376 Απ: ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΡΑ.... Σαβ Ιαν 19, 2013 6:59 am
reg reg
Πανταχού παρούσα!
Mama t mpempi οι περισσότερες εχουμε ξεκινησει μόνες μας αλλα απ'οτι θυμαμαι υπαρχουν και κορίτσια που εχουν βοήθεια... Καλος ήρθες στην παρεα μας!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elenidek έγραψε:ναι μαι και γωωωω. σημερα ξυπνησα μισο κιλο πιο κατω. δηλ παλι στα 87. υπομονη θα δειξει σιγα σιγα. πρωινο ξεχασα να φαω και το θυμηθηκα μετα και εφαγα μιση μπανανα. κατα τις 12 την αλλη μιση μπανανα, το μεσημερι σουπιτσα βελουτε απο διαφορα λαχανικα, και το απογευμα μαλλον μισο γιαουρτακι και το αλλο μισο το βραδυ. ετσι για να αντισταθμισω την χθεσινη κρεπαλη με το σοκολατακι
elenidek έγραψε:χαχαχαχα καλα παμε.... και γω σημερα το παρακανα. ηρθαν επισκεψεις και εφεραν ακουσον ακουσον! ΓΛΥΚΑ!!! αν ειναι δυνατον δηλαδη.... το αποτελεσμα???????? 4 ταρτακια στο στομαχι μου!!!!!!!!!!!!!!
ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΑΦΤΙ
ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΦΡΟΥΤΟΦΑΓΙΑ Η ΣΑΛΑΤΕΣ ΣΚΕΤΕΣ
Miaki έγραψε:annamicha εμένα δε θα με βάλεις στη λίστα;
Έχω απορία (και δεν είμαι και ξανθιά). Τα κιλά που γράφεις είναι αυτά που ξεκινάμε; Και κάθε τόσο τα ανανεώνεις; Αν είναι έτσι, δε θα ήταν καλύτερο να γράφεις από που ξεκινήσαμε και δίπλα την πρόοδο; Πχ 62.5 --> 61.1
Αν θες να με βάλεις, εγώ ξεκίνησα 1/1 με 62.5 κ τώρα είμαι 61.1 (σταθερά όμως, τα νεύρα μου!)
Ελλη μια χαρά τα πας, μην μασάς καθόλου και μην έχει τύψεις για τα αυγουλάκια.boubou έγραψε:καλά τα πας!! εγω σε 2 βδομάδες 2 κιλα..αλλά τα πρώτα ήταν τα υγρα..απο εδώ και κάτω να με δω πως θα κατεβω..που μετα το μεσημεριανο(μακαρονια με κρ.γαλακτος και τονο) τσιμπησα και 2 αυγα τηγανιτά για βραδυνό!!! (ενω ειπα να φαω ενα κι ενα μηλο!!πεινουσα ομως και δν θελω να καταπιέζομαι ...)
έλα μια φορά τι έγινε ;boubou έγραψε:γενικα Λεμονακι γαλλικο πινω...απλα ξεμεινα και ειχα αυτα!!! αλλα αυτα ειναι οπως λεει ο αντρας μου, γλυκο οχι καφες χαχαχα
νες - φραπε μου χαλαει το στομαχι!! δν τον προτιμω!!
και ελληνικο βαριομουν να κανω!!
Λεμονάκι έγραψε:
έλα μια φορά τι έγινε ;
ο ελληνικός καλός αλλά κρατάει τόσο λίγο.. αν δεν τον πιεις ζεστό μετά είναι μάπα.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης