Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
356 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 356 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

451ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 9:29 am

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki, καλή ιδεα! Αλλά ηδη τα εχω ζωγραφισει... Μήπως να τα περάσω με βαμβακι μπας και γινει πιο ομοιόμορφο? Μμ.... θα δω τι θα κανω..

Μαρια σωστή η σκέψη σου, ασε την ταπετσαρία, καλύτερα αυτοκολλητακια βαλε βγαλε να μην εχεις μετα και αλλα με τους τοιχους που ειχαν την ταπετσαρια οταν τη βγαλεις...

452ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 10:09 am

el88tse

el88tse
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια καλησπερα τι μου κανετε?/?εγω περιμενω τη δευτερα να δω τη μπουμπου πως και πως

453ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 10:30 am

Nancy82

Nancy82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ελένη με το καλό! Είναι η τακτική εξέταση του μήνα;

454ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 11:54 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="fmg 75"]γραμματικη...το ονομα σου αν ειναι το αληθινο σου ειναι απο καποιο νησι σωστα????γιατι και η κορη μου εχει το ιδιο ονομα...[/quote

το ονομα μου το εχω παρει απο τη γιαγια μου που ειναι απο την σαμο ναι.ετσι λενε και την κορη σου;τι σπανιο γιατι δεν ειναι και απο τα συνηθισμενα ονοματα

455ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 12:45 pm

τουρτιτσα

τουρτιτσα
tzeniko έγραψε:Κορίτσια γεια σας και πάλι! Πέρασα ενα βασανιστικο δυήμερο με πόνους, γλυκερίνη για το έντερο, buscopan μήπως και ήταν το νέφρο, επικοινωνίες με το γιατρό και τη μαία μου (που είναι η αδερφή μου) και η οποία πέρασε και να με δει και τον γιατρό θα το έβλεπα το επόμενο πρωί. Τη νύχτα καταλήξαμε στο Τζάνειο με τον άντρα μου ύστερα από παρότρυνση του γιατρού μου για να με δει χειρουργός και να αποκλείσουμε την σκωλεικοειδήτιδα. Ε αφού περάσαμε 4 ώρες στο Τζάνειο με γυναικολόγους, υπερήχους, χειρουργικές εκτιμήσεις και ατελείωτες ώρες αναμονής για τα αποτελέσματα ούρων-αίματος μου λένε είναι κύστη ή λύπωμα υποδόροιο. Πάω στον γυναικολόγο μου το πρωί, πάλι υπέρηχος, το μωρό μια χαρά, γυναικολογικό δεν είναι μου λέει, πήγαινε πάλι σε χειρουργό γνωστό μου να σου πει αυτός τι μπορεί να είναι, μήπως καμιά κύλη. Τρέχα εγώ με τον άντρα μου στη χειρουργό, να πονάω του θανατά, με ψηλαφίζουν δύο άτομα και λένε μάλλον κύλη. Τρόμος εγώ (εγχείρηση???), με στέλνουν για υπέρηχο κάτω κοιλιάς, νεφρών, ουρητήρων κλπ. Τίποτα δεν βρίσκανε, μάλλον το ινομύωμα σε πονάω η πιέζει κάτι. Ο γυναικοόγος μου δεν συμφωνούσε αποκλέιεται έλεγε, δεν είναι αυτό. Για να μη σας κουράζω ἀλλο, γύρισα σπίτι κάπως ήσυχη οτι τουλάχιστον δεν είναι κάτι χειρουργικο ή γυναικολογικό, πάιρνω ντεπόν, κοιμάμαι λίγο και το βράδυ παίρνω από μόνη μου 1 λυκερίνη ακόμα (είχα να ενεργηθώ 35 ώρες) και αφού την πήρα και έκανα ένα ζεστό μπάνιο αυτό ήταν! Ανάσανα η γυναίκα!! Μπόρεσα να περπατήσω χωρίς να διπλώνομαι απο τον πόνο! Το πιστεύετε ρε παιδιά οτι τελικά ήταν το έντερο γαμω το κέρατό μου???Οι γιατροί επειδή τους έλεγα πήρα 2 γλυκερίνες και πήγα τουαλέτα την προηγούμενη σκέφτονταν οτι δεν ήταν το έντερο. Εγώ όμως είχα ακόμα το έντερο!!Δεν πίστευα οτι κάνει τέτοιο μερτύριο το έντερο που μάλλον πέτρωσε από τη δυσκοιλιότητα. Τι να πω..τέλος καλό όλα καλά και η αποκόλληση έχει μικρύνει, προσέχω βέβαια πολύ. Κορίτσια προσοχή στη δυσκοιλιότητα!! Shocked
πω πω τι επαθες βρε κοριτσι μου.τελος καλο ολα καλα.να τρως πολλα φρουτα και να πινεις πολυ νερο

nantiaf έγραψε:Αχχχχ, Στεφυ τι γλυκό!!! Μπράβο, πολύ ωραια και συγκιντική ιδέα... I love you

Πωλίνα, τέλειο το λιλο-λεμονί, το ψηφίζω κάργα κι εγώ!

Ναι, Δεσποινάκι, σίγουρα θα τα κρεμασω τα κινούμενα σχεδια, να τα δειτε κιολας, βασικά με ξυλομπογιά τα εχω κανει δυστυχως... Τον τομ δεν τον τελειωσα ακομα, δεν εχω γκρι ξυλομπογιά Mad ... πώς σας φαίνονται??

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/534/dsc00372c.jpg/

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/268/dsc00374no.jpg/

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/401/dsc00375b.jpg/

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/515/dsc00373nr.jpg/

Μωρε τι να κανω να το πλακωσω απο πανω με μαρκαδόρο? Με τεμπερα? Πφφφ, δε φαινεται ωραια η ξυλομπογιά... :-(
ναντια εσυ τα εκανες αυτα???
βλεποντας το σχεδιο η πατιτουρα?
παντως αν τα εκανες βλεποντας το σχεδιο εισαι ταλεντο.
η μια με τα ποιηματα η αλλα μ ετα σχεδια.

Nancy82 έγραψε:Στέφη σ ευχαριστώ. Από εχθές κάθομαι και καταγράφω για το τι θα χρειαστώ! Νομίζω ήρθε η ώρα να ξέρω τι χρειάζομαι! Και κάτι άλλο. Γεννάμε τέλη Απρίλη- αρχές Μάη. Οι νυχτικιές να είναι κοντομάνικες ή μακρυμάνικες λεπτές; Εγώ έλεγα να πάρω και μία πυτζάμα βασικά. Είμαι πιο πολύ της πυτζάμας από τη νυχτικιά αλλά διάβασα ότι τις πρώτες μέρες είναι πιο πρακτική η νυχτικιά! Ριξ τε καμία ιδέα που να κοιτάξω για νυχτικές; Να μην είναι και πολύ ακριβές!
στα νοσοκομεια/μαιευτηρια συνηθως εχει πολυ ζεστη.την μεγαλη την γεννησα χειμωνα και ειχα παρει μακρυμανικη και εσκασα.αν θες παρε και απο τα δυο να εισαι σιγουρη.

456ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 12:48 pm

τουρτιτσα

τουρτιτσα
κατα αλλα εγω δεν ειμαι στα καλυτερα μου σημερα.εχω πονοκεφαλο και δεν εχω καθολου κεφια.

στεφυ πολλυ ωραια η ιδεα σου με το ημερολογιο.εχω εγω ενα τερταδιακι με ζωγραφιες που γραφω.

457ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 1:13 pm

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τουρτίτσα μου, τα εβλεπα και τα εκανα, δεν τα ξεπατικωσα που λεγαμε και στο δημοτικο χαχαχαχ! Ευχαριστώ, να σαι καλα! Γιατι πεσμενη σήμερα? Αυτες οι ορμόνες μας εχουν τρελανει!

Εγώ σήμερα φτιάχνω τούρτα καθοτι έχω γενέθλια και γινομαι ακριβως 27 ετων παρακαλώ και όλο και τρωω και γλείφω τα κουτάλια και αφηστε τα! Αυριο θα χουμε μαζωξη, θα φτιαξω και πιτσες... ε ρε τι εχει να γινει, κρατιομουν 15 μερες κι αυριο θα τα φαω μαζεμενα μου φαινεται!!! Ε απο μεθαυριο παλι στον ισιο δρόμο γιατι εχω κα η γιατρινα με τη ζυγαρια σε 10 μερες με περιμενει μη δει κανα νουμερο κι αρχσει να σταυροκοπιέται παλι οπως μετα τα Χριστουγεννα χααχαχα!

458ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 1:13 pm

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Mar1987 έγραψε:Ναντιακι φοβερες οι δημιουργιες σου!!!Μπραβο!!!Μακαρι να επιανε κ εμενα το χερι μου να εκανα κ εγω διαφορα!!!
Στεφυ πολυ ωραια ιδεα!!!!αχ καπως ετσι κ εμεις θα διαβαζουμε αυτα που γραφουμε τωρα κ θα συγκινουμαστε!!αληθεια..ποσα θεματακια ειχατε ανοιξει τοτε?κ ποτε σταματησατε να γραφετε?
αχχχ μακαρι να μη σταματησουμε εμεις να λεμε τα νεα μας..ισως να ειναι δυσκολο στην αρχη αλλα θα ηταν ωραια να μπαινουμε οποτε μπορουμε να τα λεμε!!!
κοριτσια μαλλον αποφασισα για το δωματιο τελικα!!ευχαριστω για τη βοηθεια κ τις γνωμες σας...θα το βαψουμε τελικα μπεζ με γαλαζιο κ για λεπτομερειες τελικα δε θα βαλω μπορντουρα που δεσμευει, αλλα θα επιλεξω αυτοκολλητα που θα τα ανανεωνω αναλογα με την εξελιξη του παιδιου!!!
ενα πολυ ωραιο site με ωραιες ιδεες για αυτοκολλητα ειναι το ακολουθο...εχει κ αυτοκολλητα μαυροπινακα που γραφεις με κιμωλια κανονικα..ειναι βεβαια για πιο μετα αλλα εχει κ εκπαιδευτικο χαρακτηρα κ μου αρεσει..ετσι να παρουμε μια ιδεα!!!
http://www.polychromo.gr/categories.asp?catid=1&refid=1
συγκεκριμενα μου αρεσε αυτο!! :
http://www.polychromo.gr/product.asp?catid=4653&refid=1
αλλα ειναι για μεγαλυτερες ηλικιες!!!!

Πολύ θα ήθελα κι εγώ να μπορούμε να μπαίνουμε και να γράφουμε τα νέα μας σε όλες τις φάσεις μας. Και όταν έρθει με το καλό ο Μαίος να χάνεται μία μία για να γεννάει και να επανέρχεται με τα πιο ευχάριστα νέα του κόσμου!!!
Μ αρέσει περισσότερο η ιδέα γι αυτοκόλλητα κι εγώ αυτό σκοπέυω να κάνω και να τα βγάζω μόλις τα βαριέμαι ανάλογα με την ηλικία και του παιδιού!!!
Εγώ από εδώ σκοπεύω να πάρω, έχω ξαναπάρει κι είναι πολύ καλά ποιοτικά. http://www.stickit.gr/ και συγκεκριμένα κάποια συννεφάκια με ηλιο που έχει και κάποια baby ζωάκια!!!
Πάντως αυτο με τον μαυροπίνακα όντως εκαπιδευτικό αλλά αν πάρει φόρα και ζωγραφίζει όλους τους τοίχους τι κάνουμε ??? Shocked

459ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 1:23 pm

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναντιάκι μου Χρόνια σου Πολλά κοριτσάκι μου!!!! Χιλιόχρονη κι ευτυχισμένη να είσαι και του χρόνου να σβήσεις τα κεράκια σου μ ένα πιτσιρίκι στην αγκαλίτσα σου που θα βουτάει τα δάχτυλα στην τούρτα σου!!! χαχαχαχααχχ

Λοιπόν και κάτι ακόμα έστειλα mail στο Info.MAMHellas@mambaby.com είναι η μάρκα που έχει και στα jumbo και ζήτησα δείγματα. Μου απάντησαν αμέσως και με ρώτησαν δειέυθυνση και φύλο μωρου για να μου στείλουν μπιμπερό και πιπίλα κατάλληλα για νεογέννητα!!! Μου είπαν ότι θα τα λάβω σε 2 βδομάδες! Κάντε το!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 19 328109

460ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 1:37 pm

τουρτιτσα

τουρτιτσα
nantiaf έγραψε:Τουρτίτσα μου, τα εβλεπα και τα εκανα, δεν τα ξεπατικωσα που λεγαμε και στο δημοτικο χαχαχαχ! Ευχαριστώ, να σαι καλα! Γιατι πεσμενη σήμερα? Αυτες οι ορμόνες μας εχουν τρελανει!

Εγώ σήμερα φτιάχνω τούρτα καθοτι έχω γενέθλια και γινομαι ακριβως 27 ετων παρακαλώ και όλο και τρωω και γλείφω τα κουτάλια και αφηστε τα! Αυριο θα χουμε μαζωξη, θα φτιαξω και πιτσες... ε ρε τι εχει να γινει, κρατιομουν 15 μερες κι αυριο θα τα φαω μαζεμενα μου φαινεται!!! Ε απο μεθαυριο παλι στον ισιο δρόμο γιατι εχω κα η γιατρινα με τη ζυγαρια σε 10 μερες με περιμενει μη δει κανα νουμερο κι αρχσει να σταυροκοπιέται παλι οπως μετα τα Χριστουγεννα χααχαχα!

χρονια σου πολλα,να τα εκατοστισεις και οτι επιθυμεις.με το καλο το μωρακι σου.
θα πεσει μασα αυριο ε???

461ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 3:47 pm

nantiaf

nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστώ κορίτσια, να ειστε καλα κι εσεις και τα νινακια σας! Αν πεσει μασα λεει... ουουου, πιτσα θα φτιαξω και δε θα φαω?? Τουρτα εφτιαξα και δε θα φαω? Ε, τι παραδειγμα θα δωσω στους καλεσμενους? χαχαχαχα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 19 654316

Κορίτσια τελειωσα το κασκολάκι μου!!! Να δειτε τι εφτιαξα!!! (Η πρωτη φωτο είναι όταν το άρχισα την εβγαλα μερα και φαινεται και το χρωματάκι ενα τελειο βεραμαν, στη δευτερη φωτο, που μολις εβγαλα νυχτιατικα, φαινεται αλλιως το χρώμα, αλλά τελειωμενο το "εργο" χαχα!) Δε θα ειναι γλύκα ο μπέμπης μου με αυτο στο λαιμάκι του?? Αχ ανυπομονω το νινι μου με το καλό να το κρατησω αγκακαλίτσα!

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/802/dsc00371u.jpg/

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/705/dsc00376bc.jpg/

462ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 11:26 pm

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα σας!!!!Χρονια πολλα Ναντια-παντα χαρες στο σπιτικο σου! Smile

463ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 11:29 pm

tzeniko

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despinaki_86 έγραψε:Καλημέρα κοριτσια μου! Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια για το δωματιάκι! Την συρταριερα την έφτιαξε ο πεθερός μου όπως και την ντούλαπα τριφύλλη μεγάλη στο ίδιο χρώμα αλλά στην φωτό δεν φαίνεται!
Τζένη μου στα ορη στ άγρια βουνά κορίτσι μου! Εκεί να πάει το κακο μάτι κι άλλο κακό να μην σε βρει με το παλιοεντερο!!!
Μαρία μου είναι 50 πόντοι η καθε ρίγα κι έχει συνολο 6 ρίγες. Το έβαψε γνωστός μας με ειδικά χρώματα που δεν μυρίζουν καθολου!!!! Πρώτα εκανε τα 2 βασικα χρώματα κίτρινο και σιελ και αφού στεγνώσει μετά απο 2 μερες εκανε τις βεραμαν ριγες με ταινια! Οι ριγές θέλουν πολύ σταθερο χερι!!! τι χρώματα θα βάλεις??

Δεσποινάκι έτσι ακριβώς! Μάλλον σε κανέναν παπά πρέπει να πάω για ξεμάτιασμα! Crying or Very sad

464ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 11:33 pm

tzeniko

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nantiaf έγραψε:Ευχαριστώ κορίτσια, να ειστε καλα κι εσεις και τα νινακια σας! Αν πεσει μασα λεει... ουουου, πιτσα θα φτιαξω και δε θα φαω?? Τουρτα εφτιαξα και δε θα φαω? Ε, τι παραδειγμα θα δωσω στους καλεσμενους? χαχαχαχα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 19 654316

Κορίτσια τελειωσα το κασκολάκι μου!!! Να δειτε τι εφτιαξα!!! (Η πρωτη φωτο είναι όταν το άρχισα την εβγαλα μερα και φαινεται και το χρωματάκι ενα τελειο βεραμαν, στη δευτερη φωτο, που μολις εβγαλα νυχτιατικα, φαινεται αλλιως το χρώμα, αλλά τελειωμενο το "εργο" χαχα!) Δε θα ειναι γλύκα ο μπέμπης μου με αυτο στο λαιμάκι του?? Αχ ανυπομονω το νινι μου με το καλό να το κρατησω αγκακαλίτσα!

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/802/dsc00371u.jpg/

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/705/dsc00376bc.jpg/

Είσαι χρυσοχέρα! Μπράβο σου, πολύ όμορφο!

465ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Πεμ Ιαν 31, 2013 11:46 pm

tzeniko

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια έχει κάνει καμιά απο εσάς καισαρική? Πόσες μέρες κρατάει η ανάρρωση, πονάει μετά πολύ?

466ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Παρ Φεβ 01, 2013 12:44 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσια μου!!!
Τζένη πας προγραμματισμενα για καισαρικη? Η Στεφυ κι η Γραμματική έχουν κάνει και μπορούν να μας κατατοπισουν!
Νάντια είναι τ αγαπημένο μου χρώμα αυτό και μ άρεσε τρέλα το.κασκόλ σου! Το καλύτερο απ όλα όμως είναι ότι θα το φοράει και θα ναι απ τα χεράκια της μανουλας!!!

467ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Παρ Φεβ 01, 2013 12:48 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ασχετο...ξεχαστηκα πριν λιγο κ σηκωσα τον κουβα με τα ρουχα-κανα 5κιλο..λετε να επαθα τιποτα;εχω φοβηθει τοσο που νομιζω πως ποναω κιολας δεξια..αλλα δεν τολμαω να το πω κ πουθενα Crying or Very sad

Μπεμπακος χτυπιεται..

468ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Παρ Φεβ 01, 2013 12:57 am

tzeniko

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despinaki_86 έγραψε:Καλημέρα κοριτσια μου!!!
Τζένη πας προγραμματισμενα για καισαρικη? Η Στεφυ κι η Γραμματική έχουν κάνει και μπορούν να μας κατατοπισουν!
Νάντια είναι τ αγαπημένο μου χρώμα αυτό και μ άρεσε τρέλα το.κασκόλ σου! Το καλύτερο απ όλα όμως είναι ότι θα το φοράει και θα ναι απ τα χεράκια της μανουλας!!!

Η καισαρική είναι πιθανή ναι..

469ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Παρ Φεβ 01, 2013 2:02 am

tzeniko

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γραμματική έχεις κάνει καισαρική? Αν ναι, πως ήταν η εμπειρία αυτή, πόνεσες μετα, πόσο καιρό έκανες να συνέλθεις?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την tzeniko στις Παρ Φεβ 01, 2013 2:03 am, 1 φορά

470ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Παρ Φεβ 01, 2013 2:02 am

Mar1987

Mar1987
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xρονια σου πολλα ναντιακι μας να εισαι παντα τρισευτυχισμενη στη ζωη σου κ καλως βα υποδεχθειτε το μπουμπουκι σας!!!!!το κασκολακι σου πολυ μου αρεσει!!!!κ ειδικα που το εφτιαξε η μανουλα για το νινι της, ακομη περισσοτερο!!!!!
γεωργια μου μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα..κ εγω καποιες φορες ξεχνιεμαι κ κανω κινησεις που δε θα επρεπε αλλα μετα ξεκουραζομαι κ ολα οκ!!!
https://www.youtube.com/watch?v=1nZ2QvtnurQ
βρηκα στο youtube την παραπανω μουσικουλα ειναι πολυ ομορφη κ ηρεμη!!!οποτε εχετε χρονο ή ξεκουραζεστε βαλτε την να παιζει κανει καλο κ στα μωρακια μας!!!!
εχει κ μεγαλη διαρκεια..ειναι πολλα ορχηστρικα κομματια ενωμενα!!!

471ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Παρ Φεβ 01, 2013 2:09 am

Mar1987

Mar1987
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια μια ερωτηση να κανω!!!
εκλεισα ραντεβου τη δευτερα στο κεντρο μητερας κ παιδιου του ικα να μου γραψει κατι εξετασεις κ μιας κ που θα παω να τον ρωτησω κ για την αδεια..ποτε δηλ να ξαναπαω για να μου γραψει το αντιστοιχο χαρτι...
σκεφτομουν, μιας κ που θα παω κανουν κ υπερηχους?γιατι ο γιατρος μου μου ειχε πει στη β επιπεδου (8/1)οτι υπερηχο θα ξανακανουμε σε 6 με 7 εβδομαδες παλι κ εγω θελω να δω το μωρακι και αφου θα ειναι δωρεαν γιατι να μην κανω κ εναν υπερηχο?
το ερωτημα ειναι βασικα αν κανουν γιατι ειναι η πρωτη φορα που επισκεπτομαι γιατρο στο κεντρο μητερας κ παιδιου κ δεν ξερω!!!

472ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Παρ Φεβ 01, 2013 2:17 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
GeorgiaM έγραψε:Ασχετο...ξεχαστηκα πριν λιγο κ σηκωσα τον κουβα με τα ρουχα-κανα 5κιλο..λετε να επαθα τιποτα;εχω φοβηθει τοσο που νομιζω πως ποναω κιολας δεξια..αλλα δεν τολμαω να το πω κ πουθενα Crying or Very sad

Μπεμπακος χτυπιεται..

5 κιλά δεν είναι τόσα πολλά δεν νομίζω!! Τα κάνω κι εγώ αυτα και δεν πρέπει!! Αφού χτυπιέται ο μπεμπακος μην φοβάσαι!!!

473ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Παρ Φεβ 01, 2013 2:21 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία δεν ξερω να σε βοηθήσω αλλά αφού έτσι κι αλλιώς θα πας θα το δεις από κοντά αυτό!!!
Κάποια στιγμή η Στεφυ μας είχε πει για το κέντρο μάνας και παιδιού ότι για το χαρτί της αδείας πρέπει να παμε πιο αργά σχεδόν όταν σταματάμε απ την δουλειά!
Τζένη λόγω ινομυωματος για καισαρικη?

474ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Παρ Φεβ 01, 2013 2:24 am

deppoula

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
m

Έχει επεξεργασθεί από τον/την deppoula στις Παρ Φεβ 01, 2013 6:29 am, 1 φορά

475ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Παρ Φεβ 01, 2013 2:27 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρια μου αυτο το κομματι στο youtube το βαζω συνεχεια κ λογω μεγαλης διαρκειας!Ενταξει δεν ειμαι μονο εγω τρελλη! Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις