601 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 Τρι Ιαν 22, 2013 8:59 am
boubou
Πρωταγωνιστής!!
Ποππη μια χαρα θα δειξει αντε τι καλα!! περιμενουμε μετα να μας πεις αντιδραση απο τον αντρα σου!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ! ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ Κ ΔΕΝ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΕΥΤΕΡΑ Κ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ. ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Κ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ.boubou έγραψε:Χρυσακο μου σε ευχαριστω πολυ κουκλιτσα μου!!!!
Ποππη μια χαρα θα δειξει αντε τι καλα!! περιμενουμε μετα να μας πεις αντιδραση απο τον αντρα σου!!!
XrysaB έγραψε:BASOYLA ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΡΑΒΟ
ΕΛΛΟΥΚΟ ΜΟΥ 11 ΧΡΟΝΙΑ?ΝΑ ΕΙΣΑΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΣ ΝΣ ΓΙΝΕΤΑΙ 4 5
ΜΆΧΟΥΛΑ ΕΥΟΥΛΙ ΠΟΠΗ ΣΟΦΙΑ
ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ!andi82 έγραψε:χρυσα μου τι κανεις????το νινακι σου τι κανει???
ποπη ολα καλα θα πανε μην αγχωνεσαι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την art86 στις Τετ Ιαν 23, 2013 6:15 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini.pav στις Τετ Ιαν 23, 2013 7:30 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την art86 στις Τετ Ιαν 23, 2013 6:17 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini.pav στις Τετ Ιαν 23, 2013 7:30 am, 1 φορά
τα κλιαρ μπλου ειναι απο τ καλυτερα.καντο,,,περιεμνω..αν και ειναι σθγουρη για το αποτελεσμα..απορω τι το πηρες..αχαχχαχαχPopisofia έγραψε:ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΠΗΡΑ Κ ΤΕΣΤ ΤΑ ΚΛΗΑΡ ΜΠΛΟΥ ΠΛΑΣ ΔΙΠΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ. ΤΙ ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?
ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ. 1. ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ Κ ΤΟ ΔΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Κ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ Ε ΤΩΡΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ! 2.ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΕΧΩ Κ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ...! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΣΚΗΝΙΚΟ... ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ... ΧΑ ΧΑ ΧΑart86 έγραψε:τα κλιαρ μπλου ειναι απο τ καλυτερα.καντο,,,περιεμνω..αν και ειναι σθγουρη για το αποτελεσμα..απορω τι το πηρες..αχαχχαχαχPopisofia έγραψε:ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΠΗΡΑ Κ ΤΕΣΤ ΤΑ ΚΛΗΑΡ ΜΠΛΟΥ ΠΛΑΣ ΔΙΠΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ. ΤΙ ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!! ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΟΥ!BAFET έγραψε:κοριτσια καλησπερα και συγχαρητηρια για το θέμα που η αλήθεια είναι ότι με βοηθάει να κοιμάμαι καλύτερα..και να ξέρω ότι υπάρχουν πολλές κοπέλες που βιώνουν τα ίδια συναισθήματα όπως και εγω, όσον αφορά την πολυποθητη εγκυμοσυνη...προσπαθώ και εγώ με τον αντρα μου αλλά είναι μόλις η 2η φορά...Την πρώτη που ήταν τέλος Δεκεμβρη δυστυχώς ήταν άκαρπη καθώς αδιαθέτησα, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και απο τότε που είπαμε να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες δεν βγαίνει απο το μυαλό μου και όλο νομίζω ότι είμαι...τελοςπάντων...Τώρα είχα γονιμες απο 17/01 έως 22/01 και ελπίζω....Σας ευχαριστώ πολύ και θα χαρώ πολύ να συνομιλήσουμε...Φιλιά
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης