601 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Τετ Αυγ 25, 2010 9:26 pm
athina24
Πρωταγωνιστής!!
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΟΝΟΝΨΩΜΙ ....ΧΑΛΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ....!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Π Α Ρ Τ Υ!!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Μαρία έγραψε: τι θα κάνω όταν θα πάει σχολείο?
GEODATOU έγραψε:Π Α Ρ Τ Υ!!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Μαρία έγραψε: τι θα κάνω όταν θα πάει σχολείο?
sktv έγραψε:δεν ξερω μαρακι μου το κεφαλι μου θα σπασει εχω παρει κ ντεπον πρωι-πρωι!ο ανδρεας ειναι καλα τωρα χθες δεν καναμε εμβολιο τελικα την αλλη βδομαδα ειπε η παιδιατρος.ο τρελο αντρας μια χαρα ειναι δεν εχει αναγκη!
θα ναι λιγο δυσκολα στην αρχη που θα παει αλλα μετα θα συνηθισεις!κανε ενα 2ο μετα!
ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ ΕΝΟΣ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ.ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΟΥ.Μαρία έγραψε:
μόνο πάρτι δεν θα κάνω! με βλέπω κάτι σε μεγάλη εβδομάδα και συγκεκριμένα Μεγάλη Παρασκευή!
sktv έγραψε:εγω του χρονου τον σεπτεμβριο που θαναι 2μιση θα τον στειλω παιδικο!δεν τον αφηνω αλλο σπιτι να μαθει απο νωρις οτι δεν γινετε να περναει παντα το δικο του,ηθελα να τον στλ αυτο το σεπτεμβριο αλλα επειδη δεν εκοψε το παμπερς δεν μου τον περνουν εδω στο χωριο!
GEODATOU έγραψε:ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΨΕΜΑΤΑ!!!!Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑ!!!!ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΟΛΛΟΥΣΕ Η ΜΑΡΙΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ.1 ΜΗΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ , 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΡΡΩΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ.ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!!!ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ!!!
xoxlidaki έγραψε:Tziz μου καλημερα και περαστικά να είναι.....
τελικά εχεις ενα ταλεντο να βαζεις όλα εκτός θεματος
φιλιά
GEODATOU έγραψε:ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΗΡΕΜΗΣΕ!!!!!ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΤΗΛ/ΝΟ??ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ???ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΕΙΧΑ ΤΥΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ.ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΜΗΤΡΑ ΣΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΕΝΑ ΤΗΛ/ΝΟ ΝΑ ΣΕ ΗΡΕΜΗΣΕΙ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ!!!ΠΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΦΡΟΝΙΜΑ!!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΚΟΜΑ!!!!!ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΗΣ!!!!
sktv έγραψε:ψυχραιμια καταρχην!με το γιατρο σου μιλησες?γιατι δεν εκατσες σπιτι να ξεκουραστεις κ πηρες αυτοκινητο?
Μαρία έγραψε:πάρε και τον γιατρό τηλέφωνο παιδί μου να του πεις τα συμπτώματα!
Tziz έγραψε:Μαρία έγραψε:πάρε και τον γιατρό τηλέφωνο παιδί μου να του πεις τα συμπτώματα!
Ναι, αυτό έλεγα. Θα τον πάρω σε λίγο.
Athin@ έγραψε:Kαλημερίζω τσ'όμορφες!!!!
Tziz ΠΆΡΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΌ ΜΗΝ ΈΡΘΩ ΕΚΕΊ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΆΣΩ ΑΠ'ΤΟ ΜΑΛΛΊ ΓΙΑΤΊ ΜΕΤΆ ΘΑ ΘΈΛΟΥΜΕ ΚΙ ΆΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΌ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΊΣΚΟΥΜΕ ΜΈΡΕΣ ΠΟΥ'ΝΑΙ!!!!
Μαρία έγραψε:βρε πουλάκι μου σαν και μένα το κάνεις και εσύ! σκολεικοειδίτιδα είχα πάθει παλιά και με πήραν σηκωτή με το ζόρι να με πάνε στο νοσοκομείο!
καλέ όχι σε λίγο!!!!!!!!! τώρα πάρτον!
ΤΩΡΑ είπαμε!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης