Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
657 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 657 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΦΥΓΑΤΕ ΟΛΕΣ ΔΗΛ? Sad Sad Sad

ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ! ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΝΑ ΜΕ "ΔΙΩΞΕΙ" ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ!!! ΤΕΛΟΣ! Wink

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑ!!! Twisted Evil ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ? ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΛΕΣ ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ!!! Crying or Very sad

ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΜΕΤΡΗΣΑΜΕ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ ΧΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ 93 ΓΡ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΑΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ! Ε ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΓΩ ΔΙΚΙΟ!!! Laughing Α ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ: ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ...

αχαχαχαχα στα ελεγα εγω!!! Wink Wink Wink Wink
καλως ηρθες και παλι κουκλιτσα!!
εγω εδω θα ειμαι,απλα τα προσωπικα πλεον μονο με π.μ.εχω ξενερωσει τελειως!!

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 05, 2013 2:43 pm, 1 φορά

FOTINI28

FOTINI28
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΕΛΛΗ ΜΟΥ! ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΑΣ,ΔΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΜΟΝΗ .ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΩ ΣΕ ΠΜ,ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΝ ΤΟ ΖΗΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω καταλαβαίνω πως το λέει η Αφρουλα,το οτι δν θελει να φύγει εξαιτιας ενός η περισσοτέρων χαζών....

αλλα επειδη δν είναι δικό μου το φόρουμ να το υπερασπιστώ , κι επειδη αυτοι που πρέπει να το κανουν για τους δικους τους λόγους δν το κάνουν (ίσως και να έχει όντως χαθεί ο ελεγχος, δν λέω ότι μπορουν και δν κανουν κάτι!!) ... δν ειμαι διατεθιμένη να παλεψω εγω γι αυτους!!!
αυτη ειναι η αποψη μου!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟ ΜΩΡΑΚΙ...

ΕΛΛΗ ΜΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ, ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 28 417472

ΕΛΑΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ!!! Sad Sad Sad Sad Sad ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΞΕΝΕΡΩΣΑΤΕ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΗΘΙΚΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ! ΕΓΩ ΤΟ ΑΓΑΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΥΓΑΤΕ...

FOTINI28

FOTINI28
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΛΛΗ ΜΟΥ !!!
ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΜΩΣ!!ΚΑΤΛΑΒΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΑΦΡΟΥΛΑ !
ΑΠΛΩΣ ΕΓΩ ΔΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΔΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΕΔΩ.
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ.ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ!!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΛΟΝ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΕΖΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΩΣΤΑ!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΑΥΤΙΑ....ΚΡΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 05, 2013 2:43 pm, 1 φορά

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω ζουζου μου δν φευγω , εδω ειμαι..απλα δν μπορω να μπαινει μια καινουρια κοπελα να μη μπορώ παρα να την αντιμετωπιζω με καχυποψία, να μη θελω καν να μιλαω γιατι μπορει να μιλαω με ενα μουρλο... γιατι απ οτι φαινεται και ο μουρλος μπορει να γραψει ευκολα σαν μια απλη καθημερινη κοπελα οπως εμεις...ε και δν θελω να κανω αλλες γνωριμίες τετοιες!!!

εχω κάνει πολυ καλες φιλες εδω μέσα και τώρα αυτα μου το χαλανε..δν θελω να παψω να εμπιστευομαι τους ανθρωπους..και τωρα δυσκολευομαι πολυ!!!!

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:εγω ζουζου μου δν φευγω , εδω ειμαι..απλα δν μπορω να μπαινει μια καινουρια κοπελα να μη μπορώ παρα να την αντιμετωπιζω με καχυποψία, να μη θελω καν να μιλαω γιατι μπορει να μιλαω με ενα μουρλο... γιατι απ οτι φαινεται και ο μουρλος μπορει να γραψει ευκολα σαν μια απλη καθημερινη κοπελα οπως εμεις...ε και δν θελω να κανω αλλες γνωριμίες τετοιες!!!

εχω κάνει πολυ καλες φιλες εδω μέσα και τώρα αυτα μου το χαλανε..δν θελω να παψω να εμπιστευομαι τους ανθρωπους..και τωρα δυσκολευομαι πολυ!!!!

ακριβώς αυτό!!!!!!!!!!!!!!!

FOTINI28

FOTINI28
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΥΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΜΑΛΛΟΝ!!!!!ιχιχιχιχι

ΑΛΛΑ ΔΝ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ.ΑΝ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΛΕΜΕ ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΝ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!
ΙΣΩΣ ΤΟ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΚΑΠΟΤΕ.
ΣΟΥ ΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΠΜ.
ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ!

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αφρούλα και η Χρύσα έκανε λογαριασμό μόνο για την ομάδα!έλααααααααααα κάνε κι εσύ για δοκιμή

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:

ΕΛΑΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ!!! Sad Sad Sad Sad Sad ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΞΕΝΕΡΩΣΑΤΕ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΗΘΙΚΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ! ΕΓΩ ΤΟ ΑΓΑΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΥΓΑΤΕ...

ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΡΑΣΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΩ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΝΩΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΞΕΝΕΡΩΣΑΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ FB ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΝΩΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΕΖΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ FB ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΡΙΣΗ ΕΙΣΑΙ ΦΡΕΣΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΑ ΧΑΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 28 334590 ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 28 Sad-bye-emoticon

XrysaB

XrysaB
αφρουλα έγραψε:ΦΥΓΑΤΕ ΟΛΕΣ ΔΗΛ? Sad Sad Sad

ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ! ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΝΑ ΜΕ "ΔΙΩΞΕΙ" ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ!!! ΤΕΛΟΣ! Wink

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑ!!! Twisted Evil ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ? ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΛΕΣ ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ!!! Crying or Very sad

ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΜΕΤΡΗΣΑΜΕ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ ΧΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ 93 ΓΡ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΑΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ! Ε ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΓΩ ΔΙΚΙΟ!!! Laughing Α ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ: ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ...

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΦΒ ΜΑΡΗ.ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ?ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Ε?ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ?ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΣΤΟ ΕΙΠΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ?ΕΜΕΝΑ ΜΠΥ ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΑΓΟΡΟΦΕΡΝΕΙ

XrysaB

XrysaB
ΑΦΡΟΥΛΑΚΙ ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΧΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΟΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ....ΑΝΤΕ ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 28 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 28 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 28 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 28 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 28 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 28 328109 ΑΝΤΕ ΣΕΞΥ ΜΑΝΟΥΛΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 28 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 28 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 28 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 28 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 28 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 28 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 28 215994

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρή Αφρούλα τόση ώρα σου μιλάμε...πού είσαι;;;;
Χρύσα βάλε και καμία φωτο όμως να δούμε με ποιά μιλάμε Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΕΣΩ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΤΣΙ?! ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΤΗΝ ΠΙΚΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΣΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΑΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΚΑΝΩ FB ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΕΠΑΦΗ... Crying or Very sad

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ... Crying or Very sad ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ! ΑΞΙΖΕ ΟΜΩΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ!!! Very Happy

FOTINI28

FOTINI28
αφρουλα έγραψε:ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΕΣΩ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΤΣΙ?! ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΤΗΝ ΠΙΚΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΣΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΑΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΚΑΝΩ FB ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΕΠΑΦΗ... Crying or Very sad

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ... Crying or Very sad ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ! ΑΞΙΖΕ ΟΜΩΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ!!! Very Happy

TAKE YOUR TIME!!!!
ΚΑΛΑ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ ΤΥΦΛΩΘΗΚΕΣ??????2 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ.....

XrysaB

XrysaB
αφρουλα έγραψε:ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΕΣΩ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΤΣΙ?! ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΤΗΝ ΠΙΚΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΣΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΑΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΚΑΝΩ FB ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΕΠΑΦΗ... Crying or Very sad

ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΒ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΑΣ ΔΕΙΩΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ.ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ..ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΔΙΠΛΑ ΕΙΣΑΙ.ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΤΩΡΑ Η ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΩ Ξ ΘΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΡΕ ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ? ΔΕΝ ΠΟΛΥΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΥΥΥΥΥΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ!!! Laughing Laughing Laughing

ΕΠΙΣΗΣ, ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΕΣ! Laughing

XrysaB

XrysaB
eirini7 έγραψε:Μαρή Αφρούλα τόση ώρα σου μιλάμε...πού είσαι;;;;
Χρύσα βάλε και καμία φωτο όμως να δούμε με ποιά μιλάμε Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΛΕ ΦΩΤΟ.ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΣ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 28 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 28 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 28 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 28 215994

XrysaB

XrysaB
αφρουλα έγραψε:ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΡΕ ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ? ΔΕΝ ΠΟΛΥΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΥΥΥΥΥΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ!!! Laughing Laughing Laughing

ΕΠΙΣΗΣ, ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΕΣ! Laughing

ΑΦΡΟΥΛΑΚΙ ΕΧΩ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 140ΜΜ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 14 ΕΚ!!! Wink ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ 11 ΕΚ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ 15Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΥΤΟ? Η' ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ? Shocked

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΦΡΟΥΛΑ.
ΜΑΡΗ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ Τ ΟΝΟΜΑ??????

XrysaB

XrysaB
αφρουλα έγραψε:ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 14 ΕΚ!!! Wink ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ 11 ΕΚ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ 15Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΥΤΟ? Η' ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ? Shocked

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ.ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΛΕΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ?ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 4/2.ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ 11Ε?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 28 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 28 417472 ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΣΟΥ? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 - Σελίδα 28 35468

ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!!! ΕΙΠΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ: "ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΝΕΙΣ ΚΟΜΠΟ"! ΑΥΤΟ ΤΟ "ΠΑΕΙ" ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΛΙΓΟ...ΔΗΛ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ!!! Wink ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 8/2 ΕΛΠΙΖΩ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις