Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
467 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 467 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

76ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ Δευ Φεβ 25, 2013 3:32 am

????????

Επισκέπτης
foteinoula έγραψε:
arco iris έγραψε:
foteinoula έγραψε:και η δική μας νονά λόγω του ότι είναι ανεργη μπορεί να φέρι μια απλή λαμπαδίτσα και ένα τσουρέκι. να μην φέρει παιχνιδι και παπουτσάκια. καθόλου δεν με πειράζει. οταν είναι διπλα στο παιδί μου (και στα δυο παιδιά μου δηλαδή που τα αγαπάει σαν δικά της) δεν θα κοιτάξω τι φέρνει για να μετρήσω την αγάπη της. και στην γιορτή του μικρού μου εχει τύχει να μην καταφέρει να πάρει δώρο. αλλά να φέρει κάτι σε άσχετη στιγμή. πάλι δεν με νοιάζει. είναι άλλωστε μικρός ακόμα για να καταλάβει. και αργότερα αν δεν μπορεί προτιμώ να πάρω κάτι εγώ και να της το δώσω να του το φέρει αν δεν μπορεί. Μόνο και μόνο για να κάνει χαρά το παιδί ότι πήρε κάτι από την νονά του. τι να κάνουμε οι καιροί είναι δύσκολοι κα όταν ο άλλος δεν έχει δουλειά ακόμα και αν θέλει ίσως και να μην μπορεί να προσφέρει αυτό που επιθυμεί. γι'αυτό για μένα μετράει πιο πολύ η συμπεριφορά και η παρουσία του νονου από τα δώρα.
δεν θα κανω καν κουβεντα για το δωρο οταν στο τζαμπο εχει με δυο ευρω μια χαρα παιχνιδακια που το παιδι θα τα χαρει και δεν εχει ιδεα ποσο αξιζουν.....νομιζω οτι ο καθενας μπορει να διαθεσει αυτο το ποσο

ξέρεις τι; νομίζω πως παίζει ρόλο ολη η σχεση που έχεις με τους νονούς και η όλη στάση απέναντι στο παιδί. Δηλαδή εγώ που η νονά του μικρου ερχεται συνέχεια να τον δει γιατί το θέλει. που παίζει μαζί του, θέλει να τον πάει βόλτα, του φέρνει δωράκια όποτε έχει, νιώθει άσχημα αν δεν μπορεί να του πάρει κάτι, δεν με νοιάζει ας μην του φέρει και τίποτα. Επειδή είναι πολύ καλή μου φίλη και ξέρω κάποια πράγματα μπορώ να δεχτώ το ότι ίσως και τα 2 ευρώ να μην μπορεί να τα δώσει εκείνη την ώρα και να τα δώσει κάποια άλλη στιγμή. δεν θα σταθώ δηλαδή στο αν θα φέρει κάτι ή αν θα το φέρει στην γιορτή του/τα πάσχα/τα χριστουγεννα ή μια άλλη μέρα στο άσχετο. Αλλά εννεοείται πως παίζουν όλα ρόλο. Αν γενικά ήταν αδιαφορη σαν νονά πιστεύω θα με ενοχλούσε να μην δώσει έστω αυτα τα 2 ευρω 1-2 φορές τον χρόνο.
παιδια μην κολλαμε στο δωρο......το ανεφερα απλα γιατι ειχε γενεθλια το παιδι και ηρθε χωρις ουτε μια σοκολατα.......αλλα κι αν δε μπορουν να ερθουν , υπαρχουν και τηλεφωνα να ρωτησουν τι κανει το παιδι, εχουμε περασει στο αλλο ακρο....

77ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ Δευ Φεβ 25, 2013 3:37 am

????????

Επισκέπτης
για να το θεσω εκ νεου πιο καθαρα, τι θα κανατε αν το παιδι σας ειχε να δει το νονο του ενα χρονο (που τον ειδε γιατι περνουσε απο δω οχι οτι ηρθε για μας) και τη νονα του εναμιση χρονο??? οταν θα ακουγατε οτι το πασχα θα περασει να αφησει τη λαμπαδα απο το μαγαζι γιατι ετσι θα κανει παλι το ξερω, πως θα αντιδρουσατε?????

78ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ Δευ Φεβ 25, 2013 3:47 am

MagdalineK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ε ενταξει αυτοι δεν λεγονται νονοι. Κακα τα ψεματα τωρα. Αλλα εγω δεν πρεπει να μιλαω κ πολύ μιας κ την βλεπω 1 φορα το χρονο λογω αποστασης βεβαια! Βεβαια τα δωρα μου ειναι παντα στην ωρα τους κ τωρα που εχει αδερφακι στελνω 2 δωρα παντα! Αλλα κ παλι η προσωπική επαφη λειπει όπως κ δική μας νονα που βρισκετε στην Αθηνα. ΜΟνο το skype δεν ξερω ποσο καλο κανει σε ενα παιδακι 5 χρονων...

79ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ Δευ Φεβ 25, 2013 3:51 am

????????

Επισκέπτης
απο εκει που εισαι δε μπορεις να κανεις και πολλα
εδω διπλα ειναι και δεν.........

80ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ Δευ Φεβ 25, 2013 3:54 am

MagdalineK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
arco iris έγραψε:απο εκει που εισαι δε μπορεις να κανεις και πολλα
εδω διπλα ειναι και δεν.........

γιαυτο σου λεω απλα αυτοι δεν λεγονται νονοι!! Ο αδερφος μου εχει να δει το νονο του απο την βαπτιση κ το χειροτερο??? Ειναι κ αδερφος της μανας μου!!!! Λοιπον αστα Στελλα. Ποτε δεν ξερεις τι κολλημα τρωει ο αλλος μεσα στην κεφαλα του

81ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ Δευ Φεβ 25, 2013 4:42 am

vicky75

vicky75
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ειμαι και νονα και μαμα...!

Σαν νονα, βλέπω τον βαπτισιμιο μου 2 φορες το χρόνο, καθε Πάσχα και καλοκαιρι δηλαδη που θα παμε, γιατι ζει σε νησι. Αλλα τοτε τον "ζω" γιατι μενουμε μαζι τους καμια 10 μερες. Μιλάμε που και που στο τηλεφωνο. Μια φορα το μηνα. Εννοειται οτι το Πασχα του παίρνω λαμπαδα + δωρο (συνηθως παπουτσια) και δεν ξεχνω ποτε το δωρο του σε γενεθλια, γιορτη και Χριστουγεννα. Του τα στελνω με κουριερ.

Σαν μαμα δεν εχω κανενα παραπονο απο τις 2 νονες της κορης μου (που ειναι φιλες μου) και τον νονο του γιου μου που ειναι φιλος του ανδρα μου. Δεν ξεχνανε ποτε τα παιδια, και τα βλεπουν οσο πιο συχνα μπορουν, παρολο που οι 2 ζουν σε αλλες πολεις. Βέβαια η αληθεια ειναι οτι η "επιλογή" μας ήταν προσεκτική. Για μενα ο πνευματικος γονιος του παιδιου , ειναι ενα προσωπο σημαντικο στη ζωη του.

82ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ Δευ Φεβ 25, 2013 5:08 am

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πονεμενη ιστορια... εγω κοριτσια μου την πατησα στο θεμα ¨νονα¨. παντα λεγαμε με την κολλητη μου οτι οποια γεννησει 1η η αλλη θα το βαφτισει. φιλες 100 χρονια μιλαμε και δοκιμασμενη στον χρονο.
εδω και μια 4ετια ομως ζει στην γερμανια οποτε ειπαμε και οι 2 και κυριως εγω, το ομολογω, να μην την βαφτισει αυτη την μικρη λογω της μεγαλης αποστασης. για μενα ειναι ουσιωδης η επαφη πιο πολυ κι απο τα δωρα.
τελικα μου προτεινε μια αλλη πολυ καλη μου φιλη, που την ξερω λιγοτερα χρονια, αλλα σωστη κοπελα.
εγινε η βαφτιση ολα καλα μεχρι εκει. το θεμα ειναι ομως οτι απο την βαφτιση κι επειτα σαν να απομακρυνθηκε καπως. στα δωρα της ηταν γενικα τυπικη, οχι τιποτα το ιδιαιτερο κι οχι παντα, αλλα απο επαφη, τιποτα. παρολα τα παρακαλια μου. το σκυλομετανιωσα εννοειται.
κι τα εφερε ετσι ο καιρος, που εδω και λιγους μηνες, μετακομισα κι εγω γερμανια και ζω 10 χλμ απο την κολλητη μου. τι να πω? βλακεια μεγαλη. αλλα τοτε το να ζησω στην γερμανια δεν υπηρχε ουτε σαν σκεψη!
απο την αλλη εγω εχω βαφτισει τον ανιψιο μου. ειμαι παντα διπλα του, το αγαπω πολυ αυτο το παιδι, και η σχεση μας ειναι ζηλευτη θα ελεγα. νιωθω πολυ τυχερη!

83ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ Δευ Φεβ 25, 2013 5:23 am

????????

Επισκέπτης
πωπω τριλλυ στ αληθεια εμεινα.......

84ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ Δευ Φεβ 25, 2013 5:54 am

MamaTheodora

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ως νονα εχω καλες σχεσεις με μια κουμπαρα μου στην Αθηνα και μιλαω συχνα και με το παιδι.
Επισης με μια κουμπαρα μου εδω στην Πρεβεζα.
Στις υπολοιπες - και ειναι αρκετες - τα τυπικα, γιατι ολες μου οι προσπαθεις επεσαν στο κενο.
Επισης αυτες οι κουμπαριες ΔΕΝ ηταν δικη μου επιλογη, αλλα του συζηγου...εγω απλα συμφωνησα.
Εχω προσπαθησει να κανουμε παρεα αλλα δεν....τωρα ΜΟΝΟ τα τυπικα.
Το αν ειναι κριμα για τα παιδακια ας το σκεφτουν αυτες!!!!

85ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ Δευ Φεβ 25, 2013 6:17 am

MamaTheodora

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ως μαμα ειμαι οκ με την νονα της μεγαλης μου κορης. Μενει Χανια, ειναι ελευθερη, δεν εχει βεβαια παιδια, ειναι στην κοσμαρα της γενικως, αλλα ειναι ενταξει σε θεματα γιορτων, τηλεφωνηματων κτλ. Ειναι κολλητη φιλη του συζηγου μου απο το Πολυτεχνειο και ξερω οτι μας αγαπαει ολους πραγματικα!!!
Η νονα της μεσαιας ειναι πονεμενη ιστορια. Καναμε παρεα, μενει 2 λεπτα με τα ποδια απο το σπιτι μας, καναμε αρκετα παρεα, παντα μετα απο δικη μου πρωτοβουλια. Αλλα γενικα ηταν οκ.
Εδω και εναν χρονο....εξαφανιζολ!!! Δεν πηρε τηλ. στα γενεθλια της το Μαιο, ενα ξερο τηλ. στην γιορτη της, και ηρθε πριν απο ενα μηνα να δει το μωρο!!!
Ααα...και την λαμπαδα το Πασχα την εστειλε στο σπιτι με την 10χρονη κορη της!!!!
Σταματησα να ασχολουμε μαζι της.
Οπως αυτη ξεχασε το παιδι μου...ευτυχως την ξεχασε και το παιδι μου!!!
Μην βιαστειτε να με πειτε σκληρη....ολα εχουν τα ορια τους!!!

86ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ Δευ Φεβ 25, 2013 6:23 am

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

MamaTheodora έγραψε:Ως μαμα ειμαι οκ με την νονα της μεγαλης μου κορης. Μενει Χανια, ειναι ελευθερη, δεν εχει βεβαια παιδια, ειναι στην κοσμαρα της γενικως, αλλα ειναι ενταξει σε θεματα γιορτων, τηλεφωνηματων κτλ. Ειναι κολλητη φιλη του συζηγου μου απο το Πολυτεχνειο και ξερω οτι μας αγαπαει ολους πραγματικα!!!
Η νονα της μεσαιας ειναι πονεμενη ιστορια. Καναμε παρεα, μενει 2 λεπτα με τα ποδια απο το σπιτι μας, καναμε αρκετα παρεα, παντα μετα απο δικη μου πρωτοβουλια. Αλλα γενικα ηταν οκ.
Εδω και εναν χρονο....εξαφανιζολ!!! Δεν πηρε τηλ. στα γενεθλια της το Μαιο, ενα ξερο τηλ. στην γιορτη της, και ηρθε πριν απο ενα μηνα να δει το μωρο!!!
Ααα...και την λαμπαδα το Πασχα την εστειλε στο σπιτι με την 10χρονη κορη της!!!!
Σταματησα να ασχολουμε μαζι της.
Οπως αυτη ξεχασε το παιδι μου...ευτυχως την ξεχασε και το παιδι μου!!!
Μην βιαστειτε να με πειτε σκληρη....ολα εχουν τα ορια τους!!!
Μαμα θεοδωρα δεν σε θεωρω σκληρη εμας την μικρη πριν την βαφτιση ο τωρινος νονος ηθελαν 2 συμμαθητριες μ σαν τρελλες αλλα μολις γεννησα εγιναν λουις μολις εμαθαν απο κοινους γνωστους για την βαφτιση μας την ειπαν κιολας ενω ειχαμε κανει πολλες προσπαθειες να τις πλησιασουμε.Αλλα δοξα το θεο ο κουμπαρος μ ειναι πολυ καλο παιδι

http://oti-thelo-leo.webnode.gr/

87ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ Δευ Φεβ 25, 2013 8:24 am

foteinoula

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
arco iris έγραψε:
παιδια μην κολλαμε στο δωρο......το ανεφερα απλα γιατι ειχε γενεθλια το παιδι και ηρθε χωρις ουτε μια σοκολατα.......αλλα κι αν δε μπορουν να ερθουν , υπαρχουν και τηλεφωνα να ρωτησουν τι κανει το παιδι, εχουμε περασει στο αλλο ακρο....

Συγνώμη αν είπα κάτι και σε πείραξε. Δεν μιλούσα για σένα αλλά για την νονά του γιου μου και για το πως εχω εγώ την έννοια του νονού στο μυαλό μου.

arco iris έγραψε:για να το θεσω εκ νεου πιο καθαρα, τι θα κανατε αν το παιδι σας ειχε να δει το νονο του ενα χρονο (που τον ειδε γιατι περνουσε απο δω οχι οτι ηρθε για μας) και τη νονα του εναμιση χρονο??? οταν θα ακουγατε οτι το πασχα θα περασει να αφησει τη λαμπαδα απο το μαγαζι γιατι ετσι θα κανει παλι το ξερω, πως θα αντιδρουσατε?????

Εμένα θα με ενοχλούσε. Αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα-παρεξηγηση (απ' ότι είδα δεν υπάρχει) θα έλεγα να μιλήσεις με τους νονούς να δεις αν έχει γίνει κάτι που δεν καταλάβες. Αν μένετε κοντά κανονιστε καμια επισκεψη ή κάτι. Επισης πες μας πως το βλέπει το παιδί όλο αυτό; Βλέπεις να το πειράζει ή να του είναι αδιαφορο; Γιατί ο άντρας μου έχει να δει και να ακούσει τον νονό του από την βάφτιση του. Ποτέ όμως δεν τον ένοιαξε. Αντίθετα αλλα παιδάκια τα πειράζει. Αν το παιδάκι σου στεναχωριέται τότε αξίζει να κάνεις μια προσπάθεια με τους νονούς να δεις τι συμβαίνει. Αν δεν νοιάζεται το παιδί σου τότε να μην νοιάζεσαι ούτε κι εσύ. εκείνοι χάνουν

88ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ Δευ Φεβ 25, 2013 8:47 am

????????

Επισκέπτης
οχι φωτεινουλα μου δεν παρεξηγιεμαι εγω.....μη στεναχωριεσαι !!!!
το παιδι δεν εχει ιδεα τι σημαινει νονος, ειναι τρεισιμιση χρονων και για να ειμαι και ειλικρινης επειδη ο αλλος εχει δυο νονους, νομιζει οτι ο ενας ειναι δικος του!

89ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ Δευ Φεβ 25, 2013 9:07 am

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
arco iris έγραψε:πωπω τριλλυ στ αληθεια εμεινα.......

ασε...

90ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ Δευ Φεβ 25, 2013 9:42 am

toutounaki

toutounaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Στελλα μου όλα κρίνονται από το πως το εισπράττει το παιδί. Αν το βλέπεις να "χαλιέται" κάνεις μια κουβέντα και αν δε βγάλει πουθενά, εσύ και ο μπαμπάς του να είστε καλά και θ' αναπληρωθεί το κενό.
Αν το παιδί δεν το πολυνοιάζει μην ασχολείσαι ούτε και συ, παρέμεινε τυπική κι απόμακρη όπως είναι κι εκείνοι!

91ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ Δευ Φεβ 25, 2013 9:59 am

????????

Επισκέπτης
Μα το παιδι τωρα αρχιζει και καταλαβαινει τουτουνακι μου.....τρεισιμιση ειναι.......θα βλεπει τους αλλους νονους και ο δικος του που θα ειναι????? Ο αντρας μου ειναι εξω φρενων με το θεμα αυτο γιατι ειναι και φιλοι.....αχ μωρε και τους ελεγα τους δυο μπακουρους μη βαφτιζετε μαζι και οι δυο, θα κανω κι αλλο παιδι συντομα, ενα ο ενας-ενα ο αλλος,
οοοοοοοοχι αυτοι !!!!!!!!!

92ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ Δευ Φεβ 25, 2013 10:16 am

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
εγω ειμαι πολυ τυχερη στο θεμα νονων
ειναι και οι 2 φανταστικες
τον λατρευουν πραγματικα!!!!!
τον εχουν στα ωπα ωπα
δεν μενουμε μακρια και εχουν συχνη επαφη
πηγαινουμε ερχονται
βεβαια λογω του οτι η μια νονα ειναι με καρκινο και ο αντρας της ειναι αμεα δεν μπορουν να ερχονται οσο συχνα θελουν αλλα στην γιορτη του,στα γεννεθλια του,πασχα και χριστουγεννα ειναι παρων

τωρα που μεγαλωσε και λιγο τον παιρνουν και πηγαινουν μαζι για τα ψωνια
καθ φορα τον φορτωνουν πραγματα(οχι πως με νοιαζει)αλλα δεν τον εχουν αφησει ποτε χωρις να του παρουν εστω κατι
μια σκολατα,ενα μπισκοτο
οταν παμε εκει για καφε τρεχει η νονα να του παρει ολο το περιπτερο
να παιξει μαζι του να βγαλει ολα τα παιχνιδια

αυτο για μενα ειναι η ουσια
οτι αγαπανε το παιδι μου σαν δικο τους!!!!

93ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ Δευ Φεβ 25, 2013 10:43 am

????????

Επισκέπτης
το ενα φερνει το αλλο ρε παιδια ας το παραδεχτουμε......εισαι νονος......ξεχνας τα γενεθλια του παιδιου.....με παιρνεις τηλεφωνο και σου λεω εγω οτι εχει γενεθλια.....και μου λες περναω απο κει γιατι εχω μια ωρα κενο και δεν εχω που να παω και βαριεμαι........κι ερχεσαι.....με αυτοκινητο......περνας τζαμπο, ζαχαροπλαστειο, περιπτερο........ΕΛΕΟΣ........και ερχεσαι ετσι......τρως πινεις κερνιεσαι και φευγεις σα να μην εγινε τιποτα........και μετα απο δυο μηνες στη γιορτη ειναι δεκαπενταυγουστος και με το ζορι ενα τηλεφωνο......... ε οποιος αγαπαει ενα παιδι το δειχνει κιολας νομιζω
δεν ηθελα να το πω αλλα την κορη της φιλης μου που δεν τη βαφτισα ρε παιδια 13 χρονων ειναι ακομα και τωρα καθε που θα παω και δωρο και παπουτσια και τα πιο μοντερνα και οτι θελει.......τη λατρευω....και ολοι μου λενε ηρεμησε δεν εισαι η νονα της
εμενα δε με αξιωσε ο θεος να βαφτισω και το ηθελα τοσο πολυ......τωρα πια δε νομιζω ουτε ορθια μπορω να σταθω ουτε και θα θελει κανενας για το παιδι του μια νονα με σοβαρη ασθενεια ετσι που τα λετε δλδ και διαβασα απογοητευτηκα τελειως......οποτε παει αυτο το ονειρο και δεν υπαρχουν και λεφτα ουτε θα υπαρξουν ποτε.......
αλλα οποιος αγαπαει ενα παιδι το δειχνει......και το ληγω εδω.......

94ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ Δευ Φεβ 25, 2013 10:56 am

toutounaki

toutounaki
Στέλλα μου,αν αγαπάς ένα παιδί το δείχνεις και χωρίς λεφτά και όλοι είναι χαρούμενοι!
Και όσο για την υγεία σου το είπε και η ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ πριν, που η νονά έχει καρκίνο και όμως δεν παραλείπει να δείχνει την αγάπη της στο βαφτισιμιό της.
Μπορείς να παρακαλέσεις τον άνδρα σου να του μιλήσει. Μίλησε΄του και συ ρε αδελφέ. Στο κάτω- κάτω εκείνος ήθελε να γίνει νονός -εκείνος το πρότεινε όχι εσείς. Δες πως θα πάει η συζήτηση. Και μετα, βλέπετε πως θα το χειριστείτε να μην αισθάνεται το παιδί παραγκωνισμένο σε σχέση με το αδελφάκι του.

95ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ Δευ Φεβ 25, 2013 11:21 am

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ωραίο θέμα!!!!
Λοιπόν.....σαν μαμά!!!!Τη μεγάλη μου κόρη τη βάφτισε η ξαδέρφη μου δεν έχουν πολύ συχνή επαφή με τη μικρή από κοντά λόγω περίεργων ωραρίων αλλά μιλάνε στο τηλ,στο skype!Αυτό που βλέπω όμως και το αναγνωρίζω είναι ότι υπάρχει αγάπη!!!Και από τη νονά αλλά και από τη κόρη μου!
Η μικρή βαφτίστηκε από ένα ζευγάρι φιλικό που μένει εκτός Αθηνών!!!Μιλάνε συνέχεια με τη μικρή και με τη κάθε ευκαιρία πάμε στο χωριό!!!!
Και οι δύο νονοί από δώρα πέρα του κανονικού!!!Εκτός από τα τυπικά όλό και κάποιο extra θα πέσει!!!

Νονά....θα γίνω σε λίγο καιρό!Αν και το κοριτσάκι μου ήδη με φωνάζει!!!
Το πρότειναμε μαζί με τον άντρα μου πολύ συνειδητά!!!Μάλιστα θέλω να γίνω νονά σαν τη δικιά μου!!(΄πρότυπο νονάς...ακόμα και τώρα μου΄φέρνει λαμπάδα)!
Τη μικρή τη βλέπουμε συχνά!!!Μπορεί και κάθε βδομάδα,μπορεί και 2 φορές τη βδομάδα αλλά μπορεί να περάσει και μήνας χωρίς να βρεθούμε!Αλλά μιλάμε καθημερινά στο τηλ!!!
Δώρα δεν τις πάω κάθε φορά που θα βρεθούμε αλλά όποτε μου έρθει θα πάρω κάτι!Δεν περιμένω μόνο στο τυπικό........!

96ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ Δευ Φεβ 25, 2013 11:28 am

????????

Επισκέπτης
toutounaki έγραψε:Στέλλα μου,αν αγαπάς ένα παιδί το δείχνεις και χωρίς λεφτά και όλοι είναι χαρούμενοι! μια σοκολατα με ενα ευρω δεν ειναι λεφτα...
Και όσο για την υγεία σου το είπε και η ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ πριν, που η νονά έχει καρκίνο και όμως δεν παραλείπει να δείχνει την αγάπη της στο βαφτισιμιό της. ναι, εννοουσα οτι δε θα προτιμηθω για νονα εχοντας τετοιο προβλημα......
Μπορείς να παρακαλέσεις τον άνδρα σου να του μιλήσει. Μίλησε΄του και συ ρε αδελφέ. μιλησα τα χριστουγεννα με τη γυναικα του......μετα απο κοπο να τη βρω...ηταν χιχιχι γελακια και αχ τι να κανουμε χαθηκεμε βρε....θα τα πουμε ομως......Στο κάτω- κάτω εκείνος ήθελε να γίνει νονός -εκείνος το πρότεινε όχι εσείς. Δες πως θα πάει η συζήτηση. ρε τουτουνακι πως να παει η συζητηση εδω ξερουν οτι μπηκα νοσοκομειο και ουτε ενα τηλεφωνο τι λεμε τωρα..... Και μετα, βλέπετε πως θα το χειριστείτε να μην αισθάνεται το παιδί παραγκωνισμένο σε σχέση με το αδελφάκι του.
ε πως θα παει θα πουν το πασχα οτι δε μπορουν να ερθουν γιατι δεν εχουν αυτοκινητο.....εν τω μεταξυ καθε week end εκτος πολης, και θα παει ο νονος να αφησει τη λαμπαδα στη δουλεια του αντρα μου......ελπιζω μονο να τον βρει αρκετα φορτωμενο .....

97ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ Δευ Φεβ 25, 2013 11:32 am

????????

Επισκέπτης
μου φαινεται θα πω στα μπακουρακια να φερνουν δυο λαμπαδες και θα τους δινω τα λεφτα και θα κοψω τελειως........θα περιμενω να δω κινηση ας μην προτρεχω.........κοντος ψαλμος......

98ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ Δευ Φεβ 25, 2013 11:34 am

dimitrarodos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΓΩ ΣΑΝ ΝΟΝΑ-ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΝΕΥΤΩ Very Happy -ΕΙΜΑΙ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΟΣ..ΕΧΩ ΒΑΦΤΙΣΕΙ 2 ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ 20 ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,ΠΑΣΧΑ,ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ!!!!!Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ 3 ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΙΝΗ ΤΟ ΙΔΙΟ!ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΕ Η ΝΟΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ/\..ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΠΗΚΕ ΚΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΟΣ!Η ΜΙΚΡΗ ΕΧΕΙ 2 ΝΟΝΕΣ,ΜΙΑ ΞΑΔΕΡΦΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥΣ!ΣΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ 3!!!!!!!ΟΛΟΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ,ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ Very Happy Very Happy Very Happy

99ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ Δευ Φεβ 25, 2013 12:10 pm

foteinoula

arco iris αφού ήδη νομίζει ότι ένας νονος είναι και δικός του μην του χαλας. Και η αδελφή μου την νονά μου την θεωρούσε νονά της μέχρι σε μεγάλη ηλικία και ας έβλεπε την νονά της συχνά. Οταν μεγαλώσει αρκετά και καταλάβει πιθανότατα δεν θα ασχοληθεί καν. Προσπάθησε κι εσύ να μην δείχνεις, τουλάχιστον στο παιδί, ότι σε πειράζει και έχεις πρόβλημα με την συμπεριφορά των νονών του. Κάνε τα δώρα εσύ εκ μέρους των νονών μέχρι να καταλαβαίνει οπότε του εξηγείς τότε χωρίς να κατηγορήσεις ή να του δειξεις ότι σε έχει πειράξει κάτι. Είναι αγόρι και συνηθως τα αγόρια μεγαλώνοντας δεν ασχολούνται με αυτά. Μην στεναχωριέσαι, να κοιτάς την υγεία σου. Και να ξέρεις πως αν είναι τυχερό σου να βαφτίσεις ότι και να έχεις, ότι και αν συμβαίνει, όσα χρήματα και αν σου λείπουν, θα έρθουν έτσι τα πράγματα που το μυστήριο θα γίνει.

100ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ Δευ Φεβ 25, 2013 12:47 pm

dada9

dada9
arco iris έγραψε:για να το θεσω εκ νεου πιο καθαρα, τι θα κανατε αν το παιδι σας ειχε να δει το νονο του ενα χρονο (που τον ειδε γιατι περνουσε απο δω οχι οτι ηρθε για μας) και τη νονα του εναμιση χρονο??? οταν θα ακουγατε οτι το πασχα θα περασει να αφησει τη λαμπαδα απο το μαγαζι γιατι ετσι θα κανει παλι το ξερω, πως θα αντιδρουσατε?????

Θα εκανα μια συζητηση με τον αντρα μου για το τι θελουμε απο το νονο και επειτα με τον ιδιο το νονο.
Απλα πραγματα. Και αν αυτη η συζητηση επεφτε στο κενο θα ασχολιομουν κι εγω τυπικα μαζι τους.
Δεν θα παρακαλουσα για επαφη, αν οι ιδιοι δεν ηθελαν.

Επισης εγω σκεφτομαι (απο τα γραφομενα σου) το εξης
ο φιλος του αντρα σου προτεινε να βαφτισει το παιδι πριν γνωρισει την γυναικα του.
Η γυναικα του δε σας ηξερε απο πριν και πιθανον να εχει τις δικες της παρεες και φιλες και να μην την ενδιαφερει το βαφτιστηρι το δικο σας.
Ηρθε σε δυσκολη θεση ομως γιατι οταν γνωρισε τον αντρα της εκεινος ειχε ηδη αποφασισει να γινει νονος.
Και εκεινη δεν μπορουσε να αρνηθει, αλλα δεν ενδιαφερεται κιολας.
Αυτα για τη γυναικα του.

2) οι νονοι του αλλου παιδιου (τα μπακουρια) ειναι ενταξει τωρα αλλα πως εισαι σιγουρη οτι θα ειναι το ιδιο και οταν παντρευτουνε?
Με τις υποχρεωσεις που θα εχουν και αν οι γυναικες τους δεν ειναι και τοσο "φιλικες" ως προς το δικο σου το παιδι?
και μην βιαστεις να κρινεις απο την αρχη της γνωριμιας τους με τις κοπελλες, γιατι συνηθως τοτε υπαρχει αλλη συμπεριφορα.

Τωρα εγω ειχα νονο τον αδερφο του μπαμπα μου και κανενα παραπονο δεν ειχα.
αλλα το νονο δεν τον θεωρω τοσο σημαντικο ωστε να τον βλεπει το δικο μου παιδι καθε μερα η καποιες φορες τη βδομαδα.

Αρκει οταν τον βλεπει να υπαρχει η επαφη και να ξερει το παιδι οτι εχει νονο.

Νονα εκανα τη φιλη μου που μενει στην επαρχια μαζι με την κορη της.
Βλεπομαστε τα καλοκαιρια και λιγες φορες ενδιαμεσα στο χρονο.
Αλλα τηλ οπως παντα (προ παιδιου) μια φορα την εβδομαδα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις