Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
35 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 35 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΟΥ!!

ΑΝΤΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΩΡΑ ...

ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΕΤΣΙ ΚΙΑΛΛΙΩΣ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΠΟΝΟΙ ΔΗΛ. ΜΕ ΟΡΟ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ 35 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΙΟ ΘΕΜΑ....ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ....ΕΣΥ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ?ΠΕΡΠΑΤΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΞΑΠΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΙΣΑΙ ΣΟΥΠΕΡ...ΘΑ ΒΓΕΙ Κ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 31 417472 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 31 417472 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 31 417472 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 31 417472 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 31 417472
ΣΕ ΟΛΕΣ...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσια!Τι κανετε;

Ρια Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 31 417472

Μαρινα τι κανεις;

Ρινουλα καλα αποτελεσματα στο ντοπλερ!Περιμενουμε νεα σου!

Βανα ουτε εμενα πιστευω πως θα μου αρεσε αυτη η ταινια! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 31 911307

Αννουλα κι εδω πολυ χαλια καιρος!Αν δεν τρεφεται καλα ισως υπαρχει θεμα με την ωριμανση του πλακουντα!Ακομα και καισαρικη να χρειαστει να κανεις δεν εγινε και κατι...το αποτελεσμα μετραει αρκει να μην κινδυνευσει το μωρακι σου!

Κλεοπατρα το η αγαπη ερχεται στο τελος ειναι ταινια; αντε!

Λια μιλα με τον γιατρο σου!

Χρυσα Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 31 35468

Κοριτσια εχω τρεμουλο απο τα χαπια γι αυτο συγχωρεστε μου το πως γραφω!Σημερα δεν μπορουσα να ξυπνησω γιατι ειχα επισκεψη χθες μεχρι τις 2μιση... Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 31 654655 ελεος πια!
Ο γιατρος χθες μου ειπε πως η μικρη μεσα σε 5μερες πηρε 300γρ. Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 31 654316 Απεδωσε η διατροφη κι ειμαστε 2300 τωρα!Επισης ξετυλιχτηκε cyclops αλλα να πω την αληθεια δεν ξερω για οσο!Απο συσπασεις φουλ...ειμαστε σε δυσκολο σημειο τωρα ουτε να αυξησουμε τα χαπια μπορουμε ουτε να τα μειωσουμε!Μολις τα κοψω σπασαν τα νερα στο τσακ μπαμ...Για το καλο του μωρου καισαρικη μαλλον μετα τις 37εβδ. εκτος απροοοπτου!

Marina P.

Marina P.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σου, Ιωάννα μου! Μεγάλωσε η μικρή σου! Μπράβο! Κοντεύει ο καιρός, μετά τις 37 εβδομάδες ,θα είναι μια χαρά η μικρή σου!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marina P. έγραψε:Γειά σου, Ιωάννα μου! Μεγάλωσε η μικρή σου! Μπράβο! Κοντεύει ο καιρός, μετά τις 37 εβδομάδες ,θα είναι μια χαρά η μικρή σου!

Μακαρι να παει κανα 3κιλο η ψυχουλα!Ναι κοντευει ο καιρος για ολες μας!Αχ!Δεν το πιστευω!Εσυ τι κανεις;

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας, πριν λιγο γυρισαμε.

Ολα καλα με τον μπεμπη, εφτασε τα 2 κιλα και κατι λιγα. Ο πλακουντας ανεβηκε κανονικα πια και εχουμε επιτελους το κεφαλι κατω. Μπορει να ξαναλλαξει μου ειπε ο γιατρος αλλα ειναι σπανιο. Οι μετρησεις ντοπλερ επισης πολυ καλες. Να πινω λιγο περισσοτερο νεο μου είπε αλά αμνιακο υγρο φυσιολογικο εγραψε οποτε ενταξει ειμστε. Όλα καλα λοιπον.

Ιωάννα μπραβο για το βαρος! Ενταξει, λιγο εμεινε μεχρι τις 37 εβδομαδες! ¨ολα θα πανε τελεια!

Λια πώς εισαι;

Βανα ισως αν δεν ημουν εγκυος να μου αρεσε, αλλά τωρα δεν μπορω να σκεφτομαι και πολύ...

Μαρινα, Κλεοπατρα καλησπερα! Smile

Ρωτησα και για τις τιμες του μαιευτηριου αλλά θ σας τα γαψω μετα γιατι τωρα πρεπει να φτιαξω το ψωμακι και να παμε να παρουμε τη μικρη απο το σχολειο!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rinoula έγραψε:Γεια σας, πριν λιγο γυρισαμε.

Ολα καλα με τον μπεμπη, εφτασε τα 2 κιλα και κατι λιγα. Ο πλακουντας ανεβηκε κανονικα πια και εχουμε επιτελους το κεφαλι κατω. Μπορει να ξαναλλαξει μου ειπε ο γιατρος αλλα ειναι σπανιο. Οι μετρησεις ντοπλερ επισης πολυ καλες. Να πινω λιγο περισσοτερο νεο μου είπε αλά αμνιακο υγρο φυσιολογικο εγραψε οποτε ενταξει ειμστε. Όλα καλα λοιπον.

Ιωάννα μπραβο για το βαρος! Ενταξει, λιγο εμεινε μεχρι τις 37 εβδομαδες! ¨ολα θα πανε τελεια!

Λια πώς εισαι;

Βανα ισως αν δεν ημουν εγκυος να μου αρεσε, αλλά τωρα δεν μπορω να σκεφτομαι και πολύ...

Μαρινα, Κλεοπατρα καλησπερα! Smile

Ρωτησα και για τις τιμες του μαιευτηριου αλλά θ σας τα γαψω μετα γιατι τωρα πρεπει να φτιαξω το ψωμακι και να παμε να παρουμε τη μικρη απο το σχολειο!

Μπραβο κουκλα μου!Τελεια τα νεα σας!!!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 31 604962 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 31 604962
Με το καλο τωρα να ερθει το αγορακι σας!

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ 100/100 ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΝΑ 4 ΚΙΛΟ?ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΕΙΣΤΕ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΙ ΕΣΥ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΕ ΚΙΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Κ ΑΥΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΟΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ.......

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΡΙΝΟΥΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 31 215994 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 31 215994 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 31 215994 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 31 215994 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 31 215994

ΑΝΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ!!!!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysakoski έγραψε:ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ 100/100 ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΝΑ 4 ΚΙΛΟ?ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΕΙΣΤΕ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΙ ΕΣΥ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΕ ΚΙΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Κ ΑΥΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΟΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ.......

Χρυσα μου με αγχωνει το βαρος γιατι αν ειναι ενα μωρο κοντα στο 2κιλο αν γεννηθει με το βαρος που ενδεχομενως θα χασει θα χρειαστει θερμοκοιτιδα!Επισης ενα πιο μεγαλο μωρο δεν ειναι τοσο ευαλωτο σε ασθενειες κλπ!Τελος με προβληματιζει αν παιρνει το βαρος που πρεπει για τη βδομαδα που ειναι αλλιως κατι τετοιο μπορει να σημαινει προωρη γηρανση του πλακουντα ή καποιο αλλο προβλημα στην αναπτυξη του!

xrysakoski

xrysakoski
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΑΝ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Κ ΑΝ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ?
ΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΥ ΕΙΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ Κ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΚΙΛΑ ΟΠΟΤΕ???
ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 100/100 ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ξερω πολυ καλα οτι δεν ειναι 100% ακριβεις οι μετρησεις του υπερηχου κι οτι υπαρχει συν πλην αποκλιση!
Οσο για τον πλακουντα στη γ επιπεδου ειδαμε οτι δεν εχει θεμα!Αλλα το ανεφερα σαν ενα παραδειγμα που μπορει να μην παιρνει βαρος ενα μωρακι στην κοιλια!Μπορει να υπαρχουν χιλιαδες αλλοι λογοι...και πιστεψε με εχω δει πολλα!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλλα τα 2300 τωρ ειναι ενταξει, δεν ειναι;

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπράβο βρε κορίτσια!! Ολα τα μωρά πάνε μια χαρά και έχουν μπει στην τελική ευθεία!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rinoula έγραψε:Αλλα τα 2300 τωρ ειναι ενταξει, δεν ειναι;

ναι κοριτσακι μου πλησιαζουμε το μεσο ορο πια!Δε μου ειπε ο γιατρος οτι εχουμε προβλημα αλλα οτι ειναι καλο να αυξησουμε το βαρος του μωρου!Ανησυχω κι εγω γιατι θελω το καλυτερο γι αυτην!Να σημειωσω οτι τα στατιστικα του γιατρου ειναι απο το fetal medicine foundation κι οχι δικα του!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πρεπει να εισαι παντως πανω ή πολύ κοντα στο μεσο ορο γιατι η κορη μου 1 εβδμαδα μετα απο αυτη που εισαι τωρα, 35 και 3, μου τη βγαλανε 2500 και γεννηθηκε 3300 ακριβως στο μεσο ορο, στις 40 εβδομαδες. Οποτε ειστε πολυ καλα!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rinoula έγραψε:Πρεπει να εισαι παντως πανω ή πολύ κοντα στο μεσο ορο γιατι η κορη μου 1 εβδμαδα μετα απο αυτη που εισαι τωρα, 35 και 3, μου τη βγαλανε 2500 και γεννηθηκε 3300 ακριβως στο μεσο ορο, στις 40 εβδομαδες. Οποτε ειστε πολυ καλα!

τωρα ναι κοριτσακι μου!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:
Rinoula έγραψε:Πρεπει να εισαι παντως πανω ή πολύ κοντα στο μεσο ορο γιατι η κορη μου 1 εβδμαδα μετα απο αυτη που εισαι τωρα, 35 και 3, μου τη βγαλανε 2500 και γεννηθηκε 3300 ακριβως στο μεσο ορο, στις 40 εβδομαδες. Οποτε ειστε πολυ καλα!

τωρα ναι κοριτσακι μου!

Γιατι μου χαθηκε το κουμπι απαντηση;;

Μπραβο Ιωαννα μου! Συμφωνω ότι οσο πιο πολύ βαρος, τοσο το καλυτερο, σε λογικα και υγιη πλαισια βεβαια.

Λοιπον τιμες Ρεα με ΕΟΠΥΥ για οποια ενδιαφερεται.

Φυσιολογικος τοκετος 3 ημερες
Τρικλινο 900 ευρω
Οικονομικο δικλινο 1300
Δικλινο superior 1800

Καισαρικη 4 μερες
Τρικλινο 1000
Οικονομικο δικλινο 1650
Δικλινο superior 2500

Συμπεριλαμβανεται η αναισθησια.
Σε αυτα προσθετουμε ΦΠΑ 13%

Αν θελετε γραφω και τα μονοκλινα και σουιτες.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ..
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ Κ ΕΓΩ..ΕΧΘΕΣ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΧΑΝΩ ΥΓΡΑ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΠΙΕΡΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΩΡΑ..ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΕΠΑΦΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 37Η Κ 11 ΜΑΡΤΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΕΙΝΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ..ΕΙΔΩΜΕΝ!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ..
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ Κ ΕΓΩ..ΕΧΘΕΣ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΧΑΝΩ ΥΓΡΑ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΠΙΕΡΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΩΡΑ..ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΕΠΑΦΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 37Η Κ 11 ΜΑΡΤΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΕΙΝΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ..ΕΙΔΩΜΕΝ!!

Ενταξει αρα στασιμη η κατασταση. Αντιβιωση συνεχιζεις;
Δες απο πανω, εγραψα τις τιμες του Ρεα

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρινουλα ουτε εγω εχω το απαντηση απο το πρωι!Απο οτι εδα εγινε θεμα και στο τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη!Γι αυτο προσπαθω βρε Ρινουλα και παρεξηγουμαι...οχι να γινει 5κιλα αλλα να περασει τα 2,5 να ειναι παιδακι οχι γατακι!Μια χαρα οι τιμες!

Τονια πως εισαι; περναει ο καιρος ε; με την αντιβιωση τι κανεις;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ..Η ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΕΛΟΣ..ΑΜΗΝ!!!ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΑΛΛΟ..ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΝΑΜΗΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ..ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΕΣ Shocked Shocked Sad Sad ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ Κ ΕΝΙΩΘΑ ΛΕΣ Κ ΚΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ...

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ..ΤΙ ΚΑΛΑ!!
ΡΙΝΟΥΛΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΝΙΑ??ΤΟ ΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΣΩ Shocked

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τονια μου σε ευχαριστω!Επιτελους τελος η αντιβιωση!Οσο για επαφες εμας μας ειπε απο την αρχη οχι... Embarassed

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ..Η ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΕΛΟΣ..ΑΜΗΝ!!!ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΑΛΛΟ..ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΝΑΜΗΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ..ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΕΣ Shocked Shocked Sad Sad ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ Κ ΕΝΙΩΘΑ ΛΕΣ Κ ΚΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ...

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ..ΤΙ ΚΑΛΑ!!
ΡΙΝΟΥΛΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΝΙΑ??ΤΟ ΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΣΩ Shocked

Ναι το Ρεα ειναι πιο φτηνο. Μια χαρα, με βολευει, χεχε!!
Η κουνια ξερω πώς ειναι, ειναι ιδια με της κορης μου. Δεν τη στησαμε ακομα γιατι θα μπει στο δωμάτιό μας και ειναι νωρις για να κλεισει τοσο ο χωρος.

Προσεχε Τονια και μην περπατας πολυ!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Τονια μου σε ευχαριστω!Επιτελους τελος η αντιβιωση!Οσο για επαφες εμας μας ειπε απο την αρχη οχι... Embarassed

ΧΑΧΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ..ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΥΓΡΩΝ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΣ Κ ΤΥΧΟΝ ΣΠΑΣΠΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ..ΛΕΣ??Η ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ??ΠΑΝΤΩΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5ΛΕΠΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ..

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΤΕ...ΕΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΠΟΛΥ ΣΕ ΝΟΡΜΑΛ ΔΗΛ ΠΛΑΙΣΙΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Κ ΑΛΛΛΟ Κ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ?ΟΤΑΝ ΣΠΑΝΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ?ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις