26 Απ: Υποκοριστικό για Ελένη? Τετ Φεβ 13, 2013 2:12 am
bettoulina
Πανταχού παρούσα!
αν τις προσβαλεις μες τα μουτρα και δεν μιλανε...τι να πω!!!οχι χρυση μου δεν θυμωνω χωρις λογο.....και τωρα δεν θυμωσα...εκνευριστισκα!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
twinsmom έγραψε:Ε άμα στο θέτουν έτσι και το παιδί το γέννησες εσύ και όχι η μητέρα του άντρα σου άλλαξε το όπως θες. Με το καλό!Ηρεμία κορίτσια ο γραπτός λόγος δημιουργεί παρεξηγήσεις...
ΥΓ Αν θες να γελάσεις σχετικά με τη μανία των Ελλήνων να δίνουν τα ονόματα των συγγενών στο Youtube γράψε what's in a greek name
twinsmom έγραψε:αν το πάμε όμως εθιμοτυπικά το κορίτσι παίρνει από τη μεριά της μάνας και το αγόρι από τον πατέρα για να συνεχιστεί το όνομα έτσι δεν είναι? εύχομαι να κάνεις άλλο ένα κοριτσάκι και να το βγάλεις όπως θες! καλή δύναμη και μην ασχολείσαι με μικρότητες.
bettoulina έγραψε:τυχερη Αθηνουλα!!!!
σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!..
το ελενη ειναι στανταρακι για βαπτιστικο...μαλλον θα την φωναζω ελινα η ελενα...εκει καταληγω!!δηλαδη της κορης που πηρε απτην πεθερα τησ κυριακη και την φωναζουν κορινα...εκει ολα καλα ετσι??εμεις να μην κανουμε μια παραποιηση?
twinsmom έγραψε:μεταξύ μας αν αφαιρέσεις το Φ από το Νεφέλη τα γράμματα που απομένουν είναι ίδια με το Ελένη!¨ενας μικρός αναγραμματισμός βρε αδελφέ! τρελλάνέ τους!
Ευάκι έγραψε:εγω την δικια μου την φωναζω λενια...μου ακουγεται πιο νεραιδενιο και την σπαω και στην πεθερα μου...!!!
hmbg έγραψε:Καλέ μη σκάτε για τα ονόματα! Αχ το Νεφέλη είναι από τα αγαπημένα μου ονόματα και επίσης θα συμφωνήσω οτι αν βγάλεις το Φ μοιάζει πολύ με το Ελένη χιχι
Λοιπόν μια συνάδελφός μου φωνάζει Λίνα τη μικρή της από το Ελένη. Κι εγώ συμφωνώ όμως οτι το Ελένη είναι πολύ όμορφο όνομα και εύηχο Και να έχεις στο μυαλό σου την ωραία Ελένη και όχι την πεθερά Ελένη
Ευάκι έγραψε:εγω την δικια μου την φωναζω λενια...μου ακουγεται πιο νεραιδενιο και την σπαω και στην πεθερα μου...!!!
bettoulina έγραψε:Ευάκι έγραψε:εγω την δικια μου την φωναζω λενια...μου ακουγεται πιο νεραιδενιο και την σπαω και στην πεθερα μου...!!!
πολυ καλο ...και το λενια....μωρε και λεγκω την φωναζω αμα ειναι να τις την σπασω...βεβαια το καλο ειναι οτι τν πεθερα μου την φωναζουν νιτσα...μου! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ευάκι έγραψε:bettoulina έγραψε:Ευάκι έγραψε:εγω την δικια μου την φωναζω λενια...μου ακουγεται πιο νεραιδενιο και την σπαω και στην πεθερα μου...!!!
πολυ καλο ...και το λενια....μωρε και λεγκω την φωναζω αμα ειναι να τις την σπασω...βεβαια το καλο ειναι οτι τν πεθερα μου την φωναζουν νιτσα...μου! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
το νιτσα ξερεις τι μου θυμιζει ε????
και για να σου βαλω κ ψιλους στα αυτια(ως παθουσα) οταν με το καλο ερθει το 2ο και αν ειναι αγορακι θα θελουν να μπει του πεθερου το ονομα????θα φερθει σα....νιτσα και η δικη σου νιτσα οπως η δικη μου?????????
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης