51 Απ: Το πορισμα για το θανατο του μικρουλη.... Τετ Ιαν 23, 2013 10:00 am
ΕΦΑΚΙ
Πανταχού παρούσα!
teok28 έγραψε:Καλησπερα και απο μενα, δεν ειμαι μαμα, μπαμπας ελπιζω να γινω συντομα, θελω και εγω να πω την αποψη μου, εχω λιωσει πραγματικα να διαβαζω ολα μα ολα τα posts και καθε θεμα, ειτε εδω στο φορουμ ειτε τα ρεπορταζ και τα λοιπα και τα λοιπα...
Καλο παραδεισο να εχει το αγγελουδι μας, γιατι πιστευω αυτο το παιδακι το αγαπησαμε ολοι, ακομη και αυτοι που βγαζουν κακια.
Μαρια, κοπελα μου, δεν σε ξερω, δεν ξερω καν τι ανθρωπος εισαι, αλλα εισαι μια μανα που υποφερει τωρα και μονο σεβασμο μπορω να νιωσω για σενα, δεν ξερω αν αμελησες, αν δεν προσεξες, αν αν αν, εισαι μια μανα που ζει τραγικες στιγμες εχασες τον κοσμο σου και τιποτε αλλο δεν εχει σημασια. Λυπαμαι ειλικρινα που ζεις τετοιες στιγμες, σου ευχομαι καθε δυναμη και ολα τα καλα του κοσμου να ειναι για σενα απο δω και περα.
Θελω θερμα να ευχαριστησω ολες τις κοπελες-μανουλες που βοηθησαν την κοπελα ειτε με ενα μηνυμα τους, ειτε με πραξεις οπως η βιβιαν που εστειλε μεχρι και δικα της προσωπα να την στηρηξουν, και οσες μανουλες ξενυχτησαν, εψαξαν, ετρεξαν, οτι και αν εκαναν, Ανθρωποι, με κεφαλαιο Α.
Αν και οποτε γινω πατερας σιγουρα θα ειμαι εδω συνεχεια για να με βοηθατε σε οσα υπεροχα πραγματα κανετε για ολες/ολους που εχουν την μεγαλη ευθυηνη να ειναι γονεις.
Σε σενα αγγελουδι μου, συγνωμη που αυτος ο κοσμος δεν ηταν αρκετα ομορφος για να σε αγκαλιασει.
Μεγαλη στεναχωρια, καποια πραγματα σε αγγιζουν οσο τιποτε αλλο, και ας σου ειναι αγνωστα.
Θοδωρης.
Επιτελουs και ενα μηνυμα ανθρωπινο!
Επιτελουs καποιοs που απλα εκφραζει την λυπη του για το αγγελουδι και δεν κανει τον δικαστη τηs μιαs ή τηs αλληs πλευραs!