Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
640 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 640 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Υπέροχα Ελευθερια μου! Τα μπισκοτα και την τουρτα τα διακοσμησες εσυ; Shocked Shocked

Και το δωμάτιο πολύ ωραίο! Ο Γουινι ειναι ο αγαπημένος της κορης μου.

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Η τούρτα που μου έφτιαξαν ήταν τέλεια!!!Όχι δεν τα έφτιαξα εγώ - τούρτα και μπισκότα τα πήρα έτοιμα Smile Και το καλύτερο είναι ότι τα πραγματάκια που είχε πάνω μπορώ να τα βάλω σε ένα διάφανο κουτάκι και να τα στολίσω στο δωμάτιο του μικρού, γιατί είναι ζαχαρόπαστα και δε χαλάνε γρήγορα Smile

Πάντως τώρα είμαι ξάπλα και δε νομίζω να σηκωθώ για τις επόμενες ημέρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχα ναι ξεκουρασου κοριτσάκι!!

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσάκια!!Πολύ χαίρομαι που διαβάζω ευχάριστα!!
Έβελιν να σου ζήσει η μπουμπού σου!!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 30 50580 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 30 50580
Ρηνούλα περαστικά στα ματάκια σας!!
Τόνια μου μπράβο!Την είδατε τη ζουζούνα σας ε??Τέλεια!!Περαστικούλια και σε σένα!!
Ελευθερία περάσατε ωραία ε??Αχχχ τι τούρτα είναι αυτή??Τέλεια!!Και το δωματιάκι σας πολύ ωραίο!!
Αντωνία,Μαρίνα,Χρύσα Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 30 417472 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 30 417472
Ιωάννα γιατρό πάλι σήμερα?Περιμένουμε νέα!!
Και τώρα στα δικά μου....πριν λίγο γύρισα από το νοσοκομείο!Έβγαινα απ το σπίτι μου και έπεσα κάτω!!Έσκασα σαν καρπούζι με την κοιλιά....ευτυχώς ακούσαμε το μωρό,κάναμε και υπέρηχο και ο μικρούλης είναι καλά...δόξα το Θεό!Τώρα μου είπε ο γιατρός να ξαναπάω κστά τις 9 να κάνουμε ένα καρδιοτοκογράφιμα...εντελώς προληπτικά λέει!!Αχχχ τρόμαξα πάρα πολύ...φοβάμαι να ξαναπερπατήσω μόνη μου...το σκέφτομαι και βάζω τα κλάματα...δεν μπορώ να σταματήσω να χω στο μυαλό μου τη στιγμή που ένιωσα την κοιλιά μου να κουτουλάει κάτω.... Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 30 534787

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πωπω Άννα μου φαντάζομαι την τρομάρα σου! Ευτυχώς είναι ολα καλα!

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αννούλα μου σε ευχαριστώ πολύ!
Τι ήταν αυτό που σου έτυχε βρε κορίτσι; Ευτυχώς όλα καλά Smile

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ κορίτσια...δεν μπορείτε να φανταστείτε...σε καμία κοπέλα να μην τύχει τέτοια τρομάρα!!Άντε να ρθει η ώρα να ξαναπάω στο γιατρό να ηρεμήσω!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρινουλα
Rinoula έγραψε:...παραγγελιά της κορης που ειναι σπιτι για να μην πρηστουν τα ματια όλου του Φαληρου!
περιττο να πω οτι πηγα να κατουρηθω απο τα γελια! Razz Razz

Χρυσα μη φοβασαι ολα καλα θα ειναι με το ματι σου!Κι η δικη μου μεγαλωσε αποτομα!Ποναει πολυ κι η μεση, δε βολευομαι πουθενα!

Τονια και παλι περαστικα!Χαιρομαι που ειναι ολα καλα με τη μπουμπου!

Ελευθερια τι να πρωτοσχολιασω;;!Η τουρτα φοβερη και τα μπισκοτακια οπως κι ολα τα υπολοιπα δηλαδη!Καλοριζικο το δωματιακι σας! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 30 50580 Ολα κουκλιστικα!Με το καλο να τα χαρει ο μπεμπης σου!

Αντωνια τι κανεις; που χαθηκες;

Αννουλα ωχ κοριτσι μου τι επαθες!Φανταζομαι τρομαρα!Αφου ειναι ολα καλα μην το πεις ουτε του παπα!Ευχομαι να ειναι το τελευταιο κι απο εδω και περα μονο καλα!

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ μακάρι Ιωάννα μου!!!Έχεις ιδέα γιατί μπορεί να μου είπε ο γιατρός να πάω σε 6 ώρες για καρδιοτοκογράφο?Αφού κάναμε υπέρηχο...να ανησυχήσω??Εσύ πήγες γιατρό??

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννουλα ειχα κοσμο και τωρα ειδα το μηνυμα!Καθαρα προληπτικα στο ειπε!Μην ανησυχεις!Περιμενουμε νεα σου!
Εμας η μπεμπα ξετυλιχτηκε ευτυχως!Θα παω την αλλη εβδομαδα ξανα να δουμε πως παει!Επισης δεν ειχα συσπασεις!

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τέλεια κοριτσάκι μου!!!Μπράβο!!!Μια χαρά λοιπόν και εσύ και η ζουζουνίτσα!!!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 30 328109 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 30 328109
Κι εγώ μόλις γύρισα!!Ευτυχώς όλα καλά!!Πάει κι αυτό!Δόξα το Θεό!!Έκανα και μια μικρή συσπασούλα...ο γιατρός την αγνόησε και το ίδιο λέω να κάνω κι εγώ!!
Αχ ήταν στο δίπλα δωμάτιο μια κοπέλα που γεννούσε...τι ωραία!!Με διαστολή 8 μέσα σε μια ώρα και ήταν μια χαρά!!!Δεν ξέρω αν κάνω λάθος,αλλά έχω την εντύπωση ότι έπρεπε να πονάει αρκετά!!Μακάρι να μαστε κι εμείς έτσι όταν γεννάμε!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννουλα σε ευχαριστω πολυ!Μια χαρα τα νεα σου!Λογικη η συσπασουλα με την ταραχη σου!Την εχω πατησει κι εγω ετσι...πεσαμε σε λακουβα παραλιγο να τρακαρουμε κι εσκασε το λαστιχο ενω πηγαιναμε στο γιατρο για συσπασεις!Εκανα 100αρα!Ο γιατρος δεν της εδωσε σημασια γιατι ηταν λογω ταραχης!
Οσο κι αν ποναει δε θα θυμασαι τιποτα μετα! Wink

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ελευθερία, χαίρομαι που περάσατε όμορφα στη γιορτούλα! Πολύ ωραίο το δωμάτιο σας!
Ιωάννα, πολύ ευχάριστα τα νέα σου! Very Happy
Αννούλα, πήρες τρομάρα αλλά τέλος καλό ,όλα καλά!
Χρύσα , Αντωνία, Ρηνούλα και Τόνια flower Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο6!!!!!! - Σελίδα 30 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε ευχαριστω Μαρινα!Πως πηγε το μαθημα;

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κοριτσακια! Αννα ευτυχώς όλα καλά και στον δευτερο έλεγχο.
Ιωάννα μπράβο για τα πολύ ωραία νέα σας!

Ποναει η γεννα ομως... δεν ισχυει ότι δε θυμασαι τιποτα. Θυμασαι αλλά το ξανακανεις γιατι το αποτελεσμα είναι πάνω από όποια ταλαιπωρια μπορει να περάσεις.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σεευχαριστω κοριτσι μου!Πως ειναι τα ματια σας;
Θελω να πιστευω πωςξεχνας!Εγωξεχασατην αμνιο, τα ξεχασα ολατα παλια σα πονο!

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι ευχάριστα νέα!!! Γεννήθηκε το πρώτο μωράκι της ομάδας! Άντε και στα επόμενα!!! Να σας ζήσει Εβελίνα μου!! Μόλις μπορέσεις πες μας λεπτομέρειες για την εμπειρία σου!!!

Ελευθερία τι ωραία και λαχταριστά πραγματάκια ήταν αυτά;;

Ιωάννα ξετυλίχτηκε η μικρή σου μπράβο,επιτέλους ευχάριστα!!

Άννα μου τρόμαξες πολύ ε; Αφού το μωράκι είναι καλά κ το ακούσατε οκ..Θέλω να πιστεύω ότι τα μωράκια είναι αρκετά προστατευμένα μέσα στο σάκο. Να προσέχουμε όλες κορίτσια!

Εμείς πήγαμε για την προίκα σήμερα! Επιτέλους τελειώσαμε με το δωμάτιό της! Πήραμε κ κάτι ρουχαλάκια και πραγματάκια συμπληρωματικά, είμαστε εντάξει τώρα..χεχε Ελπίζω να μη βρω κάτι άλλο στην πορεία γιατί πολλά τα έξοδα κορίτσια κ δεν αντέχουμε άλλο!!

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η γέννα πονάει κ όταν κάνεις επισκληρίδιο; Γιατί μια κοπέλα που είχε κάνει μου είπε ότι ένιωθε πόνους όπως στην περίοδο..

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κλεοπατρα σε ευχαριστω! Καλοριζικα τα πραγματακια σας!Να τα χαρει με το καλο το μωρακι σας!Οντως πολλα τα εξοδα!Ασε!

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα μανούλες!Πώς είστε?Έχω να μπω από την Παρασκευή και διαβάζω σιγά σιγά τα νέα σας!
Έβελυν να σου ζησει η μπεμπούλα σου….να είναι γερή και τυχερή!Άντε κορίτσια και στα δικά μας!!
Τόνια μου περαστικά σου!Είδες τη μπεμπούλα σου ε?Αντε περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε σιγά σιγά!
Ελευθερία περάσατε όμορφα....μπράβο!Ξεκούραση τώρα!Πολύ όμορφο και το δωματιάκι σας......να είστε καλά να το χαρείτε!
Ιωάννα μου όλα καλά με τη μπεμπύλα σου, είδες????
Αννούλα μου τι τρομάρα πήρες......ευτυχώς δεν είναι τίποτα…ξέχνα το τώρα!!Μην σου δημιουργήσει άγχος τώρα!
Αντωνία,Χρύσα,Μαρίνα......τι μου κάνετε????
Κλεοπάτρα καλορίζικα τα πραγματάκια σας!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι Ζεννια μου σε ευχαριστω!Εσυ ολα καλα;

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αν εξαιρέσεις τους πόνους στη μέση και ότι περπατάω συγνώμη κιόλας σα χε...νη κατα τ' άλλα όλα καλά!Αύριο θα δούμε και το μπέμπη που μάλλον βιάζεται να βγει!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jennia έγραψε:Αν εξαιρέσεις τους πόνους στη μέση και ότι περπατάω συγνώμη κιόλας σα χε...νη κατα τ' άλλα όλα καλά!Αύριο θα δούμε και το μπέμπη που μάλλον βιάζεται να βγει!!!

ειναι μεγαλο το μωρακι σου κι εχει αλλη δυσκολια μια τετοια κυηση!Παντως οποτε κι αν ερθει δε θα εχει θεμα!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Ζέννια! Σε βαραινει το μωρό σου, υπομονή! θα πριμενουμε και τα δικά σου νά αυριο.

Ιωάννα μου δεν το ξεχνας με την έννοια ότι θυμασαι περιπου την αισθηση και δεν το διαγραφεις. Αλλά το θυμασαι ευχαριστα μετά από λίγο καιρο. Τουλάχιστον σε μένα έτσι έγινε. Σαφώς η επισκληριδειος βοηθάει πάρα πολύ αλλά δε γινεται να μην πονεσεις και καθολου, παιδι γεννάς. Όμως αντεχεται, ειδικά με την επισκληρίδειο αντεχεται πολύ καλα.

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ιωάννα, καλά πήγε!
Ζέννια, καλά είμαι, εσύ;

Νυστάζωωωω πάλι!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις