Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
647 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 647 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα εγκυούλες, τι μου κάνετε; Όλα καλά τα νέα σας βλέπω!
Ραμόνα 1 ολόκληρο κιλό; so sweet!!! Εμείς αύριο έχουμε το ραντεβού μας επιτέλους να δουμε το ζουζούνι μας! Λογικά και μας κάπου εκεί πρέπει να είναι τώρα αφού πριν ένα μήνα ήταν 600 γραμμάρια!
Ιωάννα πολύ ωραίες πετσετούλες, μπράβο! Δεν έχω σκεφτεί κάτι, η μαμά μου ασχολείται με αυτά που έχει αρκετή φαντασία,γιατί εγώ....
Χθες παραγγείλαμε τελικά τα έπιπλα και το καρότσι που μας το έκανε η πεθερά μου,οπότε δε το πήρα από το ίντερνετ. Καταλήξαμε στο bebeju και επειδή έγινε άμεση εξόφληση μας έκαναν έκπτωση 25%. Αλλά πολύ ακριβά και με επηρέασε κ ο καλός μου, είχαμε βρει κ στο λητώ πολύ ωραία,το ένα του ξίνεζε, το άλλο του βρώμιζε..τέλος πάντως,έφυγε ένα βάρος πάντως..Πήραμε επίσης ένα σελτεδάκι,δύο εσώρουχα,2 σαλιάρες.
Σήμερα πήγα για τη μίνι καμπύλη ζαχάρου,αύριο θα βγουν τα αποτελέσματα.Πάει και αυτό! Τελικά το σιρόπι δεν ήταν κ τόσο χάλια,το ήπια σχεδόν με τη μία χαχα!!

riakibeboulis

riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimeroudia koritsia!!! ti mou kanete??? ex8es koimi8ika olo to vrady!! mono 2 fores ksupnhsa!! gioupiiiiiii!! exw parei 9 kila mexri twra , alla evala ta 3 ton prohgoumeno mhna k o giatros mou me katsadiase!! oute pou katalava pws bhkan... Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 11 262737 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 11 4872 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 11 4872 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 11 4872

ramona megalwse to mwrouli sou!!SmileSmileSmile

rinoula mou o arakas egine teleios!! tou arese kai tou adra mou!! den to perimena! meta phra fora , kai to apogeuma eftiaksa spanakotyropitoula k anoiksa k fulo! eimai polu perhfanh! xaxaxaxaxaxa sunny afro afro !

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ έχω πάρει γύρω στα 6-7 κιλά ως τώρα! Αλλά μόνο κατά τις γιορτές πήρα 2 1/2, τώρα τον τελευταίο μήνα μισό κιλό μόνο! Πολύ χαίρομαι,δε θέλω να περάσω τα 12!
Σπανακόπιτα γιάμι γιάμι η αγαπημένη μου!!!

riakibeboulis

riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mia xara eisai kleopatra mou! k egw euxomai na mhn kseperasw to 12 kila , prosexw pio polu twra.... Sad ... ti na kanw....

exw Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 11 93981 kai meta Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 11 517142 .... poso variemai omws!!!! klaps klaps....!!

riakibeboulis

riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kleopatra mou to prwto soy mwraki einai??

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα σας!
Ραμόνα και Κατερίνα μεγάλωσαν τα μωράκια σας!
Ιωάννα πολύ όμορφες και πρωτότυπες οι πετσετούλες!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια!και ναι καταφερα κι αρρωστησα! Twisted Evil μαλλον κολλησα απο τον αντρα μου!

Ραμονα ηταν να κανω κι εγω προληπτικα τετοιες ενεσεις αλλα τελικα εκανα εξετασεις και δεν ειχα θεμα κι ετσι γλιτωσα!

Ρινουλα εμενα δε με αγχωνουν τα κιλα, ο γιατρος γκρινιαζει!Με το θηλασμο σαν πραη και την προσεγμενη διατροφη λογω θηλασμου πιστευω θα επανελθω μετα απο καποιους μηνες!

Αννουλα κι εσυ αρρωστη ε; περαστικα σου!

LiaS θα μου αρεσε ενα ring sling αλλα ακομα δεν εκανα κινηση!Ειδα κι εδω που μας ειπε η Ραμονα http://2fores.gr/ επισης εδω https://www.facebook.com/pages/Handmade-Heartmade/136367663135742#!/pages/Handmade-Heartmade/136367663135742 υπαρχει κι αλλη μια κοπελα εδω που πουλαει κι εχει μεγαλη ποικιλια αλλα δε θυμαμαι το ονομα της!

Κλεοπάτρα σε ευχαριστω!Καλοριζικα τα ψωνια σας κι ευχομαι με το καλο να ερθουν και τα επιπλακια σας!Να τα χαρει το μωρακι σας!Ναι με τη μια θελει η καμπυλη! Rolling Eyes

Ρια κοιμηθηκες ε;μπραβο!ωραια η πιτουλα;

Μαρινα σε ευχαριστω πολυ!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!

Κλεοπατρα με γεια τα πραγματα σας! Τελικά stokke το καρότσι;

Ιωάννα δε χρειαζεται προσεγμενη διατροφη στο θηλασμο, όλα μπορεις να τα τρως (εκτός από καφε στην αρχή και αλκοόλ).

Μαρινα, Ρία, Ραμόνα καλημέρα!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λία εγω ειχα παρει απο το Αστερακι
http://www.babywearing.gr/

αλλα υπαρχει και το
http://www.pantoumazi.gr/

και το
http://www.myrockinbaby.gr/

και άλλα βεβαια αλλά αυτα είναι τα πιο γνωστα νομιζω.

Στο πρώτο μου δεν κατάφερα να το χρησιμοποιήσω για κάποιο λόγο αλλά τώρα θα το βάλω σιγουρα, έχω και φιλη πια να μου δειξει απο κοντα.

riakibeboulis

riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nai nai ioanna mou koimi8ika!! arrwstoula eisai?? ti exeis??

kalimera Rinoula mou!! pws eisai?? Very Happy

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Περαστικά Ιωάννα!

Ρία καλά είμαι ειχαμε βγει με τον άντρα μου για κάτι ψωνάκια και ΄τωρα μολις γυρισαμε. Έχουμε λιγη ωρά μέχρι να παρουμε τη μικρη απο το σχολειο.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρινουλα ετσι κι αλλιως καφε δεν πινω καθολου κι απο αλκοολ πολυ λιγο σπανια αν βγω για κανενα φαγητο...αλλα με το παιδι μετα που καιρος!

Ρια ηταν κρυωμενος ο αντρας μου και μαλλον με κολλησε!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιωαννα τοσο το καλυτερο. Αν τυχον καποια τροφη παρατηρησεις ότι πειραζει το μωρο τη σταματας για λιγο, αλλα προληπτικα στο θηλασμο δεν κοβουμε τιποτα!

Κουραστηκα λιγο σημερα κα το καταλαβα τωρα που καθισα. Όταν δεν πρέπει να περπατας δυσκολευεσαι πολύ τελικα.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειναι αληθεια πως ολα σου φαινονται πιο δυσκολα και πιο κουραστικα! Sad

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άμα δε φοβομουν θα αγνοουσα και λίγη κουραση. Επειδη φοβαμαι ομως προσεχω πιο πλύ και το παραμικρο

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ!ποσο σε καταλαβαινω!κουραζομαι λιγο και μολις πετρωσει η κοιλια ξαπλωνω αμεσως...λεω κι αν κανω κακο στο μωρο μου;αλλα απο το πολυ το κατω νοιωθω σαν να εχει ατονισει ολο το σωμα, σα να ξεχασε ποσο δραστηρια ημουν κι οτι δε θα ξαναεπανελθω ποτε! Rolling Eyes

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιωάννα μου ναι πιστευω πεφτει πολυ η φυσική κατάσταση με την εγκυμοσυνη ιδιαιτερα όταν δεν μπορεις να ασκηθεις καθολου.
Όταν ξαναγυμναστηκα μετα το πρωτο παιδι μου ητανε 7 μηνες μετά τη γέννα, είχα λιγοτερες αντοχές αλλά κυρίως λιγοτερη δυναμη, που δυσκολευτηκα να ανακτησω. Βεβαια δεν έκανα βαρη. Είχα όμως περισσότερη ευλυγισια.

katerinalb

katerinalb
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοριτσάκια!

Ιωάννα περαστικά σου..

Ραμόνα μεγαλώσατε ε? μπράβο!

Ρία μου γεια σου...με όλο το θάρρος θα σου ζητήσω μια μεγάλη χάρη..μήπως μπορείς να γράφεις στα ελληνικά γιατί δυσκολεύομαι λιγάκι να διαβάσω αυτά που γράφεις? Cool

Λια εγώ έχω ring sling από την αδερφή μου βέβαια..θα το χρησιμοποιήσω πολύ αφού θυμάμαι και την αδερφή μου που το φορούσε με το μωρό κι έκανε όλες τις δουλειές στο σπίτι άνετα..μου άρεσε πάρα πολύ και πιστεύω πως είναι πολύ καλύτερο για τα μωράκια από τους κοινούς μάρσιπους..

Εγώ λιγάκι με τον χορό το έχω σώσει...φυσικά κουράζομαι πιο εύκολα αλλά δεν ήθελα να τα παρατήσω και πιστεύω πως με βοήθησε..

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τώρα αν γεννησω φυσιολογικά και αν το επιτέψει ο μπέμπης μόλις σαραντησω θα πάω για γυμναστική. Μου έχει λείψει πολύ.

Κατερινα μου σιγουρα θα σε βοηθησε! Μπραβο που συνεχισες!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρινουλα η γυμναστικη εμενα δεν ειναι του στυλ μου! Razz Αλλα ελπιζω να εχω αντοχες και παλι να κανω το σπιτι μου, τα φαγητα μου, τα γλυκα μου, τα τραπεζια μου κλπ

Κατερινα σε ευχαριστω!Εσυ πως εισαι;

riakibeboulis

riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
pswnakia?? wraia rinoula! paidiko paei h koroula sou??

perastika sou ioanna mou!

koritsia k egw duskoleuomai polu sto perpathma , eidika an kseperasw to orio! (15 leptwn) epishs, otan ka8omai gia panw apo mish wra se karekla meta den borw na shkw8w ka8olou gt ponaw toso polu "apo katw" k petrwnei k h koilitsa..

eixame paei gia kafe me ton adra mou prox8es k katsame 2mish wres! ksexastikame , eixame parea , piasame thn kouveda kai meta otan htan wra na fugoume , den borousa na shkw8w ka8olou.. ase pou perpatousa kai san papia! tenta ta podia! perpatouse k o adras mou idia gia plaka!!! xaxaxaxaxaxaxax rezili giname !!! xaxaxaxxaxaxaxxaxax..! ti droph..!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρια ναι παιδικο παει! Ντροπή γιατί καλέ; Έτσι είναι η εγκυμοσυνη, όποιος κοροιδευει να τα καταφερνε καλύτερα!

Ιωάννα μου θα εχεις δυνάμεις μετά απο λίγο καιρο, χρόνο δεν ξέρω αν θα έχεις, χεχε!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρια σε ευχαριστω! ουτε εγω μπορω πολυ περπατημα, και οταν ειμαι πολυ καθιστη η μικρη κανει κακο χαμο γιατι ενοχλειται ασε που ποναει η μεση!

Ρινουλα οντως αυτο για το χρονο το σκεφτηκα κι εγω μετα! Razz

riakibeboulis

riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι Κατερίνα μου , πες το και εγινε θα γράφω στα ελληνικα! δεν ειχα σκεφτει οτι κουραζει.. με συγχωρείται κορίτσια.... Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 11 667478 ...

riakibeboulis

riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Η ξαδερφη μου , 35 εβδομαδων , δεν εχει σταματησει καθολου τη γυμναστικη σε ολη την εγκυμοσύνη!! ακομα και βάρη κανει..!! οχι ,βεβαια με την ιδια ενταση και οχι ολεσ τισ ασκησεισ αλλα κανει πολλα! την θαυμαζω!! εγώ δεν μπορω με τιποτα!! φοβαμαι , ποναω...!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις