Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
554 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 554 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα! Ευχαριστω για τα περαστικα. Αννα μηπως κατι σε πειραξε; Επιτελους ηλιος αλλα τι να το κανεις που ειμαι λιωμα;

riakibeboulis

riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια μου!! τι κανετε?? εεεε....δηλαδη καλησπερα τετοια ωρα ...απλα μολισ τσυπνησα η τεμπελω..... Embarassed

.....και δεν εχω μαγειρεψει τιποτα...χιχιχι! δεν πειραζει , μια ομελετουλα στα γρηγορα θα κανω μετα!

Ιωαννα μου τι ταλεντο!!! τι τελεια πραγματακια κανεισ??!!! Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 39 50580 !!! οσο για τισ καουρεσ , η γιαγια μου λεει οτι θαχει μαλλακι το μωρακι πολλα!!!!!! χιχι!!

Ρινουλα περαστικουλια σου καλη μου!! λογικο ειναι να κολλας συχνα ιωσουλεσ αφου η μικρουλα σου συναναστρεφεται με αλλα παιδακια και τωρα που ειμαστε πιο ευαλωτεσ κολλαμε..! υπομονουλα καλη μου!!!

αννουλα μου και εσυ διαρροια?? και εγω! απο εχθεσ! αλλα εμενα με πειραζουν τα γαλακτοκομικα ,εφαγα εχ8εσ και ...... καταλαβαινεισ... χιχιχιχ!!!

Καλημερα λια μου!! Very Happy

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αντωνία μου καλημέρα!Καλε για τα κεράσματα μην αγχώνεσαι!! Το ζάχαρο είναι μεγάλο θέμα ειδικά αν είσαι γλυκαντζού όπως εγώ. Πως πέρασες χθες στην βόλτα σου?
Ρινούλα περαστικά. Και εμένα ο μικρός μου είναι λίγο άρρωστος και τον κρατάω μακρια μου με νύχια και με δόντια.
Ουτε εγώ μαγείρεψα. Σήμερα είχα λίγο καφέ αίμα. Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 39 534787

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια μου!!

Μόλις σχολασα και έφερα λίγο το αυτοκίνητο για πλύσιμο! Σήμερα είμαι μόνη μου... Δηλαδή χωρίς άντρα, γιατί το βράδυ περιμένω να έρθουν οι φίλες μου από Θεσσαλονίκη εκ των οποίων η μια εκτελεί και χρέη κομμώτριας οπότε αύριο θα είμαι καινούρια!!!

Βρε Ρηνούλα μου περαστικά και πάλι.... Τι τράβηξες φέτος.... Όταν με το καλό έρθει το μωράκι σπίτι θα συνεχίσει η μεγάλη το σχολείο;

Βάνα πήρες τον γιατρό σου;;;

Αννούλα χωρίς να θέλω να σε βάλω σε σκέψεις κάπου διάβασα παλιότερα ότι η διάρροια στον ένατο είναι προμηνυμα...! Λες; Η έχεις κι άλλα συμπτώματα και τζάμπα χαίρομαι;;

riakibeboulis

riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καφε αιμα Βανα μου?? πηρεσ το γιατρο σου??κουραστηκεσ??
γλυκατζου κ εσυ νεραιδα ε???? εγω να δεισ!!!!!! βρασε μηλαρακια και βαλε ενω βραζουν μια κουταλια η και 2 ζαχαρουλα και 8α σου κοψει κατα πολυ την ορεξη για γλυκο χωρισ να ανεβασει πολυ ζαχαρο και κιλα!

γεια σου Αννα μου! Very Happy

riakibeboulis

riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αννουλα τελεια !! οταν φτιαξεισ το μαλλακι σου θα ανεβει και η διαθεση πιο πολυ!!! τελεια!!! Very Happy

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
riakibeboulis έγραψε:Αννουλα τελεια !! οταν φτιαξεισ το μαλλακι σου θα ανεβει και η διαθεση πιο πολυ!!! τελεια!!! Very Happy

Οχτώ μήνες την περιμένω να έρθει!!! Άστα! Θα κάνω επιτέλους ανταύγειες!! Θα με δει κούκλα η κόρη μου!

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι καλά που θα φτιάξεις το μαλλί σου!!
Βέβαια και τον πήρα. Να μην ανησυχώ μου είπε, μόνο αν γίνει κόκκινο ή έχω μεγαλύτερη ποσότητα να πάω για υπέρηχο.

just_Annoula

just_Annoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πρόσεχε και ξεκουράσου... Μήπως κουράστηκεςαυτές τις μέρες παραπάνω;

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
riakibeboulis έγραψε:καφε αιμα Βανα μου?? πηρεσ το γιατρο σου??κουραστηκεσ??
γλυκατζου κ εσυ νεραιδα ε???? εγω να δεισ!!!!!! βρασε μηλαρακια και βαλε ενω βραζουν μια κουταλια η και 2 ζαχαρουλα και 8α σου κοψει κατα πολυ την ορεξη για γλυκο χωρισ να ανεβασει πολυ ζαχαρο και κιλα!

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα βγηκα μεχρι τον Μουστάκα που έχει 20% εκπτωση. Αλλά αυτό.. Γλυκαντζού δε λες τιποτα!!Ευτυχως που δεν έχω ζάχαρο!! Νομίζω ότι είναι πολυ δύσκολο πράγμα το ζάχαρο. Πόσο νερό βάζεις για να βράσουν?

LiaS

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ιωάννα μου ποιά κρέμα βάζεις για τις θηλές??Εγώ δεν βάζω ακόμα αλλά δεν ξέρω ποιά να πάρω..Η κρέμα της Fissan που είδα οτι βάζεις κλεοπάτρα είναι καλή??

Χρύσα και εγώ θα φάω πολύ ποδαράκι λέμεεεε... Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 39 536304

Ρινούλα περαστικά σου...εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά αλλά και όποια άλλη εγκυούλα δεν αισθάνεται καλά...πολλές ιώσεις αυτό τον καιρό!!!

Νεράιδα πολύ καλή η ιδέα σου για τα κεράσματα...πειράζει αν την κλέψω??? Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 39 4872 ...τώρα πως αισθάνεσαι???πήρες τον γιατρό σου???

Αννούλα να έρθω και εγώ??? Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 39 4872 καλά να περάσετεεε

Μάθαμε κάτι νεότερο από την Τόνια???

Εγώ καθάρισα το σπιτάκι μας και ευτυχώς είχα φακίτσες από εχθές και φάγαμε οπότε γλίτωσα το μαγείρεμααα Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 39 328109 Α και να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην κοπέλα που κάνει τα όμορφα κεράσματα...ξέχασα ποια είναι Embarassed Respect Respect εγώ δεν το έχω με τίποτα όμως!!!!

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μου καλησπέρα σας Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! - Σελίδα 39 417472

Χάθηκα λίγο αυτές τις μέρες, και δεν έχω διαβάσει ακόμα τα τελευταία νέα σας. Θα τα μελετήσω τώρα Smile

Ελπίζω να είστε όλες καλά, και να μην έχω χάσει σπουδαία επεισόδια!

Θα τα ξαναπούμε σε λίγο Smile

LiaS

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Βρε κορίτσια μέχρι να σχολιάσω τα προηγούμενα γράψατε άλλα τόσα!!! που να προλάβω η καψερή με σας τις πολυλογούδες?????

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
LiaS έγραψε:Βρε κορίτσια μέχρι να σχολιάσω τα προηγούμενα γράψατε άλλα τόσα!!! που να προλάβω η καψερή με σας τις πολυλογούδες?????
Βεβαίως και να την κλέψεις!! Το κόστος χωρίς τα τυπώματα μιας και τα έκανα στον εκτυπωτή μου ήταν στα 0,34 η κάθε σοκολάτα με το γκοφρέ,τις κορδέλες και τα αυτοκόλλητα. Γκοφρέ γαλάζιο και λευκές κορδέλες πήρα απο τα jumbo. Σοκολάτες όπως είπα απο τα makro

riakibeboulis

riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
NERAIDA_4 έγραψε:

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα βγηκα μεχρι τον Μουστάκα που έχει 20% εκπτωση. Αλλά αυτό.. Γλυκαντζού δε λες τιποτα!!Ευτυχως που δεν έχω ζάχαρο!! Νομίζω ότι είναι πολυ δύσκολο πράγμα το ζάχαρο. Πόσο νερό βάζεις για να βράσουν?

μπα,δεν νομιζω ναναι απο αυτο.. ισωσ συνολικη κουραση ημερων.. τα μηλαρακια να σκεπαστουν με νερο συν ακομα 3 δαχτυλα νερο! βαλε και κανελιτσα!

riakibeboulis

riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
NERAIDA_4 έγραψε:

μπα,δεν νομιζω ναναι απο αυτο.. ισωσ συνολικη κουραση ημερων.. τα μηλαρακια να σκεπαστουν με νερο συν ακομα 3 δαχτυλα νερο! βαλε και κανελιτσα!

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
όχι βρε φιλενάδα...την κανέλλα θα την αποφύγω. Πολλές καούρες!! Μοιάζει με τα μηλα ψητά?

riakibeboulis

riakibeboulis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="NERAIDA_4"]
LiaS έγραψε:Βρε κορίτσια μέχρι να σχολιάσω τα προηγούμενα γράψατε άλλα τόσα!!! που να προλάβω η καψερή με σας τις πολυλογούδες?????
Βεβαίως και να την κλέψεις!! Το κόστος χωρίς τα τυπώματα μιας και τα έκανα στον εκτυπωτή μου ήταν στα 0,34 η κάθε σοκολάτα με το γκοφρέ,τις κορδέλες και τα αυτοκόλλητα. Γκοφρέ γαλάζιο και λευκές κορδέλες πήρα απο τα jumbo. Σοκολάτες όπως είπα απο τα makro[/q

Τελεια ιδεααα και ευκολη!!!!!!!!!!!!!!!

ναι μοιαζει με τα ψητα μηλα!σου κανει καουρα η κανελιτσα?? ε,τοτε καλα θα κανεισ που δεν θα βαλεισ!

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κούκλες!!!Τι κάνετε???Εγώ είμαι κάπως καλύτερα....ελπίζω να μη με ξαναπιάσει γιατί δεν αντέχεται!!!!Αννούλα μου και εγώ κάπου το χω διαβάσει αυτό με τη διάρροια....μακάρι αλλά δεν το βλέπω...!!Γαστρεντερίτιδα είπε ο γιατρός!!Σήμερα μόνο λαπά και φρυγανίτσες και αν δεν περάσει να πάω αύριο να βάλω ορό!Μακάρι να μη χρειαστεί!!!
Για το νοσοκομείο λέω να κάνω ζαχαρωτά και να τα βάλω σε ξυλάκια σαν γλυφιτζούρια!!!Πιστεύω θα προλάβω!!!

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ουφ...τα διάβασα όλα!Πολύ πάρλα έπεσε τις τελευταίες μέρες!!!!!!!!!!!!

Αντωνία μου να ζήσετε και τώρα πια με το καλό και το μωράκι σας, να έρθει να συμπληρώσει την όμορφη οικογένεια σας Smile

Ελπίζω η Τόνια να μην ταλαιπωρηθεί περισσότερο. Όλα να πάνε καλά και γι'αυτή και για τη μικρή της!

Βλέπω όλες σκέφτεστε τα κεράσματα για τη γέννα. Καλά για την Ιωάννα δεν το συζητάμε - μεγάλη χρυσοχέρα! Κι εγώ επειδή δεν ξέρω πότε θα γεννήσω δεν έχω σκοπό να μπω σε ταλαιπωρία. Σε λίγο καιρό θα ενημερώσω την κοπέλα που μου έκανε τα γλυκά για το πάρτυ να με έχει στα υπόψη της, και όταν δούμε ότι φτάνει η ώρα θα μου φτιάξε μπισκοτάκια με ζαχαρόπαστα. Θα πάρουμε και κανένα κέρασμα από ζαχαροπλαστείο και φτάνει. Πάντως κι εγώ ελπίζω να μην μαζευτεί πολύ κόσμος στην κλινική, αλλά ούτε και τον πρώτο καιρό στο σπίτι. Θα έχω το μωρό μαζί μου, και θα είναι ταλαιπωρία να το πηγαινοφέρνω από το δωμάτιο στο θάλαμο και τούμπαλιν.

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα καλησπέρα κοριτσα΄κια μου!!!Τί μου κάνετε?Αχ πόσο μου λείψατε........
Δεν είχα υπολογιστή τόσες μέρες, χάλασε η κάρτα γραφικών κοιτάγαμε μήπως γλιτώσουμε τον καινούριο, τελικά δεν τον γλιτώνουμε και τώρα μέχρι να πάρουμε στήσαμε ένα παλιό της κουνιάδας μου!!!
Μόλις μπήκα, δε διάβασα τα νέα σας τώρα θα τα διαβάσω σιγά σιγά.....έχουμε γεννητούρια????????
Εγώ σχετικά καλά,σήμερα πήγα στο μαιευτήριο και μπήκα στον καρδιοτοκογράφο μου είπε ότι έχω κάτι αναιπαίσθητες συσπάσεις,γενικώς έχω βαρύνει αρκετά αλλά όλα καλά!!!!

sweetmami

sweetmami
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
riakibeboulis ποτε εχεισ πητ?

mama_t_mpempi

mama_t_mpempi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ σας διαβασα επιτελους ...
τι φοβερες ιδεες εχετε βρε κουκλες μου!θα ξεκινησω να ψαχνω μπας κ κανω τπτ ψαρωτικο γιατι ολη την ωρα μου λενε οτι θα ερθουν στο νοσοκομειο φιλοι και δν ξερω πως να τους αποφυγω....οποτε αφου δεν μπορω να κανω αλλιως ας το κανω σωστα χαχαχα
εδω ετοιμαζονται για μπειμπι σαουερ ... οποτε γενικως δν θα γλιτωσω τα πολλα πολλα...
θα χρειαστω κ ιδεες σας σε λιγες μερες.....

αχ μολις εφαγα λουκουμαδες με σοκολατα κ υποφερω απο ξινιλες...

jennia

jennia
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Προσπαθω να διαβάσω τα νέα σας....είναι τόσα πολλά τόσες μέρες που έλειψα!!!!
Χριστίνα να σου ζήσει το μωράκι σου!!!Με το καλό και στις υπόλοιπες κορίτσια!!

Απ' ότι ειδα η Αντωνία παντρεύτηκε....ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΑΣ!!!!!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την Τόνια και να μάθουμε καλά νέα σύντομα!

Κορίτσια πολλά φιλάκια σε όλες......

annoyla

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πού είσαι βρε Ζέννια??Σε πρόδωσε ο υπολογιστής ε??Όλα καλά??
Ραμόνα κι εγώ ήθελα baby shower αλλά τελικά άκυρο....δεν πρόλαβα!!!Εγώ θα κάνω τελικά murshmallows σε ξυλάκια σαν γλυφιτζούρια και θα κάνω και cake pops!!Θα έχει να πάρει σίγουρα και η μαμά κανένα γλυκάκι οπότε είμαστε οκ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις