776 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Κυρ Αυγ 29, 2010 4:26 am
GEODATOU
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΥΛΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΤΑ ΜL.ΓΙΑ ΔΕΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
athi έγραψε:άμα σε πω ότι έχει και χμαπάρι δεν πήρα τι θα με πεις; ε;
πάει... με βλέπω ξανά για Σεπτέμβρη!
Μιλουπακι έγραψε:εγω παλι ποτε δεν μετρησα χαχαχα της βαζω ενα πιατακι και οσο φαει συνηθως το τρωει ολο η αφηνει δυο κουταλιες εκτος αν ποναει απο δοντια, αθη μου τιο εγινε χτες το μικρακι ολα καλα;
athina24 έγραψε:ευχαριστω......γιορτη δεν θα κανουμε,αλλα καποιοι συγγενεις πιθανον να ερθουν επισκεψη
........παει και η διαθεση χαλασε.....τσαμπα η χαρα απο το πρωι!
athina24 έγραψε:ηρθε ο λογαριασμος της ΔΕH....!
vasoula έγραψε:Αθηνα να χαίρεσαι την μικρούλα σου
Μαρία μου ο μικρός σου θα είναι μια τρέλα ακου ξύπνα μανούλα μεσημεριασε αχ τι ωραία που είστε με τα παιδάκια σας ανυπομονω κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!
Οσο για την ΔΕΗ είναι πικρα, πηγαμε 13 μερες στο καινουργιο σπίτι με τον ανδρα μου τον προηγούμενο μηνα και μας ήρθε 208 έπαθα εγκεφαλικό, εχει ακριβύνει πολύ και τα τέλη πολλά!!
Chrisi έγραψε:Καλημέρα............... Επιστροφή από τις διακοπές βλέπω γράψατε πολλά τις 3 εβδομάδες που έλειπα............ Θα προσπαθήσω να τα διαβάσω αντε πάλι στη ρουτίνα................... καλως σας βρήκα και πάλι..............
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης