1 Το πορισμα για το θανατο του μικρουλη.... Τετ Ιαν 23, 2013 5:03 am
evi2
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 15 ... 29
ekv έγραψε:Δεν νομίζω ότι υπάρχει ακόμα ιατροδικαστική έκθεση... αυτά που λέει το άρθρο είναι γενικά και αόριστα...
Φαντάζομαι βλέπεις ότι είναι υπογεγραμμένο το άρθρο. Ή βλέπεις ό,τι θέλεις;ilias_m έγραψε:ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ , ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ZOUGLA.GR
ποιος ειναι αυτος που εκανε το αρθρο?afroad έγραψε:Φαντάζομαι βλέπεις ότι είναι υπογεγραμμένο το άρθρο. Ή βλέπεις ό,τι θέλεις;ilias_m έγραψε:ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ , ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ZOUGLA.GR
ekv έγραψε:Δηλαδή η μητέρα δεν φταίει σε τίποτα; πλάκα μου κάνετε; και ασθένεια να είχε το παιδί, δεν βλέπει στον 1 μήνα που το έχει σπίτι ότι είναι σκελετωμένο;
Ελενη+Λυδια έγραψε:δεν καταλαβα το ειχε νυστικο δεν το αλαζε και τετοια? διαβασα το αρθρο πριν και δεν της κανουνε και τιποτα?
Lia21 έγραψε: έχω διαβάσει όλες αυτές τις μέρες τόσο πολυ και τόσα πολλά για το θέμα και όλες τις απόψεις .η γνώμη μου λοιπόν είτε η μητέρα φταίει ( που δεν το πιστεύω )είτε η αμέλεια του κράτους ας αφήσουμε την οικογένεια να; Θρηνησει τον χαμό του μωρού της με ηρεμία να περάσει τα στάδια του χαμου. Και πριν κρίνουμε να θυμηθούμε ότι και όλες μας περάσαμε την φρίκη μας ως μωρό μάνες .ειδα επίσης ότι την κατηγορούσαν για το ότι μπήκε εδώ για πληροφορίες και έχω μόνο να πω ότι μια μάνα κάνει ότι μπορεί για; Το παιδί της και ψάχνει διέξοδο παντού είτε είναι μηνών είτε 100 το παιδι μιας μάνας είναι πάντα παιδι στα μάτια της .ευχαριστω.
Καλό παράδεισο να έχεις μικρούλι!!!!!!.[
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 15 ... 29
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης