26 Απ: Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 Παρ Μαρ 08, 2013 5:13 am
dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα Χριστίνα καλωσήρθες!!!Με το καλό ο μπεμπάκος!!Σε πρόσθεσα κ στη λίστα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:ειναι λιγο πιο ακριβες απο frezydermart25kar έγραψε:ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:καλα θα κανεις καλη ξεκουραση.ωραιες κρεμες εχει η Mustelaart25kar έγραψε:Ήρθα και εγώ.......
Το πρωί παρέλαβα το δεματάκι από mustela με δείγματα . πολύ γρήγοροι....
Πριν μια βδομάδα έστειλα μέιλ...
Ρε κορίτσια και εγώ έχω πονοκέφαλο και κουράζομαι και εύκολα...
Πήγα σε μια δουλειά το πρωί ( ταξί αν πάω και να γυρίσω) και εκεί καθόμουν και όμως νιώθω χάλια....
Ευτυχώς έχει η μαμά μου την μικρή και θα την πέσω για υπνάκο
Δεν τις γνώριζα καθόλου θα δοκιμάσω το απόγευμα για την κοιλίτσα μου ( αν και έχω της frezyderm ) και τα δειγματάκια στην μικρή να δώ τι θα πάρω... ξέρει καμιά από τιμές τι λέει?
chrisbi έγραψε:menw athina,tha gennisw sto elena!!!(tha ftiaxw to profil mou na vlepete perissotera stoixeia gia mena,tha prosarmostw pou tha paei?)
ποιον γιατρο εχεις στο ελενα.γενναει και η ξαδερφη μου εκει εως 20/5.chrisbi έγραψε:menw athina,tha gennisw sto elena!!!(tha ftiaxw to profil mou na vlepete perissotera stoixeia gia mena,tha prosarmostw pou tha paei?)
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:ποιον γιατρο εχεις στο ελενα.γενναει και η ξαδερφη μου εκει εως 20/5.chrisbi έγραψε:menw athina,tha gennisw sto elena!!!(tha ftiaxw to profil mou na vlepete perissotera stoixeia gia mena,tha prosarmostw pou tha paei?)
chrisbi έγραψε:efxaristw poly koritsia!!!k se sas efxomai mia teleiomini eggymosyni!!!ante,na perasei o kairos!
Τίποτα κορίτσι είναι ωραία να αυξανόμαστε η εγκυούλες!!!chrisbi έγραψε:dimitrav se efxaristw,ithela na sto pw na me valeis!!!
Εγώ έφτιαξα μακαρονάδα με ολικής όμως ζυμαρικά!!Κ κόκκινη σάλτσα!!ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:μολις εφαγα αλλα ΠΕΙΝΑΩ ΠΑΛΙΙΙΙ.γαμωτο τι θα κανω ?τι φαγατε εσεις?εγω εκανα ρυζι με κοτοπουλο γλυκοξινο..παω να δω τι αλλο θα τσιμπησω
chrisbi έγραψε:art25kar
to patriko mou einai sto vyrwna!o giatros mou einai sto iasw k sto elena alla protimisa to elena
ton stavropoulo[/quote]οχι δεν ειναι ο ιδιος.καλα ειναι στο ελενα ωραια δωματια εχειchrisbi έγραψε:ποιον γιατρο εχεις στο ελενα.γενναει και η ξαδερφη μου εκει εως 20/5.
ελα ρε γιατι?σου κατσε βαρυ?ρε συ εχω και γω κανα δυο μερες που ανακατευομαι λιγο χωρις εμετο.μην μου πειτε οτι ξανα γυριζουμε στο 1 τριμηνο?yianna76 έγραψε:Τι κανετε κοριτσια ημερα αχοληθηκα με την ντουλαπα του παιδικου την αδειασα γιατι ειχα πραγματα και τα εβαλα αλλου και τωρα ειναι αδεια.Το μεσημερι που εφαγα σπανακορυζο ειχα παρα πολυ καιρο να φαω μολις εφαγα δεν προλαβα να σηκωθω απο το τραπεζι πηγα και εκανα εμετο και τωρα ειμαι μια χαρα
art25kar έγραψε:Περαστικά Ιωάννα
Τώρα φτιάχνω ντάκο να τσιμπίσω
τρώω αργά για μεσημέρι
Αναγούλες έχω και εγώ αλλά ευτυχώς εμετό δεν κάνω
μιαμμμμμμμdimitrav έγραψε:Εγώ έφτιαξα μακαρονάδα με ολικής όμως ζυμαρικά!!Κ κόκκινη σάλτσα!!ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:μολις εφαγα αλλα ΠΕΙΝΑΩ ΠΑΛΙΙΙΙ.γαμωτο τι θα κανω ?τι φαγατε εσεις?εγω εκανα ρυζι με κοτοπουλο γλυκοξινο..παω να δω τι αλλο θα τσιμπησω
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:ελα ρε γιατι?σου κατσε βαρυ?ρε συ εχω και γω κανα δυο μερες που ανακατευομαι λιγο χωρις εμετο.μην μου πειτε οτι ξανα γυριζουμε στο 1 τριμηνο?yianna76 έγραψε:Τι κανετε κοριτσια ημερα αχοληθηκα με την ντουλαπα του παιδικου την αδειασα γιατι ειχα πραγματα και τα εβαλα αλλου και τωρα ειναι αδεια.Το μεσημερι που εφαγα σπανακορυζο ειχα παρα πολυ καιρο να φαω μολις εφαγα δεν προλαβα να σηκωθω απο το τραπεζι πηγα και εκανα εμετο και τωρα ειμαι μια χαρα
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης