Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
654 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 654 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 29]

mhtsaina

mhtsaina
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
melina3 έγραψε:
mhtsaina έγραψε:
Elenimama έγραψε:
Ενας αμερικάνος φίλος έγραψε:νομίζω ότι αν ο Παπαδιαμάντης είχε γνωρίσει τη Μαρία, θα ξανάγραφε τη "φόνισσα" από την αρχή. Δεν έχω λόγια...

Το πιο σωστο που διαβασα ολες αυτες τις μερες...
Έχεις και έξτρα 10 πόντους αν γνωρίζεις και πώς έλεγαν τη Φόνισσα στο ομώνυμο διήγημα

Μητσαινα εσυ τι το παιζεις τωρα για να καταλαβω...Ο Παπαδοπουλος στο Ποιος θελει να γινει εκατομμυριουχος?
Ναι αμέ. Εδώ είναι δημόσιο φόρουμ κι ο καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του ελεύθερα κλπ κλπ κλπ. Εσένα ποια είναι η δικαιολογία σου;

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΗΤΣΑΙΝΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ! Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

Έχει επεξεργασθεί από τον/την αφρουλα στις Πεμ Ιαν 24, 2013 10:14 am, 1 φορά

Elenimama

Elenimama
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αφρουλα έγραψε:
Elenimama έγραψε:
αφρουλα έγραψε:
Elenimama έγραψε:
αφρουλα έγραψε:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ?
Εσυ εισαι εγκυος και οι ορμονες σου ειναι αστα να πανε για αυτο δεν απορω με το υφακι που σχολιαζεις! εσυ θα αφησεις το μωρο σου οταν γεννηθει να πεθανει της πεινας;;; μαλλον οχι. γι αυτο ασε τα λογια τα παχια!

ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΣΥΓΚΙΝΗΤΗ Η' ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΟΝΕΙΣ Η' ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ! ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΑΝΑ! ΕΣΥ ΩΣ ΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ?
Δεν θα σου δωσω και αναφορα ως ΤΙ μπαίνω, άδεια χρειάζομαι; Ειναι χωρος που ο καθενας μπαινει, παρακολουθει και αν θελει σχολιαζει νομιζω... Διαβασε τι ειπε ο γυναικολογος της και μετα ξαναπες περι αναμαρτητου και λοιπα...
Εγω παντως εχω φριξει και με πνιγει το δικιο του μωρού που δυστυχως ο θεος της εστειλε...

ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΑ ΙΕΡΗ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΙΣΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ ΔΙΑΛΑΛΕΙΣ! ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΔΙΚΑΣΤΗ! ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΠΝΙΓΕΙ? ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΔΙΚΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ? ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΩ ΩΣ ΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΕΝΝΟΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ!

Αντε κανε μου τη χαρη σε παρακαλω που θα μου πεις και τι θα λεω... Οντως κακως ανακατευτηκα, αφου καταλαβα απο το πρωτο σου ποστ περι τινος προκειται!

efaki0

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="mariolita"]
efaki0 έγραψε:
mercury44 έγραψε:
efaki0 έγραψε:
mercury44 έγραψε:TA SXOLIA DIKA SAS...

Απο την στιγμη που την ειδαν οπως λενε οτι δεν παει καλα και λεει παραλογα πραγματα ειναι δυνατον να την αφησαν ετσι να φυγει?

Και τι έπρεπε να κάνουν ? νοσοκομείο είναι όχι ψυχιατρείο

Για πλακα το λες τωρα αυτο ετσι???[/quote

στο νοσοκομειο οταν γέννησε ειχαν παει συγγενείς του αντρα της και ηταν καθισιχασμενος ο γιατρος οτι τουλαχιστον υπάρχουν συγγενείς και αν χρειαστεί βοηθεια για κατι θα την εχει.τωρα τι κανει ο καθενας στο σπητι του δεν ειναι υποχρεωμένος να ξερει.......

Εγω πιστευω οτι εφοσον ο γιατρός διαπίστωσε ψυχιατρικά προβλήματα θα μπορουσε να ενημέρωσει το λιγοτερο τις κοινωνικές υπηρεσίες του νησιού.Ωραια το ξεγεννησες και ???

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μήπως θα ήταν καλύτερα να σταματήσουμε τώρα πια; Σήμερα στοιχεία βγήκαν στο φως οποιοως θέλει περιμένει και το τελικό πόρισμα οποίος δεν θέλει όχι εξάλλου ο καθένας εχει σχηματίσει άποψη ήδη. Μπορει να σταματήσει το πανηγύρι των αντιπαραθέσεων και των υβρεων;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vivian στις Πεμ Ιαν 24, 2013 10:17 am, 1 φορά

lena30

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα σε όλους...

Είμαι νέο μέλος και παρακολουθώ την συζήτηση απο την αρχή.Δεν ήθελα να παρέμβω αλλά ειλικρινά αγανάκτησα.

Μπράβο σε όλες τις κοπέλες που προσέφεραν βοήθεια στην Μαρία,είναι αξιέπαινες και δεν χωράει αμφιβολία όμως δεν βλέπω τον λόγο υποστήριξης της μητέρας αυτή την στιγμή, πέρα απο τον εγωισμό να δεχθούν κάποιες/οι οτι δυστυχώς δεν είναι όλες οι μητέρες το ίδιο.

Δεν καταλαβαίνω γιατί αγιοποιείται αυτόματα όποια φέρνει ένα παιδί στον κόσμο.Συγνώμη αλλά δεν είναι έτσι...υπάρχουν και μητέρες που κακοποιούν ή παραμελούν τα παιδιά τους και οφείλουμε να το αποδεχτούμε και να ενημερωνόμαστε πάνω σε τέτοια θέματα.Παράδειγμα,υπάρχει και το σύνδρομο κακόποιησης Munchausen by proxy syndrome.

Ακούστε σας παρακαλώ τον ιατροδικαστή και βγάλτε τα συμπερασματά σας.Δείτε και στο Τlife την άποψη του Ιατρου Σπύρου Μαζάνη και συνδυάστε και τα αδικαιολόγητα ψέματα της μητέρας.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenimama έγραψε:
αφρουλα έγραψε:
Elenimama έγραψε:
αφρουλα έγραψε:
Elenimama έγραψε:
αφρουλα έγραψε:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ?
Εσυ εισαι εγκυος και οι ορμονες σου ειναι αστα να πανε για αυτο δεν απορω με το υφακι που σχολιαζεις! εσυ θα αφησεις το μωρο σου οταν γεννηθει να πεθανει της πεινας;;; μαλλον οχι. γι αυτο ασε τα λογια τα παχια!

ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΣΥΓΚΙΝΗΤΗ Η' ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΟΝΕΙΣ Η' ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ! ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΑΝΑ! ΕΣΥ ΩΣ ΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ?
Δεν θα σου δωσω και αναφορα ως ΤΙ μπαίνω, άδεια χρειάζομαι; Ειναι χωρος που ο καθενας μπαινει, παρακολουθει και αν θελει σχολιαζει νομιζω... Διαβασε τι ειπε ο γυναικολογος της και μετα ξαναπες περι αναμαρτητου και λοιπα...
Εγω παντως εχω φριξει και με πνιγει το δικιο του μωρού που δυστυχως ο θεος της εστειλε...

ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΑ ΙΕΡΗ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΙΣΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ ΔΙΑΛΑΛΕΙΣ! ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΔΙΚΑΣΤΗ! ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΠΝΙΓΕΙ? ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΔΙΚΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ? ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΩ ΩΣ ΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΕΝΝΟΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ!

Αντε κανε μου τη χαρη σε παρακαλω που θα μου πεις και τι θα λεω... Οντως κακως ανακατευτηκα, αφου καταλαβα απο το πρωτο σου ποστ περι τινος προκειται!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ! ΚΑΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΗΣ! Wink

ζουμπι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρε κορίτσια....συγνώμη κιόλας,αλλά μήπως το ξεφτιλίσαμε λίγο το θέμα;;;Εντάξει γράψαμε,ξαναγράψαμε,τα είπαμε...ε..ας τελειώσει κάπου εδώ όλο αυτό.Λίγο πολύ όλοι έχουμε καταλάβει τι έχει συμβεί...και δεν είναι η πρώτη παρόμοια ιστορία που ακούμε..ελπίζω να είναι η τελευταία...

zeta86

zeta86
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ...Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Κ ΤΟΥΣ ΔΥΟ Κ Η ΛΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Κ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ?ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!ΟΤΑΝ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ!!ΣΤΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΖΩ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ Κ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Κ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ..ΚΑΜΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΤΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ...ΔΛΔ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΔΕΝ ΕΙΔΕ Κ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ???Κ ΓΤΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΙ???
ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ...ΠΑΝΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!!!ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΟΜΩΣ ΓΤ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑ ΕΓΩ...

Elenimama

Elenimama
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mhtsaina έγραψε:
melina3 έγραψε:
mhtsaina έγραψε:
Elenimama έγραψε:
Ενας αμερικάνος φίλος έγραψε:νομίζω ότι αν ο Παπαδιαμάντης είχε γνωρίσει τη Μαρία, θα ξανάγραφε τη "φόνισσα" από την αρχή. Δεν έχω λόγια...

Έχεις και έξτρα 10 πόντους αν γνωρίζεις και πώς έλεγαν τη Φόνισσα στο ομώνυμο διήγημα

Μητσαινα εσυ τι το παιζεις τωρα για να καταλαβω...Ο Παπαδοπουλος στο Ποιος θελει να γινει εκατομμυριουχος?
Ναι αμέ. Εδώ είναι δημόσιο φόρουμ κι ο καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του ελεύθερα κλπ κλπ κλπ. Εσένα ποια είναι η δικαιολογία σου;
Αν ρωτας εμενα, εχω αναφερει χθες και προχθες ολα τα ερωτηματικα που ειχα πριν την ανακοινωση του ιατροδικαστή. Να ανατρεξεις αν θες να τα βρεις. Τώρα πια εχω μονο φρικη και μισος προς αυτη την κοπελα ναι, θα ντραπω να το πω; Πρωτα αυτη θα πρεπει να ντρεπεται και να μην ξαναφανει! Κατα την ταπεινη γνωμη μου φυσικά, αν μου επιτρεπουν μερικές να την πω... Shocked

melina3

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mhtsaina έγραψε:
melina3 έγραψε:
mhtsaina έγραψε:
Elenimama έγραψε:

[b][i][strike]"Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι" study study [center]

mhtsaina

mhtsaina
αφρουλα έγραψε:ΜΗΤΣΑΙΝΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ! Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect
Ε μα τι να κάνω Αφρούλα μου;; Έχω ένα κόλλημα με τα φιλολογικά, δε γίνεται τίποτα, προσπαθώ να το καταπολεμήσω, αλλά εκείνο εκεί τσουπ! ξαναπετάγεται μπροστά! Τι να κάνω, δεν πρέπει να το εκτονώσω; Κι εσύ κακό κορίτσι, γιατί ενοχλείς την κυρία; Θα σε μαλώσω!

mhtsaina

mhtsaina
melina3 έγραψε:
mhtsaina έγραψε:
melina3 έγραψε:
mhtsaina έγραψε:
Elenimama έγραψε:

Συμφωνώ, αλλά δε χρειάζεται να περιαυτολογείς δημοσίως, δεν είναι αισθητικά κομψό...

demi...

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπερα κοριτσια!
Εχω παρακολουθησει ολο το θεμα απο την αρχη(γιατι καποιοι θα μου πουνε οτι δεν το διαβασα).
Βαρεθηκα να διαβαζω τοσες μερες δικαιολογιες για τη μανα ειληκρινα,ε τι να σας πω εσας αν αρρωστησουν τα παιδια σας και 2 μερες δεν ανοιγουν ματακια,δεν τρωνε,ειναι συγγαμενα και αφιδατομενα,γιατι οπως ειπε και καποια κοπελα,αποκλειεται να αρρωστησε εκεινη τη μερα και να εγιναν ολα σε λιγες ωρες,να μην το πατε στο γιατρο επειδη δεν βρισκετε,η επειδη δεν εχετε αμαξι και ο αντρας σας εχει υπηρεσια,η οτιδηποτε αλλο.
Εγω πιστευω πως κινεις γη και ουρανο,εμενα ο ανηψιος μου εκλανε(σορυ κιολας)και περναμε τηλ το γιατρο γιατι δεν ξεραμε,δεν ειναι κακο να μην ξερεις,κανεις δεν γεννηθηκε γονιος,αλλα αλλο να μην ξερεςι και να ρωτας τους παντες και να αναστατωνεις ολο τον κοσμο και αλλο να μην ξερεις και να αδιαφορεις,αυτο λεγεται ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ.
Μολις ακουσα στην τηλεοραση,οτι η διακαιολογια της θειας ηταν πως δεν αλλαζε το μωρο η κοπελα επειδη ειχε συχνες διακοπες ρευματος στη Λερο,ε θα τρελαθουμε εντελως δηλαδη???
Ποσα θελετε να μας τρελανετε?
Εκεινο το παιδακι σκεφτεται κανεις ποσο υπεφερε?η ολοθ θελετε να συνεχισετε να λετε πως δεν εφταιγε η μητερα??

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ?! ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ Η' ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΕΛΛΟΓΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ...

Mikro_velanidi

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
attractoras έγραψε:Η ιατροδικαστική έκθεση ήταν αναμενόμενη. Δεν έγραφε κάτι το οποίο δεν γνωρίζαμε ήδη. Αφού το δύστυχο μωρό ήταν υποσιτισμένο, ήταν προφανές ότι αυτό θα έγραφε ο ιατροδικαστής και ήταν εμφανής και η απειρία και η άγνοια της νεαρής μητέρας που οδήγησε στον τραγικό θάνατο το βρέφος. Το ερώτημα όμως παραμένει για το εαν η κοπέλα η μητέρα, επικοινώνησε με τον παιδίατρο όπως υποστήριξε η ίδια και αν ο παιδίατρος έλειπε απο το νησί. Ο Δήμαρχος ισχυρίζεται ότι ο παιδίατρος δεν έλειπε, κάποιες εφημερίδες όπως η Ελευθεροτυπία λένε ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο παιδίατρος έλειπε για περιστατικό σε γειτονικό νησί. Το άλλο μεγάλο ερώτημα είναι γιατί από νωρίς το πρωί που πήγαν το βρέφος στο νοσοκομείο και αφού κρίθηκε τόσο σοβαρή η κατάστασή του, πραγματοποιήθηκε η μεταφορά του τόσο αργά το απόγευμα στην Κρήτη στην μονάδα εντατικής θεραπείας? Δεν χάθηκε πολύτιμος χρόνος ωρών για το βρέφος? Σε αυτά τα ερωτήματα θα πρέπει να δοθεί απάντηση προκειμένου να δούμε πόση ευθύνη αναλογεί, αν αναλογεί και στην Πολιτεία.

καλησπέρα σας

θα συμφωνησω οτι υπαρχουν πολλα αναπαντητα ακομα.Ισως δεν θα μαθουμε τις πραγματικες απαντησεις ποτε βεβαια.

Τωρα πια που ειπωθηκαν πολλα, νομιζω ειναι δυσκολο καποιος να αμφισβητησει οτι υπηρξε αμελεια απο την πλευρα της μητερας.Σε ποιο βαθμο και για ποιους λογους, δεν θα μαθει ποτε κανεις μας με σιγουρια γιατι δεν ζησαμε τα γεγοντας.
Ειλικρινα νομιζω πως θα με ανακουφιζε ελαχιστα(μην το παρεξηγησετε) αν ηταν αμελεια γιατρων.
αλλα αμελεια μανας? ρε παιδι μου πως γινεται?ΠΩΣ?
δεν πιστευω πως δεν αγαπουσε το παιδι (δεν το χωραει ο νους μου)
πιστευω πως δεν προσπαθησε πολυ, δεν θορυβηθηκε αρκετα, δεν εφερε τον κοσμο αναποδα.-υπαρχει παντα και η περιπτωση ψυχολογικων προβληματων βεβαια!

Μεσα σ'ολα ειναι πιθανοτατο να υπηρξε και αμελεια των διαφορων υπευθυνων.Λυπαμαι που το λεω αλλα τεινει να γινει κανονας πια.Δεν χρειαζεται να το μαθεις, ξερεις.. λυπηρο και τραγικο

Οπως και να εχει, ενα γεγονος δεν αλλαζει δυστυχως, οτι ακομα ενα πλασματακι δεν προλαβε να ζησει.
Καλο σου ταξιδι μικρο μπεμπακι!Ευχομαι να χαμογελας μονο πια στη γειτονια των αγγελων.

Θα ηθελα ειλικρινα οταν με το καλο θα γινω μαμα, να εχω αποβαλει -εαν εχω, τετοιους ειδους ανεξελεγκτες και παραλογες εκρηξεις οπως αυτες που ειδα εδω μεσα στη διαρκεια των συζητησεων πολλων.
Να τρελαθεις,να φωναξεις, να βρισεις, να επιτεθεις, οταν υπαρχει λογος.
Διαφορετικα, ειναι εξισου επικινδυνο για σενα τον ιδιο και για τους ανθρωπους γυρω σου να μην ελεγχεις τι λες και πως το λες!

Καλη σας συνεχεια

melina3

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mhtsaina έγραψε:
melina3 έγραψε:
mhtsaina έγραψε:
melina3 έγραψε:
mhtsaina έγραψε:
Elenimama έγραψε:

Συμφωνώ, αλλά δε χρειάζεται να περιαυτολογείς δημοσίως, δεν είναι αισθητικά κομψό...

Μην περιμένεις ευγένεια από κάποιον που διδάχτηκε την αγένεια... Sleep

mariolita

mariolita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="efaki0"]
mariolita έγραψε:
efaki0 έγραψε:
mercury44 έγραψε:
efaki0 έγραψε:
mercury44 έγραψε:TA SXOLIA DIKA SAS...

Απο την στιγμη που την ειδαν οπως λενε οτι δεν παει καλα και λεει παραλογα πραγματα ειναι δυνατον να την αφησαν ετσι να φυγει?

Και τι έπρεπε να κάνουν ? νοσοκομείο είναι όχι ψυχιατρείο

Για πλακα το λες τωρα αυτο ετσι???[/quote

στο νοσοκομειο οταν γέννησε ειχαν παει συγγενείς του αντρα της και ηταν καθισιχασμενος ο γιατρος οτι τουλαχιστον υπάρχουν συγγενείς και αν χρειαστεί βοηθεια για κατι θα την εχει.τωρα τι κανει ο καθενας στο σπητι του δεν ειναι υποχρεωμένος να ξερει.......

Εγω πιστευω οτι εφοσον ο γιατρός διαπίστωσε ψυχιατρικά προβλήματα θα μπορουσε να ενημέρωσει το λιγοτερο τις κοινωνικές υπηρεσίες του νησιού.Ωραια το ξεγεννησες και ???

ο μαιευτήρας ειναι για να ξεγεναει γυναικες αυτη την ειδικότητα σπουδασε.δεν νομιζω οτι ειναι αρμόδιος να κρίνει αν καποια γυναικα θελει ψηχιατρικη βοηθεια.η εικογενεια και ο αντρας της θα επρεπε να το κηταξει αυτο.

mhtsaina

mhtsaina
melina3 έγραψε:
mhtsaina έγραψε:
melina3 έγραψε:
mhtsaina έγραψε:
melina3 έγραψε:
mhtsaina έγραψε:
Elenimama έγραψε:

Μην περιμένεις ευγένεια από κάποιον που διδάχτηκε την αγένεια... Sleep
Δεν την περίμενα, μην στενοχωριέσαι Very Happy

Ενας αμερικάνος φίλος

Ενας αμερικάνος φίλος
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mhtsaina έγραψε:
Elenimama έγραψε:

. Από τη διαχείριση; Σε ευχαριστώ, με καλοδέχεστε.

demi...

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αφρουλα έγραψε:ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ?! ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ Η' ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΕΛΛΟΓΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ...

Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω πως καποιοι που λενε πως δεν τους αρεσουν αυτα που γραφονται για τη μαμα,καθονται και τα διαβαζουν ολα?
Αφου το μωρακι εφυγε και αυτο ηταν το ζητουμενο για σας μονο και ολα τα αλλα τα θεωρειτε απλα κοτσομπολια,ηθελα να'ξερα γιατι ακομα μπαινετε και τα διαβαζετε??
Ελατε πειτε την αληθεια τωρα,αυτο για το οιποιο κατηγορειτε εμας τις κοτσομπολες το πιστευετε και εσεις ετσι?
Αλλιως δεν βρισκω λογο να διαβαζεις ολα αυτα τα σχολια Very Happy Very Happy

melina3

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ενας αμερικάνος φίλος έγραψε:
mhtsaina έγραψε:
Elenimama έγραψε:

Οχι απο τον ΜητσαινοΠαπαδοπουλο.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mhtsaina έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΜΗΤΣΑΙΝΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ! Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect
Ε μα τι να κάνω Αφρούλα μου;; Έχω ένα κόλλημα με τα φιλολογικά, δε γίνεται τίποτα, προσπαθώ να το καταπολεμήσω, αλλά εκείνο εκεί τσουπ! ξαναπετάγεται μπροστά! Τι να κάνω, δεν πρέπει να το εκτονώσω; Κι εσύ κακό κορίτσι, γιατί ενοχλείς την κυρία; Θα σε μαλώσω!

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΜΕ ΤΗ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ!!! Wink ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ! Το πορισμα για το θανατο του μικρουλη.... - Σελίδα 24 417472

mhtsaina

mhtsaina
melina3 έγραψε:
Ενας αμερικάνος φίλος έγραψε:
mhtsaina έγραψε:
Elenimama έγραψε:

Οχι απο τον ΜητσαινοΠαπαδοπουλο.
Very Happy

efaki0

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mariolita έγραψε:

ο μαιευτήρας ειναι για να ξεγεναει γυναικες αυτη την ειδικότητα σπουδασε.δεν νομιζω οτι ειναι αρμόδιος να κρίνει αν καποια γυναικα θελει ψηχιατρικη βοηθεια.η εικογενεια και ο αντρας της θα επρεπε να το κηταξει αυτο.

Δεν νομιζω...Ενα νοσκομειο υπαρχει εκει,νομιζω οτι φτανει...Μπορουσε να ενημερωσει καποιος τους αρμοδιους..
Μεσα σε ολα εμενα κατι δεν μου καθεται καλα ΚΑΙ απο το νοσοκομειο,η τελος παντων απο αυτους που την ειδαν οταν γεννησε...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 29]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις