Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
678 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 678 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αφρούλα καλό ταξίδι!!!!
δεν καταφέραμε να βρεθουμε Crying or Very sad Crying or Very sad

bessy03

bessy03
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα σας και απο μένα!Κι εγώ λοιπόν ανήκω στην ομάδα σας!Ειμαι παντρεμένη εδω και 3 χρόνια αλλά η επιθυμία μας για παιδάκι ξύπνησε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο!!!Απο χθές λοιπόν έχουμε μπει σε ένα καλό δρόμο,τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω,και συνεχίζουμε!!!!Είμαι αισιόδοξη αλλά πολύ αγχωτική....

Popisofia

Popisofia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Tinkibell έγραψε:
Popisofia έγραψε:
Tinkibell έγραψε:Κοριτσια γεια σας! Ειχα ξαναγραψει στο νουμερο #100# p.12 οτι ειχα καποια συμπτωματα ή τελοσπαντων πιστευω πως ηταν συμπτωματα κ οτι περιμενα περιοδο στις16/01 ημερα Τεταρτη αλλα λογω πολυκυστικων ωοθηκων δεν εχω σταθερο κυκλο οποτε Κυριακη 20/01 το αργοτερο επρεπε να ειχε ερθει...αν δεν μου κανει παλι νουμερα δηλαδη... Crying or Very sad
Μεχρι σημερα δεν εχει φανει... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 328109 μεχει φαει λιγο το αγχος...οκ οκ ΠΟΛΥ, αλλα ξερει καμια ποτε ειναι καλα νακανω το τεστ οταν υπαρχουν πολυκυστικες?Φοβαμαι τη θεα του αρνητικου τεστ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 534787 κ περιμενω μπας κ ερθει κ μου ερθει πιο μαλακα. Βεβαια καθε μερα που ξυπναω κ πριν κοιμηθω παρακαλαω τον Θεο να μη μου ερθει κ να μου εχει στειλει ενα αγγελακι. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 654316
Τρεχω κ τον μικρο μου αυτες τις μερες για εξετασεις αφηνω το ενα αγχονομαι με το αλλο, τι να κανω ? βοηθηστε κοριτσια!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ? ΚΑΛΑ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ? Κ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΜΑΜΑ ΠΟΥ ΣΤΑ 24 pale εΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΕΙΔΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ. ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ? ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ Η ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Κ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 990599 ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!!

κοριτσια μου ηρθε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 534787 τον αλλο μηνα παλι... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 534787
το μικρο μου γινεται 2 σε λιγες μερες! Τον εκανα στα 22-23.
Αλλαξα παιδιατρο κ οταν την ειπα οτι πινει πολυ νερο μας εβαλε εξετασεις αμεσως. Κοντεψα να βαλω τα κλαματα με το ζορι κρατηθηκα. Μου ειπε πως δ ειναι φυσιολογικο για ενα δυχρονο να ζηταει τοσο νερο, ο δικος μου μπορει να πινει κ λιτρο την ημερα! Θελει να δει αν ειναι κατι οργανικο ή μια κακη συνηθεια για να δουμε πως θα κινηθουμε. Σημερα μου ειπε να το μετρησω κ ολας πσο πινει.
Εχτες καναμε αιματολογικες, σημερα εχουμε υπερηχο νεφρου...ποσο φοβαμαι...θα παρω κ τα αποτελεσματα απο τις αιματολογικες σημερα...
ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ! ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΓΕΣ? ΚΙ ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΠΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΔΙΨΑΝΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΩΛΟ ΚΑΤΩ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΝΕ ΤΟΣΟ ΝΕΡΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΚΑΝΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.

evaki27:)

evaki27:)
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπερα!
popisofia Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 536304 αντε με το καλό και το δευτερο παιδάκι σου και χωρις αμφιβολία πλέον!!
εγώ πήρα μια ωραία αρνητική χοριακή, όπως το υποψιαζόμουν βέβαια.δεν πειράζει, από αύριο παιρνω προγεστερόνη, και σε 10 μέρες περίοδο και εξετάσεις (εκτός αν από θαύμα έρθει μέχρι αύριο το πρωί) Αλήθεια ήθελα να ρωτήσω έχει τύχει σε καμία άλλη κοπέλα κάτι παρόμοιο? φιλακια πολλα!

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΩ ΠΩ ΤΡΟΛΛΑΡΟΥΜΕ ΦΟΒΕΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Ε??? Mad Mad Mad Mad Mad ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗΗ!!!!
ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!!!! Razz Razz Razz Razz Razz

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειρηνακι μου αμα θελεισ μπορεισ να σβησεισ τα μνμ που εστειλα χθεσ και εκανεσ quate?εχ λογο...θα σου πω αλλα στιγμη

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini.pav έγραψε:
art86 έγραψε: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 215994

Αρτεμις να κανεις οτι νιωθεις πως θα σε κανει να εισαι καλυτερα, και μενα ετσι μου ελεγε ο αντρας μου και μαλιστα και ο γιατρος μου δεν ηθελε γιατι το θεωρουσε νωρις αλλα τα εκανα ολα και ησυχασα!

XrysaB

XrysaB
eirini7 έγραψε:καλημέρα κορίτσια!!!!

Χρύσα μου τι κάνεις;;μίλησα με την Ελενη και λέει να κανονίσουμε για την επόμενη εβδομάδα γιατί αυτή θα δουλεύει πολλές ώρες...

Ελλη μου καλά του είπες..εύχομαι καλά αποτελέσματα!

Γιάννα ,Δέσποινα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 417472

κορίτσια εγώ αποφάσισα να μην πολυμπαίνω στο φορουμ παρά μόνο για να μιλήσω με τη Χρύσα και την Αφρούλα και να μαθαίνω τα νέα τους..έχω ξενερωσει υπερβολικά με όσα συμβαίνουν εδώ μέσα..αν και δεν μπαίνω σε άλλα θέματα και πάλι συμβαίνουν διάφορα που με εξοργίζουν,με στεναχωρούν και χαλάνε την ψυχολογία μου..
με τις υπόλοιπες φίλες μου θα μιλάω στο fb που δε μας διαβάζει και κανένας κακόβουλος....

ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.ΜΗ ΦΕΥΓΕΤΕ ΒΡΕ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΡΕΜΑ?
ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΒ ΤΟ ΣΚ

XrysaB

XrysaB
stauroulinaa έγραψε:ΠΩ ΠΩ ΤΡΟΛΛΑΡΟΥΜΕ ΦΟΒΕΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Ε??? Mad Mad Mad Mad Mad ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗΗ!!!!
ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!!!! Razz Razz Razz Razz Razz

ΣΤΑΥΡΟΥΛΙΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ?

FOTINI28

FOTINI28
κι εγω κοριτσια μονο για την Αφρουλα και την Χρυσα μπαινω!! αλλα θα λεω τα βασικα γιατι παραχεστηκε το θεμα!

XrysaB

XrysaB
FOTINI28 έγραψε:κι εγω κοριτσια μονο για την Αφρουλα και την Χρυσα μπαινω!! αλλα θα λεω τα βασικα γιατι παραχεστηκε το θεμα!
ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 40746 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ?

FOTINI28

FOTINI28
XrysaB έγραψε:
FOTINI28 έγραψε:κι εγω κοριτσια μονο για την Αφρουλα και την Χρυσα μπαινω!! αλλα θα λεω τα βασικα γιατι παραχεστηκε το θεμα!
ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 40746 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ?

ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΑ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ!

Tinkibell

Tinkibell
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ! ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΓΕΣ? ΚΙ ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΠΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΔΙΨΑΝΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΩΛΟ ΚΑΤΩ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΝΕ ΤΟΣΟ ΝΕΡΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΚΑΝΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.[/quote]

Εγω ανησυχησα γιατι τα κακα του τις περισσοτερες φορες ειναι πολυ υγρα εως ρευστα...κ απο κει ορμομενη την ειπα οτι ισως παιζει ρολο που πινει πολυ νερο..σε 3 ωρες σημερα ηπιε μισο λιτρο, μεχρι το βραδυ που θα κοιμηθει ποσο θα πιει?βεβαια οι εξετασεις βγηκαν καλες μια απορια για την τιμη του σακχαρου εχω αλλα την παρασκευη θα μου λυθει...
Κοριτσια επεσα πολυ σημερα με την περιοδο μου...παλι μουτζα εφαγα!

BAFET

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλή μου ΠοπηΣοφία, σε ευχαριστώ παρα πολύ για τα καλά σου λόγια και ευχαριστώ τα κοριτσιά που με καλωσόρισαν. Ποπησοφία μου σου εύχομαι μια όμορφη, τελειόμηνη και γεμάτη υγεία εγκυμοσύνη. Εύχομαι σε όλες τις μέλλουσες μανούλες μια εύκολη σύλληψη...Σήμερα έκανα υπέρηχο ωορρηξίας και είχε σπάσει το αυγουλάκι μου...Εύχομαι ένας εκ των κολυμβητών μου να βρεί το στόχο του. Θα έχω νέα πιθανότατα μέχρι τις 3 φλεβάρη. Φιλιά.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 215994

ΗΡΘΑ!!! ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΗΣΥΧΙΑ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα αφρουλα μου τη κανεις??? αποφασισαμε ολοι η παρεα να φυγουμε απο δω και τα λεμε πλεον αλλου ξερεις εσυ ολες κανανε fb και πλεον τα λεμε μονο απο κει εδω ξενερωσαμε ολες αν θες ακολουθα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 417472

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΤΙ... Sad Sad Sad ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ?

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιατι μαζευτηκανε πολλοι εδω... και μονο εσυ εμεινες κοριτσαρα μου αποφασισε η ακολουθεις η μενεις εμεις παντως την καναμε απο δω

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 05, 2013 2:44 pm, 1 φορά

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αφρούλα πμ!

Tinkibell

Tinkibell
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κοριτσια ζητω συγνωμη για την αναστατωση που προκαλεσα. Μπορειτε να τα λετε κ απο δω δεν θα σας ξανα ενοχλησω.Μη χαλασετε εξ αιτιας μου την παρεα σας...
ευχομαι σε ολες σας το επιθυμητο αποτελεσμα να ερθει γρηγορα!

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 05, 2013 2:44 pm, 1 φορά

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:
Tinkibell έγραψε:κοριτσια ζητω συγνωμη για την αναστατωση που προκαλεσα. Μπορειτε να τα λετε κ απο δω δεν θα σας ξανα ενοχλησω.Μη χαλασετε εξ αιτιας μου την παρεα σας...
ευχομαι σε ολες σας το επιθυμητο αποτελεσμα να ερθει γρηγορα!

όχι κορίτσι μου προς Θεού...καμία δε χάλασε την παρέα μας..
απλά πολλά κακόβουλα μέλη ξέρουν πλεον πολλά για μας και αυτό δεν είναι και ό,τι καλύτερο για μας που είμαστε πάρα πολύ καιρό σε αυτό το θέμα και έχουμε πει πολύ προσωπικά θέματα
σου εύχομαι το καλύτερο!

Tinkibell συμφωνω με την ειρηνη δεν εχουμε θεμα με σενα και επειδη θελω να ξεκαθαρισω την θεση μου τα λιγο πιο πανω ποστ μου δεν πηγαιναν για σενα

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΥΓΑΤΕ ΟΛΕΣ ΔΗΛ? Sad Sad Sad

ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ! ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΝΑ ΜΕ "ΔΙΩΞΕΙ" ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ!!! ΤΕΛΟΣ! Wink

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑ!!! Twisted Evil ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ? ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΛΕΣ ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ!!! Crying or Very sad

ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΜΕΤΡΗΣΑΜΕ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ ΧΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ 93 ΓΡ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΑΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ! Ε ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΓΩ ΔΙΚΙΟ!!! Laughing Α ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ: ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ...

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΦΥΓΑΤΕ ΟΛΕΣ ΔΗΛ? Sad Sad Sad

ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ! ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΝΑ ΜΕ "ΔΙΩΞΕΙ" ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ!!! ΤΕΛΟΣ! Wink

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑ!!! Twisted Evil ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ? ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΛΕΣ ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ!!! Crying or Very sad

ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΜΕΤΡΗΣΑΜΕ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ ΧΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ 93 ΓΡ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΑΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ! Ε ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΓΩ ΔΙΚΙΟ!!! Laughing Α ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ: ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ...

Αχ τι ωραία Αφρούλα μου!!!!!!!!πολύ χάρηκα που το μωράκι σου είναι καλά!!!μεγαλώνει έγινε κιόλας 93 γρ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

αγόρι;;;;άχου θα τρελλαθώ!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 27 654316

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις