801 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Κυρ Αυγ 29, 2010 11:55 pm
athina24
Πρωταγωνιστής!!
ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ......1600....ΔΕΗ ΜΑΓΑΖΙΟΥ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
athina24 έγραψε:ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ......1600....ΔΕΗ ΜΑΓΑΖΙΟΥ!
athina24 έγραψε:ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ......1600....ΔΕΗ ΜΑΓΑΖΙΟΥ!
ANGEL έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ,ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ!
Tziz έγραψε:Βρε Καλλιόπη, αυτές τις "επισκέψεις" υπάρχει τρόπος να τις αποφύγουμε?
Το μωράκι σου από ότι βλέπω στο τικεράκι σου, ούτε που έχει σαραντίσει.
Αν βρεις κόλπο πες μου κι εμένα γιατί -έχω δρόμο βέβαια ακόμα αλλά μελλοντικά- θα ήθελα να μάθω....
Όσο για τις δουλειές, μη σκοτίζεσαι.
Όσα βλέπει η πεθερά!
Ούτως ή άλλως το μωρό θα κοιτάνε, όχι το σπίτι!
valerakievelinaki έγραψε:ασε γιατι σκεφτομαι οτι πρεπει να ρυθμισω τις δουλειες μου τωρα που θα ξεκινησει σχολειο το κοριτσακι μου και θελω να κοιμαμαι (!) το μεσημερακι !! να δω πως θα το πετυχω βεβαια !!!! οσο μπορεις κατσε δεν σε κυνηγαει κανενας !! τι να πουν και οι εργαζομενες μαμαδες που εχουν το αφεντικο πανω απ το κεφαλι τους ;; εμεις δεν πρεπει να μιλαμε καθολου ![/quote
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ!ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙΘ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ!ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ....ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΠΗΡΕ Η ΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ 2 ΑΝΗΨΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;α)ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩ, β)ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ,Η γ) ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Kalliopi έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:ασε γιατι σκεφτομαι οτι πρεπει να ρυθμισω τις δουλειες μου τωρα που θα ξεκινησει σχολειο το κοριτσακι μου και θελω να κοιμαμαι (!) το μεσημερακι !! να δω πως θα το πετυχω βεβαια !!!! οσο μπορεις κατσε δεν σε κυνηγαει κανενας !! τι να πουν και οι εργαζομενες μαμαδες που εχουν το αφεντικο πανω απ το κεφαλι τους ;; εμεις δεν πρεπει να μιλαμε καθολου ![/quote
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ!ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙΘ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ!ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ....ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΠΗΡΕ Η ΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ 2 ΑΝΗΨΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;α)ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩ, β)ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ,Η γ) ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
νωρις σε ειδοποιηση βλεπω σαν την δικια μου την ιδια μερα χαχαχαχα
Μιλουπακι έγραψε:χαχαχαχα οσο και να προσπαθησεις να την κρυψεις καπου θα φανει την επομενη φορα παρε και μια λεμονοπιτα να κερασεις χαχαχα
Kalliopi έγραψε:ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ...ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!......
ΔΕ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΆΤΕΒΑΣΩ;;;;;;;;;
ΥΓ,ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΡΑΝΤΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ!ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ!!!
naysika έγραψε:καλημερα!!ή μαλλον καλο μεσημερι!!τη καλο θα φατε σημερα?εμεις εχουμε μακαρονια με κιμα!!
Tziz έγραψε:Kalliopi έγραψε:ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ...ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!......
ΔΕ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΆΤΕΒΑΣΩ;;;;;;;;;
ΥΓ,ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΡΑΝΤΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ!ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ!!!
Μου φαίνεται τότε ότι θα γίνω κακιά!
Πολύ κακιά!!!
Πολύ ευχαρίστως να στη στείλω, μιας και δε με βλέπω να πίνω άλλο!
Όσο για το σαράντισμα, τρόπος του λέγειν...
Είναι μικρούλη ακόμα το νινί σου!!
Τι είναι τα μωρά του κόσμου μωρέ?
Αξιοθέατα????
Παράπονο δικό μου έτσι...?
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης