76 Απ: Σε αδιέξοδο... Πεμ Φεβ 28, 2013 2:32 am
Lia21
Πανταχού παρούσα!
Ενα χαρτί ήοποίο χαρτί δεν καθορίζει την αγαπη των γονιών σε καμία περίπτωση .θυμωνω πράγματικα με ολα αυτα ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΜΕΝΟΥΝ ΜΑΖΙ Η ΟΧΙ .το οτι εμείς σαν ενήλικες δεν θελουμε για οποίους λόγους και αν ειναι αυτοί δεν σημαίνει οτι το παιδι το έχουμε μπαλάκι .ουτε βέβαια σημαίνει οτι ο μπαμπάς ειναι μονο για μια διατροφή μια Δευτέρα η μια Τετάρτη που θα ορίσει το δικαστήριο και ένα σκ ανά 15 .( ακόμα και να δίνει και 1000€ τον μηνα τι σημαίνει πληρώνετε ήδη αγαπη ;;;;; Η η δεν λείπει απ το παιδι ο μπαμπάς;;;; )
Ναι συμφωνώ ο τύπος και μονο που σήκωσε χέρι ειναι απαράδεκτος
Δείχνει όμως την διάθεση για το παιδι του να ειναι παρών και στο θέμα αναγνώρισης και στο θέμα οικονομική στηρίξη.
Οταν δυο άνθρωποι αγαπήθηκαν και καρπός του έρωτα τους ειναι μια νεα ζωη ας αφήνουμε τα δικαστήρια και ολη αυτήν της ψυχοφθόρα διαδικασία .και να σκεφτόμαστε και οι δυο πλευρές την ψυχή και την ανάγκη που έχει για αγαπη απ τους δυο γονείς το παιδι .και τα χρήματα που χαλάνε σε δικές δικηγόρους κλπ να τα προσφέρουμε ια το μέλλον του παιδιου μας .( και πριν με κραξετε να σας πω οτι ούτε έχω βιώσει ούτε ζω τέτοια κατάσταση απαντώ με βάση το πως θα αντιμετωπιζα εγω όλο αυτο αν το βίωνα ) !!!! Το παν ήταν οτι έφυγε και ειναι ασφαλές με ηρεμία απο δω και πέρα θα σκεφτεί τι νιώθει και πως θελει να συνεχίσει .
Ναι συμφωνώ ο τύπος και μονο που σήκωσε χέρι ειναι απαράδεκτος
Δείχνει όμως την διάθεση για το παιδι του να ειναι παρών και στο θέμα αναγνώρισης και στο θέμα οικονομική στηρίξη.
Οταν δυο άνθρωποι αγαπήθηκαν και καρπός του έρωτα τους ειναι μια νεα ζωη ας αφήνουμε τα δικαστήρια και ολη αυτήν της ψυχοφθόρα διαδικασία .και να σκεφτόμαστε και οι δυο πλευρές την ψυχή και την ανάγκη που έχει για αγαπη απ τους δυο γονείς το παιδι .και τα χρήματα που χαλάνε σε δικές δικηγόρους κλπ να τα προσφέρουμε ια το μέλλον του παιδιου μας .( και πριν με κραξετε να σας πω οτι ούτε έχω βιώσει ούτε ζω τέτοια κατάσταση απαντώ με βάση το πως θα αντιμετωπιζα εγω όλο αυτο αν το βίωνα ) !!!! Το παν ήταν οτι έφυγε και ειναι ασφαλές με ηρεμία απο δω και πέρα θα σκεφτεί τι νιώθει και πως θελει να συνεχίσει .