701 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 Τετ Ιαν 23, 2013 11:39 am
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια βγαίνω!!!
Αφρούλα σκέψου το!
σας φιλώ!!!!!!!!!!!!
Αφρούλα σκέψου το!
σας φιλώ!!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ευούλι έγραψε:Αφρουλίνι μου καλώς μας ήρθες!Τι διαβάζουν τα όμορφα μπιρμπιλωτά ματάκια μου;Περασες όμορφα και είδες το μπεμπίνι;!Τελεια!!!!!!!!!!! Λες να είναι αγόρι τελικά;!Πάντως, εμένα μου κάνεις πολύ εξαρχής για αγορομάνα! Οσον αφορά την κατάσταση τις τελευταίες μέρες στο φόρουμ, τα κορίτσια έχουν δίκιο στο ότι έχει ξεφύγει η κατάσταση (ειδικά μετά το τραγικό περιστατικό με το μπεμπάκι στη Λέρο... ). Ωστόσο, κι εγώ δεν έχω σκοπό να φύγω από το φόρουμ!Μου έχει κρατήσει συντροφιά πάνω από ένα χρόνο τώρα, γνώρισα κάποια άτομα που μπήκαν στην καρδιά μου (ακόμα κι αν δεν τα γνωρίζω προσωπικά πολλά από αυτά) και νομίζω πως -παρά τις ακρότητες- έχει ακόμα να προσφέρει πολλά και σε εμάς και σε άλλα νέα κορίτσια που πάντα προστίθενται...Γνωρίζω ότι μας διαβάζουν πολλοί. Το γνώριζα πάντα!Δημόσιο φόρουμ είναι!Και πάντα ήμουν λίγο επιφυλακτική, αν και συχνά η συζήτηση σε παρασύρει στο να πεις κάποια παραπάνω προσωπικά στοιχεία. Νομίζω ότι μόνο αυτό πρέπει να προσέξω. Οι άλλες συζητησεις δεν με ενοχλούν!Ηξερα πολύ καλά πού έγραφα τόσο καιρό!Το φόρουμ άλλωστε είναι μια μικρή κοινωνία: με στεναχωρεί αλλά είναι γεγονός πως υπάρχει πολύ κακία, πολλή βλακεία, πολλή ανωμαλία κλπ. Sorry για το λογύδριο αλλά βρήκα κι εγώ την ευκαιρία να πω στα κορίτσια πώς αισθάνομαι...
boubou έγραψε:
εισαι ακριβως μεσα στο μυαλο μου...
Ευούλι έγραψε:Καλώς και την Σταυρούλα μας!
Ελλούκο ντροπαλούλι το μαϊμούδι;!
stauroulinaa έγραψε:ΚΡΑΤΗΣΕ 4 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΗ..ΑΛΛΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ..ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!!ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ... ΜΗΝ ΠΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ!!!!!
fourfouraki έγραψε:Αφρουλίτα!!! Καλώς επέστρεψες κοριτσάκι μου!!! πολύ κρίμα που δεν καταφέραμε να βρεθούμε αλλά οι απαίσιες απεργίες δεν μας άφησαν
Παίζει να ξανάρθεις Αθήνα στα κοντά??? στα μακριά???
Όσο για το όνομα του μωρού... κάτσε μαρή να σιγουρέψουμε ότι είναι αγόρι, μην σπάμε το κεφάλι μας τζάμπα... ότι και να είναι όμως... καλύτερα να μην πεις εδώ μέσα πως θα αποφασίσεις να το βγάλεις!!!
Ευούλι έγραψε:stauroulinaa έγραψε:ΚΡΑΤΗΣΕ 4 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΗ..ΑΛΛΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ..ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!!ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ... ΜΗΝ ΠΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ!!!!!
Α!Τέλεια!Σε ρώτησα γιατί κι εγώ έχω ψιλοαπογοητευθεί από τα σεμινάρια...Βαρύγδουποι τίτλοι και ελάχιστη ουσία...Οταν όμως μια μέρα θα διοργανώνω εγώ, θα είναι πολύ ενδιαφέροντα!
Ευούλι έγραψε:fourfouraki έγραψε:Αφρουλίτα!!! Καλώς επέστρεψες κοριτσάκι μου!!! πολύ κρίμα που δεν καταφέραμε να βρεθούμε αλλά οι απαίσιες απεργίες δεν μας άφησαν
Παίζει να ξανάρθεις Αθήνα στα κοντά??? στα μακριά???
Όσο για το όνομα του μωρού... κάτσε μαρή να σιγουρέψουμε ότι είναι αγόρι, μην σπάμε το κεφάλι μας τζάμπα... ότι και να είναι όμως... καλύτερα να μην πεις εδώ μέσα πως θα αποφασίσεις να το βγάλεις!!!
Ευούλι έγραψε:Καλέ κορίτσια τι βλέψεις να έχω;!Απλά επειδή κάνω στο μεταπτυχιακό μαθήματα εκπαίδευσης ενηλίκων και διοίκησης σχολικής μονάδας, κοροϊδευω! Προς το παρόν οι μόνες μου βλέψεις είναι να κάνω κανα δυο κουτσούβελα!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης