776 Απ: Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 Τρι Μαρ 19, 2013 5:44 am
yianna76
Η ψυχή της παρέας!
σημερα πηγε καμια κοπελα για καμπυλη;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
HappyMama έγραψε:art25kar έγραψε:
H. mama περαστικούλια..... εύχομαι αν γίνεις γρήγορα καλά.
Στο Ρεα γεννάω και εγώ 15 με 18 \6 ανάλογα με το βάρος και εσύ εκεί??
Ευχαριστώ! Λες να συμπέσουμε;;;;;; τις ίδιες ημερομηνίες περίπου θα με βάλει κι εμένα, αλλά βλέπω απ' τα τικερ, είσαι 2 εβδομάδες μπροστά. Πως;;; Με καισαρική κι εγώ, έχω ήδη ένα κοριτσάκι 16 μηνών.
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:ηρθα και γω.πωπω ταλαιπωριααααααααα.τελειωσα με την καμπυλη πραγματικα δεν υποφερεται αλλα την παλεψα τι να κνω.την 1 ωρα μετα την γλυκοζη ημουνα σαν ζαλισμενο κοτοπουλο μετα συνηλθα λιγο.εκανα και εξετασεις για τον θυροειδη και υπερηχο και ειμαι τωρα χαλιααααα.νυσταζω κιολας. .τα αποτελεσματ θα τα παρω πεμπτη απογευμα ολα μαζι και του θυροειδη να μην τρεχω δυο φορες ,αρα θα δουμε τοτε τις τιμες μου.παντως με μετρησε η κοπελα εκει με ενα μηχανιματακι στο δαχτυλο και μ ειπε 66 εχεις πριν την γλυκοζη και μ πε οτι ειναι καλη τιμη για αρχη.τωρα δεν ξερω τι παιζει με τιμες....ξεκινησα και την διατροφη πειναω βεβαια αλλα το ραψα....εφαγα ενα πιατο αρακα με μια φετουλα ψωμι και λιγο φετα.καλα ειναι..αννα αντε με το καλο και εσυ με την καμπυλη
γτ καθε μηνα κανω εχω υπερθυροειδισμο και κανω αγωγηyianna76 έγραψε:ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:ηρθα και γω.πωπω ταλαιπωριααααααααα.τελειωσα με την καμπυλη πραγματικα δεν υποφερεται αλλα την παλεψα τι να κνω.την 1 ωρα μετα την γλυκοζη ημουνα σαν ζαλισμενο κοτοπουλο μετα συνηλθα λιγο.εκανα και εξετασεις για τον θυροειδη και υπερηχο και ειμαι τωρα χαλιααααα.νυσταζω κιολας. .τα αποτελεσματ θα τα παρω πεμπτη απογευμα ολα μαζι και του θυροειδη να μην τρεχω δυο φορες ,αρα θα δουμε τοτε τις τιμες μου.παντως με μετρησε η κοπελα εκει με ενα μηχανιματακι στο δαχτυλο και μ ειπε 66 εχεις πριν την γλυκοζη και μ πε οτι ειναι καλη τιμη για αρχη.τωρα δεν ξερω τι παιζει με τιμες....ξεκινησα και την διατροφη πειναω βεβαια αλλα το ραψα....εφαγα ενα πιατο αρακα με μια φετουλα ψωμι και λιγο φετα.καλα ειναι..αννα αντε με το καλο και εσυ με την καμπυλη
καλα αποτελεσματα ευα γιατι εκανες για τον θυροειδη;
art25kar έγραψε: στην μικρή μου μπήκαμε σχεδόν μόλις μπήκα στον μήνα μου...
Θα με πιάσουν οι πόνοι και θα τρέχω,,,,
Αλλά αν μπορέσω θα το κανονίσω να γεννήσουμε μαζί,,, Αν είναι να μπω 15 και εσύ πας 18 να πω να περιμένω... να είμαστε παρείτσα
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:ααααααα σορυ ενα ενα τα θυμαμαι.μ στειλε η Nutricia εναν φακελο για να βαλω μεσα τις εξετασεις του μωρου. .τπτ το ιδιαιτερο ενας φακελος σαν τσαντουλα ηταν.
αντε ρε κακαο που εισαι μας νησυχησες.ολα καλα ε?μπραβο.καλα περασατε?η μπεμπα κλωτσουδο ε?και μενα δυο βραδυα δεν εχω κοιμηθει απο τα κλωτσιδια λες και επαιζε ντραμσkakao_28 έγραψε:Καλησπέρα συνεγκυούλες!!!
Μετά από 10 περίπου μέρες είμαι και πάλι πίσω!!!
Είχε ο άντρας μου άδεια, πήγαμε στη μαμά μου και δεν είχα τον κωδικό για να συνδεθώ....
Ψιλόδιάβαζα τα νέα σας αλλά όχι και τρελά πράγματα.
Η μπεμπάρα μου μεγάλωσε πάρα πολύ. Δε νιώθω πλέον κλωτσιές και μπουνιές αλλά ολόκληρο το σώμα της όταν κινείται. Ώρες μπορώ να καταλάβω που είναι τα ποδαράκια και τα χεράκια της. Αχ είναι τέλεια!!!
γτ ρε?yianna76 έγραψε:παλι εμετο εκανα δεν αντεχω αλλο
HappyMama έγραψε:art25kar έγραψε: στην μικρή μου μπήκαμε σχεδόν μόλις μπήκα στον μήνα μου...
Θα με πιάσουν οι πόνοι και θα τρέχω,,,,
Αλλά αν μπορέσω θα το κανονίσω να γεννήσουμε μαζί,,, Αν είναι να μπω 15 και εσύ πας 18 να πω να περιμένω... να είμαστε παρείτσα
Τρελάθηκες παιδί μου;;; για την παρεϊτσα και μόνο;;; άσε τον γιατρό να κάνει ΟΤΙ πρέπει!
HappyMama έγραψε:Εγώ την μεγάλη καμπύλη θα την κάνω όταν με ξαναδεί, στον 7ο πια. Εχω ήδη κάνει την μικρή πριν 1 μήνα (με τα 50ml γλυκόζης) και ήταν καλή!
Εγώ με 32 που έχω τώρα είμαι υπερευχαριστημένη. Στην προηγούμενη είχα κατέβει στο 28, τι να λέμε...
Anna_K, κάπου διάβασα κι εσύ ότι γεννάς στο Ρεα;; 18/7 ραντεβού; ή διάβασα λάθος; Αλλη κοπέλα ήταν;
dorto99 έγραψε:Καλημερα κοριτσια
Happy mama περαστικα σου.Βρε κοριτσια τι χαλι ειναι αυτο με τις ιωσεις φετος.Οσες φορες δεν εχω αρωστησει ολα τα χρονια ,αρρωστησα φετος.Οσο για τα κιλα σου ειναι πραγματικα πολυ καλα
Anna k καλα αποτελεσματα για την καμπυλη-εγω θα την κανω σε μια εβδομαδα και εχω ανχωθει για τα αποτελεσματα τον τελευταιο καιρο το εχω παρακανει με γλυκα κ ζυμαρικα
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:h.mamma περστικα σου.γιαννα μην αγχωνεσαι βρε αν δεν τακους καποιες στιγμες διαβασα οτι απο δω και περα θα κοιμουνται απο 16 εως 22 ωρες,αρα ξεκουραζεται η μπουμπου σου..πηρα και ενα νυχτικο .ρομπα δεν βρηκα αλλα τωρα φερνουνε καινουριες κολεξιον.στα oysho πηγα εχει ωραια νυχτικακια.θα παρω και αλλο ενα και μια ρομπα ακομα,μολις φερουν καινουρια
παει το περασαμε κι αυτο .ρωτησα και μ ειπαν καθε φορα τους πανε καινουριες παραλλαβες,εχει ωραια εγω πηρα ενα και θα περιμενω να παρω και αλλο εν α και μια ρομπα..Anna_K έγραψε:ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:h.mamma περστικα σου.γιαννα μην αγχωνεσαι βρε αν δεν τακους καποιες στιγμες διαβασα οτι απο δω και περα θα κοιμουνται απο 16 εως 22 ωρες,αρα ξεκουραζεται η μπουμπου σου..πηρα και ενα νυχτικο .ρομπα δεν βρηκα αλλα τωρα φερνουνε καινουριες κολεξιον.στα oysho πηγα εχει ωραια νυχτικακια.θα παρω και αλλο ενα και μια ρομπα ακομα,μολις φερουν καινουρια
Ευα κι εγω χαλια ειμαι σημρα,ζαλιζομαι συνεχεια,πονανε οι φλεβες μου,κοιμομουν ολο το μεσημερι,ασε που μετα απο τοσες ωρες νηστικη και τοση γλυκα απτη γλυκοζη,πεινουσα απιστευτα και ηθελα να φαω ολα τα αλμυρα του κοσμου.Στο Qysho ηθελα κι εγω να παω να δω τι εχει,αλλα αφου λες θα φερει κι αλλα θα περιμενω λιγο.Ρωτησες ποτε θα φερουν καινουρια?
παντα θα υπαρχει αγχος οσες φορες και να το περασεις ολα καλα θα πανε μην αγχωνεσαι ποτε εχεις πητ θυμισε μου...Popisofia έγραψε:ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΠΡΩΤΑΡΑ... ΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ... ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΓΧΟΣ ΜΠΟΛΙΚΟ...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης