201 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 Παρ Ιαν 18, 2013 4:12 am
marichui
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την stauroulinaa στις Παρ Ιαν 18, 2013 5:53 am, 1 φορά
fourfouraki έγραψε:Γεια σου Γιάννα!!
Χρύσα δες στη σελίδα 4!!
Δεν θα γίνει σήμερα η συνάντηση λόγω απεργίας των μέσων!! Δεν διάβασες τα προηγούμενα μαρή αδιάβαστη??? και τις προάλλες σου έλεγα διάφορα για τους μύκητες τα οποία προφανώς ούτε αυτά τα διάβασες...
Λέμε για Δευτέρα μήπως συναντηθούμε... εγώ μπορώ, αλλά λίγο η τοποθεσία με χαλάει.. το βρίσκω πολύ μακριά και δεν πας με μετρό εκεί...
stauroulinaa έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΧΟΥΛΑ ΜΟΥ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ????
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΛΕΣ...ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ Ή ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ?
andi82 έγραψε:
και για τους 2 πες μου απλα κατι διαβασα οτι για αλλο πηγες και αλλο σου βρηκε??και μπερδευτηκα
stauroulinaa έγραψε:andi82 έγραψε:
και για τους 2 πες μου απλα κατι διαβασα οτι για αλλο πηγες και αλλο σου βρηκε??και μπερδευτηκα
ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ..(ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ).ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΔΕ ΜΙΑ ΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΩ..
stauroulinaa έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!
ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΗ!!!
ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Ε??
ΧΡΥΣΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!
ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!!! ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟ!!!!
ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΚΑΤΙ ΞΗΡΟ (ΠΧ ΦΡΥΓΑΝΙΑ) ΠΡΙΝ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ..(ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΕΣ ΝΑΥΤΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ!)
ΕΛΛΗ ΜΟΥ!!!!ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩΩΩ??ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ?ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ??Ο ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΠΕΡΑΣΕΣ!!!
ΓΙΑΝΝΑ....ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ???????!!!!!ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ
ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΤΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ στις Παρ Ιαν 18, 2013 5:49 am, 1 φορά
stauroulinaa έγραψε:ΑΧ ΚΑΛΕ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!!Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΕΕ!!!ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΑΑ!!!!
andi82 έγραψε:γαλακτομουρεκο εκανε η οδυσσεια νομιζω
ναι σταυρουλινα μου να πας και σε αλλον,η κουμπαρα μου εχει πολλες ελιες και ποτε δεν της ειπαν να τις βγαλει
γιαννα μου τι λες???ποια φαιη????καμια σχεση νομιζω χαχαχχαχχχαχα τωρα με τη φραντζα ισως λιγο αλλα παλι οχι λεω
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης