76 Απ: Η σχέση του ζευγαριού μετά το παιδί. Αλλάζει; Πεμ Ιαν 27, 2011 1:17 am
ntina
Πανταχού παρούσα!
GEODATOU έγραψε:
Α!!!ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΚΡΥΨΕ ΤΟ PLAYSTATION Ή ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΝΤΟ ΄΄ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ΄΄!!!!
χαχαχαχα είσαι απίστευτη[u]
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
GEODATOU έγραψε:
Α!!!ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΚΡΥΨΕ ΤΟ PLAYSTATION Ή ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΝΤΟ ΄΄ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ΄΄!!!!
ευχαριστω παντως για τις συμβουλες σας.Μαρία Σ. έγραψε:μου μαράκι μου, και μόνο το γεγονός ότι δουλεύεις ενώ θα έπρεπε να είσαι σπίτι σου με το παιδάκι σου θα έπρεπε να το είχε σεβαστεί ο άντρας σου και όχι να σε κρίνει και για τον τρόπο που κάνεις τη δουλειά σου!
επειδη εγω δουλευω σε δημοσια υπηρεσια αντυχει να εχουμε ημιαργια ζηλευει γιατι φευγω νωριτερα ενω θα επρεπε να χαιρεται που θα παω σπιτι μας νωριτερα βεβαια οταν το λεω αυτο δνε το παραδεχεται οτι ζηλευει.
όλοι τσακωνόμαστε και όλοι λέμε βαριές κουβέντες,
οσο για αυτα που μου προτεινεις: 1.κάνε μόνο όσες δουλειές μπορείς τις άλλες άστες (να μαζεύονται) δεν πειράζει
αυτο κανω και στο τελος μαζευονται και παλι πρεπει αν τρεχω εγω
3.δώσε σημασία στο παιδάκι σου μόνο και τον άντρα σου άστον...όταν το παιδί θα θέλει μόνο έσένα και όχι τον πατέρα του θα δεις πόσο θα τον πονέσει και θα κάνει προσπάθειες για να διορθωθεί
το παιδι το δειχνει αθελα του αυτο και νευριαζει αλλα πιστευω οτι το κανει γιατι παντα την μανουλα τη θελουμε περισσοτερο
ευ
Μαρία Σ. έγραψε:κοιτα δεν μιλαμε απο χθες το βραδυ εγω μιλαω δηλαδη αλλα αυτος μου κανει τον καμποσο και ειναι μεσα στα νευρα. ειχε μερικες μερες αδεια μετα τα χριστουγεννα και μετα που εφευγα εγω για τη δουλεια το πηγαινε το μωρο στη μαμα μου γιατι λεει μονος δεν μπορει να το εχει και ολη μερα ελιωνε στο playstation. αντε να μαζευε το σπιτι αλλα μην φανταστεις πολλα πραγματα.κοιταει το μωρο 30 λεπτα καθε απογευμα της κυριακης και στην αρχη ηταν μεσα στα νευρα γιαυτο. και οτι και να του πω μου λεει ε πια εσυ μιλας κιολας που καθεσαι ολη μερα στη δουλεια. που οκ ειναι δουλεια γραφειου αλλα εγω χιλια πραγματα στο κεφαλι μου γιατι ειναι υπευθυνη θεση. και οσο για τη βοηθεια απο τα πεθερικα που αναφερθηκε παραπανω απο την tζιζ ειναι να εισαι σωστος ανθρωπος. εμενα η βοηθεια των γονιων μου προς εμας ειναι τρομερη το σπιτι ειναι απο τους γονεις μου, στο αυτοκινητο μας βοηθησαν , στο γαμο τα πληρωσαν ολα αυτοι στο σπιτι την επιπλωση και ολα τα υπολοιπα τα εδωσαν οι γονεις μου η πεθερα μου απουσα απο ολα και η συμπεριφορα της χαλια ομως τεσπα αλλο θεμα αυτο. θα επρεπε να ειναι πιο σωστος σε καποια και να με σεβεται διπλα ας μην πω αλλα γιατι θα νευριασω παλια και θα γινω κακια
ortikaki έγραψε:ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΧΕΣΗ ΕΞΕΛΗΧΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΔΕΘΗΚΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΓΠΗΘΗΚΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ 6ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ?
Ε ΚΑΛΑ ΜΗ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΠΙΤΙΟΥ (ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ) ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΠΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ.Μαρία Σ. έγραψε:ortikaki έγραψε:ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΧΕΣΗ ΕΞΕΛΗΧΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΔΕΘΗΚΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΓΠΗΘΗΚΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ 6ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ?
χαιρομαι καλη μου που για σας ηρθαν τα πραγματα προς το καλυτερο ομως για να μην παρεξηγηθω και μενα ο δικος μου τρεχει γαι την οικογενεια και αλλα ελαττωματα δεν εχει ομως αυτο το να βαριεται να βοηθησει μου σπαει τα νευρα μου εχει κανει το νευρικο συστημα σμπαραλια
Μαρία Σ. έγραψε:πιστευω οτι ειναι θεμα χρονου ποτε θα τον πεταξω εξω απο το σπιτι γιατι η υπομονη μου νιωθω να λιγοστευει!!!
GEODATOU έγραψε:ΒΡΕ ΒΑΣΟΥΛΑ ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΛΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΖΩΟΥΛΑ ΜΟΥ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!vasoula έγραψε: Τα παιδικα μου και εφηβικά μου χρόνια ήταν οτι χειρότερο, μέσα σε προβλήματα που οταν ξεπεράστηκαν έτυχε την ίδια περίοδο να γνωρίσω τον άντρα μου που ακόμα μέχρι σημερα 10 ετη μετά συνεχίζω να πιστεύω πως αυτός δεν είναι ένας νορμάλ και κοινός άνθρωπος αλλά ένας άγγελος.
Ουτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν πιστευα πως θα ζούσα αυτό το μαγικό παραμυθι το να βρεθεί στο δρόμο μου αυτός ο άνθρωπος.
¨ Αγάπη μου ο Θεός με έστειλε στη γή για να βρώ εσένα ¨ αυτη ηταν η φράση του την στιγμή που χορεύαμε στο γάμο μας.
Δυστηχως προέκυψαν κάποια σοβαρά προβλήματα (οχι δικά μας αλλά δικων μας ανθρωπων) που η ζωή όλων μας έγινε άνω κάτω αλλά ευτυχώς δεν επισκίασαν την ομορφη και υγιεινή μας σχέση, αντίθετα μας έκαναν πιο δυνατους και αγαπημένους απο ποτε.
Οταν μαθαμε πως είμαι έγκυος βγήκε στο μπαλκόνι και ούρλιαζε ρεζίλι γίναμε.
Στο μόνο που τσακωνόμασταν πάρα πολύ και μιλάμε για καβγά οχι αστεία ήταν που ήθελε να σταματήσω την δουλειά κι εγώ δεν τον άκουγα η χαζή και τράβηξα όσα τράβηξα μετα με συσπάσεις και τα λοιπά.
Είδα το βιντεο που περίμεναν απέξω την ώρα που ήμουν για γέννα, εκείνος μόλις άνοιξε η πόρτα και του πήγαν το μωρό είπε ¨ σε ευχαριστώ Βασούλα μου σε ευχαριστώ¨
Καθώς κοιτάζω το μωράκι μας στα ματια το μυαλο μου πηγαίνει σε εκείνον και τότε τον ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου. Εχουμε κάτι κοινό, αυτό το μωρό είναι απο εκείνον, δυο άνθρωποι συνδεθηκαν και δημιουργησαν αυτή την ζωούλα, είναι μεγάλο πράγμα αυτό και όσο περισσότερο το συνηδητοποιείς τόσο πιο πολύ αγαπάς τον άνθρωπο σου, δεν ξέρω αν αυτό είναι αγάπη που νιώθω για εκείνον ή ακόμα κάτι πιο δυνατό, δεν ξέρω ακόμα ποσο πιο πολύ ερωτευμένοι θα είμαστε ξερω μόνο πως η αγάπη που υπάρχει μεταξύ μας είναι πολή καλή για να είναι αληθινή τόσο που νομίζω πως ζω κάποιο όνειρο και θα ξυπνησω.
Αν τελικά είναι όνειρο δεν πειράζει ας είναι, μόνο να κρατησει κι άλλο να μην ξυπνησω ποτε και αν κάποτε ξυπνησω θα κινήσω γή και ουρανό για να τον βρώ και αν δεν τον βρώ δεν θα μπορέσω να δώσω ποτε σε κάποιον άλλον τόση αγάπη.
ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ.ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ!!!
vasoula έγραψε:με βουτηξε αγκαλια ¨εχω δουλειές του λέω¨δεν πειραζει μετα μαζί θα τις κάνουμε μου λέει, με πηρε μια ζεστη αγκαλιά και έβαλε το προσωπο του κολλητα στο δικό μου, μου περασαν τα νευρα και ο θυμός και καθως τον κοιτουσα ενω κοιμόταν τον ερωτευόμουν πιο πολύ.
Athin@ έγραψε:vasoula έγραψε:με βουτηξε αγκαλια ¨εχω δουλειές του λέω¨δεν πειραζει μετα μαζί θα τις κάνουμε μου λέει, με πηρε μια ζεστη αγκαλιά και έβαλε το προσωπο του κολλητα στο δικό μου, μου περασαν τα νευρα και ο θυμός και καθως τον κοιτουσα ενω κοιμόταν τον ερωτευόμουν πιο πολύ.
Ρε παιδί μου να σου πω κάτι;Αυτός το έκανε αυτό.Εσύ θα το έκανες;
Τι θέλω να πω.Οτι στη δική μας σχέση έρχεται πάντα αυτός να με αγκαλιάσει και να τα βρούμε,εγώ συνήθως του λέω άσε με.Πόσες και πόσες φορές τον βλέπω να κάθεται σαν παπί επειδή του φώναξα και λέω μέσα μου "πήγαινε πάρτον αγκαλιά μωρή γουρούνα" αλλά δεν κουνιέμαι απο τη θέση μου.Άμα είναι εγωιστής ο άνθρωπος είναι,δεν αλλάζει.Ευτυχώς που κρατάει εκείνος τις ισορροπίες.(αν και δεν μπορώ καμιά φορά δεν θέλω να κρατάει ισορροπίες θέλω να τσακωθούμε σαν άνθρωποι βρε παιδί μου)
Α και Βασούλα μου (άσχετο) σε εκείνον του κύκλου σου που ανέφερες πές του να πάει στον διάολο.
vasoula έγραψε:Αααα εμεις μετα απο τσακωμό, αν τσακωθουμε δηλαδη γιατι ο δικος μου είναι ήρεμος μεχρι αηδίας, ετσι όπως ειμαστε με το αίμα να βράζει καταλήγουμε σε πίτσι πιτσι έτσι λέμε ο ενας συγνώμη στον άλλον χιχιχι.
Athin@ έγραψε:Ρε παιδί μου να σου πω κάτι;Αυτός το έκανε αυτό.Εσύ θα το έκανες;
Τι θέλω να πω.Οτι στη δική μας σχέση έρχεται πάντα αυτός να με αγκαλιάσει και να τα βρούμε,εγώ συνήθως του λέω άσε με.Πόσες και πόσες φορές τον βλέπω να κάθεται σαν παπί επειδή του φώναξα και λέω μέσα μου "πήγαινε πάρτον αγκαλιά μωρή γουρούνα" αλλά δεν κουνιέμαι απο τη θέση μου.Άμα είναι εγωιστής ο άνθρωπος είναι,δεν αλλάζει.Ευτυχώς που κρατάει εκείνος τις ισορροπίες.(αν και δεν μπορώ καμιά φορά δεν θέλω να κρατάει ισορροπίες θέλω να τσακωθούμε σαν άνθρωποι βρε παιδί μου)
vasoula έγραψε: Ρε παιδί μου να σου πω κάτι;Αυτός το έκανε αυτό.Εσύ θα το έκανες;
Μαρία Σ. έγραψε:με τον αντρα μου ειμαστε μαζι απο το 2001 ειναι η ζωη μου και πιστευω ισχυει και γιαυτον αυτο
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Έρωτας, αγάπη και σχέσεις » Η σχέση του ζευγαριού μετά το παιδί. Αλλάζει;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης