101 Απ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ Δευ Φεβ 25, 2013 1:51 pm
stalicha
Σιωπηλή δύναμη
Εγω δεν εχω παιδακια αλλα θα σου πω τι πιστευω ως βαφτιστηρα και νονα.Εγω εχω εναν νονο τυπικο,που αγαπαει εμενα και την οικογενεια μου (φιλος του πατερα μου),αλλα ως αντρας και μαλιστα χωρισμενος,αρα και μονος,δεν ξερει σε καποια πραγματα πως να φερεται και ειναι μαλλον και λιγο ''σφιχτος''.Απο μικρη που ημουν ηταν σχεδον τυπικος με τα δωρα.Το Πασχα ΠΑΝΤΑ λαμπαδα και αυγο,σχεδον ολα τα Χριστουγεννα δωρο και σε καποιες γιορτες/γενεθλια.Οσο μεγαλωνα,δλδ οταν μπηκα γυμνασιο αρχισαν να μειωνονται ολα αυτα.Βεβαια θα ειδωθουμε 3-4 φορες το χρονο και ισως κ στις διακοπες.Τον αγαπαω,με αγαπαει αλλα το οτι ειναι αντρας και ''σφιχτος'' με χαλαει καποιες φορες,γτ εμεις ΠΑΝΤΑ του παιρνουμε δωρο,ενω αυτος δεν φερνει εστω και κατι απλο και τυπικο πλεον(εννοω το καθιερωμενο δωρο μιας επισκεψης πλεον γτ ειμαι πια και ολοκληρη γαιδουρα 24 χρονων!!!! ).Αυτο ειναι το μονο μου παραπονο.Εγω τωρα σαν νονα,βλεπω τη βαφτιστηρα μου 3-5 φορες το χρονο και ισως και καποια σκ διακοπων στο εξοχικο μου.Οποτε μπορω παμε θεατρο και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ΠΑΝΤΑ σε γιορτες/γενεθλια ή ακομα και μια απλη επισκεψη παω δωρο.Οχι απαραιτητα ακριβο,αλλα ξερω οτι με περιμενει με ανυπομονησια να παιξουμε και κοιταω να της παρω κατι απλο που να την κανω να χαρει εκεινη την ωρα.Αλλωστε ποιο παιδι δεν χαιρεται με ενα απλο δωρακι??Κ πιστευω πως ετσι πρεπει να ειναι η σχεση νονου-παιδιου.Να αγαπαει ο ενας τον αλλο,να περνανε δημιουργικο χρονο μαζι,αλλα να μην ξεχναμε οτι και τα παιδια,παιδια ειναι και εμενα τουλαχιστον μαρεσει να τους κανω καποιο δωρακι,ακομα και αν δεν ειναι βαφτιστηρια μου...οσο βεβαια το επιτρεπουν τα οικονομικα του καθενος.Οχι βεβαια να φτασουμε στο αλλο ακρο..Καταλαβαινετε φανταζομαι..Καλο ειναι νονος-βαφτιστηρι να εχουν καποιες επαφες μες στο χρονο..ισως 4-5 φορες νομιζω οτι ειναι καλο...