Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
244 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 244 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

251ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τρι Ιαν 29, 2013 4:28 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
el88tse έγραψε:δηλαδη κοριτσια 27 εβδομαδα που μπηκα βαση τελευταιας περιοδου ποιον μηνα ειμαι??

Εγώ τα μετραω με βάση την πητ έτσι μου χει πει ο γιατρος μου! Οπότε την Τρίτη μπαίνεις στον 7ο!!!! :-)

252ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τρι Ιαν 29, 2013 4:37 am

Nancy82

Nancy82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Πρώτα να σας πω ένα γεια γιατί τόσες μέρες χάθηκα αλλά μου έκανε έκπληξη την προηγούμενη βδομάδα η μαμά μου και ήρθε για να μου κάνει λίγες μέρες παρέα τώρα που ξεκίνησε η τεμπελιά και έφυγε σήμερα. Οπότε επειδή είχα πααααρα πολύ καιρό να τη δω, αφιέρωσα όλο το χρόνο μου εκεί! Πολλά πράγματα δεν καταφέραμε να κάνουμε με τον παλιόκαιρο αλλά σημασία έχει ότι εφτά μέρες χόρτασα μαμά (αν χορταίνεται) και ξεκουράστηκα μιας που δεν έκανα ΤΙΠΟΤΑ. Μαμ, κακά και νάνι στην κυριολεξία! Μας έφερε και τα πρώτα δωράκια για τη μπέμπα! Αλλά έφυγε πάλι...Σνιφ! Crying or Very sad
Ελπίζω να σας βρίσκω όλες καλά! Είδα εγκαινιάσαμε και το ν. 4. Καλορίζικα και να τις γεμίσουμε τις σελιδούλες του! Θα διαβάσω ότι έχασα αυτές τις μέρες και θα επανέλθω! Φιλάκια προς το παρόν!

253ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τρι Ιαν 29, 2013 4:40 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
madmommy έγραψε:κοριτσια καλημερα θελω την γνωμη σας!!!!!!!!!χθες που ημουν στα hm που ειναι απαραδεκτοι γιατι τα τζιν εγκυμοσυνης δεν τα ειχαν σε εκπτωση αλλα ουτε και τα σουτιεν θηλασμου..τεσπα εκει στα riverwest ειναι και τα prenatal και βρηκα μια προσφορα κουνια με καγκελο που ανεβοκατεβαινει +στρωμα +αλλαξιερα-συρταριερα-μπανιερο +καροτσι trio enjoy fun της chicco +καθισμα αυτοκινητου για μεγαλυτερο παιδακι μεχρι 3ετων +σετακι με σεντονακια ολα αυτα 800ευρω..τι λετε::::::::::

πρωτον πλακα κανεις γιατι δεν τα εχουν σε εκπτωση;μα τι μαλακες;.και εγω σε αυτο παω στα river west.το συζητας;εννοειται πως ναι παιδι μου τρελη προσφορα ειναι αυτο

254ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τρι Ιαν 29, 2013 4:43 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
στεφυ περαστικα σε εσενα και στην κορουλα σου

255ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τρι Ιαν 29, 2013 4:49 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nancy82 έγραψε:Πρώτα να σας πω ένα γεια γιατί τόσες μέρες χάθηκα αλλά μου έκανε έκπληξη την προηγούμενη βδομάδα η μαμά μου και ήρθε για να μου κάνει λίγες μέρες παρέα τώρα που ξεκίνησε η τεμπελιά και έφυγε σήμερα. Οπότε επειδή είχα πααααρα πολύ καιρό να τη δω, αφιέρωσα όλο το χρόνο μου εκεί! Πολλά πράγματα δεν καταφέραμε να κάνουμε με τον παλιόκαιρο αλλά σημασία έχει ότι εφτά μέρες χόρτασα μαμά (αν χορταίνεται) και ξεκουράστηκα μιας που δεν έκανα ΤΙΠΟΤΑ. Μαμ, κακά και νάνι στην κυριολεξία! Μας έφερε και τα πρώτα δωράκια για τη μπέμπα! Αλλά έφυγε πάλι...Σνιφ! Crying or Very sad
Ελπίζω να σας βρίσκω όλες καλά! Είδα εγκαινιάσαμε και το ν. 4. Καλορίζικα και να τις γεμίσουμε τις σελιδούλες του! Θα διαβάσω ότι έχασα αυτές τις μέρες και θα επανέλθω! Φιλάκια προς το παρόν!

Νανσυ η αλήθεια είναι ότι ανησυχησα αλλά μας ενημερωσε η Γεωργία ότι απουσιαζεις λόγω μανουλας κι ιερότερο απ τη μανούλα δεν έχει οπότε χαλάλι της!!! Να μας πεις για τα πρώτα δώρα της μπεμπας σου!!!

256ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τρι Ιαν 29, 2013 5:51 am

madmommy

madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πριν 1μηνα πηρα ενα τζιν εγκυμοσυνης 20ευρω παω και βλεπω το ιδιο παλι στα 20ε, το σουτιεν εγκυμοσυνης που ειχα δει τοτε 15 παλι 15 το εχει ελεος μετα λενε εκπτωσεις τα πραματα που ειδα στα prenatal ειναι ποιοτικα και σκεφτομαι τελικα να την παρω ολη την προσφορα και περιeχει και το chicco enjoy fun που εξαρχης ηθελα να το παρω το συγκεκριμενο!!!

257ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τρι Ιαν 29, 2013 6:29 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια σε καποια ειδη δεν κανουν εκπτωσεις και αν κανουν ειναι της ταξεως του 10%. Μιλαω ειδικα για καταστηματα τυπου Λητω. Εγω απο σουτιεν ξερετε ποια πηρα?????????? Αυτα που διαφημιζει στην τηλεοραση που ειναι 3 σαν μπουστακια χωρις μπανελες χωρις τιποτα!!! Ενα λευκο ενα μαυρο κι ενα μπεζ. 20 ευρω και τα 3 χωρις με δωρεαν μεταφορικα. Πηρα το Large και ειναι πολυ ελαστικο θα μου κανει σιγουρα αν μεγαλωσει κι αλλο το στηθος μου και τωρα εφαρμοζει τελεια πανω μου. Ουτε κουμπωματα ουτε μπανελες ουτε τιποτα. Σαν να μην το φοραω καν νιωθω και παρ ολα αυτα το στηθος μου το κραταει πολυ καλα σταθερο. Ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Καλη και φθηνη αγορα...

258ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τρι Ιαν 29, 2013 6:30 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω εχω παρει 2 αντιστοιχα με αυτα που λες της carriwell

259ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τρι Ιαν 29, 2013 6:31 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:εγω εχω παρει 2 αντιστοιχα με αυτα που λες της carriwell

Πολυ βολικα ειναι.Με αυτα θα περασω και το θηλασμο. Εχω και καποια απο την 1η εγκυμοσινη που τα ειχα παρει απο τα mothercare κι εχουν κρατησει ...

260ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τρι Ιαν 29, 2013 6:32 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
για θηλασμο θα παρω αλλο να ανοιγει και να ξανακουμπωνει γιατι αυτα τα μπουστακια πρεπει να οτ βγαζεις ολο απο τη μια μερια που θα θηλαζεις

261ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τρι Ιαν 29, 2013 6:35 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:για θηλασμο θα παρω αλλο να ανοιγει και να ξανακουμπωνει γιατι αυτα τα μπουστακια πρεπει να οτ βγαζεις ολο απο τη μια μερια που θα θηλαζεις

Αυτο που εχω εγω ειναι τοοοοοοοσο ελαστικο που βγαζεις το στηθος κι απο πανω χωρις να κατεβασεις την τιραντα.

262ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τρι Ιαν 29, 2013 6:36 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:
grammatiki έγραψε:για θηλασμο θα παρω αλλο να ανοιγει και να ξανακουμπωνει γιατι αυτα τα μπουστακια πρεπει να οτ βγαζεις ολο απο τη μια μερια που θα θηλαζεις

Αυτο που εχω εγω ειναι τοοοοοοοσο ελαστικο που βγαζεις το στηθος κι απο πανω χωρις να κατεβασεις την τιραντα.

ε τοτε εισια κομπλε

263ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τρι Ιαν 29, 2013 6:37 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Wink

264ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τρι Ιαν 29, 2013 6:37 am

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
madmommy έγραψε:πριν 1μηνα πηρα ενα τζιν εγκυμοσυνης 20ευρω παω και βλεπω το ιδιο παλι στα 20ε, το σουτιεν εγκυμοσυνης που ειχα δει τοτε 15 παλι 15 το εχει ελεος μετα λενε εκπτωσεις τα πραματα που ειδα στα prenatal ειναι ποιοτικα και σκεφτομαι τελικα να την παρω ολη την προσφορα και περιeχει και το chicco enjoy fun που εξαρχης ηθελα να το παρω το συγκεκριμενο!!!
α ναι σε αυτα τα ειδη δεν εχουν εκπτωσεις.ετσι την ειχα πατησει κ εγω στην 1η μου εγκυμοσυνη.αδικια αλλα μας πιανουν στην αναγκη

265ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τρι Ιαν 29, 2013 6:38 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παντα πουλαγε και πουλαει η εγκυμοσυνη για αυτο και δεν βαζουν εκπτωσεις οι απατεωνες.

266ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τρι Ιαν 29, 2013 6:40 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
madmommy έγραψε:πριν 1μηνα πηρα ενα τζιν εγκυμοσυνης 20ευρω παω και βλεπω το ιδιο παλι στα 20ε, το σουτιεν εγκυμοσυνης που ειχα δει τοτε 15 παλι 15 το εχει ελεος μετα λενε εκπτωσεις τα πραματα που ειδα στα prenatal ειναι ποιοτικα και σκεφτομαι τελικα να την παρω ολη την προσφορα και περιeχει και το chicco enjoy fun που εξαρχης ηθελα να το παρω το συγκεκριμενο!!!

Μια χαρά τοτε!!!! Βουρ για προσφορά!!!
Έτσι κι αλλιώς βρε Ματίνα πότε δεν κάνουν σε όλα εκπτώσεις!

267ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τρι Ιαν 29, 2013 6:41 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΙ ειναι το chicco enjoy fun;

268ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τρι Ιαν 29, 2013 6:44 am

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:παντα πουλαγε και πουλαει η εγκυμοσυνη για αυτο και δεν βαζουν εκπτωσεις οι απατεωνες.
ακριβως!!!

269ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τρι Ιαν 29, 2013 6:45 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κι εγώ με τετοια μαλακά μπουστακια χωρίς μπανελα την βγάζω! Βολικοτατα είναι! Κι επειδη δεν με βλέπω να βρίσκω σουτιέν θηλασμού που να μ αρέσει μ αυτα θα τον βγάλω και τον θηλασμό!

270ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τρι Ιαν 29, 2013 6:47 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καρότσι τρίο σε ένα είναι Γραμματική!!

Σήμερα εχω ραντεβού να δω τον παιδαρο μου. Σήμερα αργα η αύριο θα σας εχω νεότερα!

271ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τρι Ιαν 29, 2013 6:47 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despinaki_86 έγραψε:Κι εγώ με τετοια μαλακά μπουστακια χωρίς μπανελα την βγάζω! Βολικοτατα είναι! Κι επειδη δεν με βλέπω να βρίσκω σουτιέν θηλασμού που να μ αρέσει μ αυτα θα τον βγάλω και τον θηλασμό!

εχεις ψαξει καθολου ;απο carriwell δε βρηκες τιποτα;στην triumph που λεγαμε;αποκλειεται να μη βρεις κατι να σε βολευει;

272ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τρι Ιαν 29, 2013 6:48 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despinaki_86 έγραψε:Καρότσι τρίο σε ένα είναι Γραμματική!!

Σήμερα εχω ραντεβού να δω τον παιδαρο μου. Σήμερα αργα η αύριο θα σας εχω νεότερα!

αληθεια;τελειααααααα .με το καλο να τον δεις λοιπον και να μας πεις τα νεα σου

273ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τρι Ιαν 29, 2013 6:59 am

Nancy82

Nancy82
Δεν σας προλαβαίνω καλέ! Προσπαθώ να διαβάσω τι έχασα κι εσείς γεμίζετε ακόμη τις σελίδες! Χα,χα,χα!Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Γεωργία, Γραμματική και Στέφη περαστικά στα παιδάκια σας, ελπίζω να είναι ήδη καλά αλλιώς να γίνουν καλά το συντομότερο!
Τζένη ελπίζω να είσαι καλύτερα. Ξεκουράσου και άκου το γιατρό σου και όλα θα πάνε μια χαρά!
Μαρία καλή επιτυχία με τη β΄ επιπέδου! Να πάνε όλα καλά και μετά βουρ για ψώνια!
Δέσποινα ελπίζω κι εσύ να είσαι καλά και αυτό που ένιωσες να ήταν κάτι τυχαίο και όχι ίωση! Και ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! Περιμένουμε φωτογραφίες του δωματίου!
Χρυσιλή με γεια τα πραγματάκια! Πολύ όμορφα τα επιπλάκια που σου άρεσαν!
Που λέτε εμείς το σεξ το ξεχάσαμε από την πρώτη στιγμή που έμαθα για την εγκυμοσύνη! Ο γιατρός μας το απαγόρεψε οπότε από τα τέλη Αυγούστου είμαστε σε ξηρασία! Wink
Εγώ τη βδομάδα που μας πέρασε είχα ζαλάδες και τάση για εμετό! Ξάπλα κανένα δίωρο και συνερχόμουν! Έκανα εξετάσεις και ήταν όλα φυσιολογικά οπότε ο γιατρός το απέδωσε στις ορμόνες! Και εχθές ένιωσα έντονο πόνο στην κλείδωση το αριστερού ποδιού που περπάταγα με το ζόρι!
Την περασμένη Πέμπτη πήγαμε γιατρό και είδαμε τη μπέμπα. Μεγαλώσαμε, είμαστε 860 γρ. και πλέον όταν αρχίζει να κλωτσάει τραντάζεται ολόκληρη η κοιλιά μου! Το μανάρι μου το τρώει όλο το φαγητό του.
Εμείς δεν ψωνίσαμε τίποτα ακόμη για τη μπέμπα. Έφερε η μαμά μου μία κουβερτούλα για την κούνια, μία για το καρότσι, δύο σελτεδάκια, ένα φορμάκι άσπρο με κόκκινο, δύο ζιπουνάκια και έξι σαλιαρίτσες! Τρέλα ήταν! Και τώρα που έφυγε μου είπε ότι θα συνεχίσει τα ψώνια γιατί αγχώνεται με μας που το πάμε τόοοοσο χαλαρά! Χα,χα,χα!
Σουτιέν για την ώρα έχω πάρει τέτοια μπουστάκια που λέει η Στέφη. Δύο μπεζ, ένα μαύρο, ένα άσπρο και ένα ροζ. Πολύ βολικά. Δεν το βγάζω καθόλου. Αλλά μετά για θηλασμού θέλω κι εγώ τέτοιο με κούμπωμα. Μου φαίνεται πιο βολικό! Από ρούχα έχω βολευτεί με ένα τζηνάκι και ένα υφασμάτινο παντελόνι που είχα αγοράσει από τα πρεναταλ με έκπτωση στις αρχές Δεκέμβρη. Μου έδωσε και η πεθερά μου τρία μπλουζοφορέματα τώρα οπότε θα πάω να πάρω δύο κολάν και τέλος! Αφήστε που από τη μέρα που σταμάτησα τη δουλειά γυρίζω ή με πυτζάμες ή με φόρμες! Η καλύτερή μου!
Συγγνώμη για τη λογοδιάρροια αλλά είχα μέρες να μπω και είχα πολλά μαζεμένα! Wink

274ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τρι Ιαν 29, 2013 7:13 am

madmommy

madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γραμματικη μου σου απαντησε η δεσποινα για το καροτσι τελικα ναι κοριτσια θα την παρω την προσφορα και ο αντρας μου με εχει πρηξει τα θελει πολυ το που θα τα βαλω ειναι αλλο θεμα ..γιατι δωματιο δευτερο δεν εχουμε Mad !!!αντε δεσποινα να δεις τον παιδαρο σημερα εγω αυριο εχω ραντεβου το απογευματακι!!στεφυ μια γνωστη μου τα πηρε αυτα τα μπουστακια που διαφημιζει στο mega συνηθως.. αλλα δεν ξερω για τον θηλασμο τι γινεται..παντως η κυρια που τα πηρε ηταν ευχα Very Happy ριστημενη αρκετα

275ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Τρι Ιαν 29, 2013 7:16 am

madmommy

madmommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nancy82 έγραψε:Δεν σας προλαβαίνω καλέ! Προσπαθώ να διαβάσω τι έχασα κι εσείς γεμίζετε ακόμη τις σελίδες! Χα,χα,χα!Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Γεωργία, Γραμματική και Στέφη περαστικά στα παιδάκια σας, ελπίζω να είναι ήδη καλά αλλιώς να γίνουν καλά το συντομότερο!
Τζένη ελπίζω να είσαι καλύτερα. Ξεκουράσου και άκου το γιατρό σου και όλα θα πάνε μια χαρά!
Μαρία καλή επιτυχία με τη β΄ επιπέδου! Να πάνε όλα καλά και μετά βουρ για ψώνια!
Δέσποινα ελπίζω κι εσύ να είσαι καλά και αυτό που ένιωσες να ήταν κάτι τυχαίο και όχι ίωση! Και ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! Περιμένουμε φωτογραφίες του δωματίου!
Χρυσιλή με γεια τα πραγματάκια! Πολύ όμορφα τα επιπλάκια που σου άρεσαν!
Που λέτε εμείς το σεξ το ξεχάσαμε από την πρώτη στιγμή που έμαθα για την εγκυμοσύνη! Ο γιατρός μας το απαγόρεψε οπότε από τα τέλη Αυγούστου είμαστε σε ξηρασία! Wink
Εγώ τη βδομάδα που μας πέρασε είχα ζαλάδες και τάση για εμετό! Ξάπλα κανένα δίωρο και συνερχόμουν! Έκανα εξετάσεις και ήταν όλα φυσιολογικά οπότε ο γιατρός το απέδωσε στις ορμόνες! Και εχθές ένιωσα έντονο πόνο στην κλείδωση το αριστερού ποδιού που περπάταγα με το ζόρι!
Την περασμένη Πέμπτη πήγαμε γιατρό και είδαμε τη μπέμπα. Μεγαλώσαμε, είμαστε 860 γρ. και πλέον όταν αρχίζει να κλωτσάει τραντάζεται ολόκληρη η κοιλιά μου! Το μανάρι μου το τρώει όλο το φαγητό του.
Εμείς δεν ψωνίσαμε τίποτα ακόμη για τη μπέμπα. Έφερε η μαμά μου μία κουβερτούλα για την κούνια, μία για το καρότσι, δύο σελτεδάκια, ένα φορμάκι άσπρο με κόκκινο, δύο ζιπουνάκια και έξι σαλιαρίτσες! Τρέλα ήταν! Και τώρα που έφυγε μου είπε ότι θα συνεχίσει τα ψώνια γιατί αγχώνεται με μας που το πάμε τόοοοσο χαλαρά! Χα,χα,χα!
Σουτιέν για την ώρα έχω πάρει τέτοια μπουστάκια που λέει η Στέφη. Δύο μπεζ, ένα μαύρο, ένα άσπρο και ένα ροζ. Πολύ βολικά. Δεν το βγάζω καθόλου. Αλλά μετά για θηλασμού θέλω κι εγώ τέτοιο με κούμπωμα. Μου φαίνεται πιο βολικό! Από ρούχα έχω βολευτεί με ένα τζηνάκι και ένα υφασμάτινο παντελόνι που είχα αγοράσει από τα πρεναταλ με έκπτωση στις αρχές Δεκέμβρη. Μου έδωσε και η πεθερά μου τρία μπλουζοφορέματα τώρα οπότε θα πάω να πάρω δύο κολάν και τέλος! Αφήστε που από τη μέρα που σταμάτησα τη δουλειά γυρίζω ή με πυτζάμες ή με φόρμες! Η καλύτερή μου!
Συγγνώμη για τη λογοδιάρροια αλλά είχα μέρες να μπω και είχα πολλά μαζεμένα! Wink

νανσυ καλησπερα ωραια τα νεα σου αντε κοντευεται κιλο απιστευτο !!να το χαιρεσε το ζουζουνακι σου Smile

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις