26 Απ: Θηλασμος .... Παρ Μαρ 01, 2013 6:03 am
le petit prince
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
[quote="Rinoula"]
Καλημερα! Μηπως να ζητουσες βοηθεια πο συμβουλο θηλασμου; Για να σε βοηθησει με αντλησεις και τετοια; Εχεις νοικιασει νοσοκομειακο θηλαστρο;[/quote καλησπερα ειχα μιλησει με συμβουλο και εκεινη μου ειπε να κανω γενικα πολλους θηλασμους και το γαλα παργεται με το ποσες φορες εσυ δινεις.θηλαστρο ειχα στην αρχη απο φιλη αλλα δεν με βολεψε καθολου αυτος ο τροπος και επανηλθα στον φυσικο ....
le petit prince έγραψε:καλησπερα και απο μενα θα συμφωνησω με ολες τις μανουλες αποφορτισου απο το αγχος σου ηρεμησε και πες στο ευατο σου οτι μπορεις να προσφερεις το καλυτερο στο παιδι σου.εγω εχω εναν πριγκηπακο 9 μηνων και θηλαζουμε αποκλειστικα θα σου πω μονο οτι ειχα παρα πολυυυυυυυυυυυ γαλα εκανα και τραπεζα με 250 ml τεσσερα σακουλακια την ημερα και ξαφνικα με παιρνουν τηλ.απο την δουλεια μου -ειμαι νηπιαγωγος και μας απολυει καθε καλοκαιρι και εμενα εκει επεφτε και η γεννα μου το καλοκαιρι-να με ρωτησουν αν θελω να παω για δουλεια .τι να σου πω αγχωθηκα γιατι ο πρινσακος ηταν 3 μηνων και δεν ηθελα να τον αφησω να μην τα πολυλογω μειωθηκε η ροη μεχι και σημερα αρκετα αλλα δεν παρατησα ουτε προκιεται θα δινω οσο μπορω και να σου πω εγω πινω ταπλετες μπυρας και μπυρα χωρις αλκοολ και πολλες σουπες.τα βραδια ειναι πιο δυσκολα που κουτουλαω απο την νυστα και σηκωνομαι καθε τρεις ωρες αλλα συνεχιζω οσο μπορεσω.ελπιζω να μην το βαλεις κατω και να το προσπαθησεις οσο μπορεσεις και το αποτελεσμα θα σε δικαιωσει.φιλια και υπομονη και επιμονη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Καλημερα! Μηπως να ζητουσες βοηθεια πο συμβουλο θηλασμου; Για να σε βοηθησει με αντλησεις και τετοια; Εχεις νοικιασει νοσοκομειακο θηλαστρο;[/quote καλησπερα ειχα μιλησει με συμβουλο και εκεινη μου ειπε να κανω γενικα πολλους θηλασμους και το γαλα παργεται με το ποσες φορες εσυ δινεις.θηλαστρο ειχα στην αρχη απο φιλη αλλα δεν με βολεψε καθολου αυτος ο τροπος και επανηλθα στον φυσικο ....