651 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 Τετ Ιαν 23, 2013 3:08 am
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
δεν καταφέραμε να βρεθουμε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ! ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΓΕΣ? ΚΙ ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΠΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΔΙΨΑΝΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΩΛΟ ΚΑΤΩ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΝΕ ΤΟΣΟ ΝΕΡΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΚΑΝΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.Tinkibell έγραψε:Popisofia έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ? ΚΑΛΑ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ? Κ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΜΑΜΑ ΠΟΥ ΣΤΑ 24 εΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΕΙΔΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ. ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ? ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ Η ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Κ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙTinkibell έγραψε:Κοριτσια γεια σας! Ειχα ξαναγραψει στο νουμερο #100# p.12 οτι ειχα καποια συμπτωματα ή τελοσπαντων πιστευω πως ηταν συμπτωματα κ οτι περιμενα περιοδο στις16/01 ημερα Τεταρτη αλλα λογω πολυκυστικων ωοθηκων δεν εχω σταθερο κυκλο οποτε Κυριακη 20/01 το αργοτερο επρεπε να ειχε ερθει...αν δεν μου κανει παλι νουμερα δηλαδη...
Μεχρι σημερα δεν εχει φανει... μεχει φαει λιγο το αγχος...οκ οκ ΠΟΛΥ, αλλα ξερει καμια ποτε ειναι καλα νακανω το τεστ οταν υπαρχουν πολυκυστικες?Φοβαμαι τη θεα του αρνητικου τεστ κ περιμενω μπας κ ερθει κ μου ερθει πιο μαλακα. Βεβαια καθε μερα που ξυπναω κ πριν κοιμηθω παρακαλαω τον Θεο να μη μου ερθει κ να μου εχει στειλει ενα αγγελακι.
Τρεχω κ τον μικρο μου αυτες τις μερες για εξετασεις αφηνω το ενα αγχονομαι με το αλλο, τι να κανω ? βοηθηστε κοριτσια!
κοριτσια μου ηρθε τον αλλο μηνα παλι...
το μικρο μου γινεται 2 σε λιγες μερες! Τον εκανα στα 22-23.
Αλλαξα παιδιατρο κ οταν την ειπα οτι πινει πολυ νερο μας εβαλε εξετασεις αμεσως. Κοντεψα να βαλω τα κλαματα με το ζορι κρατηθηκα. Μου ειπε πως δ ειναι φυσιολογικο για ενα δυχρονο να ζηταει τοσο νερο, ο δικος μου μπορει να πινει κ λιτρο την ημερα! Θελει να δει αν ειναι κατι οργανικο ή μια κακη συνηθεια για να δουμε πως θα κινηθουμε. Σημερα μου ειπε να το μετρησω κ ολας πσο πινει.
Εχτες καναμε αιματολογικες, σημερα εχουμε υπερηχο νεφρου...ποσο φοβαμαι...θα παρω κ τα αποτελεσματα απο τις αιματολογικες σημερα...
eirini.pav έγραψε:art86 έγραψε:
Αρτεμις να κανεις οτι νιωθεις πως θα σε κανει να εισαι καλυτερα, και μενα ετσι μου ελεγε ο αντρας μου και μαλιστα και ο γιατρος μου δεν ηθελε γιατι το θεωρουσε νωρις αλλα τα εκανα ολα και ησυχασα!
eirini7 έγραψε:καλημέρα κορίτσια!!!!
Χρύσα μου τι κάνεις;;μίλησα με την Ελενη και λέει να κανονίσουμε για την επόμενη εβδομάδα γιατί αυτή θα δουλεύει πολλές ώρες...
Ελλη μου καλά του είπες..εύχομαι καλά αποτελέσματα!
Γιάννα ,Δέσποινα
κορίτσια εγώ αποφάσισα να μην πολυμπαίνω στο φορουμ παρά μόνο για να μιλήσω με τη Χρύσα και την Αφρούλα και να μαθαίνω τα νέα τους..έχω ξενερωσει υπερβολικά με όσα συμβαίνουν εδώ μέσα..αν και δεν μπαίνω σε άλλα θέματα και πάλι συμβαίνουν διάφορα που με εξοργίζουν,με στεναχωρούν και χαλάνε την ψυχολογία μου..
με τις υπόλοιπες φίλες μου θα μιλάω στο fb που δε μας διαβάζει και κανένας κακόβουλος....
ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.ΜΗ ΦΕΥΓΕΤΕ ΒΡΕ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΡΕΜΑ?
ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΒ ΤΟ ΣΚ
stauroulinaa έγραψε:ΠΩ ΠΩ ΤΡΟΛΛΑΡΟΥΜΕ ΦΟΒΕΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Ε??? ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗΗ!!!!
ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!!!!
ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ? ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ?FOTINI28 έγραψε:κι εγω κοριτσια μονο για την Αφρουλα και την Χρυσα μπαινω!! αλλα θα λεω τα βασικα γιατι παραχεστηκε το θεμα!
XrysaB έγραψε:ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ? ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ?FOTINI28 έγραψε:κι εγω κοριτσια μονο για την Αφρουλα και την Χρυσα μπαινω!! αλλα θα λεω τα βασικα γιατι παραχεστηκε το θεμα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 05, 2013 2:44 pm, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 05, 2013 2:44 pm, 1 φορά
eirini7 έγραψε:Tinkibell έγραψε:κοριτσια ζητω συγνωμη για την αναστατωση που προκαλεσα. Μπορειτε να τα λετε κ απο δω δεν θα σας ξανα ενοχλησω.Μη χαλασετε εξ αιτιας μου την παρεα σας...
ευχομαι σε ολες σας το επιθυμητο αποτελεσμα να ερθει γρηγορα!
όχι κορίτσι μου προς Θεού...καμία δε χάλασε την παρέα μας..
απλά πολλά κακόβουλα μέλη ξέρουν πλεον πολλά για μας και αυτό δεν είναι και ό,τι καλύτερο για μας που είμαστε πάρα πολύ καιρό σε αυτό το θέμα και έχουμε πει πολύ προσωπικά θέματα
σου εύχομαι το καλύτερο!
αφρουλα έγραψε:ΦΥΓΑΤΕ ΟΛΕΣ ΔΗΛ?
ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ! ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΝΑ ΜΕ "ΔΙΩΞΕΙ" ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ!!! ΤΕΛΟΣ!
ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑ!!! ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ? ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΛΕΣ ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ!!!
ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΜΕΤΡΗΣΑΜΕ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ ΧΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ 93 ΓΡ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΑΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ! Ε ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΓΩ ΔΙΚΙΟ!!! Α ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ: ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης