51 Απ: Πως ερωτευτηκαμε τους αντρες μας? Δευ Φεβ 11, 2013 3:47 am
xrisili
Η ψυχή της παρέας!
ΤΟ "σε 6 μήνες λογοστεθήκαμε" ήταν πιο πάνω αλλα απο την βιασύνη καταλαβαίνετε"
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
katnik75 έγραψε:
ΕΦΑΚΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
vetaki..! έγραψε:
εφακι πολυχρονος ο αντρουλης σου κ να σας ζησει η μικρη σας!!!
Alexandra23 έγραψε:e as grapsw k egw thn dikia mou istoria agaphs 15 egw 25 autos.egw drama autos krhth spoudaze.gnwristhkame mesw enos chat pou uphrxe tote sta kinhta.ekeinh thn peiodo egw empaina polu se auta me tis files mou k kaname TO xavale!!!e mia mera mpika monh mou k kapws apogohteumenh apo ena flertaki pou eixa ekeinh thn epoxh,graftika me to onoma filenada k ksafnika vlepw to onoma amstel.na sas pwthn alitheia den thumamai poios esteile prwtos mnm apo tous duo mas.exei k 8 xronia apo tote!!tespa milisame eipame tis hlikes mas k opws htan fusiko den mas phge o nous na kanoume kati me tetoia diafora...alla milousame kathe mera antallaksame kinhta k tou eixa pei oti thelw na eimaste filoi oti xreiazomai enan filo na me sumvouleuei!!vlakeies xaxaxa!!!ela omws pou o kairos pernouse k emeis kathe mera milousame me mhnumata sto thl....k siga siga katalavame oti enw exoume diafora hlikias sumvadizoun ta thelw mas k tairiazoume se polla.egw hmoun k polu wrimh gia thn hlikia mou kamia sxesh me ta perissotera 15xrona.wspou htan na paei strato sthn voreia ellada k eipame na vrethoume.irthe drama me to pou ton eida eipa mesa mou opa!!!edw eimaste....thn epomenh mera filithikame gia prwth fora k apo tote eimaste axwristoi.erxotane panta na me dei ta savatokuriaka ekane dromo 300 xiliometra mono na me dei 5 wres k efeuge sto kapaki pisw...kapoia stigmh k enw o xronos pernouse etsi apoluthike alla parathse th sxolh sthn krhth k emen orestiada apo kei pou katagetai kiolas...4 xronia apostashs me klammata me thusies tou k thusies mou gia na vlepomaste...wspou meta to iek pou phga duo xronia anakoinwnw sthn oikogeneia oti fevgw den paei allo den mporw na exw allo makria mou ton antra ths zwhs mou.varethika na pairnw ta trena k na eksafanizomai gia mia mera!ton ithela kathimerina mazi mou na ton zw!!!tespa fasaries polles opws katalavainete sthn oikogeneia,klammata egw eixame ginei axtarmas.omws phga...zhsame mazi ekei 3 xronia.arravwniastikame kiolas k pernoume ksafnika thn apofash na erthoume germania pou einai ta petherika mou edw k na analavoume to magazi.kaname politiko pros to paron.ta pragmata twra me tous goneis einai kala alla genika exoun ginei polla k oi duo meries oikogeneiwn einai xalia...klamma k giauto...perasame polla koritsia...twra eimi egkuos ston 4 mhna k pleoume se pelagh eutuxias me ton antra mou.euxomai na pane ola kala sthn egkumosunh mou k na kratisoume sta xeria mas ton karpo tou erwta mas...twra pia den me noiazoun oi oikogeneies.alla mono h dikh mou me ton antra mou!!!ta exw kala me olous alla nohma dinw sth dikh mou.auth htan h istoria mou sugnwmh gia ta polla pou egrapsa alla h istoria mou opws katalavate einai trelh
SAGAPW MEXRI THANATOU AGAPH MOU
loukia_84 έγραψε:χαχα!!ετσι κ ο δικος μου!αν τον ρωτησεις θα σου πει το ποτε..αλλα οταν ερχεται εκεινη η ρημαδα η μερα παθαινει μπλακ αουτ..πρεπει να κρεμασω ενα ημερολογιο καπου στο σπιτι να βλεπει καθε μερα ποσο εχει ο μηνας!!! συνηθως καποιος τον παιρνει κ του το θυμιζει παντως..
κι εδω κολλαει το ασμα..
"ολοι οι αντρες ειναι ιδιοι, κ να αλλαξουν δεν μπορουν, γεννηθηκανε σου λεω για να μας ταλαιπωρουν.."
https://www.youtube.com/watch?v=XBud11vP5Xk
loukia_84 έγραψε:με αυτον τον τροπο κατι μου λεει οτι δε θα τα ξαναξεχασουν τα γενεθλια μας εις τον αιωνα τον απαντα!!!!
χρονια πολλα κοριτσακι!!!εστω κ μια εβδομαδα νωριτερα!!!
eides koritsaki eisai etwn 23loukia_84 έγραψε:απαπααααααα!!!ειναι αυτο που λενε παρε τον εναν κ χτυπα τον αλλον!!!
ευτυχως που εχουμε και χιουμορ δηλαδη γιατι το Δαφνι ενα τσιγαρο δρομο ειναι απο εδω!!!
οφειλω να ομολογησω αυτο περι ζαρζαβατικου δε μου εχει τυχει..ακομα..
αλλα αν ειναι να ανεβαινω χρονια οοοοοοοοοοοποτε το θυμαται, με συμφερει..γυρω στα 23 με κανω!!!!
Sofaki32 έγραψε:Κορίτσια η δική μου ιστορία μοιάζει με ταινία
Ο άντρας μου ήρθε στο χώρο που εργάζομαι το 2008 να παρακολουθήσει σεμινάριο για Μηχανικούς, στο οποίο δίδασκα και εγώ!!!! Εγώ είχα 4 μήνες που είχα βγει από μια μακρόχρονη σχέση και το τελευταίο που με ενδιέφερε ηταν μια καινούργια σχέση!!! Αλλά μάλλον αλλιώς εμελε να γίνουν τα πράγματα. Από ότι μου είπαν άλλοι Μηχανικοί στο τμήμα και σημερινοί φίλοι μας, μόλις με είδε την πρώτη μέρα, στην πρώτη ώρα διδασκαλίας τους είπε "Αυτή η γυναίκα μου αρέσει πολύ και θα την κάνω γυναίκα μου!!!" Όλοι τον κορόιδεψαν και ακόμα και σήμερα τον πειράζουν για την αυτοπεποίθηση με την οποία το ανακοίνωσε εκείνο το απόγευμα στην αίθουσα!
Κρατήθηκε σε όλο το σεμινάριο και 1,5 μήνα μετά, λίγο πριν ολοκληρωθεί το σεμινάριο, έμαθε από την γραμματέα μου το τηλέφωνό μου και ένα απόγευμα με πήρε και μου είπε: "Είμαι ο τάδε. Τώρα αν σου πω ότι σου τηλ γιατί έχω απορίες από το μάθημα, μλκς θα πω. Μου αρέσεις και θα ήθελα αν θέλεις και εσύ να πάμε για ένα ποτό οι δυό μας!!!!!" Έμεινα κάγκελο, και ξέρετε γιατί? Γιατί από τα 20 αγόρια του τμήματος δεν κατάλαβα ποιός είναι!!!!!!! :Ρ Δέχτηκα να βγω μαζί του και ουσιαστικά δεν ήξερα ποιον από όλους θα συναντήσω! Αυτό ήταν, αν και μικρότερός μου 3 χρόνια με κέρδισε μέσα σε 9 μήνες μετακόμισα σπίτι του και το 2010 αρραβωνιαστήκαμε, τον Μάρτιο 2012 παντρευτήκαμε και σήμερα περιμένω και το πρώτο μας μωράκι!!!!
Ακόμα θυμόμαστε την γνωριμία μας, ο μαθητής που ερωτεύτηκε την καθηγήτριά του!!!!!!!!
Τον λατρεύω και είναι το στήριγμά μου, ο άνθρωπός μου, ο σύντροφος ζωής και τώρα πια θα ολοκληρώσουμε αυτό που μας δένει με τον ερχομό της κόρης μας!!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης