576 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 Τρι Ιαν 22, 2013 4:24 am
evaki27:)
Σιωπηλή δύναμη
επισης δεν εχω ουτε πολυκυστικες, ουτε θυροειδη. οι εξετασεις ηταν μια χαρα, εκτος απο fsh που ηταν ανεβασμενη, 13και κατι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mpanti84 στις Τετ Φεβ 06, 2013 4:26 am, 1 φορά
mpanti84 έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα,
εμείς αρχίσαμε απο τον προηγούμενο μήνα για bebe βέβαια επειδή δεν ήμουν σε γόνιμες ημέρες δεν είχαμε κάποιο καλό νέο. Αυτό το μήνα όμως... καταλαβαίνεται!!!
Τέλος του μήνα περιμένω να αδιαθετήσω..
βρε κορίτσια πολύ άγχος.. πως να το αποβάλλω βλέπω άλλες κοπέλες που προσπαθούνε πολλούς μήνες απο εμάς και λέω χαράς το κουράγιο τους με τόσο άγχος έχω τρελαθεί.. τι να κάνω να χαλαρώσω;;;
Θέλω τόσοοοοοοοο πολύ ενα μωρούλι
nantiag έγραψε:mpanti84 έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα,
εμείς αρχίσαμε απο τον προηγούμενο μήνα για bebe βέβαια επειδή δεν ήμουν σε γόνιμες ημέρες δεν είχαμε κάποιο καλό νέο. Αυτό το μήνα όμως... καταλαβαίνεται!!!
βρε κορίτσια πολύ άγχος.. πως να το αποβάλλω βλέπω άλλες κοπέλες που προσπαθούνε πολλούς μήνες απο εμάς και λέω χαράς το κουράγιο τους με τόσο άγχος έχω τρελαθεί.. τι να κάνω να χαλαρώσω;;;
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!ΕΜΑΘΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙ ΕΙΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΜΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.ΕΓΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΘΕΛΩ ΤΟΣΟΟΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ Η ΤΡΕΛΛΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ!!!!ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΕΤΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ 'ΩΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ!!!'ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ..ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΥΤΗ Η ΕΝΤΟΝΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑΙ ΜΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΑΜΑΣΜΕΝΗ...Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ,ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ.ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΩ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!
mpanti84 έγραψε:nantiag έγραψε:mpanti84 έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα,
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!ΕΜΑΘΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙ ΕΙΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΜΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.ΕΓΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΘΕΛΩ ΤΟΣΟΟΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ Η ΤΡΕΛΛΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ!!!!ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΕΤΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ 'ΩΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ!!!'ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ..ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΥΤΗ Η ΕΝΤΟΝΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑΙ ΜΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΑΜΑΣΜΕΝΗ...Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ,ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ.ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΩ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!
Καλή επιτυχία σε όλες μας λοιπόν!
Εσείς πόσο καιρό προσπαθείτε;;
Εμένα η γυναικολόγος μου έδωσε το filicine 5mg, ήδη το παίρνω μια εβδομάδα ακριβώς, μήπως το παίνρεις και εσύ;;
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΤΟ ΝΙΝΙ ΑΚΟΥΣ ΚΙ ΕΣΥ NANTIAG? ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.mpanti84 έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα,
fourfouraki έγραψε:Καλησπέρα!!! Ήρθα κι' εγώ να πω ένα γεια για να μην λέτε ότι εξαφανίζομαι!!!
Ευούλι έγραψε:Γεια σου Μαχούλα μου!ναι, τέλος η εργασία επιτέλους!
Διαβάζω το σήριαλ που έχει γίνει στο φορουμ με το μωράκι και φρίττω!Ό,τι να'ναι είναι ο καθένας...Ασε, μην σχολιάσω περαιτέρω γιατί χαλιέμαι...Εσύ τι κάνεις;
Ευούλι έγραψε:Αντε, με το καλό να πας και να δεις το σποράκι σου Μαχούλα!
Βγαινω προς το παρόν...Μπορεί να μπω αργότερα!Φιλιά!
Popisofia έγραψε:ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΤΟ ΝΙΝΙ ΑΚΟΥΣ ΚΙ ΕΣΥ NANTIAG? ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.mpanti84 έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα,
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ Κ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!Ευούλι έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!Εχω μέρες να γράψω στο θεματάκι μας!Γι'αυτό και θα ξεκινήσω με την Popisofia!Κορίτσι μου Εύχομαι να έχεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη και με το καλό να κρατησεις το μωράκι σου αγκαλιά!
Βάσω μπράβο για την αυχενική!Ολα να συνεχίσουν το ίδιο καλά κουκλίτσα!
Σε όλες στέλνω με όλη μου την αγάπη!
vasoula25 έγραψε:καλησπέρα τι κάνετε??? έκανα την αυχενική χτες ευτυχώς πολύ καλή 1,6 και ανεβαίνουν οι πιθανότητες για αγοράκι, τρέλα ήταν συνέχεια έκανε τούμπες και χοροπηδούσε τρελαθήκαμε!!!!
Popisofia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΩ ΠΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΘΕΙ ΚΟΜΠΟΣ! ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ.
andi82 έγραψε:γεια σας κοριτσακια μουυυ
πρωτα απολα θελω να πω
στην ελλη μας και στον αντρουλη της που κλεινουν 11 χρονια γνωριμιας
να τα εκατοστησετε ελλουκο μου να ειστε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι
ΜΕΤΑ ΤΑ 4 ΑΧΝΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΕΣΤ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΤΕΣΤ...boubou έγραψε:vasoula25 έγραψε:καλησπέρα τι κάνετε??? έκανα την αυχενική χτες ευτυχώς πολύ καλή 1,6 και ανεβαίνουν οι πιθανότητες για αγοράκι, τρέλα ήταν συνέχεια έκανε τούμπες και χοροπηδούσε τρελαθήκαμε!!!!
Βασουλα μου τι ωραια νεα!!!! μεχρι στιγμης εχουμε κοριτσακι της Ολινας και αγορακι το δικο σου..περιμενουμε Χρυσα και Αφρουλα να μας πουν κι αυτες
Ποππη ολα τελεια θα πανε αυριο!!!πηρες τεστ να κανεις τελικα η θα κανεις κατευθειαν χοριακη!?
για τις καινουριες κοπελες,να προσπαθησουν να περιορισουν το αγχος τους, γιατι χαλανε τον ευατο τους και την υγεια τους και οχι μονο δν βοηθαει πουθενα αυτο, αλλα εμποδιζει και την σύλληψη!!! ..βεβαια εγω περασε καιρος μεχρι να το καταλαβω και να χαλαρωσω , οποτε σας δινω τον χρονο σας κι ελπιζω να μην χρειαστει να περιμενετε οσο εγω!
ΟΧΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΜΕ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΘΑ ΠΑΩ ΕΓΩ Κ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!andi82 έγραψε:Popisofia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΩ ΠΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΘΕΙ ΚΟΜΠΟΣ! ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ.
να μην αγχωνεσαι ποπη ολα καλα θα ειναι θα δεις
τον γιατρο σου τον πηρες τηλ?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης