951 Απ: Εγκυούλες Μαρτίου-Απριλίου 2013 - Νο7 !!!!!!! Σαβ Φεβ 23, 2013 3:10 am
Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα! Ευχαριστω για τα περαστικα. Αννα μηπως κατι σε πειραξε; Επιτελους ηλιος αλλα τι να το κανεις που ειμαι λιωμα;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
riakibeboulis έγραψε:Αννουλα τελεια !! οταν φτιαξεισ το μαλλακι σου θα ανεβει και η διαθεση πιο πολυ!!! τελεια!!!
Η αλήθεια είναι ότι σήμερα βγηκα μεχρι τον Μουστάκα που έχει 20% εκπτωση. Αλλά αυτό.. Γλυκαντζού δε λες τιποτα!!Ευτυχως που δεν έχω ζάχαρο!! Νομίζω ότι είναι πολυ δύσκολο πράγμα το ζάχαρο. Πόσο νερό βάζεις για να βράσουν?riakibeboulis έγραψε:καφε αιμα Βανα μου?? πηρεσ το γιατρο σου??κουραστηκεσ??
γλυκατζου κ εσυ νεραιδα ε???? εγω να δεισ!!!!!! βρασε μηλαρακια και βαλε ενω βραζουν μια κουταλια η και 2 ζαχαρουλα και 8α σου κοψει κατα πολυ την ορεξη για γλυκο χωρισ να ανεβασει πολυ ζαχαρο και κιλα!
γεια σου Αννα μου!
Βεβαίως και να την κλέψεις!! Το κόστος χωρίς τα τυπώματα μιας και τα έκανα στον εκτυπωτή μου ήταν στα 0,34 η κάθε σοκολάτα με το γκοφρέ,τις κορδέλες και τα αυτοκόλλητα. Γκοφρέ γαλάζιο και λευκές κορδέλες πήρα απο τα jumbo. Σοκολάτες όπως είπα απο τα makroLiaS έγραψε:Βρε κορίτσια μέχρι να σχολιάσω τα προηγούμενα γράψατε άλλα τόσα!!! που να προλάβω η καψερή με σας τις πολυλογούδες?????
NERAIDA_4 έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι σήμερα βγηκα μεχρι τον Μουστάκα που έχει 20% εκπτωση. Αλλά αυτό.. Γλυκαντζού δε λες τιποτα!!Ευτυχως που δεν έχω ζάχαρο!! Νομίζω ότι είναι πολυ δύσκολο πράγμα το ζάχαρο. Πόσο νερό βάζεις για να βράσουν?riakibeboulis έγραψε:καφε αιμα Βανα μου?? πηρεσ το γιατρο σου??κουραστηκεσ??
γλυκατζου κ εσυ νεραιδα ε???? εγω να δεισ!!!!!! βρασε μηλαρακια και βαλε ενω βραζουν μια κουταλια η και 2 ζαχαρουλα και 8α σου κοψει κατα πολυ την ορεξη για γλυκο χωρισ να ανεβασει πολυ ζαχαρο και κιλα!
γεια σου Αννα μου!
NERAIDA_4 έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι σήμερα βγηκα μεχρι τον Μουστάκα που έχει 20% εκπτωση. Αλλά αυτό.. Γλυκαντζού δε λες τιποτα!!Ευτυχως που δεν έχω ζάχαρο!! Νομίζω ότι είναι πολυ δύσκολο πράγμα το ζάχαρο. Πόσο νερό βάζεις για να βράσουν?riakibeboulis έγραψε:καφε αιμα Βανα μου?? πηρεσ το γιατρο σου??κουραστηκεσ??
γεια σου Αννα μου!
Βεβαίως και να την κλέψεις!! Το κόστος χωρίς τα τυπώματα μιας και τα έκανα στον εκτυπωτή μου ήταν στα 0,34 η κάθε σοκολάτα με το γκοφρέ,τις κορδέλες και τα αυτοκόλλητα. Γκοφρέ γαλάζιο και λευκές κορδέλες πήρα απο τα jumbo. Σοκολάτες όπως είπα απο τα makro[/qLiaS έγραψε:Βρε κορίτσια μέχρι να σχολιάσω τα προηγούμενα γράψατε άλλα τόσα!!! που να προλάβω η καψερή με σας τις πολυλογούδες?????
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης