Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
249 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 249 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΟΝΟΝΨΩΜΙ ....ΧΑΛΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ....!

sktv

sktv
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα!σημερα η μερα μου εκιναει με εντονο πονοκεφαλο οσο δεν παει!μηπως να παρω φορα κ να αρχισω να το κοπαναω?

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια μου!
Σοφάκι τι έπαθες? ο μικρός σου καλά?ηρέμησε? ο σύζυγος πώς πάει με τα τσιμπήματα?
Αθηνούλα και ladycat καλώς ήρθατε! να μην σας ευχηθώ καλό χειμώνα από τώρα γιατί πιθανότατα θα με βρίσετε πρωί πρωί μιας και από ότι καταλαβαίνω με το ζόρι γυρίσατε(όπως όλοι εξάλλου)!

εγώ έστειλα το γιόκα μου μαζί με τον μπαμπάκα του σε κάτι δουλίτσες πριν λίγο και είμαι μόνη χωρίς την παρεούλα του! μπουχου! τι θα κάνω όταν θα πάει σχολείο? Crying or Very sad Crying or Very sad

GEODATOU

GEODATOU
Μαρία έγραψε: τι θα κάνω όταν θα πάει σχολείο? Crying or Very sad Crying or Very sad
Π Α Ρ Τ Υ!!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

sktv

sktv
δεν ξερω μαρακι μου το κεφαλι μου θα σπασει εχω παρει κ ντεπον πρωι-πρωι!ο ανδρεας ειναι καλα τωρα χθες δεν καναμε εμβολιο τελικα την αλλη βδομαδα ειπε η παιδιατρος.ο τρελο αντρας μια χαρα ειναι δεν εχει αναγκη!
θα ναι λιγο δυσκολα στην αρχη που θα παει αλλα μετα θα συνηθισεις!κανε ενα 2ο μετα! Wink

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
GEODATOU έγραψε:
Μαρία έγραψε: τι θα κάνω όταν θα πάει σχολείο? Crying or Very sad Crying or Very sad
Π Α Ρ Τ Υ!!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Razz Razz Razz μόνο πάρτι δεν θα κάνω! με βλέπω κάτι σε μεγάλη εβδομάδα και συγκεκριμένα Μεγάλη Παρασκευή! Laughing

sktv έγραψε:δεν ξερω μαρακι μου το κεφαλι μου θα σπασει εχω παρει κ ντεπον πρωι-πρωι!ο ανδρεας ειναι καλα τωρα χθες δεν καναμε εμβολιο τελικα την αλλη βδομαδα ειπε η παιδιατρος.ο τρελο αντρας μια χαρα ειναι δεν εχει αναγκη!
θα ναι λιγο δυσκολα στην αρχη που θα παει αλλα μετα θα συνηθισεις!κανε ενα 2ο μετα! Wink

λες να σου βγήκε σήμερα όλη η ένταση από το χθεσινό ξενύχτι?
ναι αυτό έχω σκοπό να κάνω δεύτερο μιας και θα μένω μόνη λίγες ώρες στο σπίτι!

sktv

sktv
εγω του χρονου τον σεπτεμβριο που θαναι 2μιση θα τον στειλω παιδικο!δεν τον αφηνω αλλο σπιτι να μαθει απο νωρις οτι δεν γινετε να περναει παντα το δικο του,ηθελα να τον στλ αυτο το σεπτεμβριο αλλα επειδη δεν εκοψε το παμπερς δεν μου τον περνουν εδω στο χωριο!

GEODATOU

GEODATOU
Μαρία έγραψε:

Razz Razz Razz μόνο πάρτι δεν θα κάνω! με βλέπω κάτι σε μεγάλη εβδομάδα και συγκεκριμένα Μεγάλη Παρασκευή! Laughing
ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ ΕΝΟΣ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ.ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΟΥ. Very Happy Very Happy Very Happy

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sktv έγραψε:εγω του χρονου τον σεπτεμβριο που θαναι 2μιση θα τον στειλω παιδικο!δεν τον αφηνω αλλο σπιτι να μαθει απο νωρις οτι δεν γινετε να περναει παντα το δικο του,ηθελα να τον στλ αυτο το σεπτεμβριο αλλα επειδη δεν εκοψε το παμπερς δεν μου τον περνουν εδω στο χωριο!

α ενώ κανονικά στον παιδικό παίρνουν με πάμπερς από ότι ξέρω!
και εμείς με τα ζόρια κόψαμε πριν λίγες εβδομάδες την πάνα, αλλά έχουμε μια μικρή δυσκολία: θέλει να τα κάνει στο γιογιό! οπότε εγώ θα τον στείλω προνήπιο και αν δω ότι μου κάνει "νούμερα" εκεί, θα τον σταματήσω αναγκαστικά! αν και μου ζητάει εδώ και ένα μήνα, πήγαινέ με σχολείο!

ναι Γεωργία μου ειδικά να μείνω έγκυος, θα είναι καλό να έχω λίγο την ησυχία μου! αλλά με αγχώνει το ότι κάθε τρεις και λίγο θα μου γυρνάει άρρωστος! κολλάει που κολλάει εύκολα, φαντάσου τι θα γίνετε! Crying or Very sad

GEODATOU

GEODATOU
ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΨΕΜΑΤΑ!!!!Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑ!!!!ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΟΛΛΟΥΣΕ Η ΜΑΡΙΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ.1 ΜΗΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ , 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΡΡΩΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ.ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!!!ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
GEODATOU έγραψε:ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΨΕΜΑΤΑ!!!!Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑ!!!!ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΟΛΛΟΥΣΕ Η ΜΑΡΙΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ.1 ΜΗΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ , 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΡΡΩΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ.ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!!!ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ!!!

σε αυτό ευελπιστώ και εγώ ότι είναι ήδη 4ων και όσο να'ναι το ανοσοποιητικό του θα έχει δυναμώσει λίγο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια!
όσο για το κοινωνικό, δεν έχω κανένα πρόβλημα! είναι το κατάλληλο παιδί για απαγωγή! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! - Σελίδα 25 534787 μιλάει με όλους, χαιρετάει τους πάντες, μοιράζεται τα παιχνίδια του παίζει με τα παιδάκια χωρίς να τα πειράζει, μόνο αγκαλιά θέλει να τα παίρνει, ειδικά τα πιο μικρά, είναι καλό μωρέ το παιδάκι μου Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! - Σελίδα 25 379767

GEODATOU

GEODATOU
ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΨΑΧΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ!!!!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια κι από μένα.

Καλώς ήρθατε όσες γυρίσατε από τις διακοπούλες σας.

Μαράκι να κάνεις και δεύτερο παιδάκι στο έχουμε ξαναπεί άλλωστε τόσες φορές. Όμως τι θα γίνει όταν κι αυτό θα μεγαλώσει? Θα κάνεις και τρίτο και μετά και τέταρτο? (που λέει ο λόγος)

Για μένα καλύτερη λύση είναι να βρεις μια απασχόληση εκτός σπιτιού, λίγες ώρες το πρωί που θα λείπει ο μικρός.
Κάτι να σ' αρέσει να κάνεις (όχι απαραίτητα δουλειά για να παίρνεις μισθό..). Κι αν έρθει και το 2ο παιδάκι, καλοδεχούμενο. Έτσι δε θα αγχώνεσαι κιόλας για το πότε και αν θα μείνεις έγκυος...

Κορίτσια εγώ δεν είμαι καλά σήμερα.
Είχα από χθες έντονες ενοχλήσεις χαμηλά στην κοιλιά μου. Στην αρχή τα ένιωσα σαν πόνους περιόδου και μετά κατάλαβα ότι μάλλον θέλω να πάω τουαλέτα....
Αντί όμως να "ξαλαφρώσω" που λένε (συγνώμη κιόλας) πόναγα ακόμα πιο πολύ. Ξάπλωσα, και την ώρα που ήρθε ο άντρας μου, έκανα να σηκωθώ από το κρεβάτι κι όπως πήγα να λυγίσω το πόδι μου για να δώσω ώθηση και να σηκωθώ, ΜΕ ΠΕΘΑΝΕ! Νόμιζα ότι θα ξεκολλούσε η μήτρα μου! Δε μπορώ να το περιγράψω. Σα να έκανα κοιλιακούς όλη μέρα, αλλά δεν πονούσα ψηλά (κοντά στα πλευρά) αλλά χαμηλά (κοντά στις τριχούλες μας, σορρυ κιόλας ξανά)...
Τώρα δε μπορώ ούτε να κάτσω. Οδήγησα με δυσκολία, ανέβηκα τα σκαλιά ένα ένα, και η μπεμπίτσα μου ειδικά χθες, με είχε ταράξει στα κλωτσίδια...
Έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι?
Έψαξα λίγο γι'αυτές τις συσπάσεις Braxton και θα μπορούσε να είναι...με τη διαφορά όμως ότι εμένα δεν έχει υποχωρήσει καθόλου ένα 24ωρο τώρα.

Ξέρω ότι είμαι εκτός θέματος και συγνώμη για το μεγάλο post, όμως έχω αρχίσει να πανικοβάλλομαι... και να θέλω να βάλω και τα κλάματα...

xoxlidaki

xoxlidaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Tziz μου καλημερα και περαστικά να είναι.....

τελικά εχεις ενα ταλεντο να βαζεις όλα εκτός θεματος Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! - Σελίδα 25 328109 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! - Σελίδα 25 654316

φιλιά

GEODATOU

GEODATOU
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΗΡΕΜΗΣΕ!!!!!ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΤΗΛ/ΝΟ??ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ???ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΕΙΧΑ ΤΥΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ.ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΜΗΤΡΑ ΣΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΕΝΑ ΤΗΛ/ΝΟ ΝΑ ΣΕ ΗΡΕΜΗΣΕΙ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ!!!ΠΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΦΡΟΝΙΜΑ!!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΚΟΜΑ!!!!!ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΗΣ!!!!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xoxlidaki έγραψε:Tziz μου καλημερα και περαστικά να είναι.....

τελικά εχεις ενα ταλεντο να βαζεις όλα εκτός θεματος Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! - Σελίδα 25 328109 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! - Σελίδα 25 654316

φιλιά

Ναι όντως, αλλά αυτή τη στιγμή, ειλικρινά δεν έχω το κουράγιο ούτε να ψάξω σε ποια ενότητα κολλάει το θέμα για να ανοίξω καινούριο...
Κι έχω και δουλειά σήμερα ρε γαμώτο.
Αρχειοθέτηση, φωτοτυπίες, διάφορα που απαιτούν να είμαι όρθια αρκετή ώρα...
Μήπως όμως τελικά μου κάνει καλό...

sktv

sktv
ψυχραιμια καταρχην!με το γιατρο σου μιλησες?γιατι δεν εκατσες σπιτι να ξεκουραστεις κ πηρες αυτοκινητο?

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
GEODATOU έγραψε:ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΗΡΕΜΗΣΕ!!!!!ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΤΗΛ/ΝΟ??ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ???ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΕΙΧΑ ΤΥΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ.ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΜΗΤΡΑ ΣΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΕΝΑ ΤΗΛ/ΝΟ ΝΑ ΣΕ ΗΡΕΜΗΣΕΙ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ!!!ΠΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΦΡΟΝΙΜΑ!!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΚΟΜΑ!!!!!ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΗΣ!!!!

Σκέφτομαι να τον πάρω σε λιγάκι. Μ' έφαγε και ο άντρας μου. Πάρτον και πάρτον!
Θα κοιτάξω να κάνω και καμιά δουλειά γιατί τα έχω φορτώσει στον κόκορα, μπας και ξεχαστώ κιόλας, γιατί ξέρεις, όσο το σκέφτεσαι, τόσο διογκώνεται μέσα στο κεφαλάκι και γίνεται βάρος...

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε Τζιζάκι, καταρχήν καλημέρα! γιατί δεν έκατσες σπίτι σήμερα? πάρε και τον γιατρό τηλέφωνο παιδί μου να του πεις τα συμπτώματα! μπορεί να μην είναι τίποτα αλλά για΄τι να μην είσαι σίγουρη?

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sktv έγραψε:ψυχραιμια καταρχην!με το γιατρο σου μιλησες?γιατι δεν εκατσες σπιτι να ξεκουραστεις κ πηρες αυτοκινητο?

Έλα μου ντε!
Η ευσυνείδητη υπάλληλος!
Να δούλευα κιόλας! Μαζί σας μιλάω όλη μέρα, άντε να σηκώσω και κανένα τηλέφωνο - λείπει το αφεντικό και σαν ποντικάκια που είμαστε, είπαμε να χορέψουμε λίγο!

Απλά θεώρησα πως αν μείνω σπίτι θα "αρρωστήσω" τελείως. Δε μ' αρέσει να τριγυρνάω με τις πιτζάμες σαν την άδικη κατάρα από το κρεβάτι στον καναπέ κι από τον καναπέ στο κρεβάτι.
Παρέα δεν έχω.... Οπότε ντύθηκα και ήρθα. Όταν πάταγα το συμπλέκτη, άστα να πάνε... Το γκάζι και το φρένο εντάξει είναι μαλακά τα πετάλια αλλά αυτός ο συμπλέκτης...

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:πάρε και τον γιατρό τηλέφωνο παιδί μου να του πεις τα συμπτώματα!

Ναι, αυτό έλεγα. Θα τον πάρω σε λίγο.

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:
Μαρία έγραψε:πάρε και τον γιατρό τηλέφωνο παιδί μου να του πεις τα συμπτώματα!

Ναι, αυτό έλεγα. Θα τον πάρω σε λίγο.

βρε πουλάκι μου σαν και μένα το κάνεις και εσύ! σκολεικοειδίτιδα είχα πάθει παλιά και με πήραν σηκωτή με το ζόρι να με πάνε στο νοσοκομείο!
καλέ όχι σε λίγο!!!!!!!!! τώρα πάρτον!
ΤΩΡΑ είπαμε!

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημερίζω τσ'όμορφες!!!!

Tziz ΠΆΡΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΌ ΜΗΝ ΈΡΘΩ ΕΚΕΊ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΆΣΩ ΑΠ'ΤΟ ΜΑΛΛΊ ΓΙΑΤΊ ΜΕΤΆ ΘΑ ΘΈΛΟΥΜΕ ΚΙ ΆΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΌ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΊΣΚΟΥΜΕ ΜΈΡΕΣ ΠΟΥ'ΝΑΙ!!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:Kαλημερίζω τσ'όμορφες!!!!

Tziz ΠΆΡΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΌ ΜΗΝ ΈΡΘΩ ΕΚΕΊ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΆΣΩ ΑΠ'ΤΟ ΜΑΛΛΊ ΓΙΑΤΊ ΜΕΤΆ ΘΑ ΘΈΛΟΥΜΕ ΚΙ ΆΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΌ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΊΣΚΟΥΜΕ ΜΈΡΕΣ ΠΟΥ'ΝΑΙ!!!!

πες τα βρε παιδί μου πες τα!
πήρες καλέ τηλέφωνο?

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:βρε πουλάκι μου σαν και μένα το κάνεις και εσύ! σκολεικοειδίτιδα είχα πάθει παλιά και με πήραν σηκωτή με το ζόρι να με πάνε στο νοσοκομείο!
καλέ όχι σε λίγο!!!!!!!!! τώρα πάρτον!
ΤΩΡΑ είπαμε!

Μαράκι μου σ' ευχαριστώ για τη "σπρωξιά".
Μόλις τον πήρα. Του εξήγησα πάνω κάτω και μου είπε πως μάλλον είναι μυικό. Μου είπε να παίρνω δυο-τρία ντεπονάκια τη μέρα για δυο-τρεις μέρες και ξάπλα (όταν μπορώ) για να δούμε πως θα πάει.
Είπε ότι μάλλον ξεκινάει από τη μέση... Αυτή η λεκάνη! Όλο κρακ κρακ κάνει!
Για να δούμε...

Είμαι κι εγώ όμως... Ως τώρα δεν το είχα καταλάβει ακόμα ΚΑΛΑ πως είμαι έγκυος και κάνω χαζομάρες. Τώρα που έχω αρχίσει να ζορίζομαι λίγο παραπάνω λόγω κοιλίτσας το καταλαβαίνω... Αρχίζω να συνειδητοποιώ πως τέρμα τα "τσαγκλοπηδήματα" και οι "γυμναστικές επιδείξεις". Αργά και σταθερά από εδώ και στο εξής...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις