51 Απ: SOS!!ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ! Παρ Ιαν 18, 2013 1:58 pm
μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
ν τ κανουμε θεμα στο φβμηπως πετυχουμε κανεναν γιατρο κατι πρεπει ν κανουμε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioanna_41 έγραψε:Κόκκα - Λύρα Άννα Σ.
Παιδίατρος
Λακκί, Λέρος, 85400, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Τηλέφωνο
: 2247026220
ioanna_41 έγραψε:maria1984 έγραψε:Μαρακι μου επειδή ειναι ακόμα μικρό το μωρακι σου να το ξυπνας κάθε 3μιση ώρες περιπου κ να του δίνεις λίγο γάλα για να μην του πέσει το ζαχαρο , ο παιδιατρος μου είπε ότι στα μωρά που πέφτει το ζαχαρο κοιμούνται περισσότερες ώρες κ δεν κάνει , δεν θυμάμαι πως ακριβώς το είχε πει για να στο εξηγήσω πάντως εχει να κάνει με την λειτουργεια του παγκρεας ...
ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΝΣΑΜΙΝΑΣΕΣ .
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΖΑΧΑΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΚΤΕΡΟ.
ΑΡΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΧΟΛΕΡΥΡΘΙΝΗ ΟΛΙΚΗ,ΑΜΕΣΗ,ΕΜΜΕΣΗ,ΑΛΚΑΛΙΚΗ ΦΩΣΦΑΤΑΣΗ,SGOT,SGPT,γGT ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ.
ΙΚΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΕΑΣ.
ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΤΡΑΝΣΑΝΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΙΚΤΕΡΟ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟ ΑΙΤΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΓΛΥΚΟΖΗΣ(ΖΑΧΑΡΟ) ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΙΚΤΕΡΟΥ .
ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΡΙΑ 1984.
ioanna_41 έγραψε:Κόκκα - Λύρα Άννα Σ.
Παιδίατρος
Λακκί, Λέρος, 85400, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
Τηλέφωνο
: 2247026220
ελα βρε κοπελα μου καντε κατι κουνηστε το λιγο βρεξτου με λιγο νερακι το μετωπακι του δεν μπορει να μην ανταποκρινετε καθολου το παιδι αν οχι κανε κατι τωρααααα ζητα βοηθεια απο οπου μπορεις που ειναι αυτη η παιδιατρος που δεν σηκωνει το τηλ σηκω κ πηγαινε σπιτι της καποιος θα το ξερει ελεος τα νησια μας μεσαMaria_90 έγραψε:Του βγαλαμε τα ρουχα κ δεν ανοιγει τα ματια του.
Maria_90 έγραψε:Του βγαλαμε τα ρουχα κ δεν ανοιγει τα ματια του.
dina kardoyla έγραψε:ελα βρε κοπελα μου καντε κατι κουνηστε το λιγο βρεξτου με λιγο νερακι το μετωπακι του δεν μπορει να μην ανταποκρινετε καθολου το παιδι αν οχι κανε κατι τωρααααα ζητα βοηθεια απο οπου μπορεις που ειναι αυτη η παιδιατρος που δεν σηκωνει το τηλ σηκω κ πηγαινε σπιτι της καποιος θα το ξερει ελεος τα νησια μας μεσαMaria_90 έγραψε:Του βγαλαμε τα ρουχα κ δεν ανοιγει τα ματια του.
ΚΚΝ έγραψε:Συγγνωμη αλλα εγω απορω που δεν ειστε ΗΔΗ στο νοσοκομειο αλλα μεσα στο φορουμ.....
Αντωνη ΑΝ συμβαινει αυτο που λες δε δινουμε απο το στομα γιατι θα πνιγει..Μονο ενδοφλεβιως και γι'αυτο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΕΣΑ..ioanna_41 έγραψε:ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ, ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΚΟ ΣΟΚ.
ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΘΕ 5 ΛΕΠΤΑ
Είμαι μαμά! » ΥΓΕΙΑ » Παιδιατρικά θέματα » SOS!!ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης