ότι ειμαι χοντρη..θελω να χασω γιατι το ιδανικο βαρος για τι υψος μου ειναι 51,5 και οταν ειμαι εκει γυρω νιωθω κι εγω καλυτερα με το σωμα μου!!!μονο γι αυτο!!αλλιως και τωρα κανονικη με λες..με λιιιιιγο περιφέρεια οι πατατες ειναι ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ απο θεμα θερμιδων απο τον γυρο παντως!!
εγω σημερα την αμαρτια την εκανα για πρωινο και εφαγα 1 μελομακαρονο... τωρα το μεσημερι θα φαω γαριδομακαροναδα σε light εκδοση..αυτη εδω! http://www.dietup.gr/syntages/syntages-diaitologion/1546-garidomakaronada.html
γενικα εχω ακολουθησει και τα διαιτολογια που σου βγαζει αυτη η σελιδα.. και μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλα..πριν 2μιση χρονια ειχα χασει ολα τα περιττα κιλα που ειχα παρει παλι επειδη ειχα κοψει το καπνισμα!!! τωρα τα πηρα γιατι στην προσπαθεια για μπεμπε ελεγα.."ελα μωρε, αφου τον αλλο μηνα θα αρχισω να φουσκωνω!!" ο αλλος μήνας εγινε 1μιση χρονος και ακομη δν ηρθε το μπεμπε..με αποτελεσμα να ...φουσκωνω χωρις λογο αχαχαχα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Πεμ Ιαν 17, 2013 3:00 am, 1 φορά