Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
243 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 243 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

riakibeboulis

riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
πηρα τηλεφωνο το γιατρο πριν λιγο να του πω για την κατακρατηση και μουπε να τρωω μονο λαχανικα,φρουτα και κοτοτοπουλο ή ψαρι..

δηλαδη ρινουλα τι αισθανεσαι στο ματι? βλεπεισ θολα? χιλια περαστικουλια κ παλι σου στελνω και ευχεσ μεσα απο την καρδια μου να γινει το ματακι οσο πιο γρηγορα καλα!!!!!!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 6 215994 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 6 215994

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΜΑΙ...
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ...
ΑΛΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ..

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΙΓΟΥΡΑ..

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα στην ωραία παρέα μας!! Τι κάνετε;
Όσων αφορά τις κρέμες δε μου έχει απαγορεψει ο γιατρός να βάζω,στο σώμα βάζω βαζελίνη και μια κρέμα της elansyl για πρόληψη ραγάδων..Τώρα πήρα κ την prevestria, Ιωάννα είναι καλή εσύ που τη χρησιμοποιείς;
Ρία μην αγχώνεσαι όλες λίγο πολύ κάνουμε κατακράτηση,ιδιαίτερα προς το τέλος,πιστεύω με λίγη καλή θέληση θα επανέλθουμε!! Κι εγώ που τρώω όλο λαχανικά και φρούτα,δε βάζω καθόλου αλάτι πάλι πρησμένη είμαι..υπομονή!
Ειρήνη πολύ ευχάριστα τα νέα σου!! Είδες που φοβόσουν! Μια χαρά,κ έχεις καιρό ακόμα να ανέβει κ άλλο!

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα σας!
Ριάκι , να προσπαθείς να σκέφτεσαι θετικά Smile !
Ρηνούλα, ευχάριστο που είσαι έστω και λίγο καλύτερα!
Εμένα ακόμα πονάει λίγο ο λαιμός αλλά δεν αισθάνομαι καταβεβλημένη.
Αννούλα και εσένα μεγάλωσε το μωράκι! Με το καλό!!!

Φιλιά σε όλες Very Happy !

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρυσα ως ποτε θα δουλευεις; Οι σταγονς που βσζεις δ σε βοηθανε;

Ρια θολουρες και δάκρυα, τσιμπλες (μπλιαχ) και πρηξιμο! Για πόσον καιρο θα κανεις αυτη τη διατροφη;

Μαρινα ίσως περνας κάποια ιωσουλα ελαφρα;

Κλοπατρα ευχαριστώ. Πηγες διαβητολογο;

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρηνούλα , μπορεί , θα δείξει...Αυτή τη στιγμή ,αν εξαιρέσεις το λαιμό,είμαι καλά!

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γλυκουλες μου καλημερα!!

Δεν προλαβα να διαβασω τα νεα σας ολα γιαυτο μπηκα να σας πω ενα γεια!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 6 215994 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 6 215994

Ρινουλα εμενα ο γιατρος μου ειπε να παω μολις μπω στον μηνα μου! Δηλαδη σε μια βδομαδα περιπου... Τι καλα που ανεβηκε!!!! Ολα καλα δηλαδη! Περιμενουμε την κολοτουμπα....!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 6 654316 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 6 654316

Εγω χθες πηγα στο μαθημα με τη μαια.. Μα τι εκπληκτικες γυναικες.. Τι ηρεμια που εχουν... Καναμε ανασουλες και μας εδιξε πως να ξεκουραζουμε τους μύες μας και πως να κοιμομαστε χωρις πονους... Στο τελος με την ηρεμη φωνη της και την μουσικη της κοντεψαμε να μας παρει ο υπνος... Φεεεεεετα !! Πολυ χαλαρωση!!

Και ναι!!!!!! Επιτελους βαψαμε το δωματιο!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 6 875502 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 6 875502 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 6 875502 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 6 875502 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 6 875502 Γκρι με ροζ τελικα.. Εγινε πολυ γλυκουτσικο! Θα σας δειξω
Καιρος ηταν!! Τωρα??? ποιος καθαριζει?? ΟΕΟ?? Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 6 4872 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 6 4872 Θα σας βαλω φωτογραφια για το πως θελω να γινει.. Θα γινει?? Θα δουμε!!

Ας μην σχολιασω τις ραγαδες... Με prevenstria και εχω ψιλογεμισει!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 6 654655 Δε βαριεσαι..! Κοιλιοπλαστικη. ανορθωση στηθους, λειζερ μπικινι και ποδια και μια λυποαναροφηση... Θα γινω μετα μοντελο!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 6 604962 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 6 604962

Σας φιλω ολες.. Παω σπιτι! Σχολασα!! Γιουχου!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 6 417472 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 6 417472 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 6 417472

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αυτο το κατεβατο ηταν το γεια μου... Razz Razz

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σου βρε Αννούλα! Με το καλό να μπεις στο μήνα σου! Very Happy

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρινα περαστικά ό,τι κι αν είναι!

Αννουλα γεια σου! Μπραβο που ητανε ωραια στον ανωδυνο. Πότε θα ξαναπας;
Κι αυτες που ειναι μοντελα απο φυσικου τους ειναι; Όλο και κάτι κανουν οι περισσότερες!

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Rinoula έγραψε:Μαρινα περαστικά ό,τι κι αν είναι!

Αννουλα γεια σου! Μπραβο που ητανε ωραια στον ανωδυνο. Πότε θα ξαναπας;
Κι αυτες που ειναι μοντελα απο φυσικου τους ειναι; Όλο και κάτι κανουν οι περισσότερες!
Τώρα θα πάμε την επόμενη πέμπτη! Πάλι για τα ίδια!! Και μετά από δύο φορές την εβδομάδα, για θηλασμό, περιποίηση μωρού και τέτοια ωραία!!!!
Μαρίνα μου σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστώ Ρηνούλα!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα!Πως είστε;

Ρινουλα πως πάει το μάτι σου;

Ρία μην ανησυχεις, αυτες τις σκέψεις όλες τις κάναμε, τις κάναμε ή θα τις κάνουμε!Είναι λογικό!Απλά μην το αφήνεις να σε παίρνει από κάτω!Αν φοβάσαι παντως μίλα στον γιατρό σου να δει το ουρικό οξύ!Κι εμένα το πρόσωπο μου ενω δεν εχω παρει ΤΑ κιλα ειναι αλλαγμενο!Μια ραγάδα δεν φέρνει την καταστροφή, με τον καιρό θα ατονίσει κι ούτε που θα φαίνεται!Θα επανέκθουμε μετά θελουμε δε θέλουμε όταν θα έρθει το μωρο!

Χρύσα τοσο πολύ ε; μηπως τρως γλυκακια κυρια μου;Καλο θα ηταν να πας για το μάτι μη χειροτερέψει!

Κλεοπάτρα τη θεωρω απο τις πιο καλες κρεμες!Τη βαζω στην περιοχη της κοιλιας και τα πλαγια!Αν θες τη βαζεις και σε γλουτους!Παλιοτερα την εβαζα και στηθος αλλα τωρα πηρα την Fissan!

Μαρίνα χαιρομαι που ειναι καλυτερα ο λαιμος σου!

Αννα ωραίο το μαθημα ε;μπραβο κοριτσάκι μου!Καλοριζικο το δωματιάκι να το χαρει το μπεμπάκι!Περιμένουμε φωτο! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 6 654316

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Rinoula έγραψε:Χρυσα ως ποτε θα δουλευεις; Οι σταγονς που βσζεις δ σε βοηθανε;

Ρια θολουρες και δάκρυα, τσιμπλες (μπλιαχ) και πρηξιμο! Για πόσον καιρο θα κανεις αυτη τη διατροφη;

Τη Δευτέρα είναι το ραντεβού μας! Προς το παρών κ μέχρι να με δει μου απαγόρεψε τελείως τη ζάχαρη!

riakibeboulis

riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Rinoula έγραψε:Χρυσα ως ποτε θα δουλευεις; Οι σταγονς που βσζεις δ σε βοηθανε;

Μεχρι να γεννησω μουπε να τρωω ετσι...!

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Έχω ακούσει τα καλύτερα για την prevestria Ιωάννα! Δεν την έχω χρησιμοποιήσει ακόμα,περιμένω να μου τελειώσει αυτή που έχω. Βάζω σχεδόν παντού: στήθος,κοιλιά,μέση,γλουτούς,γοφούς και προσαγωγούς!!! υπερβολική;;;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κλεοπατρα καλα κανεις!Εγω ειμαιι τεμπελα!

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι ωραία που κάνεις μαθήματα Άννα! Εμένα δε θέλει ο δικός μου να κάνω,το θεωρεί περιττό..τέσπα άντρες,τι να πείς! Πάντως θεωρώ ότι βοηθάνε, δεν ξέρω κατά τη διάρκεια του τοκετού,κατά πόσο κάποια γυναίκα είναι σε θέση να τα τηρήσει, αλλά τουλάχιστον όσων αφορά το θηλασμό κ τη φροντίδα του μωρού, σίγουρα βοηθάνε και προσφέρουν κ αίσθημα ασφάλειας στις μέλλουσες μανούλες.

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια SOS
Έχω απο χθες κάτι πινακίδα μικρά όμως σαν πόνους περιόδου μπροστά χαμηλα στη κοιλια κ πίσω στη μέση ... Τι ειναι ;;;;;;
Γιατρο έχω 20 του μηνός ...

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Κλεοπατρα καλα κανεις!Εγω ειμαιι τεμπελα!

Cool

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σορυ πονακια

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xrysakoski έγραψε:Κορίτσια SOS
Έχω απο χθες κάτι πινακίδα μικρά όμως σαν πόνους περιόδου μπροστά χαμηλα στη κοιλια κ πίσω στη μέση ... Τι ειναι ;;;;;;
Γιατρο έχω 20 του μηνός ...

Χρύσα κ εγώ το παθαίνω που κ που ακόμα κ τώρα, με πιάνει χαμηλά σα πόνος περιόδου,όπως κ το πάθαινα κ στο πρώτο τρίμηνο. Συνήθως το παθαίνω πλέον μόνο όταν κουραστώ πολύ, καλύτερα όμως να τηλ στο γιατρό σου. Δε νομίζω να είναι κάτι ανησυχητικό.

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kleopatra1981 έγραψε:Τι ωραία που κάνεις μαθήματα Άννα! Εμένα δε θέλει ο δικός μου να κάνω,το θεωρεί περιττό..τέσπα άντρες,τι να πείς! Πάντως θεωρώ ότι βοηθάνε, δεν ξέρω κατά τη διάρκεια του τοκετού,κατά πόσο κάποια γυναίκα είναι σε θέση να τα τηρήσει, αλλά τουλάχιστον όσων αφορά το θηλασμό κ τη φροντίδα του μωρού, σίγουρα βοηθάνε και προσφέρουν κ αίσθημα ασφάλειας στις μέλλουσες μανούλες.

Κλεοπάτρα είναι ακριβώς όπως το λες! Αυτό το αίσθημα ασφάλειας... Έτσι ένιωσα εχθές!! Και θα ξαναπώ ότι αυτές οι γυναίκες είναι εξαιρετικές....

Χρύσα μου πάρε τον γιατρό σου καλύτερα. Μήπως σου αυξήσει το μαγνήσιο.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χρυσα παρε τον γιατρο σου!

katerinalb

katerinalb
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα φιλενάδες μου..
Φτάσατε στην 7-8 σελίδα κι εγώ ακόμα ούτε με γεια το θεματάκι δεν είπα..

Ρινούλα τέλεια τα νέα από τον γιατρό..τώρα μόνο τα ματάκια να γίνουν καλά και όλα σούπερ..

Αννούλα μπράβο που κάνεις μαθήματα..για πες κανένα κόλπο για τον ύπνο και σε μας που έχουμε γίνει ζόμπι Shocked

Εγώ κρέμα χρησιμοποιώ fissan mama...γενικά αγαπώ fissan Respect
Μακάρι να υπήρχε και fissan για τις καούρες...αχαχα

Κορίτσια ο δικός μου έχει αρχίσει το παραλήρημα...και τι θα κάνει όταν σπάσουν τα νερά..και πως θα με κουβαλήσει..και να βάλει τη βαλίτσα τώρα στο αμάξι να είμαστε έτοιμοι..και που θα παρκάρει για να με πάει στην κλινική...έχει τοοοοοση πλάκα..Τους τελευταίους 8 μήνες με έπρηζε να είναι μέσα την ώρα του τοκετού και τώρα θέλει λέει να είναι έξω και να καπνίζει..μάλιστα θα μου δώσει και 2 αντιστρές μπαλίτσες λέει για να ζουλάω και να μη χρειάζομαι τον ίδιο...χαχαχα

Χρύσα μου μήπως να έπαιρνες τον γιατρό ένα τηλέφωνο να τον ενημερώσεις?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις