Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
662 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 662 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 41]

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σημερα πηγε καμια κοπελα για καμπυλη;

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HappyMama έγραψε:
art25kar έγραψε:
H. mama περαστικούλια..... εύχομαι αν γίνεις γρήγορα καλά.  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 32 50580
Στο Ρεα γεννάω και εγώ 15 με 18 \6 ανάλογα με το βάρος και εσύ εκεί??

Ευχαριστώ! Λες να συμπέσουμε;;;;;; τις ίδιες ημερομηνίες περίπου θα με βάλει κι εμένα, αλλά βλέπω απ' τα τικερ, είσαι 2 εβδομάδες μπροστά. Πως;;; Με καισαρική κι εγώ, έχω ήδη ένα κοριτσάκι 16 μηνών.

Δεν ξέρω και εγώ αυτό λέω πολύ με καθηστερεί... στην μικρή μου μπήκαμε σχεδόν μόλις μπήκα στον μήνα μου...

Θα με πιάσουν οι πόνοι και θα τρέχω,,,,
Αλλά αν μπορέσω θα το κανονίσω να γεννήσουμε μαζί,,, Αν είναι να μπω 15 και εσύ πας 18 να πω να περιμένω...  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 32 654316 να είμαστε παρείτσα

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ηρθα και γω.πωπω ταλαιπωριααααααααα.τελειωσα με την καμπυλη πραγματικα δεν υποφερεται αλλα την παλεψα τι να κνω.την 1 ωρα μετα την γλυκοζη ημουνα σαν ζαλισμενο κοτοπουλο μετα συνηλθα λιγο.εκανα και εξετασεις για τον θυροειδη και υπερηχο και ειμαι τωρα χαλιααααα.νυσταζω κιολας. Mad .τα αποτελεσματ θα τα παρω πεμπτη απογευμα ολα μαζι και του θυροειδη να μην τρεχω δυο φορες ,αρα θα δουμε τοτε τις τιμες μου.παντως με μετρησε η κοπελα εκει με ενα μηχανιματακι στο δαχτυλο και μ ειπε 66 εχεις πριν την γλυκοζη και μ πε οτι ειναι καλη τιμη για αρχη.τωρα δεν ξερω τι παιζει με τιμες....ξεκινησα και την διατροφη πειναω βεβαια αλλα το ραψα....εφαγα ενα πιατο αρακα με μια φετουλα ψωμι και λιγο φετα.καλα ειναι..αννα αντε με το καλο και εσυ με την καμπυλη

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
h.mamma περστικα σου.γιαννα μην αγχωνεσαι βρε αν δεν τακους καποιες στιγμες διαβασα οτι απο δω και περα θα κοιμουνται απο 16 εως 22 ωρες,αρα ξεκουραζεται η μπουμπου σου..πηρα και ενα νυχτικο Very Happy Very Happy .ρομπα δεν βρηκα αλλα τωρα φερνουνε καινουριες κολεξιον.στα oysho πηγα εχει ωραια νυχτικακια.θα παρω και αλλο ενα και μια ρομπα ακομα,μολις φερουν καινουρια

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:ηρθα και γω.πωπω ταλαιπωριααααααααα.τελειωσα με την καμπυλη πραγματικα δεν υποφερεται αλλα την παλεψα τι να κνω.την 1 ωρα μετα την γλυκοζη ημουνα σαν ζαλισμενο κοτοπουλο μετα συνηλθα λιγο.εκανα και εξετασεις για τον θυροειδη και υπερηχο και ειμαι τωρα χαλιααααα.νυσταζω κιολας. Mad .τα αποτελεσματ θα τα παρω πεμπτη απογευμα ολα μαζι και του θυροειδη να μην τρεχω δυο φορες ,αρα θα δουμε τοτε τις τιμες μου.παντως με μετρησε η κοπελα εκει με ενα μηχανιματακι στο δαχτυλο και μ ειπε 66 εχεις πριν την γλυκοζη και μ πε οτι ειναι καλη τιμη για αρχη.τωρα δεν ξερω τι παιζει με τιμες....ξεκινησα και την διατροφη πειναω βεβαια αλλα το ραψα....εφαγα ενα πιατο αρακα με μια φετουλα ψωμι και λιγο φετα.καλα ειναι..αννα αντε με το καλο και εσυ με την καμπυλη

καλα αποτελεσματα ευα γιατι εκανες για τον θυροειδη;

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ααααααα σορυ ενα ενα τα θυμαμαι.μ στειλε η Nutricia εναν φακελο για να βαλω μεσα τις εξετασεις του μωρου. Sad Embarassed .τπτ το ιδιαιτερο ενας φακελος σαν τσαντουλα ηταν.

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
yianna76 έγραψε:
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:ηρθα και γω.πωπω ταλαιπωριααααααααα.τελειωσα με την καμπυλη πραγματικα δεν υποφερεται αλλα την παλεψα τι να κνω.την 1 ωρα μετα την γλυκοζη ημουνα σαν ζαλισμενο κοτοπουλο μετα συνηλθα λιγο.εκανα και εξετασεις για τον θυροειδη και υπερηχο και ειμαι τωρα χαλιααααα.νυσταζω κιολας. Mad .τα αποτελεσματ θα τα παρω πεμπτη απογευμα ολα μαζι και του θυροειδη να μην τρεχω δυο φορες ,αρα θα δουμε τοτε τις τιμες μου.παντως με μετρησε η κοπελα εκει με ενα μηχανιματακι στο δαχτυλο και μ ειπε 66 εχεις πριν την γλυκοζη και μ πε οτι ειναι καλη τιμη για αρχη.τωρα δεν ξερω τι παιζει με τιμες....ξεκινησα και την διατροφη πειναω βεβαια αλλα το ραψα....εφαγα ενα πιατο αρακα με μια φετουλα ψωμι και λιγο φετα.καλα ειναι..αννα αντε με το καλο και εσυ με την καμπυλη

καλα αποτελεσματα ευα γιατι εκανες για τον θυροειδη;
γτ καθε μηνα κανω εχω υπερθυροειδισμο και κανω αγωγη Sad

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
art25kar έγραψε: στην μικρή μου μπήκαμε σχεδόν μόλις μπήκα στον μήνα μου...

Αλλά αν μπορέσω θα το κανονίσω να γεννήσουμε μαζί,,, Αν είναι να μπω 15 και εσύ πας 18 να πω να περιμένω...  Μαμάδες Ιουνίου-Ιουλίου 2013 #2 - Σελίδα 32 654316 να είμαστε παρείτσα

Τρελάθηκες παιδί μου;;; για την παρεϊτσα και μόνο;;; άσε τον γιατρό να κάνει ΟΤΙ πρέπει!
Κι εμένα μου είπε πως θα με βάλει την 39η αλλά εγώ του φωνάζω για την 38η την οποία και υπολογίζω. Αφού ξέρω πως θα τρέχω (κουράζομαι πολύ με το παιδί - θα κάνω και ραγάδες - θα βάλω και κιλά...), τουλάχιστον ας προλάβουμε και τους πόνους της γέννας!!!
Στην 36η έκανα την μικρή - έσπασαν τα νερά και είχα τέλεια διαστολη αλλά δεν το'ξερα. Ηταν ισχιακό όμως και μου το πήραν με ΚΤ. Αλλιώς θα'χα γεννήσει χωρίς να καταλάβω! Laughing Laughing Laughing

Κορίτσια, μην τον φοβάστε τον θυρεοειδή, παρακολούθηση θέλει κι όλα πάνε καλά!

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:ααααααα σορυ ενα ενα τα θυμαμαι.μ στειλε η Nutricia εναν φακελο για να βαλω μεσα τις εξετασεις του μωρου. Sad Embarassed .τπτ το ιδιαιτερο ενας φακελος σαν τσαντουλα ηταν.

να δω εμενα ποτε θα μου ερθουν

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα συνεγκυούλες!!!

Μετά από 10 περίπου μέρες είμαι και πάλι πίσω!!!
Είχε ο άντρας μου άδεια, πήγαμε στη μαμά μου και δεν είχα τον κωδικό για να συνδεθώ.... Crying or Very sad
Ψιλόδιάβαζα τα νέα σας αλλά όχι και τρελά πράγματα.
Η μπεμπάρα μου μεγάλωσε πάρα πολύ. Δε νιώθω πλέον κλωτσιές και μπουνιές αλλά ολόκληρο το σώμα της όταν κινείται. Ώρες μπορώ να καταλάβω που είναι τα ποδαράκια και τα χεράκια της. Αχ είναι τέλεια!!!
Από κούραση άλλο τίποεα... Πλέον το σκέφτομαι για να σηκωθώ από το κρεβάτι....γυρνάω στο πλάι και μετά σιγά σιγά σηκώνομαι. ΠΟυ θα φτάσουμε?

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kakao_28 έγραψε:Καλησπέρα συνεγκυούλες!!!

Μετά από 10 περίπου μέρες είμαι και πάλι πίσω!!!
Είχε ο άντρας μου άδεια, πήγαμε στη μαμά μου και δεν είχα τον κωδικό για να συνδεθώ.... Crying or Very sad
Ψιλόδιάβαζα τα νέα σας αλλά όχι και τρελά πράγματα.
Η μπεμπάρα μου μεγάλωσε πάρα πολύ. Δε νιώθω πλέον κλωτσιές και μπουνιές αλλά ολόκληρο το σώμα της όταν κινείται. Ώρες μπορώ να καταλάβω που είναι τα ποδαράκια και τα χεράκια της. Αχ είναι τέλεια!!!
αντε ρε κακαο που εισαι μας νησυχησες.ολα καλα ε?μπραβο.καλα περασατε?η μπεμπα κλωτσουδο ε?και μενα δυο βραδυα δεν εχω κοιμηθει απο τα κλωτσιδια λες και επαιζε ντραμσ

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πραγματικά ξεκουράστηκα πάρα πολύ.... Έτρεχε για όλα η μαμά... Χάρηκά πολύ τους δικούς μου γενικά....

Και έγω παραπονιέμαι όταν με ξυπνάει από τις 3-4 το ξημέρωμα με τις κλωτσιές τις αλλλά σκέφτομαι πως προτιμώ 1000 να κλωτσάει και να με ξυπνάει πάρα να μην τη νιώθω και να ανησυχώ Wink
Σκέφτομαι πόσο θα μου λείψουν οι κλωτσιές όταν με το καλό γεννηθεί η μπέμπα....

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χχχχ ετσι θα ψαχνουμε και για την κοιλια μετα

yianna76

yianna76
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
παλι εμετο εκανα δεν αντεχω αλλο

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
yianna76 έγραψε:παλι εμετο εκανα δεν αντεχω αλλο
γτ ρε?

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HappyMama έγραψε:
art25kar έγραψε: στην μικρή μου μπήκαμε σχεδόν μόλις μπήκα στον μήνα μου...

Τρελάθηκες παιδί μου;;; για την παρεϊτσα και μόνο;;; άσε τον γιατρό να κάνει ΟΤΙ πρέπει!

Θυμάμαι από την μικρή μου που είχα πάει με καισαρική πάλι που διάλεξα μέρες... αν μπορώ λέω όχι να βάλω το παιδί σε περιπέτειες,,,,

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
HappyMama έγραψε:Εγώ την μεγάλη καμπύλη θα την κάνω όταν με ξαναδεί, στον 7ο πια. Εχω ήδη κάνει την μικρή πριν 1 μήνα (με τα 50ml γλυκόζης) και ήταν καλή!

Εγώ με 32 που έχω τώρα είμαι υπερευχαριστημένη. Στην προηγούμενη είχα κατέβει στο 28, τι να λέμε...

Anna_K, κάπου διάβασα κι εσύ ότι γεννάς στο Ρεα;; 18/7 ραντεβού; ή διάβασα λάθος; Αλλη κοπέλα ήταν;

Οχι γω δε γενναω προγραμματισμενα,προς το παρον τουλαχιστον,μαλλον με μπερδεψες με την Αρτεμις και μαλλον στο Λητω θα παω,δε ξερω ακομα εχω και την επιλογη του Ρεα.

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
dorto99 έγραψε:Καλημερα κοριτσια
Happy mama περαστικα σου.Βρε κοριτσια τι χαλι ειναι αυτο με τις ιωσεις φετος.Οσες φορες δεν εχω αρωστησει ολα τα χρονια ,αρρωστησα φετος.Οσο για τα κιλα σου ειναι πραγματικα πολυ καλα
Anna k καλα αποτελεσματα για την καμπυλη-εγω θα την κανω σε μια εβδομαδα και εχω ανχωθει για τα αποτελεσματα τον τελευταιο καιρο το εχω παρακανει με γλυκα κ ζυμαρικα

Ευχαριστω και σε σενα καλα αποτελεσματα,παντως δεν εχει να κανει με τη διατροφη αν θα βγει αυξημενη,πρεπι να μεινεις νηστικη για 8-10 ωρες και να πας και μου ειπε η μικροβιολογος οτι ασχετα τι θα φας εχει καθαρισει το αιμα.Κι εγω ειχα φαει χτες παγωτο,πατατες τηγανητες,καλαμαρακια.

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια Αθηναίες.... πότε λέτε να πάμε για καφεδάκι? Προτείνετε μέρα και ώρα .... Very Happy

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:h.mamma περστικα σου.γιαννα μην αγχωνεσαι βρε αν δεν τακους καποιες στιγμες διαβασα οτι απο δω και περα θα κοιμουνται απο 16 εως 22 ωρες,αρα ξεκουραζεται η μπουμπου σου..πηρα και ενα νυχτικο Very Happy Very Happy .ρομπα δεν βρηκα αλλα τωρα φερνουνε καινουριες κολεξιον.στα oysho πηγα εχει ωραια νυχτικακια.θα παρω και αλλο ενα και μια ρομπα ακομα,μολις φερουν καινουρια

Ευα κι εγω χαλια ειμαι σημρα,ζαλιζομαι συνεχεια,πονανε οι φλεβες μου,κοιμομουν ολο το μεσημερι,ασε που μετα απο τοσες ωρες νηστικη και τοση γλυκα απτη γλυκοζη,πεινουσα απιστευτα και ηθελα να φαω ολα τα αλμυρα του κοσμου.Στο Qysho ηθελα κι εγω να παω να δω τι εχει,αλλα αφου λες θα φερει κι αλλα θα περιμενω λιγο.Ρωτησες ποτε θα φερουν καινουρια?

Popisofia

Popisofia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ Α ΑΥΧΕΝΙΚΗ Κ ΕΙΜΑΙ ΑΓΧΩΜΕΝΗ. ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΝΙΩΣΑΤΕ? ΑΧ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ.

Popisofia

Popisofia
ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΠΡΩΤΑΡΑ... ΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ... ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΓΧΟΣ ΜΠΟΛΙΚΟ...

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Anna_K έγραψε:
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:h.mamma περστικα σου.γιαννα μην αγχωνεσαι βρε αν δεν τακους καποιες στιγμες διαβασα οτι απο δω και περα θα κοιμουνται απο 16 εως 22 ωρες,αρα ξεκουραζεται η μπουμπου σου..πηρα και ενα νυχτικο Very Happy Very Happy .ρομπα δεν βρηκα αλλα τωρα φερνουνε καινουριες κολεξιον.στα oysho πηγα εχει ωραια νυχτικακια.θα παρω και αλλο ενα και μια ρομπα ακομα,μολις φερουν καινουρια

Ευα κι εγω χαλια ειμαι σημρα,ζαλιζομαι συνεχεια,πονανε οι φλεβες μου,κοιμομουν ολο το μεσημερι,ασε που μετα απο τοσες ωρες νηστικη και τοση γλυκα απτη γλυκοζη,πεινουσα απιστευτα και ηθελα να φαω ολα τα αλμυρα του κοσμου.Στο Qysho ηθελα κι εγω να παω να δω τι εχει,αλλα αφου λες θα φερει κι αλλα θα περιμενω λιγο.Ρωτησες ποτε θα φερουν καινουρια?
παει το περασαμε κι αυτο Very Happy .ρωτησα και μ ειπαν καθε φορα τους πανε καινουριες παραλλαβες,εχει ωραια εγω πηρα ενα και θα περιμενω να παρω και αλλο εν α και μια ρομπα..

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Popisofia έγραψε:ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΠΡΩΤΑΡΑ... ΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ... ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΓΧΟΣ ΜΠΟΛΙΚΟ...
παντα θα υπαρχει αγχος οσες φορες και να το περασεις ολα καλα θα πανε μην αγχωνεσαι ποτε εχεις πητ θυμισε μου...

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αυριο ειναι το σεμιναριο για τον θηλασμο στο λητω ειχαν πει οτι θα με περνανε τηλ 19 αλλα δεν με εχουν παρει Sad Sad .τι σκατα .....πρπει να κανονισουμε να βγουμε κοριτσια για καφε.αν κανονισετε πρωινο θα κοιταξω να ερθω...απογευματα αποφευγω να βγαινω γτ φοβαμαι να οδηγω με κουραζουν τα φωτα.αντε κανονιστε ,θα βολευε καπου κεντρο να μοιραστουμε την αποσταση ολες.και θησειο ειναι ωραια τωρα πυ ανοιγει ο καιρος.για κεντρο απντως θελω μιση ωρα αποσταση με τα μεσα.σκεφτειτε το...για μαρουσι ειμαι πολυ μακρια εγω που λεγατε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις