1 απογνωση... Δευ Ιαν 21, 2013 8:13 am
anna25
Σιωπηλή δύναμη
καλως σας βρηκα!!! ειμαι μια νεα μαμα 25 χρονων.. θεσσαλονικια που απο ερωτα βρεθηκα στη κρητη.. εχω εναν αντρουλη 32 χρονω κ μια πανεμορφη τσαπερδωνα 3 μηνων κ 11 ημερων! Βασικα ολα εγιναν μεσα σε δυο χρονια η γνωριμια η μετακομιση κ εγκατασταση μου εδω το χτισιμο του σπιτιου κ η γεννηση της κορουλας μας.. θα με πεις γιατι τετοια τρεχαλα??? εμμμμ.. κ εγω αναρωτιεμαι μερικες φορες κ ειλικρινα δε βρισκω πουθενα την απαντηση! αυτος ειναι κ ενας λογος σαστιμαρας.. ειμαι μακρια αποτην οικογενεια μου κ κυριως τη μαμακα μου κ δεν εχω ιδιαιτερη βοηθεια. ο αντρας μου ειναι ολη μερα στη δουλεια κ εγω ασχολουμε με το παιδακι μας κ τα οικιακα κ τα οικιακα κ τα οικιακα κ το παιδακι μας κ τα οικιακα..κτλ,κτλ... αγχγωνομαι για τα παντα σχεδον κ εχω την εντυπωση πως αν δε βρω μια ασχολια καθως θα μεγαλωνει το νινι μας η θα τρελλαθω η θα γινω μια "κακια πεθερα"!! δε ξερω που κ πως σταματαει ο ρολος της μαμας σκετο κ αρχιζει της γυναικας.. νομιζω πως πρεπει να τα συνδιασω κ τα δυο αλλα πως? υπαρχει ωρα που δεν εισαι μανα? πιστευω πως οχι.. αλλα γυναικα γιατι παυεισ να εισαι? γιατι χανεσαι? που παει εκεινη? ποτε συνυπαρχουν? μενω σε ενα χωριο μακρια απο τη πολη κ η μονη προσβαση ειναι το αμαξι κ τα ποδια.. ευτυχως περπαταμε με τη μικρη στο καροτσι αλλα ειναι κ 5χλμ μακρια! κ πανες να θελω ν της παρω δε μπορω. εχω κ τον κοσμο που λεει τα δικα του.. το παιδι μου λενε ειναι χοντρο κ θελει διαιτα.. πως γινετε ενα μωρακι 3 ηνων να ειναι χοντρο? στην αναπτυξη του επανω? ειναι 7700 65 ποντους υψος.. αναπτυγμενο μεν αλλα αρμονικο κ δεν πιστευω πως ειναι μονο το δικο μας.. δεν ξερω ειμαι σε απογνωση ωρες-ωρες με κανουν να νιωθω κακη μαμα που το υπερταιζω ενω τρωι ανα 5 ωρες κ της νυχτες δε ηκωνεται να φαι.. πολλες πληροφοριες σε λιγες κ μπερδεμενες γραμμες.. ισως επειδη να ειναι κ ετσι μεσα στο μυαλο μου,δε ξερω τι να πω... ουφφφφ! αυτα απο μενα.. καλως σας βρηκα κ καλη μας συνυπαρξη..