226 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Δευ Αυγ 09, 2010 9:44 pm
athina24
Πρωταγωνιστής!!
ΜΕΤΡΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ψιλο σιμιγδαλι βαζουμε!!!Dimitra_Elena έγραψε:Κορίτσια άσχετο,αλλά να σας ρωτήσω κάτι γιατί η πολυαγαπημένη πεθερά μου θα με τρελάνει πάλι!!!
Για γαλακτομπούρεκο,ψιλό ή χοντρό σιμιγδάλι;
Άστο καλύτερα ....γιατί μέχρι την επόμενη άδεια...[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]τα δεντράκια θα είναι στολισμένα και εμείς δεν θα λέμε καλό καλοκαίρι αλλά θα λέμε....και !!!!!!!athina24 έγραψε:ΜΕΤΡΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ?
naysika έγραψε:καλημερα!!!τη κανεται?εμεις εχουμε ξυπνηση απο τα αγρια χαραματα!!σε λιγο θα ξεκινησω και το φαγητο κολοκιθακια γεμιστα με αυγολεμονο μιαμ μιαμ!!!
athina24 έγραψε:ΚΑΛΕ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ
ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ
ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΕΡΝΑΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ??ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ...ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ!!!!!naysika έγραψε:καλημερα!!!τη κανεται?εμεις εχουμε ξυπνηση απο τα αγρια χαραματα!!σε λιγο θα ξεκινησω και το φαγητο κολοκιθακια γεμιστα με αυγολεμονο μιαμ μιαμ!!!
ZWRZET έγραψε:Μπορειτε να φτιαξετε μπριζολες αλα χασαπα,μυστηριο,για ευκολια στραπατσαδα,μοσχαρακι κοκκινιστο με μακαρονια η' πατατες τηγανιτες,ρυζοτο παραλλαγης...υπαρχουν τοσα φαγητα...μπριαμ,ιμαμ,παπουτσακια...
Στη δουλειά είμαι.Πού αλλού.Ο Γιάννης είναι πολύ καλύτερα αν και χτες είχαμε πάει στα γενέθλια των μικρών της αδερφής μου και όλο και κάτι τσίμπησε εκεί και είχαμε πάλι μια μικροδιάρροια.Τέλως πάντων.Εσείς όλοι καλά??naysika έγραψε:κερναω γεωργια μου!!οποτε θελετε !!!τη κανει ο γιαννακης?ολα καλα τωρα?στη δουλεια εισαι?
Tziz έγραψε:Καλημερούδια!
Έχω να πω τα εξής:
Τα λαδερά φαγητά μου αρέσουν πιο πολύ ξαναζεσταμένα...
Εγώ έκανα φακές τελικά χθες το βράδυ -όπως λέγαμε- αλλά σήμερα ξέχασα να τις βάλω στο ψυγείο. Λέτε να χαλάσουν?
Tziz έγραψε:Είμαι στη δουλειά και το ψυγείο μου είναι 25χλμ μακριά δυστυχώς....
Αλλά αυτό που λες θα κάνω.
Θα φανεί όταν τις ζεστάνω.
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης