151 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Δευ Ιαν 28, 2013 1:55 am
kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Ότι δεν το εχει διαβασει.
Την εχω πατήσει γι αυτο και το ξέρω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
kakao_28 έγραψε:Ότι δεν το εχει διαβασει.
stefy έγραψε:Γραμματικουλα μου μην αγχωνεσαι... εκει θα ειναι το καθισματακι δεν φευγει. Οποτε εχεις χρονο να πας.
Δεσποινακι κι εγω βλεπω πολυ ξεκαρφωτα ονειρα και πολυ εντονα αλλα ευτυχως δεν με πολυ επηρεαζουν. Τα βλεπω σαν σινεμα. Προχθες ειδα οτι ηταν ενας μανιακος δολοφονος ειχε καιθαρισει πολυ κοσμακη σε μια τεραστια παραλια που διαδραμτιζοταν ολο το ονειρο... και ετρεχα να κρυφτω. Σε καποια φαση εβαλε στο ματι τον αντρα μου και οταν καταλαβα οτι τα πραγματα ηταν σκουρα ξυπνησα. Ενιωσα λιγο σφιγμενη την κοιλια μου... Αλλα ολα καλα...
Κακαο μου ευχαριστως οτι θες μου λες.
Ρε κοριτσια μου εστειλε μια κοπελα μηνυμα ομ και θελει αρκετα πραγματακια. Της απαντησα αλλα το μηνυμα μου εχει κολλησει στα εξερχομενα. Τι σημαινει αυτο? Οτι εχει φτασει στο γραμματοκιβωτιο της αλλα δεν το εχει ανοιξει? Ή δεν εχει φυγει καν απο εμενα?
stefy έγραψε:kakao_28 έγραψε:Ότι δεν το εχει διαβασει.
Μολις μου απαντησε!!! Θα παρει πολλα πραγματακια...
Μετα θα φτιαξω στο θεμα μου να φαινεται τι εχει μεινει.
stefy έγραψε:Πολυ χαιρομαι... Αυτα ειδικα τα μικρα τα ρουχαλακια δεν εχουν φθαρει καθολου... Ηταν ο μονος λογος που ηθελα και το δευτερο μωρακι να ειναι κοριτσακι. Ηταν κριμα να πανε χαμενα... Αλλα αμα φυγουν κι εγω θα βοηθηθω και καποια μανουλα θα βρει ποιοτικα ρουχαλακια φθηνουλικα... Καποιον συγγενη να εχει κοριτσακι μκροτερο απο τη Στελλίτσα μου να πεις... δεν ειχα.. Για 3ο παιδι... γιοκ... οποτε...
grammatiki έγραψε:stefy έγραψε:Πολυ χαιρομαι... Αυτα ειδικα τα μικρα τα ρουχαλακια δεν εχουν φθαρει καθολου... Ηταν ο μονος λογος που ηθελα και το δευτερο μωρακι να ειναι κοριτσακι. Ηταν κριμα να πανε χαμενα... Αλλα αμα φυγουν κι εγω θα βοηθηθω και καποια μανουλα θα βρει ποιοτικα ρουχαλακια φθηνουλικα... Καποιον συγγενη να εχει κοριτσακι μκροτερο απο τη Στελλίτσα μου να πεις... δεν ειχα.. Για 3ο παιδι... γιοκ... οποτε...
μια χαρα εκανες.εγω να δεις ποσα ρουχα εχω της μικρης αλλα εγω που ειμαι ηλιθια δενομαι ακομη και με τα ρουχα και τα λυπαμαι να τα δωσω
Despinaki_86 έγραψε:Κακάο με το καλό κι η δίκη σου β επιπεδου! Αλλά εκ πείρας πρώτα καντην και μετά ξεκίνα τα ροζ ψώνια!!! χαχαχαχα Και είπαμε στην κατηγορία των 60 κιλων κανείς δεν ντρέπεται!!!
kakao_28 έγραψε:Στέφυ να σε ρωτήσω κάτι?
Πήρα τηλ στην care direct έδωσα και έδωσα τα στοιχεία μου. Ρώτησα την κοπέλα τι θα περιέχει η σακούλα και μου είπε πως δεν έιναι κάτι στανταρ.
Ξέρεις τι θα είναι περίπου? Πάμπερ και τέτοια?
stefy έγραψε:kakao_28 έγραψε:Στέφυ να σε ρωτήσω κάτι?
Πήρα τηλ στην care direct έδωσα και έδωσα τα στοιχεία μου. Ρώτησα την κοπέλα τι θα περιέχει η σακούλα και μου είπε πως δεν έιναι κάτι στανταρ.
Εχει κατι ενημερωτικα φυλλαδια, ενα βιβλιαρακι με οδηγιες για τη φροντιδα του μωρου, ισως κουπονια, δειγματακι κρεμα συγκαματος, δειγματακι καθαριστικο για τα χερια, ισως καποιο δειγμα απο πανες... Αυτα θυμαμαι παλια. Αλλα καθε χρονο αλλαζουν αυτα... Στην κουμπαρα μου παλιοτερα ειχαν στειλει πιο πολλα πραγματακια...
grammatiki έγραψε:stefy έγραψε:kakao_28 έγραψε:Στέφυ να σε ρωτήσω κάτι?
Εχει κατι ενημερωτικα φυλλαδια, ενα βιβλιαρακι με οδηγιες για τη φροντιδα του μωρου, ισως κουπονια, δειγματακι κρεμα συγκαματος, δειγματακι καθαριστικο για τα χερια, ισως καποιο δειγμα απο πανες... Αυτα θυμαμαι παλια. Αλλα καθε χρονο αλλαζουν αυτα... Στην κουμπαρα μου παλιοτερα ειχαν στειλει πιο πολλα πραγματακια...
σαν το κουτι της pampers village δηλαδη που δινουν στο μαιευτηριο οταν γεννησεις
Despinaki_86 έγραψε:Κοριτσια εμένα με πήραν τηλ απ τα ελτα ότι ήρθε ο φάκελος της nutricia που είχα παραγγείλει. Το βαλιτσακι της care direct όχι ακόμα!! Οταν το παραλαβω θα σας πω!!
Νάντια τι ωραίο αυτό με τα κιλά,όσο θες τους λες!! Εμένα από πάνω μου κάθεται ο γιατρος να το δει γαμώτο!!!!!!
Για τα ρουχακια εγώ έπαθα πλάκα με τ αγοριστικα στα h&m πολύ ωραια!!! Και μοντέρνα και φτηνα!!
Despinaki_86 έγραψε:Αν θυμαμαι καλά ειχα γραφτεί στο site της nutricia και μου στειιλαν αυτόν τον φάκελο ο οποίος αν δεν κάνω λάθος είναι υφασματινος με θήκες για τις εξετασεις!! Αύριο που θα μου τον φέρουν θα σου πω αναλυτικά!!
Despinaki_86 έγραψε:Ε ναι βρε Γραμματική!!!! Εφτασες τα 60 και τι έγινε????
Εγώ και δίαιτα να κανα απ τα 60 δεν θα ξεκινουσα!! Φαντάσου τώρα που ξεκίνησα μετά από πολλές καλοκαιρινες ατασθαλίες!!!!!
Βλέπω ότι να ναι ονειρα τελευταία!
Προχθές είδα ότι ο μπέμπης δεν είχε κωλαρακι να κάνει κακα.
Χθες είδα ότι ημουν σε μια συμμορία με τον Σκαρμουτσο τον μαστερσεφ και παίζαμε σε αστυνομική περιπέτεια!! Εάν δείτε πως γίνονται τα σκεπασματα απ τα γυρίσματα μου θα τρομαξετε! Φοβάμαι μην καταπιεζω και το μωρό στον ύπνο μου!!!
Despinaki_86 έγραψε:Γραμματική νομίζω μόνο εγγραφή είχα κάνει τίποτα άλλο!! Αν το χει κάνει κι άλλη κοπέλα και θυμάται καλύτερα απο μένα ας μας πει!!
Γυρνώντας σπίτι απ την δουλειά σήμερα θα βρω και βαμμενο τελειωμένο το δωμάτιο του μπεμπη!!! Ανυπομονω!! Θα μας φέρει ο πεθερός μου και την συρταριερα αλλαξιερα που μας έφτιαξε!! Για να δούμε....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης