Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
25 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 25 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

mama_t_mpempi

mama_t_mpempi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Very Happy καπκεικς???
γεννάω με ραντεβού... οπότε δεν θα είναι δύσκολο να τα φτιάξω.... βλακεία???

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama_t_mpempi έγραψε: Very Happy καπκεικς???
γεννάω με ραντεβού... οπότε δεν θα είναι δύσκολο να τα φτιάξω.... βλακεία???

πολυ ωραια ιδεα!Σκεφτεσαι να τα στολισεις; με βουτεροκρεμα και γαλαζια τρουφα ή χρωματιστη!Η ζαχαροπαστα και να κοψεις σχεδιο γαλαζιο καροτσακι! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 38 215994

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχχχχχχ ζήλεψα!!!Θέλω κι εγώ!!!!Αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι που να τρώγεται!!!Δεν ξέρω πότε θα γεννήσω!!!Μη στείλω και κανέναν άδικα!!!Ιωάννα ξέχασα να σε ρωτήσω...θα κάνεις καισαρική τελικά??Γιατί??

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annoyla έγραψε:Αχχχχχχ ζήλεψα!!!Θέλω κι εγώ!!!!Αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι που να τρώγεται!!!Δεν ξέρω πότε θα γεννήσω!!!Μη στείλω και κανέναν άδικα!!!Ιωάννα ξέχασα να σε ρωτήσω...θα κάνεις καισαρική τελικά??Γιατί??

ναι καισαρικη θα κανω!Πρωτα απο ολα λογω συσπασεων!Μολις σταματησω τα χαπια εσπασαν τα νερα και δεν εχω και κανεναν μεγαλο τραχηλο!Επισης εχω ενα ινομυωμα που ελπιζω να το αφαιρεσει τωρα, εχω δικερο μητρα...ειναι πολλα τα θεματακια που προκυπτουν!

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Α μάλιστα!!!Έχετε κανονίσει ημερομηνία ή όχι ακόμα??

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
annoyla έγραψε:Α μάλιστα!!!Έχετε κανονίσει ημερομηνία ή όχι ακόμα??

Να παρω μια βδομαδα απο το μηνα μου σιγουρα!

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια!! Και εγω ετοίμασα κεράσματα για την δουλειά του άντρα μου και της μαμάς μου. Και επειδή δεν ξέρω ποτε θα γεννήσω αγόρασα απο makro σοκολάτες lacta τις μικρές, τις τύλιξα σε γαλάζιο γκοφρέ χαρτί σαν καραμέλες με λευκές κορδέλες στην άκρη και τύπωσα και αυτοκόλλητα it's a boy. Ετοιμα τα κεράσματα!!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 38 328109

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βανα πολυ ωραια ιδεα! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 38 50580

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλά Ιωάννα μου μπροστά στα δικά σου που φτιάχνεις τα δικά μου είναι πταίσματα!! Μακάρι να μπορούσα να βάλω φωτό!! Απλά ήθελα κατι διαφορετικό απο τα κλασσικά γλυκά που δώσαμε όταν γέννησα τον 1ο γιο. Αλλά με περιορίζει το γεγονός ότι δεν ξέρω πότε θα γεννήσω!!

katerinalb

katerinalb
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου..
Πως είστε?

Εγώ 2 μέρες τώρα πονάω πάρα πολύ..ανοίγει η λεκάνη προφανώς και η μέση με πεθαίνει..
Εχω και κάτι χαζές αναγούλες..αμάν πια..

Ιωάννα πολύ όμορφες οι ιδέες σου να φτιάξεις τόσα πραγματάκια..εγώ πάλι είμαι της άλλης πλευράς..ελπίζω να μην έρθει και πολύς κόσμος στην κλινική..θέλω ησυχία..και στο σπίτι έχω ενημερώσει πως θα δεχτούμε επισκέψεις αφού σαραντίσουμε και μετά..έχω ακούσει και δει τόσα πολλά και έγινα πολύ φοβιτσιάρα με αυτό το θέμα..

Στο θέμα των ξεφλουδισμένων θηλών κι εγώ το έπαθα πριν μια εβδομάδα..έκανα μπανάκι και έβαλα λίγο purelan και στρώσανε αμέσως..μαγική κρεμούλα Very Happy

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NERAIDA_4 έγραψε:Καλά Ιωάννα μου μπροστά στα δικά σου που φτιάχνεις τα δικά μου είναι πταίσματα!! Μακάρι να μπορούσα να βάλω φωτό!! Απλά ήθελα κατι διαφορετικό απο τα κλασσικά γλυκά που δώσαμε όταν γέννησα τον 1ο γιο. Αλλά με περιορίζει το γεγονός ότι δεν ξέρω πότε θα γεννήσω!!

Ναι σιγα!Απλα εχω χρονο και τον εκμεταλλευομαι! Φωτο γιατι δεν μπορεις να ανεβασεις; Ουτε κι εγω ξερω ακομα ποτε γενναω ακριβως αλλα υπαρχουν τοσα γλυκα που διατηρουνται για μερες χωρις να εχουν θεμα!

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ειναι απαραιτητα τα κερασματα η το κανετε επειδη εσεις το θελετε?να ξερω αν εινι να ψαχτω???? clown

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατερινα ουτε εμενα μου αρεσει η βαβουρα αλλα αφου δεν υπαρχει περιπτωση να την αποφυγω ειπα να την απολαυσω! Razz Razz
Για τους πονους στη μεση ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι συσπασεις!Κι οντως μπηκα καρδιοτοκογραφο κι εκανα 50αρες ανα 5λεπτο!Ασε!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
antoniaeua έγραψε:ειναι απαραιτητα τα κερασματα η το κανετε επειδη εσεις το θελετε?να ξερω αν εινι να ψαχτω???? clown

Κοριτσακι μου οταν ερθουν στο μαιευτηριο κατι πρεπει να κερασεις για το καλο!Οι επιπλεον φαμφαρες ειναι δικη μου τρελα!Τα θελω ολα ομορφα!Συνηθως εχω δει που κερνανε γλυκακια απο ζαχαροπλαστειο...

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
α οκ αρα κατι χρειαζετε να εχω..καλα δεν θα σασω κ πολυ θα το φροντισει αυτο η μαμα μου κ καλος μου..καποιος αλλς...δεν εχω την ιδια διαθεση..ασε που με τα γλυκα δεν τοχω μονο μπαρες κ μπισκοτα βρωμης κ τετοια@!!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχα!μπορει να σου φερουν κιολας δωρο καποιοι!

katerinalb

katerinalb
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
antoniaeua έγραψε:α οκ αρα κατι χρειαζετε να εχω..καλα δεν θα σασω κ πολυ θα το φροντισει αυτο η μαμα μου κ καλος μου..καποιος αλλς...δεν εχω την ιδια διαθεση..ασε που με τα γλυκα δεν τοχω μονο μπαρες κ μπισκοτα βρωμης κ τετοια@!!!!

Αντωνίτσα μην αγχώνεσαι για τα κεράσματα...όσοι έρθουν θα φέρουν και θα γεμίσεις γλυκάκια να κερνάς Wink

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
α τελεια κοριτσια μο σωστο κ αυτο.... Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 38 328109 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 38 328109 Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 38 328109

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Στην κατάσταση μας το τελευταίο πράγμα που πρέπει να μας αγχωνει είναι τα γλυκα!!! Very Happy

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εξαρταται πως το λες...εμενα με αγχωνουν , εμενα με αγχωνουν επειδη δενμπορω να φαω λογω ζαχαρου κ θελω τοοοοοοοσο πολυ.... Shocked

antoniaeua

antoniaeua
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσουδια σας καληνυχτιζω...για την ακριβεια δεν παω για υπνο παω βολτιτσα!!!τι καλα ...φιλια σε ολες..

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κοριτσια! Μαντεψτε.... ειμαι παλι αρρωστη! Μια εβδομαδα υγειας εφτασε νομιζω. Εχω πονους στους μυες και εκανα και πυρετο, μεχρι 38 αλλα με ντεπον. Τωρα ειμαι λιγο καλυτερα, πριν λιγο ήμουν λιωμα!

Κατερινα κι εγω δε θελω πολύ κοσμο, μονο φιλους αντε και μερικους κοντινους συγγενεις.

Ιωαννα εισαι χρυσοχερα!

Βανα καλησπερα!

katerinalb

katerinalb
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Aμάν βρε Ρινούλα...περαστικά σου κορίτσι μου..

Τυχερή Αντωνία..βολτίτσα..εγώ ακόμα συσπάσεις και δεν κουνιέμαι από τον καναπέ..

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέαρα κοριτσάκια!!!
Ρηνούλα μου άρρωστη πάλι??Περαστικά βρε κοριτσάκι...δύσκολος χειμώνας φέτος...κυκλοφορούν ένα σωρό ιώσεις!!
Εγώ δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ....διάρροια Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 38 679259 Τι έπαθα πάλι δεν ξέρω...ευτυχώς που δεν πονάω...στην κοιλιά τουλάχιστον!Γιατί γενικά δεν μπορώ να κάτσω...εμ μετά από τόσες φορές που πήγα τουαλέτα εύκολο είναι??

LiaS

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια...τι κάνετε???πως είσαστε σήμερα???δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω γιατί ξύπνησα με τρελή διάθεση για καθαριότητα!!!Θα σας διαβάσω πιο μετά...απλά ήθελα να ρωτήσω αν είχατε κάποιο νέο από την Τόνια...πώς είναι???

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις